Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
demermostmér?

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
most síró vagy röhögõ görcsöt kapjak?

maradjon csak õ Lyonban...<#ravasz1><#eljen>
Zsolti9014
Az olasz média szerint a Juventus csapata nyáron megpróbálja majd leigazolni a Lyon válogatott játékosát, Fabio Grossot.

viszont ez jó lenne!
nem követem mostanában a Lyonban, de Molinaronál jobb!
Beadni is tud!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ibrahimovics:
„Egy álmom válna valóra, ha az idény végeztével a Real Madridhoz szerzõdhetnék, ám szívesen magamra ölteném korábbi együttesem a Juventus dresszét is.”

húzza õ magára az apja faszát, vagy egy kényszerzubbonyt!

ide vissza ne hozzák!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az viszont jó hogy nem szállt el,nemgyengén fel van most kapva

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Pénzbõl sosem elég, mindenkinek van egy ára. Mostmár ez az imponáló.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
megfelelõ összegért biztos érdekelné

Zsolti9014
Marek Hamsik kijelentette, hogy nem áll szándékában a Juventus együtteséhez szerzõdni.

Hamsik a Serie B-ben szereplõ Brescia csapatától szerzõdött a Napolihoz még a nyár folyamán és az idei szezon egyik legnagyobb felfedezettjeként tartják számon.

A szlovák játékos az Azzurrik jelenlegi középpályájának szívét képezi, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy eddig 31 Serie A-s mérkõzésen lépett pályára, ahol összesen 7 gólig jutott.

A fiatal tehetség jelenlegi formája számos európai élcsapat érdeklõdését is felkeltette, többek között a Juventusét is, aki a nyáron szívesen leigazolná a középpályást.

„Jól érzem magam Nápolyban.”: mondta Hamsik a Napoli magazinnak.

„Ez egy fantasztikus város. A Juventus? Semmirõl sem tudok, de nem is érdekel.”

Hajrá Magyarország!

BADE
gondolom,de akkor épp pihennénk

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
szerintem a kupa elõdöntõkkel egyidõben lesz

BADE
Ez az elmaradt meccs elég nagy hátrány lesz nekünk,1 héten majd 2 meccset játsszunk,csak ne a Milan elõtti meccs elõtt.

nono84
Jó forduló volt, csak kár hogy elmaradt a meccs.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
már nincs mitõl tartanunk, Fio is kikapott

Count Adyn
Behúzzák x re beszarás egy meccs😄DD D nem mer Pirlo kihagyja a tizit jó végjáték😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fabio Capello
Milan kapja az újabb zakót, Milan-Atalanta 0-2

9csöves9
Parma szurkolók megtámadtak egy kisbuszt amibe a sofõr volt,az bepánikolt elhajtott és elgázolt egy Parma drukkert.állítólag észre se vette annyira megijedt...

Fabio Capello
😞 részvét

forzajuve5
áhhhh, egész nap a meccset vártam

9csöves9
meghalt egy Parma szurkoló,elmarad a meccs...részvétem

ismét csak egy autogrillben történt,mint anno Gabriele Sandri esetében

Count Adyn
Énis erre gondoltam egybõl😄D Ha megnyernénk innen hát én Del Piero-s mezben megyek el minden vizsgámra idén😄DDD

Mindenesetre meg kell nyerni minden meccset, hogy nyomás alatt legyen a Róma, érezzék hogy vagy gyõznek, vagy harmadikok lesznek^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
nemtudom Marco mennyire egészséges,de örülnék ha megtartaná Ranieri azt a szokását hogy Camo beljebb játszik és akkor ketten együtt lehetnének majd a pályán

ha nyerünk 4 pontra lesz a roma és 8-ra az inter,kicsit olyan 2002-es érzésem van😄

james69holden
gazzetta.it szerint:

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
Marchionni a meccskeretben!

Hajrá Magyarország!

És az Inter az egy pontot is megköszönheti olyan gyenge volt.

gercse
1-1 lett, nyugi
holnap meg Forza Juve!

totti10
ezért kéne kizárni a laziot...XD

hajrá,lilák!

