Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Az edzések mellett egy kandúr macska ajnározásával telnek a napok a Juventus labdarúgócsapatánál. A gárda gyakorlatilag örökbe fogadta az állatot, miután az húsvét elõtt végignézett egy tréninget a vinovói edzõközpontban, majd az azt követõ sajtótájékoztatót is hûségesen figyelemmel kísérte.
A futballisták most éppen nevet keresnek új barátjuknak, aki kabalának sem utolsó, hiszen érkezése után közvetlenül a Juve 2-1-re legyõzte a címvédõ és éllovas Internazionalét a bajnokságban.
A Serie A-ban egyébként nem számít ritkaságnak állatokat "csapattagként" kezelni: az AC Milan edzõközpontjában például 14 évig élt egy vadászkutya; a 2002-ben elhunyt Max gyakorlatilag az együtteshez tartozott.

Zsolti9014
mondjuk azt mondom, ha garancia lenne arra, hogy Legro legalább olyan teljesítményt nyújt, mint idén, akkor inkább szélsõvédõket kell venni. persze egyébként is kell, de úgy nagyobb összegbõl lehetne gazdálkodni. és jó lenne ha Grygera tartaná az utolsó 2-3 meccsen mutatott játékát.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igen, bár én Materazzit a VB óta megkedveltem, de valóban gyengén játszik mostanában. Vagy ha Donadoni nem így látja, akkor Alex, aki agyon szivatta az elõzõ meccsen, miért nincs benn? mert ha Materazzi jó formában van, akkor Alex kétszer olyan jóban.
de remélem az eb-n Chiellini és Ale is ott lesz.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az a lényeg,hogy akit Giorgo mellé szerzünk azzal legyenek nagyon együtt.egy védõpárosnál ez a legfontosabb Cannanál is látszott/látszik mit mûvel Thuram vagy Nesta nélkül(vébét kivéve persze)

ezért nem ártana ha Donadoni miszter méltóztatná õt is behívni,Materazzi helyett akit hetek óta szopatnak de bent kell lennie mert sajnos majdnem neki van a legnagyobb reklámértéke ebben a válogatottban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Bár szerintem errõl a védõ témáról elsõsorban Gigit kellene kérdeznie a vezetõségnek. Azt hiszem õ tudná igazán, hogy kire lenne szükség.

És végül 2 zebraportalos cikk:

A bébi olaszok 2-0-ra nyertek

Mind a három Juventus-kötõdésû játékos végigjátszotta a meccset...

Az olasz U21-es válogatott 2-0-ra nyert Azerbajdzsánban, selejtezõmérkõzésen. Casiraghi 4-3-2-1-es hadrendben küldte pályára fiait, ahol De Ceglie balhátvédet, Marchisio bal-belsõ középpályást, míg Giovinco az egy szem Acquafresca mögött szerepelt a bal oldalon. Mind a három játékos végigjátszotta a mérkõzést, s ott ült a kispadon Lanzafame is, aki szintén a Juventus játékosa, s a Bariban játszik kölcsön ebben a szezonban. Mind a két gólt egyébként a Villarrealban szereplõ Rossi szerezte.

Buffon: Két jó igazolás, s megnyerhetjük a Scudettót

A világbajnok kapus a covercianói edzõtáborban nyilatkozott...

"Habár az Intert és a Romát is megvertük, annyival jobbak nálunk, hogy a kiscsapatok ellen több pontot szereztek, mint mi. Ami nekünk van, az a karakterünk. A csapatunk magja az elmúlt években nem változott, s ez a karakter segítette VB-címre a válogatottat is. A célunk az, hogy jól fejezzük be a szezont: van még hátra nyolc mérkõzés, kellene szerezni 18-19 pontot. A 10 pont hátrányunkkal természetesen már nem gondolhatunk a bajnoki címre: a Romának tettünk egy hatalmas szívességet, nyílttá a bajnokságot. A farkasoknak viszont dönteniük kell a bajnokság és a Bajnokok Ligája között: ezt a döntést szeretném én is átélni jövõre. Ha meg akarjuk jövõre nyerni a Scudettót, elég néhány új játékost igazolni, néhány igazi szárt, plusz fiatalokat. Ha viszont olyan Juve akarunk lenni, mint régebben, akkor több kell. Del Piero? Számára semmit nem kell bizonyítani Donadoninak, remélem, ott lesz az EB-n."

