Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Nem láttam a meccset (sajnos) . De az összefoglalóból nekem az jött le, hogy nem volt meg az a küzdés, mint ami az elmúlt két meccsen a Genoa, és a Napoli ellen megvolt bennünk. Talán a hétvégi meccs miatt tartalékoltak a fiúk?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Trunks
Ilyen is rég volt, de sajnálom, hogy a Roma kikapott. Szánalmas, hogy még így is mi jártunk az egyik legjobban ezzel a fordulóval...

Amici di nessuno...

BADE
Gyerekek tiszta röhej,hogy ilyen szarok vagyunk!
Ha az utolsók ellen nem veszítettünk volna ennyi pontot simán ott lennénk az Inter nyakán.Sosem a rangadókon dõl el a bajnokság,hanem a kiscsapatokat ellen.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Trunks
Mi a fasz van emberek?

AC Milan - Sampdoria 1-2
Empoli - Juventus 0-0
Genoa - Inter 1-1
Napoli - Fiorentina 2-0

Remélem a Roma legalább nyer, aztán megbasszuk az intert és a Roma lesz a bajnok. Akkor már inkább õk.

Amici di nessuno...

9csöves9
0-0 lett...lehet hogy jobb is hogy nem láttam

eldönthettük volna a 3.hely sorsát

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
0-0
ez van, a hétvégén kell bizonyítani

Forza Italia
na kezdek ideg lenni. Kéne már egy gól...

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

úgy értettem az elsõ félidõrõl
valaki nem tudna egy rövid összefoglalót a meccsrõl és egy keretet!!sajnos nem igazán jön be egy link se a meccsrõl!!
nono84
Szopón van a Fio is és a Milan is, ha ma nyernénk akkor egy lépéssel közeleb lennénk a dobogóhoz.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
ha valaki nézi közvetíthetne

nono84
Diego megszerzése az egyik legfontosabb nyári feladat a szememben. Hétvégén jó lenne megcsapni az Intert😄DDd!!!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
óbasszameg és pont most lett hirtelen 56kbites netem😮

Kaplan
Bwin adja élõben a meccset.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
mondjuk én inkább nem is foglalkozok ezzel.valamitõl kurvára belassult a netem,valami lefogja a sávszélt.egy szaros 1 perces jutúb videó fél óráig pufferel:S

9csöves9
köszi

banok
ezt tessék majd sasolni a meccs elõtt
UUSEE nevû programot addig is érdemes leszedni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
még nem láttam sehol, hogy netes tv adja-e a meccset, de ha esetleg valaki talál valamit az írjon

Fabio Capello
:|

9csöves9
juventushungary.atw.hu

Szavazás
Örülnél Luciano Moggi esetleges visszatérésének?
Igen 67.6%
Nem 32.4%

Összes szavazat: 632

hihetetlen...

Zsolti9014
az attól függ, mert ha igaz az amit valahol olvastam, hogy õ a realba szívesebbn menne, hát rajta! van rajta kívül világklasszis irányító akit esetleg ide lehet csábítani.
mindamellett, természetesen nagyon örülnék neki, ha Diego barátunk jövõre Zebramezben kergetné a labdát.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Nem sajnos. Sõt Bet365.com-on sem lesz. Remélem lesz majd link, mert érdekelne a meccs. És Giovincora is kíváncsi vagyok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

BADE
a holnapi meccset mutatja vmelyik adó?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nono84
Ebbe a csapatba kell Diego. Kell egy olyan ember, aki a fazont szabja. A realnak meg csak egy plusz ember lenne.

9csöves9
az a lényeg hogy a nápolyiak bírják Blasit😊

ne higyjetek még nekik

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zsolti9014
Hamsik kellene, de Blasit amikor itt volt sem bírtam, nemtom miért. Tacchinardival nem lennének gondjaink a védekezõ középpályás poszton, de õ is visszvonul egyszer.
Persze ha Sissokko kb. a Napoli elleni formát nyûjtaná, meg jobbat, akkor az sem olyan rossz megoldás.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Német lapértesülések szerint a Werder Bremen brazil karmestere, Diego megegyezett a Real Madriddal.

Count Adyn
"I'm going to make him an offer he can't refuse" xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
a gazzetta szerint Secco,Diego,és Diego apja együtt vacsoráztak tegnap

9csöves9
jól néz ki,Jakival szerintem már zsúfolt lenne

igazából akkor lenne durva ha Ale és Gigi körül meg rajta olyan effekt,brush lenne mint Treznél.de mivel utólag kerültek rá ezért bonyodalmas

Count Adyn
Hjah jó a játszott perc/gól aránya😄 Jól néz ki sztem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
Lassan Jaki is rákerülhetne P
Breki33
Gondoltam felspécizem a banner-t

Vélemény?

Csacsi
Most nézem, hogy a bet365.com-on nem közvetítik a Juve mecset. úgy látszik szerdán Juve nélkül maradok 😞

Csacsi
Igen, ebben én is benne lennék 😄

Kaplan
Egy Nocerino <-> Hamsik cserét elfogadnék 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
én kedvelem,de igaz.ha jövõre nagy célokat akarunk elérni akkor vagy õ javul hatalmasat vagy másban kell gondolkozni.Noci nápolyi,Nápolyban meg van egy Hamsik,egy Zalayeta és egy Blasi.a többit a fantáziátokra bízom

nono84
Nem akartam tegnap írni, de mikor Nocerino lement akkor jöttünk igazán bele. Nocerinot el kell felejteni küzd meg akar, de ez egy ilyen csapatnál kevés.

Fabio Capello
hát énse sokat....

9csöves9
tegnap olvastam😊

csak annyi hogy mogginál az se igaz amit kérdez,én nem adok a szavára

Zsolti9014
Az egész csapatnak hatalmas elismerésem! A Napolit gyõztük le, amely megverte az Intert!

Stendardot tényleg kezdõbe kellene tenni, Molinaro lehet minden meccsen csereként beküldve többet tdna hozzátenni, mint kezdõként. Az utolsó kb. 2 meccsen tényleg volt pár jó beadása, csak megtanulja végre. 😄
Tiago most legalább mutatott valamit, passzai elég jók voltak, meg egy szép lövése is volt. Sissokkoval jó sok labdát szereztek.

Legnagyobb dicséret az Alexnek és Vincenzonak jár!

Iaquinta az év igazolása!

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Ma reggeli hír:
Lippi visszatér?

Breki33
A gól

klikk
Csacsi
Nekem csak Camo játéka hiányzott a jobb szélen. Ha Õ ott lett volna tegnap, akkor szerintem simább lett volna a meccs, mert valljuk meg Nocerino nem igazán tudta helyettesíteni. De grat a csapatnak.

nono84
kezd összeállni a csapat játéka ez bíztató a jövõre nézve vagy akár a jövõhétre is.

9csöves9

9csöves9
szerdán Empoli,aztán hétvégén derbi

Trezzel nemtudom mit kéne csinálni,tuti pihentetném az Empoli ellen.jó lenne egy laza meccsel hangolni a derbire

Molinaro...Nedved...D.E.L...P.I.E.R.O.....IAQUINTA..........UNO-ZERO
<#nevetes1><#nevetes2><#hehe><#taps>

<#worship> ALEX <#worship>