Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Grat a fiúknak😊
Asszem Mancini azt mondta amikor minket szopattak a bírók, hogy a tévedések hosszu távon kiegyenlítik egymást. Csak akkor nem gondolta hogy ez rájuk is igaz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
03. 30. 15:00
Juventus-Parma

04. 06. 20:30
Palermo-Juventus

04. 12. 20:30
Juventus-Milan

04. 20. 15:00
Atalanta-Juventus

04. 27. 15:00
Juventus-Lazio

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Grove4
Nem tudjátok mikor játszunk a milannal?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
Nem voltam otthon, nem láthattam a meccset, de grat a csapatnak 😊

9csöves9
Gio gólt lõtt tegnap és volt egy nagy kapufája is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
ezen már csak nevetni tudok.
és ha les volt?
számolják össze az õ lesgóljaikat, a 11-eseiket, meg stb.

Hajrá Magyarország!

BADE
Rég örültem ennyire Juve gyõzelemnek!Most megmutattuk,eddig semelyik nagycsapattól sem kaptunk ki,már csak a Milan van hátra!
Alex a 2000 Eb döntõs formáját hozta,ott is minden kimaradt,szerencsére más lett a végeredmény.Mátrixról minden alkalommal lefordult,csak az a fránya helyzetkihasználás...
Most még Molinaroval is meg voltam elégedve,Grygera is jól ellátta a feladatát,én talán Sissokkot éreztem a "leggyengébbnek",ha lehet ilyet egyáltalán mondani egy gyõztes meccs után.(nem igazán mert becsúszni,elmaradtak azok a szerelések,amiket pár meccsel ezelõtt csinált)
Srácok fel a bajnoki címre!Most kell felszívni magatokat!
Az Inter egyszer már elvesztette innen!

Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Srácok olyan boldog vagyok,nyertünk a nagyképû inter ellen!!!Méghogy les gól?!Csak kifogásokat keresnek!Na most dumáljon az interes ryhdeksan!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

james69holden
Roberto Mancini: Még, hogy mindig minket segítenek a bírók?!

Természetesen élénk visszhangja van szerte Olaszországban a tegnapi, Inter–Juve (1–2) rangadónak, különösen annak fényében, hogy a gyõztes csapat elsõ gólját lesállás elõzte meg. Roberto Mancini ezzel kapcsolatban gúnyosan jegyezte meg, hogy mégsem csak az õ csapatát segítik a játékvezetõk.

Némi meglepetésre az Inter hazai pályán kikapott a Juventustól a Serie A 30. fordulójában, és ezzel az elõnye négy pontra olvadt a második helyen nyomuló AS Roma elõtt.

A milánói fekete-kékek szurkolói szerint viszont a játékvezetõ bánt el velük, és tény, a videofelvételek alapján láthatjuk, a Juventus elsõ gólja szabálytalan körülmények között esett a 49. percben. Molinaro passzánál a labda elrúgásának pillanatában Mauro Camoranesi ugyanis kicsit elõrébb állt, mint az interes védõ (lásd képünkön).

Roberto Mancini, az Inter vezetõedzõje roppant csalódott volt a lefújás után, és ezzel az ominózus jelenettel kezdte az értékelését is.

„Ideje lenne befejezni a szöveget, hogy minket segítenek a bírók” – csattant fel erélyesen Mancini utalva Camoranesi találatára, majd némiképp nyugodtabban értékelte a rangadót.

„Az elsõ félidõben jól védekeztünk, és egész jól játszottunk. Csak éppen a helyzeteinket nem tudtukk belõni, mostanában a csatáraink valahogy nincsenek formában. Aztán jött a Juve gólja, kapott gól után pedig mindig nehéz játszani. Túlságosan ki is nyíltunk, és sok helyet hagytunk a Juventusnak, amely újra betalált.”

Mancini szerint ismét nyílttá vált az olasz bajnokság, de nem szabad kétségbeesniük.

„Ha megijedünk, akkor könnyen elveszhet minden. Olyan bajnokság áll elõttünk, amelyet végig kell játszanunk. Még elõnyben vagyunk, és elõttünk van még nyolc bajnoki forduló.”

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
Kis érdekesség:

Nocerino ILYET is tud?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Neked pedig köszönöm én is a gratulációt a Csapat nevében!
A társaid példát vehenének Rólad, de akár a helyszínen szurkoló interisták egy része is.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szép volt Fiúk!
Solo Juve!!!

És ezúton kérnék bocsánatot én is Sissokkótól!

