Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont ez jó lenne!
nem követem mostanában a Lyonban, de Molinaronál jobb!
Beadni is tud!
Hajrá Magyarország!
„Egy álmom válna valóra, ha az idény végeztével a Real Madridhoz szerzõdhetnék, ám szívesen magamra ölteném korábbi együttesem a Juventus dresszét is.”
húzza õ magára az apja faszát, vagy egy kényszerzubbonyt!
ide vissza ne hozzák!
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hamsik a Serie B-ben szereplõ Brescia csapatától szerzõdött a Napolihoz még a nyár folyamán és az idei szezon egyik legnagyobb felfedezettjeként tartják számon.
A szlovák játékos az Azzurrik jelenlegi középpályájának szívét képezi, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy eddig 31 Serie A-s mérkõzésen lépett pályára, ahol összesen 7 gólig jutott.
A fiatal tehetség jelenlegi formája számos európai élcsapat érdeklõdését is felkeltette, többek között a Juventusét is, aki a nyáron szívesen leigazolná a középpályást.
„Jól érzem magam Nápolyban.”: mondta Hamsik a Napoli magazinnak.
„Ez egy fantasztikus város. A Juventus? Semmirõl sem tudok, de nem is érdekel.”
Hajrá Magyarország!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ismét csak egy autogrillben történt,mint anno Gabriele Sandri esetében
Mindenesetre meg kell nyerni minden meccset, hogy nyomás alatt legyen a Róma, érezzék hogy vagy gyõznek, vagy harmadikok lesznek^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha nyerünk 4 pontra lesz a roma és 8-ra az inter,kicsit olyan 2002-es érzésem van😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hajrá Magyarország!
sajnos.
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szerintem gonolni kell erre is
Jelenleg az van, hogy 2 stabil kezdõ csatárunk van, Jaki meg ha szarban vagyunk beáll és lõ egy gólt😄
más: van Basten az Ajaxhoz szeretné majd vinni Tiagót.
Hajrá Magyarország!
ZEBRA NEWS : Amauri a Juventusé?
Amauri a Juventusé?
Az olasz sajtó tényként közli a hírt...
A Corriere dello Sport tényként közli szombati számában, hogy a Juventus mindenben megegyezett a Palermóval Amauri leszerzõdtetésével kapcsolatban. A szicíliaiak 15 millió eurót kapnak, plusz egy játékost. Zamparini a Criscito, De Ceglie, Giovinco trióból választana, habár utóbbit semmi pénzért nem engednék el a zebrák. A Tuttosport szerint 11 millió eurós ajánlatot tett a Juve a Palermónak, plusz Almirónt adnák oda, míg Zamparini Lanzafame játékjogának felét kérné még.
Hajrá Magyarország!
juventushungary szerint.
más: zebraportalon írják, hogy az olsz sajtó tényként közli, hogy Amauri a Juventusé. A Palermo 15 milliót + egy játékost a Criscito, De Ceglie, Giovinco trióból szeretett volna, de állítólag 11 millió + Lanzafame 50%-ában egyeztek meg a felek.
Persze ezt is csak akkor kell elhinni, ha hivatalosan bejelentik.
Hajrá Magyarország!
„A Roma valóban úgy gondolta, hogy hozzájuk szerzõdök Manciniért cserébe?”: kérdezte kissé költõien Iaquinta.
„Ha igen, akkor szeretnék köszönetet mondani a Giallorossiknak, de még öt év van hátra a Juventussal megkötött szerzõdésembõl, amelyet mindenféleképpen ki fogok tölteni. Sohasem fogok máshova költözni, mert itt nagyon jól érzem magam.”
Grygera: A Juvéból akarok visszavonulni
A Juventus védõje Zdenek Grygera bevallotta, hogy pályafutását a torinói sztárcsapatnál szeretné befejezni.
„Nagyon jól érzem itt magamat.”: mondta Grygera a Sport-nak adott interjújában.
