Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A futballisták most éppen nevet keresnek új barátjuknak, aki kabalának sem utolsó, hiszen érkezése után közvetlenül a Juve 2-1-re legyõzte a címvédõ és éllovas Internazionalét a bajnokságban.
A Serie A-ban egyébként nem számít ritkaságnak állatokat "csapattagként" kezelni: az AC Milan edzõközpontjában például 14 évig élt egy vadászkutya; a 2002-ben elhunyt Max gyakorlatilag az együtteshez tartozott.
Hajrá Magyarország!
de remélem az eb-n Chiellini és Ale is ott lesz.
Hajrá Magyarország!
ezért nem ártana ha Donadoni miszter méltóztatná õt is behívni,Materazzi helyett akit hetek óta szopatnak de bent kell lennie mert sajnos majdnem neki van a legnagyobb reklámértéke ebben a válogatottban
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
És végül 2 zebraportalos cikk:
A bébi olaszok 2-0-ra nyertek
Mind a három Juventus-kötõdésû játékos végigjátszotta a meccset...
Az olasz U21-es válogatott 2-0-ra nyert Azerbajdzsánban, selejtezõmérkõzésen. Casiraghi 4-3-2-1-es hadrendben küldte pályára fiait, ahol De Ceglie balhátvédet, Marchisio bal-belsõ középpályást, míg Giovinco az egy szem Acquafresca mögött szerepelt a bal oldalon. Mind a három játékos végigjátszotta a mérkõzést, s ott ült a kispadon Lanzafame is, aki szintén a Juventus játékosa, s a Bariban játszik kölcsön ebben a szezonban. Mind a két gólt egyébként a Villarrealban szereplõ Rossi szerezte.
Buffon: Két jó igazolás, s megnyerhetjük a Scudettót
A világbajnok kapus a covercianói edzõtáborban nyilatkozott...
"Habár az Intert és a Romát is megvertük, annyival jobbak nálunk, hogy a kiscsapatok ellen több pontot szereztek, mint mi. Ami nekünk van, az a karakterünk. A csapatunk magja az elmúlt években nem változott, s ez a karakter segítette VB-címre a válogatottat is. A célunk az, hogy jól fejezzük be a szezont: van még hátra nyolc mérkõzés, kellene szerezni 18-19 pontot. A 10 pont hátrányunkkal természetesen már nem gondolhatunk a bajnoki címre: a Romának tettünk egy hatalmas szívességet, nyílttá a bajnokságot. A farkasoknak viszont dönteniük kell a bajnokság és a Bajnokok Ligája között: ezt a döntést szeretném én is átélni jövõre. Ha meg akarjuk jövõre nyerni a Scudettót, elég néhány új játékost igazolni, néhány igazi szárt, plusz fiatalokat. Ha viszont olyan Juve akarunk lenni, mint régebben, akkor több kell. Del Piero? Számára semmit nem kell bizonyítani Donadoninak, remélem, ott lesz az EB-n."
Hajrá Magyarország!
viszont akkor Criscito fejlõdése lenne fontos, persze ha nem gondolta komolyan hogy õ inkább a Genoában játsszon.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
de nem is teljesítmény alapján írtam az õ nevét, hanem azért, mert személyes kedvencem. 😄
igazából szerintem õ tipikusan az a játékos, aki beleszürkült csapatába, és jót tenne neki egy környezetváltás. mondom ezt annak ellenére, hogy a Palermo szimpatikus csapat, de talán az edzõkeringõ kihat a csapat teljesítményére, és ezáltal az övére is.
Hajrá Magyarország!
(én 2006-ban)
Zaccardo errõl a "jobb és közép" hátvéd megfogalmazásról ugrott be, Barzagli meg egyik kedvencem.
De én annak is örülnék ha Balzaretti visszajönne.
Az elsõ esetben Zaccardo-Barzagli, Legro-Chiellini
Második esetben Grygera-Chiellini, Legro-Balzaretti
lehetne.
Középpályára Giovinco mellett Marchisio is visszajöhetne.
Én még Nocerinót megtartanám, vagy bevonnám a Napolival egy Hamsik cserébe, de Tiagótól megszabadulnék, Zebinát pedig kib.sznám.
Azért pár év múlva ezt el tudnám képzelni:
Buffon -Grygera, Criscito, Legrottaglie, Chiellini - Giovinco, Marchisio, Zanetti, Sissokko - Del Piero, Trezeguet
Cseresor: Mirante, Molinaro, De Ceglie, valami jó középhátvéd, meg egy jobbra is, Iaquinta, Marchionni, stb.