Nagyszerû gyõzelem, ami lehetett volna akár nagyobb arányú is, de így még jobb!
Gigi nagyon kellett a kapuba, Chiellini, Legro nagyon jók voltak, Grygera szintúgy, Molinaronak voltak szép megoldásai, Salihamidzics is szimpatikusan játszott, Camo góóóóólt lõtt, Nedved megint hajtott végig, Sissokko nagyszerû volt, Trez góóólt lõtt, Alex nagyot játszott, csak hát a befejezés... de az a pörgetés a második gólnál zsenális volt.
Nocerino nem volt sokat fenn, Iaquinta sem, de mindketten hozzátettek egy picit, fõleg védekezésben Iaqui is. Volt még cserénk? nem emlékszem, mindegy!
Azért kicsit hiányzott Zanetti nekem, de ha õ van akkor Brazzo nem valószínû hogy játszik, azért meg kár lett volna.

Egy a lényeg: a csapat nagyot küzdött, nem volt csúnya a játékunk, támadtunk, és MEGVERTÜK AZ INTERT!

GRAZIE RAGAZZI!!!
FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
<#worship>

9csöves9
köszönöm a srácoknak a tegnap estét,kurvanagy volt

akarásból,fegyelmezettségbõl,mentalitásból ismét jeles,ilyen téren Ranieri nagyon ért a csapathoz.az elsõ gólunk les volt,de leszarom sõt kifejezetten örülök neki hogy az volt.Alex hatalmasat játszott szerintem Mátrix személyesen fog könyörögni Donadoninak hogy hívja el az EB-re.viszont a helyzeteknél nagyon görcsös volt,haragudtam is rá ha ezt a meccset nem nyerjük meg akkor az nagyrészt Alex hibája is.Sissokoval kapcsolatban visszavonok mindent amit mondtam mielött idejött,kifog nálunk fejlõdni.mindenki dicséretet érdemel

benéztem az inter topikba,az elsõ hsz a bunda volt bravó😄 aki az idei szezonban ilyet ír az leszophat 10 elfogult lovat

Breki33
Hatalmas szívességet tett a Juve a Romának
Feltöltve: szo, 03/22/2008 - 22:29 Frissítve: szo, 03/22/2008 - 22:29 Nyomtatás | Cikk elküldése | Hozzászólások | RSS
Újra nyílt az olasz bajnoki címért folytatott harc, miután a Serie A 30. fordulójának záró mérkõzésén a Juventus a San Siróban fektette két vállra az Intert, így a listavezetõ elõnye négy pontra olvadt a Romával szemben. A kék-feketéket 80 percig gyakorlatilag lefutballozta a pályáról Ranieri együttese, mégis hihetetlen izgalmakkal zárult a találkozó.

- pepsifoci.hu - Az igen élvezetes elsõ félidõ során a sok helyzet ellenére nem láthatott gólt a közönség, a szünet után viszont Camoranesi gyorsan megtörte a gólcsendet. Nedves lövését még bravúrral hárította Julio Cesar, de a 49. percben az olasz szélsõ lesgyanús helyzetbõl leadott próbálkozásánál már õ sem tudott menteni. Szûk negyed óra múlva megduplázta elõnyét a Juventus: Trezeguet Burdisso hibáját használta ki könyörtelenül. A bekapott gólok megfogták Mancini együttesét, a hajráig az „Öreg Hölgy” többször is bevihette volna a kegyelemdöfést, ám bõkezûen szórták el helyzeteiket. Ezekben a percekben brazil kapusa tartotta a meccsben a listavezetõt, mely nyolc perccel a vége elõtt némileg váratlanul szépített: Balotelli beadását Maniche pofozta a kapuba. A hátralévõ idõben még Burdisso akár egy pontot megmenthetett volna, de nem tudott a kapuba találni, így az Inter elsõ hazai vereségét szenvedte el a bajnokság során és elõnye már csak négy pont a délutáni mérkõzését behúzó Romával szemben.

Inter – Juventus 1-2 (Maniche 82. ill. Camoranesi 49., Trezeguet 63.)

Nedves :-)
Köszi a gratulációt!

Te meg hagyd már õket a saját topikjukban nyugodtan sírni.Ellenkezõ esetben Te sem örülnél ha Õk írogatnának ide.

Hát az tény, hogy ritka rosszul játszottatok.De azért én ennek nagyon örülök:-))

Gratulálok!

Breki33
Nedved.ne írj oda kértem egy kis szájfertõtlenítést egyeseknek......
Breki33
<#hehe>
Breki33
lehetne úgyis, hogy 4ed2-õ :-)
Breki33
Azon gondolkoztam, hogy még mindig mi fizetjük? P
Breki33
mi nem reménykedünk a felét már megcsináltuk

retaldáltat meg ki kéne már innen tiltani
mindenki tudja kire gondolok
Trunks
Mostmár tényleg remélem, hogy a Roma behúzza. Homoszexuelovics pedig mozdulni se tudott, momentuma nem volt. Imádom Chiellinit, a védelem legbiztosabb pontja.

Amici di nessuno...