„A Juventus mindig is egy nagy álmom volt. Itt szeretném befejezni a pályafutásomat. Ám sohasem tudhatja az ember, hogy mi történik a jövõben, különösen, ha megsérülsz, vagy valami más történik veled. Ám én tudom, hogy innen sehova se szeretnék elszerzõdni.”
Hajrá Magyarország!
Vincenzo Iaquinta a Football Italia-nak adott interjújában elmondta, hogy nem bánja, hogy az Udinésébõl nem álmai csapatába, a Barcelonába szerzõdött. „Per pillanat a Juve játékosa vagyok.”
Az olasz válogatott támadót udinese-i karrierje során több alkalommal is szerette volna leszerzõdtetni a katalán sztáregylet, ám a transzfer létrejötte szinte mindig meghiúsult.
„Igen, a Barca komoly érdeklõdést mutatott irántam, de nem bánom.”: jegyezte meg a 2006-os világbajnok futballista.
„Végül Udinében maradtam, ahol alkalmam nyílt a Bajnokok Ligájában való szereplésre, majd azután megnyertem a Világbajnokságot, ezután pedig a Juventushoz szerzõdtem.”
„Talán egyéni szinten csábítóan hangozhat egy külföldi egyletben való szereplés.”
„Azonban hosszú idõ fog eltelni mire megint errõl beszélek, hiszen a Juventusnál boldog vagyok és remélem, hogy még hosszú ideig itt fogok játszani.”
Iaquinta, aki az Öreghölgy játékosaként eddig 8 találatot jegyez, még a nyáron szerzõdött a torinói óriásokhoz és nagy ambíciókkal tekint a jövõ felé.
„Mindent meg akarok nyerni. És a mindenbe beleértendõ a Scudetto és a Bajnokok Ligája trófea is.”
„Hogy mikor? Hamarosan, remélhetõleg már jövõre. Mindent bele fogunk adni.”
Még egy éve sincs itt, de már nagyon belopta magát, azt hiszem, minden Juve-drukker szívébe.
Az alázat, ahogyan játszik, és ahogyan tûri, amikor nem játszik! Na és a góljai!
Nekem már azelõtt is szimpatikus volt, de pl. egy olasz focit rendszeresen "fújjoló" haveromnak is kedvenc csatárai közt van.
Hajrá Magyarország!
viszont jó hír, hogy Zanetti teljesen felépült, akár már vasárnap játszhat
2008.03.28. 15:00 - sir bed
Az olasz válogatottnál sokasodnak a kérdõjelek kapusfronton.
Gianluigi Buffon hátproblémái nem javulnak, így talán egy egész hónapot kihagyhat. Az olasz válogatott elsõ számú kapusa mellett elõtérbe kerülhet Carlo Cudicini is, aki várhatóan a keret harmadik számú kapusa lesz, Marco Amelia után.
Gianluigi Buffonnak pihenésre van szüksége - derült ki a világ egyik legjobb kapusának nyilatkozatából.
A Juventus kapusa továbbra is hátfájdalmakról panaszkodik, így a következõ hónapban talán nem is fog pályára lépni azért, hogy a nyári kontinensviadalra újra százszázalékos állapotba kerülhessen.
A kapus elmondása szerint mûtétre nem lesz szüksége, de mindennapos vendég lesz a torinói klub fizio-terapeutájánál.
A 30 esztendõs hálóõr az olasz válogatott elsõ számú kapusa, õt a Livorno hálóõre, Marco Amelia követi, és a témához kapcsolódó hír szerint Carlo Cudicini, a Chelsea 34 éves egyese lehet a harmadik számú tartalék.
Mindezt alátámasztja, hogy Roberto Donadoni jövõ héten londoni kirándulást tervez, melynek során személyesen is egyezteti szeretne Cudicinivel arról, hogy vállalná-e a második számú tartalék szerepét az osztrák-svájci közös rendezésû Eb idején.
Hajrá Magyarország!