Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
YEEEEEEESSSSSSSSSS

LEMOSTUK A HAMIS ARANYAT AZ INTER MEZÉRÕL !!!!!!!!!
takibalint
Szep volt. Koszonjuk!

Breki33
Alázzuk már õket :-)
grat az internek ezazz csak így tovább

FORZA INTER!

Breki33
Majdnem megvolt a harmadik
Breki33
Kiütés P
takibalint
MEg soha nem orultem igy Juve golnak. 2:0<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

takibalint
NAGYON SZEP VOLT!!! Ez az gyerekek igy tovabb!

takibalint
Ezt a Nedvednek bekellett volna loni! Gyerekek imadkozattok ki a Juve gyozelmet!!<#finom><#wink><#wink><#wink>

takibalint
Aha, akkor azert latom azt. Es mennyi az eredmeny?? 1. felido milyen volt?

forzajuve5
de igen, csak szünetben teniszt adnak

takibalint
Hol kozvetitik a meccset??? NEm a Sport 2-on kellene???

Trunks
Szerencsénk, hogy az a féreg és nem Chivu rúgta 20-ról a szabadot. Nem játszunk alárendelt szerepet, viszont néha túl gyorsan átrohannak a védelmünkön. Molinaro életveszélyes.

Amici di nessuno...

Trunks
Na mentem nézni a meccset! FORZA MAGICA JUVE PER SEMPRE!!!

Amici di nessuno...

Trunks
Vmi baj van? Minek jössz ide akkor?

Pár órája hozzá akartam szólni, de vmiért nem tudtam elküldeni.<#unalmas> Mind1, ha vmikor muszáj nyernünk, akkor ma. Mutassuk meg, hogy csak ajándékba kapták azokat a bajnoki címeket! Ráadásul az üldözõk (Fio, Milan) is nyertek, még ha csak nyögvenyelõsen is.

Amici di nessuno...

Breki33
énis

inkább a Róma legyen a bajnok mint az inter
takibalint
Remelem elkenitek a szajat az Internek ma este!

forzajuve5
csak hogy kicsit hangolódjatok a mai meccsre, bár szerintem már mindenki számolja a perceket vissza velem együtt 😊

katt

Breki33
mi pfffffff?
pfff

FORZA INTER!

Grove4
Na srácok én mentem,jó szórakozást,"jó szurkolást" a ma esti meccshez és FORZA JUVE!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Giovinco beköszönt a Rómának

Breki33
Breki33
Breki33
Pár kép

Breki33
Na végre lejött a Del Piero DVD

jópár hétig tartott, de megérte, ha innen nem szedi senki akkor leállítom a torrent visszaosztását

Grove4
Ma adunk a mocskos internek!!!FORZA JUVE!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Kösözönöm mindenkinek mégegyszer. Remélem Del Piero is megajánékoz. Na meg mondjuk Trez és Jaki. És Buffon védje ki a szemüket 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
Boldog születésnapot így utólag is!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nono84
B.sz.!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
Legyen a neve
Alessandro Del Piero stadion 😊))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
Boldog Szülinapot !!!!
Zsolti9014
az a baj, hogy Pesten, ha közelebb lenne hozzám mennék szívesen. ja, meg ha nem lenne sérvem.
mások szerint nem vagyok rossz kapus. kispályán szerintem sem rossz.
nem tudok segíteni, bocs!

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Hirtelen azthittem, hogy Buffonnal történt valami. 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
dolog

Grove4
Buffon felhívott és azt mondta,hogy õt érdekelné a dolgo,csak most nem tud PM-et küldeni.😄(jah és juve mezben megy)

Kaplan
Holnapra sürgõsen szükségünk lenne egy kapusra. Szurkolói foci, Juventus színeiben! Pesten lesz a dolog. Akit érdekel gyorsba küldjön egy PM-t.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csacsi
Köszönöm szépen. Remélem a Juve is megajándékoz holnap 😊

Grove4
Boldog születésnapot!

Zsolti9014
Boldog születésnapot!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Boldog születésnapot!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
ez félreérthetõen sikeredett😊
18004-es filmben lévõ.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
erre gondoltam😊

My Chemical Romance - Famous Last Words

Erre gondoltál BADE ? vagy melyik Del Pieros Video alattira?
BADE
Nem tudja vki annak a zenének a címét,ami a Del Piero-s film alatt megy?

gercse
Ahogy néztem az eurosporton egy fél perces összefoglalót, egy tizit megint nem adtak meg...pedig egyértelmûnek tûnt...

forzajuve5
na most akkor mégis úgy döntöttek, hogy nem átépítenek, hanem újat építenek

Zsolti9014
Mivel nem láttam a meccset, nem tudok értékelni, de azért azt leírom, hogy szerintem a Juventusnak egy Empolit bármikor, bárhol, meg kellene tudni verni, akármilyen formában is legyenek.
Továbbá az a szomorú, hogy pont azokban a fordulókban nem sikerül megszerezni a 3 pontot, amikor a közvetlen riválisoknak (Roma, Fiorentina, Milan) nem megy.

Más: zebraportal szerint 2011-re teljesen új stadion lesz a Delle Alpi helyén.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Igen...én is ezt hiányoltam. A Juve eddig nem nagyon tartalékolt, hanem mindgi 100%-os volt a küzdeni akarás. Ezt az összefoglalóban nem láttam.

9csöves9
benne van hogy tartalékoltak,csak Alex kb 2 hete nyilatkozta,hogy minden egyes meccs egy döntõvel ér fel mostantól.ahhoz képest...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...