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ebben igazad van, úgy érzem. a mi védelmünkben van már egy igen erõs jellemû játékos, Giorgio személyében.
viszont akkor Criscito fejlõdése lenne fontos, persze ha nem gondolta komolyan hogy õ inkább a Genoában játsszon.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egy tudna lemaradt

9csöves9
nekem van egy olyan érzésem,hogy nálunk nem tudna vezéregyéniség lenni ami neki kurvára fontos. a Palermoban tud az lenni,mint ahogy a violáknál is

Zsolti9014
ja, és most úgy merült fel nálam ismét a neve, hogy valahol azt olvastam, hogy jelenleg éppen eladó.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
õszintén szólva kiemelkedõen a tavalyi szezonban. de stabilan, jól játszani lehet látni mostanában is.
de nem is teljesítmény alapján írtam az õ nevét, hanem azért, mert személyes kedvencem. 😄
igazából szerintem õ tipikusan az a játékos, aki beleszürkült csapatába, és jót tenne neki egy környezetváltás. mondom ezt annak ellenére, hogy a Palermo szimpatikus csapat, de talán az edzõkeringõ kihat a csapat teljesítményére, és ezáltal az övére is.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
õszintén:mikor láttád utoljára kiemelkedõen játszani Barzaglit?

(én 2006-ban)

Zsolti9014
védelembe ha megszereznénk a Zaccardo, Barzagli kettõst csomagban, az nem lenne rossz.
Zaccardo errõl a "jobb és közép" hátvéd megfogalmazásról ugrott be, Barzagli meg egyik kedvencem.
De én annak is örülnék ha Balzaretti visszajönne.
Az elsõ esetben Zaccardo-Barzagli, Legro-Chiellini
Második esetben Grygera-Chiellini, Legro-Balzaretti
lehetne.

Középpályára Giovinco mellett Marchisio is visszajöhetne.

Én még Nocerinót megtartanám, vagy bevonnám a Napolival egy Hamsik cserébe, de Tiagótól megszabadulnék, Zebinát pedig kib.sznám.

Azért pár év múlva ezt el tudnám képzelni:

Buffon -Grygera, Criscito, Legrottaglie, Chiellini - Giovinco, Marchisio, Zanetti, Sissokko - Del Piero, Trezeguet

Cseresor: Mirante, Molinaro, De Ceglie, valami jó középhátvéd, meg egy jobbra is, Iaquinta, Marchionni, stb.

Pavel jó lenne ha még maradna tényleg!

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Szerintem Marchionni elég jól pótolta Camo-t, csak hát aztán Õ is megsérült.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
+Mellberg 😊

9csöves9
legyen 4 ember,a tkp foglalkozzon a saját dolgával és jöjjön egy csatár<#bohoc>

Count Adyn
Nyáron még Tiago-t kéne elcserélni valami jó balhátvédre, és akkor Molinaro jó lenne cserének😊 Giovinco-t visszahozni, és nemis tudom kit kellene még igazolni jövõre.
Védõk:Gyrgera,Legro,Chiellini,Molinaro, Andrade talán rendbejön, Zebinát kivágni, helyette valaki jót hozni.
Középpálya:Nedved,Giovinco,Sissoko,Marchionni,Camoranesi,Zanetti. Itt igazából Camo-t pótolni kéne valaki, mert ha õ kiesik csak Palla vagy Noccerion játszik a helyén akik harmatgyengék.
Támadók:Alex,Trez,Jaki

