Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER!
Amici di nessuno...
Pár órája hozzá akartam szólni, de vmiért nem tudtam elküldeni.<#unalmas>#unalmas> Mind1, ha vmikor muszáj nyernünk, akkor ma. Mutassuk meg, hogy csak ajándékba kapták azokat a bajnoki címeket! Ráadásul az üldözõk (Fio, Milan) is nyertek, még ha csak nyögvenyelõsen is.
Amici di nessuno...
katt
FORZA INTER!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
jópár hétig tartott, de megérte, ha innen nem szedi senki akkor leállítom a torrent visszaosztását
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Alessandro Del Piero stadion 😊))
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mások szerint nem vagyok rossz kapus. kispályán szerintem sem rossz.
nem tudok segíteni, bocs!
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
18004-es filmben lévõ.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Erre gondoltál BADE ? vagy melyik Del Pieros Video alattira?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Továbbá az a szomorú, hogy pont azokban a fordulókban nem sikerül megszerezni a 3 pontot, amikor a közvetlen riválisoknak (Roma, Fiorentina, Milan) nem megy.
Más: zebraportal szerint 2011-re teljesen új stadion lesz a Delle Alpi helyén.
Hajrá Magyarország!