Forza Italia
Lazio rendesen lefegszik a zinternek vicc

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
hát igen..., de akkor nem tudom ki lenne a megoldás

forzajuve5
megkaptuk az újabb lehetõséget, Cagliari-Roma 1-1

Zsolti9014
a hírben azt írják, õt semmi pénzért nem engedné el a vezetõség. remélem így is lesz.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
persze ez is igaz, de nem hiszem, hogy Amauri szó nélkül ülne a padon, arra várva hogy bevessék.
sajnos.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Ha Giovincot eladja a Juve vezetése, akkor hatalmasat fogok csalódni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Count Adyn
Eurosporton most volt egy Del Piero-s reklám😄D

gercse
de jövõre Bl szereplés is lesz (remélem), kell még egy minõségi csatár, mert 3 ember nem elég...egy is lesérül, és máris kipukkad a többi, annyi meccset kell játszani...Del Piero 34 lesz Trez sem fiatal,

szerintem gonolni kell erre is

Count Adyn
Bizony😊
Jelenleg az van, hogy 2 stabil kezdõ csatárunk van, Jaki meg ha szarban vagyunk beáll és lõ egy gólt😄

Zsolti9014
igazából alapesetben örülnék neki, mert nagyon jó jáékos, bár az idei szezonban neki sem úgy megy ahogy szokott, de most én is úgy érzem, létszámon felüli lenne.

más: van Basten az Ajaxhoz szeretné majd vinni Tiagót.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Marha jó csak, minek nekünk õ?😄 Melegítse a padot?

Zsolti9014
pontosítok:

ZEBRA NEWS : Amauri a Juventusé?

Amauri a Juventusé?

Az olasz sajtó tényként közli a hírt...

A Corriere dello Sport tényként közli szombati számában, hogy a Juventus mindenben megegyezett a Palermóval Amauri leszerzõdtetésével kapcsolatban. A szicíliaiak 15 millió eurót kapnak, plusz egy játékost. Zamparini a Criscito, De Ceglie, Giovinco trióból választana, habár utóbbit semmi pénzért nem engednék el a zebrák. A Tuttosport szerint 11 millió eurós ajánlatot tett a Juve a Palermónak, plusz Almirónt adnák oda, míg Zamparini Lanzafame játékjogának felét kérné még.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
„Amint matematikailag is elérjük a Bajnokok Ligáját, én pihenni fogok.”: mondta Buffon.
juventushungary szerint.

más: zebraportalon írják, hogy az olsz sajtó tényként közli, hogy Amauri a Juventusé. A Palermo 15 milliót + egy játékost a Criscito, De Ceglie, Giovinco trióból szeretett volna, de állítólag 11 millió + Lanzafame 50%-ában egyeztek meg a felek.
Persze ezt is csak akkor kell elhinni, ha hivatalosan bejelentik.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Iaquinta kijelentette, hogy esze ágában sincsen az Örök Városba szerzõdni.

„A Roma valóban úgy gondolta, hogy hozzájuk szerzõdök Manciniért cserébe?”: kérdezte kissé költõien Iaquinta.

„Ha igen, akkor szeretnék köszönetet mondani a Giallorossiknak, de még öt év van hátra a Juventussal megkötött szerzõdésembõl, amelyet mindenféleképpen ki fogok tölteni. Sohasem fogok máshova költözni, mert itt nagyon jól érzem magam.”

Grygera: A Juvéból akarok visszavonulni
A Juventus védõje Zdenek Grygera bevallotta, hogy pályafutását a torinói sztárcsapatnál szeretné befejezni.

„Nagyon jól érzem itt magamat.”: mondta Grygera a Sport-nak adott interjújában.

„A Juventus mindig is egy nagy álmom volt. Itt szeretném befejezni a pályafutásomat. Ám sohasem tudhatja az ember, hogy mi történik a jövõben, különösen, ha megsérülsz, vagy valami más történik veled. Ám én tudom, hogy innen sehova se szeretnék elszerzõdni.”

