Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
ha ez segít akkor én hiszek a döntetlenben

cassoneitaly
Én hiszem, hogy sikerül, csak remélem hogy ti is <#kacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Amauri nemkell, van elég csatárunk...
A meccset pedig megfordítjuk, csak hinni kell benne.. Ha mi szurkolók se tesszük ezt akkor mit várunk? :S Csak pozitívan <#kacsint>
Forza JUVE!!!
Forza Alex!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Ok. Amúgy is csak 3.(vagy 4.) számú csatár lenne, Palladinónál esetleg jobb. Az se biztos, hogy állandóan a padon akarna ülni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ezért kell elkapcsolni

9csöves9
ezt rühellem amikor egy ilyen félidõ után ezt a studióban ülõ két majmot kell hallgatnom

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
én meg a góljai ellenére mondom azt hogy kurva jó

Trunks
Még mindig tartom azon véleményemet, hogy nem Juve-szintû. Ettõl a két góltól nem nõtt semmit a szememben. Az 1. gól szép volt, de mindkettõt illett befejezni. Egyszerûen szar a védelmünk, ennyi. Bárki gólra váltott volna a 2 helyzetbõl 1-et.

Amici di nessuno...

Trunks
Faszom kettéáll, másodszor jönnek át a félpályán és rögtön 2-0...

A bírókból is kurvára elegem van, már nagyon látszik, hogy be kell vezetni a videóbírót, mert egyszerûen nem bírják megállapítani a leshelyzeteket.

Az összes palermós elfekszik minden keményebb belépõ után, kirúgjuk, aztán rögtön felépülnek. Mindkét ilyen esetnél a labdát rúgtuk el.

A csapat hajt, csak nem nagyon megy senkinek, egyedül Chiellini teljesítménye értékelhetõ. Sajnos innen már nem fogjuk megfordítani, mert már eddig is minden palermói a saját térfélén védekezett. Már elegem van, hogy minden meccsen ez van. Az összes kiscsapat beáll védekezni és lehetetlen feltörni a védelmüket.

Amici di nessuno...

9csöves9
ennyit arról hogy felesleges Amauri

szarok vagyunk,megérdemeljük kurvára nem jött jókor ez a 2 hetes pihi és a Palermo edzõcseréje

forzajuve5
na de kurva jó, már 2-0, nem is nézem tovább

Count Adyn
Amaurinak Juve játékos adta azt az indítást ha jól láttam, annyi a baj csak..::S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
eddig nem volt bajom a meccsel, még annak ellenére sem hogy a palermo vezet,de ez a csúnya összefejelés nem kellett volna 😞

reméljük hamar rendbejönnek a fiúk

Count Adyn
„Amaurit akarják? Akkor hagyjanak minket nyerni!”: viccelõdött Zamparini.
😄D akkor gyõzni kell😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Miccoli és Conte összeszólalkozott, részletek a juventushungary-n.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az egyik legjobban keresõ játékos a Poolban,tudja nagyon jól ha egy milliárdos angol középcsapatba megy akkor ugyanazt megfogja kapni még akkor is ha többet van kórházban mint a pályán

gercse
mondjuk ingyen jöhet, ha neki is jó a pad...

Zsolti9014
ez igaz, meg az is hogy Giovinco kell.
viszont azért ingyen simán megérné szerzõdtetni Kewellt, én a cserepadra gondoltam õt. sokat sérült, az tény, de egyszer neki is összejöhet valami.

Hajrá Magyarország!

gercse
az biztos...
nem is tudom, mikor nem sérült ez a srác...
Giovinco kell ide mindenképp 😊

9csöves9
és nem tud végigjátszani egy fél szezont sem

Zsolti9014
Zebraportalon Buffon interjú!

Más: állítólag a liverpoolos Harry Kewell leigazolása is érdekelne minket, a játékos ingyen jöhetne hozzánk!

Én örülnék neki, nagyon jó a rúgótechnikája, és 29 éves. Talán tudna játszani Nedved posztján, ha szükséges. (mivel baloldali tkp. a becsületes posztja).