Kell tehát egy balhátvéd, egy "jobb és közép" hátvéd, valamint egy támadó középpályás aki tud játszani jobboldalt Camo helyett, de csatárként is bevethetõ. Ez 3 ember. Tiago,Zebina, Noccerino mehet el.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BADE
Legro egy kicsit kigyúrta magát,nagyon csipázom a srácot.Én már el sem tudom képzelni a védelmet Legro és Chiellini nélkül!
Alexet,Legrot és Chiellinit a válogatottba!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ohh, köszi szépen, így már értem<#worship>
9csöves9
"Jézushoz tartozok"

Sienaban Legro komolyabban hívõ lett Guzman hatására,és lám azóta normálisan játszik😄

az a felirat ott pontosan mit jelentene? 😄
9csöves9
én is láttam csatárt játszott.bekerült a forduló válogatottjába(Chiellini,Camo és Alex is)

egyébként 5 gólt lõtt,de a szezon nagyrészében teljesen kivolt szorítva a szélre

nono84
Láttam a Roma elleni meccsen az összefoglalóban, volt egy-két kibszott jó megmozdulása és nem mellesleg már vagy 8 gólja van szezonban, ha jól tudom.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9

9csöves9
nagy segítség lenne.és ha visszatér Giovinco már annyira nem is nagyon kell igazolni arra a posztra

Count Adyn
"Nedved vállalna még egy évet
2008.03.25., 17:23
Bár korábban arról lehetett hallani, hogy Pavel Nedved vissza fog vonulni az idény végén, a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a játékos hajlik arra, hogy meggondolja magát, s még egy évet lehúzzon Torinóban. A döntésben kétségkívül nagy szerepet játszik az a tény, hogy a Juventus jövõre várhatóan ott lesz a Bajnokok Ligája mezõnyében. A Juve vezetése is örömmel látná a csapatban a cseh veteránt, aki ugyan már 35 éves, de vitathatatlanul fontos szerepet játszik Ranieri csapatában, egyetlen kikötésük lesz várhatóan, hogy Nedved engedjen a fizetési igényeibõl."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
😄D
Amugy Sissoko ha igy fog javulni továbbra is a játéka, nagyon jó igazolás volt.

Zsolti9014
nso cikke Del Piero és Chiellini EB-esélyeirõl.
reakciók között találtam:

Alexet kihagyni az olyan mint ba..ni menni fas. nélkül.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
<#worship>

9csöves9

9csöves9
én leszedem,újra akarom hallani ahogy a Juve passzainál olléznak percekig a Meazzaban😊

Full match:
Torrent link, SKY sport
http://www.mininova.org/tor/1263699

Fabio Capello
<#worship>

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

9csöves9

552 matches, wearing the same shirt. This number contains my memories. It tells about my victories, but unfortunately also about the defeats. A lot of hugs, tears, sometimes the feeling to be dejected, euphoria, suffering, anger, happiness and pride. This has been always my passion, since the first time I touched the ball. All in all, big part of my life.

552 matches, wearing the same shirt. This number means a lot to me, all the big records I'm gathering in this part of my career. But they don't mean everything, because I have always thought that it's not enough just to reach your goals, the way you reach them isn't less important.

552 matches, wearing the same shirt. I have got to the top in the Juventus history with Gaetano Scirea. That's exactly what I mean when I say the way you reach your aim is important. The way Gaetano Scirea did it. Sometimes I ask myself what do young guys or boys see in me. And I think I would like that they see in me what I saw in him. I'm talking about the man and not only the extraordinary player. That what it means for me to enter people hearts and leave something what is just more than numbers.

552 matches , wearing the same shirt. I have got to the top and I'm proud of it. I stop to have a look who is next to me, the same captain band on the arm. Always with the Juventus, and only with our Juventus. My name's next to that of Scirea, and this is nice. I just want to remember him before going on.