Pavel jó lenne ha még maradna tényleg!
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Védõk:Gyrgera,Legro,Chiellini,Molinaro, Andrade talán rendbejön, Zebinát kivágni, helyette valaki jót hozni.
Középpálya:Nedved,Giovinco,Sissoko,Marchionni,Camoranesi,Zanetti. Itt igazából Camo-t pótolni kéne valaki, mert ha õ kiesik csak Palla vagy Noccerion játszik a helyén akik harmatgyengék.
Támadók:Alex,Trez,Jaki
Kell tehát egy balhátvéd, egy "jobb és közép" hátvéd, valamint egy támadó középpályás aki tud játszani jobboldalt Camo helyett, de csatárként is bevethetõ. Ez 3 ember. Tiago,Zebina, Noccerino mehet el.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Alexet,Legrot és Chiellinit a válogatottba!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Sienaban Legro komolyabban hívõ lett Guzman hatására,és lám azóta normálisan játszik😄
egyébként 5 gólt lõtt,de a szezon nagyrészében teljesen kivolt szorítva a szélre
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2008.03.25., 17:23
Bár korábban arról lehetett hallani, hogy Pavel Nedved vissza fog vonulni az idény végén, a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a játékos hajlik arra, hogy meggondolja magát, s még egy évet lehúzzon Torinóban. A döntésben kétségkívül nagy szerepet játszik az a tény, hogy a Juventus jövõre várhatóan ott lesz a Bajnokok Ligája mezõnyében. A Juve vezetése is örömmel látná a csapatban a cseh veteránt, aki ugyan már 35 éves, de vitathatatlanul fontos szerepet játszik Ranieri csapatában, egyetlen kikötésük lesz várhatóan, hogy Nedved engedjen a fizetési igényeibõl."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amugy Sissoko ha igy fog javulni továbbra is a játéka, nagyon jó igazolás volt.
reakciók között találtam:
Alexet kihagyni az olyan mint ba..ni menni fas. nélkül.
Hajrá Magyarország!
Full match:
Torrent link, SKY sport
http://www.mininova.org/tor/1263699
552 matches, wearing the same shirt. This number means a lot to me, all the big records I'm gathering in this part of my career. But they don't mean everything, because I have always thought that it's not enough just to reach your goals, the way you reach them isn't less important.
552 matches, wearing the same shirt. I have got to the top in the Juventus history with Gaetano Scirea. That's exactly what I mean when I say the way you reach your aim is important. The way Gaetano Scirea did it. Sometimes I ask myself what do young guys or boys see in me. And I think I would like that they see in me what I saw in him. I'm talking about the man and not only the extraordinary player. That what it means for me to enter people hearts and leave something what is just more than numbers.
552 matches , wearing the same shirt. I have got to the top and I'm proud of it. I stop to have a look who is next to me, the same captain band on the arm. Always with the Juventus, and only with our Juventus. My name's next to that of Scirea, and this is nice. I just want to remember him before going on.
552 matches, I have come up to here. I keep on looking forward to the beginning of the next one, the one I have still to play. Wearing the same shirt.
Alessandro
Gratulálok hozzá!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
de sokszor megfogadtam, hogy kerülöm. úgy mint az nso-n és társain is.
ott meg tegnap olyat láttam, hogy az Aranycsapat mai szemmel megye 1-es szint. Na, azt kiosztottam rendesen, mert ott elszakadt a cérna. 😄
Hajrá Magyarország!
Más: hihetetlen megint milyen hozzászólások vannak a juventushungary.atw.hu-n (egyébként az oldal nagyon jó, azzal nincs gond).
Hogy Quagliarella nem Juve szintû játékos, igazoljuk le Piattit (azmegki?). Meg Bale-t meg ilyenek. Hát könyörgöm, jútub videó alapján engem is leigazolhatnának. Ilyen nevekkel vagdalkozni a legnagyobb felelõtlenség. Ezeken a posztokon saját fiataljaink is vannak, de most kész játékosok kellenek.
Meg csomóan Moggit sírják vissza. hát én elismerem hogy sokat tett a csapatért, de azt is neki köszönhetjük, hogy most újoncok vagyunk.
bocs, de ezt csak érdekességként írtam le.
más: Trezeguet a válogatottban!
Hajrá Magyarország!
de néztem a mecccset, nagyon király volt, és megérdemelten nyertünk, Alex kár hogy nem tudott gólt lõni
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/