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly
Alessandro Del Piero
<#worship>
<#worship> Remember the name <#worship>

9csöves9
hát szerintem,ha úgy játszik ahogy tud akkor bárhova befér.ide is de tuti nem jön,nem is kell benne gondolkozni de kurvára hiányzik egy hozzá hasonló eszû játékos a kp-nkra

inkább VdV a luxuskurva?félévente pucsít valamelyik klubnak,hátha valaki megadja a fizetése tripláját

Grove4
Én se örülnék neki,inkább Diego,Flamini Van der Vaart stb.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

az kéne még hogy ez idejöjjön...<#falbav><#falbav><#wilting>
Zsolti9014
Zanettinek jobbulást, Stendardónak meg gratuláció, és több játéklehetõséget!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
nono84
Eddig b*szták játszatni. Talán kettõ meccsen ha játszot...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Kaplan
Csak néha bevetnénk is Stendardot, többet érdemel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
ba***a meg:

A Juventus középpályása, Cristiano Zanetti (képünkön) ismét az oldalvonal mögé kényszerül, miután kiújult a Genoa elleni mérkõzésen összeszedett combsérülése.

ez viszont jó:
a torinóiak kölcsönben lévõ belsõvédõje Guglielmo Stendardo sikeresen teljesítette joghallgatói vizsgáját a Római Egyetemen. Már csak három vizsgája maradt, ahhoz, hogy megszerezze diplomáját.

Count Adyn

calcio.hu:
"A nyári átigazolási szezonban minden bizonnyal nagy harc lesz Diegóért a Werder Bremen középpályásáért, s ebben a harcban részt fog venni a Juventus is, melynek nagy szüksége volna a kiváló irányítói képességekkel rendelkezõ brazilra. Az ok világos, a zebramezesek keretében nincs igazi irányító, s a szervezésben sokat segítõ Nedved a pályája vége felé közelít, annak dacára, hogy még most is képes remek teljesítményeket leadni.

A játékos édesapja mindenesetre világossá tette, hogy a nyáron szinte biztosan váltani fog a játékos: „Ez a szituáció semmiképp sem a legjobb Diego számára, neki az-az álma, hogy Európában is gyõztes csapat tagja legyen. Rengeteg mindent mondtak már az ügyében, s közel sem volt minden igaz. Az viszont kétségtelen, hogy a Werderbõl Klaus Allofs már tárgyalt Alessio Seccóval, a Juve sportigazgatójával” - jelentette ki Djair de Cunha a Bildnek.

A 23 éves Diegóért a Juventuson kívül várhatóan érdeklõdni fog a nyár folyamán a Real Madrid és a Barcelona is, a végsõ ára pedig mintegy 30 millió euró körül alakulhat."

cassoneitaly
Áááá, ez a video annyira ottvan... ALEX 06/07-es szezonja... <#hehe>
Csak hogy valaki megemlékezzen a LEGNAGYOBBRÓL, aki Vasárnap 553. alkalommal lép pályára feketén-fehéren, megdöntve minden rekordot...
<#worship><#worship>Alessandro Del Piero "Pinturicchio"<#worship><#worship>
Grazie...<#smile>

gercse
én is így voltam vele, fõleg az év elején(2008 elején),
de most megint felcsillant valami, azonban most már nem bánom, ha nem leszünk bajnokok, másodosztályból feljutóként rögtön harmadiknak lenni is nagy teljesítmény, ha ennél jobb lenne az eredmény a végén, annak csak még jobban örül az ember 😄

9csöves9
<#eljen>

nekünk is így kell gondolkodnunk de bevallom volt amikor én már lemondtam róla

Count Adyn
Giorgio Chiellini elárulta: még bízik abban, hogy nemcsak a Romát, hanem az Intert is meg tudja elõzni a Juventus. A Bianconeri a másodosztályból történõ visszatérése után sokak meglepetésére egész jól szerepelt eddig, és jelenleg a tabella harmadik fokán áll, a Bajnokok Ligája indulás pedig egyre közelebb kerül. Giorgio Chiellini szerint azonnal még innen is lehet fentebb, fõleg ha azt nézzük, hogy a Roma és a Juventus közötti különbség 7 pontra csökkent úgy, hogy a torinóiak egy mérkõzéssel kevesebbet játszottak.