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ez szopás,de sajnos csak akkor pihenhet amikor már megvan a 3. helyünk

9csöves9
nagy igazolás volt,nem találhattunk volna jobb beugrót

forzajuve5
na akkor mindenki boldog, Õ is hogy itt játszhat, és Mi is, hogy itt játszik

Zsolti9014
Iaquinta: Nincs Barca bánat
Vincenzo Iaquinta a Football Italia-nak adott interjújában elmondta, hogy nem bánja, hogy az Udinésébõl nem álmai csapatába, a Barcelonába szerzõdött. „Per pillanat a Juve játékosa vagyok.”

Az olasz válogatott támadót udinese-i karrierje során több alkalommal is szerette volna leszerzõdtetni a katalán sztáregylet, ám a transzfer létrejötte szinte mindig meghiúsult.

„Igen, a Barca komoly érdeklõdést mutatott irántam, de nem bánom.”: jegyezte meg a 2006-os világbajnok futballista.

„Végül Udinében maradtam, ahol alkalmam nyílt a Bajnokok Ligájában való szereplésre, majd azután megnyertem a Világbajnokságot, ezután pedig a Juventushoz szerzõdtem.”

„Talán egyéni szinten csábítóan hangozhat egy külföldi egyletben való szereplés.”

„Azonban hosszú idõ fog eltelni mire megint errõl beszélek, hiszen a Juventusnál boldog vagyok és remélem, hogy még hosszú ideig itt fogok játszani.”

Iaquinta, aki az Öreghölgy játékosaként eddig 8 találatot jegyez, még a nyáron szerzõdött a torinói óriásokhoz és nagy ambíciókkal tekint a jövõ felé.

„Mindent meg akarok nyerni. És a mindenbe beleértendõ a Scudetto és a Bajnokok Ligája trófea is.”

„Hogy mikor? Hamarosan, remélhetõleg már jövõre. Mindent bele fogunk adni.”

Még egy éve sincs itt, de már nagyon belopta magát, azt hiszem, minden Juve-drukker szívébe.
Az alázat, ahogyan játszik, és ahogyan tûri, amikor nem játszik! Na és a góljai!

Nekem már azelõtt is szimpatikus volt, de pl. egy olasz focit rendszeresen "fújjoló" haveromnak is kedvenc csatárai közt van.

Hajrá Magyarország!

gercse
nemár, azt hittem, rendben van már teljesen Gigi...😞

forzajuve5
hát ez nagyon nem jó

viszont jó hír, hogy Zanetti teljesen felépült, akár már vasárnap játszhat

Zsolti9014
Buffon egy hónapig pihenhet, a Chelsea olasz kapusa mehet az Eb-re
2008.03.28. 15:00 - sir bed

Az olasz válogatottnál sokasodnak a kérdõjelek kapusfronton.

Gianluigi Buffon hátproblémái nem javulnak, így talán egy egész hónapot kihagyhat. Az olasz válogatott elsõ számú kapusa mellett elõtérbe kerülhet Carlo Cudicini is, aki várhatóan a keret harmadik számú kapusa lesz, Marco Amelia után.

Gianluigi Buffonnak pihenésre van szüksége - derült ki a világ egyik legjobb kapusának nyilatkozatából.

A Juventus kapusa továbbra is hátfájdalmakról panaszkodik, így a következõ hónapban talán nem is fog pályára lépni azért, hogy a nyári kontinensviadalra újra százszázalékos állapotba kerülhessen.

A kapus elmondása szerint mûtétre nem lesz szüksége, de mindennapos vendég lesz a torinói klub fizio-terapeutájánál.

A 30 esztendõs hálóõr az olasz válogatott elsõ számú kapusa, õt a Livorno hálóõre, Marco Amelia követi, és a témához kapcsolódó hír szerint Carlo Cudicini, a Chelsea 34 éves egyese lehet a harmadik számú tartalék.

Mindezt alátámasztja, hogy Roberto Donadoni jövõ héten londoni kirándulást tervez, melynek során személyesen is egyezteti szeretne Cudicinivel arról, hogy vállalná-e a második számú tartalék szerepét az osztrák-svájci közös rendezésû Eb idején.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

BADE
Tetszik a hír😄