LasCar16
grat azért a gyõzelemhez, jóérzés mindig bennem van amikor kikap a városi rivális, asszem nem lesz több szerda-szombat ritmus😊 én abban reménykedem, hogy így elverünk titeket is és az Intert is, cassone-nak pedig szólhatnátok, hogy ne menjen át flémelni, további jó ünneplést

#acm

a "majd jövõre gyerekek" -et én írtam takibalint <#hehe><#hehe><#hehe>
De valahogy olyan csendbe lettek odaát..Ti nem vettétek észre? <#hehe>
Breki33
Reméljük a Milán is elveri õket
Juuuuuuuuve, Juuuuuuuuuve, JuuuuuuuventusLANDIA... La Cittá, che aspetta la Domenica... <#nevetes1>
Forza la JUVE, LA JUVE, LA JUVE ALE, é BIANCONERA LA BELLA SIGNORA, ALE LA JUVE, LA JUVE, LA JUVE ALE, SOLO LA JUVE é, GRANDE LA JUVE ALE!!! <#worship>
TU SEI LA SQUADRA DEL CUORE... <#worship><#hehe>

ALESSANDRO DEL PIERO: "I'M PROUD THAT YOU'RE MY IDOL, AND MY HEART BELONGS TO YOU" <#worship><#worship><#worship>
Breki33
nincs mit elveszteniük
legfeljebb a bajnokságot...
takibalint
Beneztem az Inter forumba. Jokat nevettem, 1-2 hozzaszolason. Ahoz kepest, hogy kikaptak, egyesek nem vesztettek el a humorukat.

hát éppen a vereségért és a szar játék miatt volt grat az internek 😛

FORZA INTER!

nono84
Ezért lehet szeretni ezt a csapatot. Az utóbbi pár héten kezdett összeállni a játék. Nem hittem volna, hogy Sissoko ennyire kell a caspatba, de ma nagyon jó volt. Olaszország "legjobb" csapata nem tudott mihez kezdeni a "kicsi" Juventussal😊))

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

<#eljen><#eplus2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Breki33
meg azt mondja közel kerülnek az egyenlítéshez ........:-))
Trunks
Grat a fiúknak! Sokkal jobban akartuk a gyõzelmet, megmutattuk, hogy nem õk az egyeduralkodók a Serie A-ban. Ez nem Burdisso meccse volt.<#beka2>

Fülöp Laci megint mondta a baromságait, de ez most nem tudott érdekelni. Habár nem egészen értem hogy lehet Sissokót és Molinarót összetéveszteni. 😊))

Amici di nessuno...

Breki33
A gólok

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=11263

<#worship><#worship><#levele>
Most is grat az Internek?

Trunks
A 2. félidõ simán a miénk volt. Del Piero 2 ordító nagy helyzetet kihagyott, ha azokat belõjük, akkor nem kellett volna a végén izgulni.

Amici di nessuno...

Ennyi <#worship><#worship><#worship>
Most megmutattuk...
azt ne is mondjam hogy 4 , vagy 5 lehetett volna, ha ALEX berúgja a 2 ziccert, meg beadja Trezeguet-nek... <#hehe><#nevetes1><#nevetes2>
De így is Tökéletes lett az este...
háhá..... <#vigyor5>
Az Áruló IBI is verve volt, mehetnek a mocskok amerre akarnak... És még õk írják tegnap a topikukban, hogy mennek Zebravadászatra.... Ezt nekik üzenem: Nah mivan majmok? A zsákmány megette a " vadászt"? Szánalmas k*cs*gök <#mf1><#nevetes2>
Forza JUVE!
Forza DEL PIERO!!!
<#worship>
Köszi Fiúk!!!Szép gyõzelem volt!!!

forzajuve5
szedjétek össze magatokat és nyerjetek scudettot!

forzajuve5
mi történt hogy nem verekedtek a meccs után? 😊

totti10
grat a gyõzelemhez igy szorosabb lett a bajnokság

hajrá,lilák!

forzajuve5
ennyi ennyi ennyi

igaz az elsõ gólnál nagy les volt, de a játék képe és a helyzetek alapján megérdemeltük a gyõzelmet

Camo és Trez<#worship>

Alex az legnagyobb király!!! 😄

mekkora gyõzelem ezaz na most végre bebizonyitta a juve hogy az inter egy mocskos csalo és nem érdemelték meg egyik bajnoki cimet se!!!ezek után pedig legyen bajnok a roma
Breki33
"ryhdeksan
2008. márc. 19. 23:32 | privát | válasz erre | #13111

hétvégén kap egy 5öst a juve azt csá :ASDDD:AS "

Ennyit errõl a retardáltról <#eljen><#eplus2><#hehe>
Breki33
Kiderült, hogy ki az igazi bajnok :-)