552 matches, I have come up to here. I keep on looking forward to the beginning of the next one, the one I have still to play. Wearing the same shirt.

Alessandro

Zsolti9014
És Alessandro Del Piero BEÁLLÍTOTTA Gaetano Scirea rekordját, ami 552 fekete-fehér mérkõzés!
Gratulálok hozzá!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
na az fasza :S akkor tényleg megvan a színvonal...<#zavart2>
Zsolti9014
A hétvégén a Debrecen U17-es csapata egy rangos nemzetközi tornán vett részt Torinóban. A DVSC a 12 csapatos viadal C csoportjában három mérkõzést játszott, a Fiorentina (1-1), a Juventus (0-0) és a Pro Settimo & Eureka (2-0) csapata ellen. A hajdúságiak így a csoport harmadik helyén végeztek, megelõzve a Zebrákat is, azonban a legjobb négy közé a Lilák jutottak tovább csoportelsõként.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezaz, hogy nem is fórum, csak kommentek, ahhoz meg elég ha egyet gördítek. 😄
de sokszor megfogadtam, hogy kerülöm. úgy mint az nso-n és társain is.
ott meg tegnap olyat láttam, hogy az Aranycsapat mai szemmel megye 1-es szint. Na, azt kiosztottam rendesen, mert ott elszakadt a cérna. 😄

Hajrá Magyarország!

ezért nem olvasok ilyen oldalakon fórumot 😄
Fabio Capello
szánalmas, hogy egy sérülés kell ahhoz hogy Trezegól válogatott legyen...

Zsolti9014
Giovinco a Roma ellen

Más: hihetetlen megint milyen hozzászólások vannak a juventushungary.atw.hu-n (egyébként az oldal nagyon jó, azzal nincs gond).
Hogy Quagliarella nem Juve szintû játékos, igazoljuk le Piattit (azmegki?). Meg Bale-t meg ilyenek. Hát könyörgöm, jútub videó alapján engem is leigazolhatnának. Ilyen nevekkel vagdalkozni a legnagyobb felelõtlenség. Ezeken a posztokon saját fiataljaink is vannak, de most kész játékosok kellenek.
Meg csomóan Moggit sírják vissza. hát én elismerem hogy sokat tett a csapatért, de azt is neki köszönhetjük, hogy most újoncok vagyunk.

bocs, de ezt csak érdekességként írtam le.

más: Trezeguet a válogatottban!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
A Francia Futball Szövetség (FFF) jelentése szerint, a Juventus támadója, David Trezeguet fogja pótolni a sérülés miatt kiesett Karim Benzemát a francia válogatott keretében.

gercse
bocs skacok, nem tudtam jönni, nem volt netem :S
de néztem a mecccset, nagyon király volt, és megérdemelten nyertünk, Alex kár hogy nem tudott gólt lõni

Grove4
tudod=tudom

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Nem tudod mit tépi a száját?!A "nagy és magasságos internek ,Európa legjobb csapatának" 10 golt kellet voln rúgnia.Nyertünk és kész!Megnéztem volna azért Moratti g*ci arcát.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

takibalint
Ez nem nagyon tunik lesgolnak. A jatekos a vonalon all, ami meg nem les, a masik aki elorebb, meg nem avatkozott jatekba, igy tetlen les legfeljebb. Erdekes modon a multkor meg Mancini mondta, hogy nem kell foglalkozni a biroval, miutan Mexest kiallitotta a biro az Inter-Roma meccsen. Akkor most minek foglalkoznak a biroval?? Amugy az Inter szarul jatszott, meg dontetlent sem erdemeltek volna akar les gol volt, akar nem.

forzajuve5
THX!

ez az a videó amit örökre megtartunk

Grove4
Kösz!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

én sem voltam itthon tegnap(családi program volt) szóval nemláttam a meccset, de grat a csapatnak, intert verni nem kis teljesítmény<#worship><#hehe>