"Sikerült közelebb kerülnünk hozzájuk, és akár még komoly meglepetések is történhetnek. Közel vagyunk a Romához, és az Inter sincs messze. Mostantól az a feladatunk, hogy megpróbáljuk minden mérkõzésünket megnyerni. A nagy riválisaink az elsõ helyért küzdenek, szeretnénk õket altatni. Tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, sõt inkább lehetetlen. Az álmodozás azonban nem kerül semmibe, és az álmok néha valósággá válnak. Számomra még semmi sem dõlt el. Nehéz sorozat elõtt állunk, de nekik sem lesz könnyû dolguk. Mi itt a Juventusnál mindig a végsõkig küzdünk. A Roma és az Inter közül kit választanék inkább? Egyiket sem - én Juventus szurkoló vagyok."

gercse
Nagyon kellenek õk a csapatba, és remélem nem csak cserepad-koptatónak jönnek

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
A Leggo hírei szerint Claudio Ranieri a következõ szezonra vissza szeretné hívni csapatához Sebastian Giovincot, Claudio Marchisiot és Paolo De Cegliet.<#worship>

teccik az ötlet

BADE
Április 16án lesz a Juve-Parma meccs pótlása

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
<#eljen><#worship><#hehe><#vigyor1><#beka2><#vigyor3><#idiota><#nevetes1><#taps>

ez beteeeeg!!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
egyik haverom origo topikos hozzászólása:

Az inter kilép április 30-ai hatállyal az olasz elsõ osztályú bajnokságból (Serie A) !! Ezt MaXXimo Moratti jelentette be ma délelõtt azután, hogy éjjel a JUVENTUS elleni vereséggel álmodott . Bejelentését követõen a játékosok és a szaklmai stáb egybõl az eligazolásokról kezdett el tárgyalni, úgy tudni, az "örökhû" Ibracadabra a városi rivális Milan csapatát erõsíti majd, míg például Filkor hazatérne Magyarországra, Materazzi egy új csapat megalapításán gondolkodik (neve Matrix FC lenne...).
Az eddigi edzõ , Manincsix megint bedobta a törölközõt, és kijelentette, ezek után az eddigi "koalíciós partner" ( A felek március 22-én szakítottak látványosan MAURO CAMORANESI interpellációja uitán), a FIGC és az AIA ( szövetség,bírói testület) közös elnöke lesz.
Az elemzõk szerint Moratti az újáalakuló intert a Tour de France-on szeretné indítani Vinokurovval az élen, de az is elképzelhetõ, hogy a kíniai Olimpián indulnak majd el, mint felkelõk társasága.
Luciano Moggi viszont lehallgatott egy telefonbeszélgetést, amin Moratti arról tárgyal, hogy Magyarországon fogja játszatni az õsztöl csapatát, az Újpesti TE-t venné meg , az edzõ pedig a világhírû Urbányi István maradna.
MARCELLO LIPPI valamint a JUVENTUS FC nem kívánta kommentálni a hírt.

MINDENKINEK BOLONDOS ÁPRILIS 1-JÉT KÍVÁNOK !

FORZA JUVENTUS !!

forzajuve5
az a szerencse, hogy megúszta a dolgot, és most 100%-al a csapatra koncetrál

gercse
Nagyon örülök, hogy Juventus szurkoló lettem, nincs még egy ilyen, csapat, még egy, amelyiket ennyire szeretni lehet,

Pessotto nagy ember 😊, igazi Juventino

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

Zsolti9014
Pessotto: Erõsebb vagyok
A Juventus csapatmenedzsere Gianluca Pessotto arról a reggelrõl beszélt, amikor a Calciopoli botrány hírére megpróbált véget vetni az életének.

A Bianconerik egykori védõjét rendkívül megrázta az ügy kirobbanása, melynek következtében öngyilkosságot kísérelt meg.

„Pesso” azonban túlélte a tragikus ugrást és most szeretett klubja alkalmazásában dolgozik, méghozzá Claudio Ranieri egyik asszisztenseként.

„Nem igazán emlékszem arra a reggelre, rózsát tartottam a kezemben, belül üresnek éreztem magamat, és még akkor is egyedül éreztem magam, mikor sokan voltak körülöttem.”: mondta Pessotto.

„Azonban mikor túl vagy a szenvedésen, mindig valami pozitív dolog történik veled, és ezt az én ittlétem tökéletesen bizonyítja.”

„Az ember ilyenkor mindent észrevesz és szinte mindent újraértékel, amelynek köszönhetõen erõsebbé válik, igaz ez néha ijesztõ is lehet, de attól még erõsebb lesz.”

„Az emberek szeretete rendkívül sokat segített nekem, ez egy csodálatos dolog, és ha szeretsz valakit és akkor téged is szeretni fognak.”

Szeretünk Pesso!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az lehet valóban. 😄
akkor bocs hogy beszúrtam, de nagyon felnyomta a pumpát nálam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jaaa 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ápr. 1.

Count Adyn
Grosso+Piquet és a védelem már elmegy😊

9csöves9
mert õ a Lyonnak is szurkol...