Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A meccset pedig megfordítjuk, csak hinni kell benne.. Ha mi szurkolók se tesszük ezt akkor mit várunk? :S Csak pozitívan <#kacsint>#kacsint>
Forza JUVE!!!
Forza Alex!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
A bírókból is kurvára elegem van, már nagyon látszik, hogy be kell vezetni a videóbírót, mert egyszerûen nem bírják megállapítani a leshelyzeteket.
Az összes palermós elfekszik minden keményebb belépõ után, kirúgjuk, aztán rögtön felépülnek. Mindkét ilyen esetnél a labdát rúgtuk el.
A csapat hajt, csak nem nagyon megy senkinek, egyedül Chiellini teljesítménye értékelhetõ. Sajnos innen már nem fogjuk megfordítani, mert már eddig is minden palermói a saját térfélén védekezett. Már elegem van, hogy minden meccsen ez van. Az összes kiscsapat beáll védekezni és lehetetlen feltörni a védelmüket.
Amici di nessuno...
szarok vagyunk,megérdemeljük kurvára nem jött jókor ez a 2 hetes pihi és a Palermo edzõcseréje
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
reméljük hamar rendbejönnek a fiúk
😄D akkor gyõzni kell😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
viszont azért ingyen simán megérné szerzõdtetni Kewellt, én a cserepadra gondoltam õt. sokat sérült, az tény, de egyszer neki is összejöhet valami.
Hajrá Magyarország!
Más: állítólag a liverpoolos Harry Kewell leigazolása is érdekelne minket, a játékos ingyen jöhetne hozzánk!
Én örülnék neki, nagyon jó a rúgótechnikája, és 29 éves. Talán tudna játszani Nedved posztján, ha szükséges. (mivel baloldali tkp. a becsületes posztja).
Hajrá Magyarország!
<#worship>#worship>
<#worship>#worship> Remember the name <#worship>#worship>
inkább VdV a luxuskurva?félévente pucsít valamelyik klubnak,hátha valaki megadja a fizetése tripláját
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Juventus középpályása, Cristiano Zanetti (képünkön) ismét az oldalvonal mögé kényszerül, miután kiújult a Genoa elleni mérkõzésen összeszedett combsérülése.
ez viszont jó:
a torinóiak kölcsönben lévõ belsõvédõje Guglielmo Stendardo sikeresen teljesítette joghallgatói vizsgáját a Római Egyetemen. Már csak három vizsgája maradt, ahhoz, hogy megszerezze diplomáját.
calcio.hu:
"A nyári átigazolási szezonban minden bizonnyal nagy harc lesz Diegóért a Werder Bremen középpályásáért, s ebben a harcban részt fog venni a Juventus is, melynek nagy szüksége volna a kiváló irányítói képességekkel rendelkezõ brazilra. Az ok világos, a zebramezesek keretében nincs igazi irányító, s a szervezésben sokat segítõ Nedved a pályája vége felé közelít, annak dacára, hogy még most is képes remek teljesítményeket leadni.
A játékos édesapja mindenesetre világossá tette, hogy a nyáron szinte biztosan váltani fog a játékos: „Ez a szituáció semmiképp sem a legjobb Diego számára, neki az-az álma, hogy Európában is gyõztes csapat tagja legyen. Rengeteg mindent mondtak már az ügyében, s közel sem volt minden igaz. Az viszont kétségtelen, hogy a Werderbõl Klaus Allofs már tárgyalt Alessio Seccóval, a Juve sportigazgatójával” - jelentette ki Djair de Cunha a Bildnek.
A 23 éves Diegóért a Juventuson kívül várhatóan érdeklõdni fog a nyár folyamán a Real Madrid és a Barcelona is, a végsõ ára pedig mintegy 30 millió euró körül alakulhat."
Csak hogy valaki megemlékezzen a LEGNAGYOBBRÓL, aki Vasárnap 553. alkalommal lép pályára feketén-fehéren, megdöntve minden rekordot...
<#worship>#worship><#worship>#worship>Alessandro Del Piero "Pinturicchio"<#worship>#worship><#worship>#worship>
Grazie...<#smile>#smile>
de most megint felcsillant valami, azonban most már nem bánom, ha nem leszünk bajnokok, másodosztályból feljutóként rögtön harmadiknak lenni is nagy teljesítmény, ha ennél jobb lenne az eredmény a végén, annak csak még jobban örül az ember 😄
nekünk is így kell gondolkodnunk de bevallom volt amikor én már lemondtam róla
"Sikerült közelebb kerülnünk hozzájuk, és akár még komoly meglepetések is történhetnek. Közel vagyunk a Romához, és az Inter sincs messze. Mostantól az a feladatunk, hogy megpróbáljuk minden mérkõzésünket megnyerni. A nagy riválisaink az elsõ helyért küzdenek, szeretnénk õket altatni. Tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, sõt inkább lehetetlen. Az álmodozás azonban nem kerül semmibe, és az álmok néha valósággá válnak. Számomra még semmi sem dõlt el. Nehéz sorozat elõtt állunk, de nekik sem lesz könnyû dolguk. Mi itt a Juventusnál mindig a végsõkig küzdünk. A Roma és az Inter közül kit választanék inkább? Egyiket sem - én Juventus szurkoló vagyok."
teccik az ötlet
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ez beteeeeg!!
Hajrá Magyarország!
Az inter kilép április 30-ai hatállyal az olasz elsõ osztályú bajnokságból (Serie A) !! Ezt MaXXimo Moratti jelentette be ma délelõtt azután, hogy éjjel a JUVENTUS elleni vereséggel álmodott . Bejelentését követõen a játékosok és a szaklmai stáb egybõl az eligazolásokról kezdett el tárgyalni, úgy tudni, az "örökhû" Ibracadabra a városi rivális Milan csapatát erõsíti majd, míg például Filkor hazatérne Magyarországra, Materazzi egy új csapat megalapításán gondolkodik (neve Matrix FC lenne...).
Az eddigi edzõ , Manincsix megint bedobta a törölközõt, és kijelentette, ezek után az eddigi "koalíciós partner" ( A felek március 22-én szakítottak látványosan MAURO CAMORANESI interpellációja uitán), a FIGC és az AIA ( szövetség,bírói testület) közös elnöke lesz.
Az elemzõk szerint Moratti az újáalakuló intert a Tour de France-on szeretné indítani Vinokurovval az élen, de az is elképzelhetõ, hogy a kíniai Olimpián indulnak majd el, mint felkelõk társasága.
Luciano Moggi viszont lehallgatott egy telefonbeszélgetést, amin Moratti arról tárgyal, hogy Magyarországon fogja játszatni az õsztöl csapatát, az Újpesti TE-t venné meg , az edzõ pedig a világhírû Urbányi István maradna.
MARCELLO LIPPI valamint a JUVENTUS FC nem kívánta kommentálni a hírt.
MINDENKINEK BOLONDOS ÁPRILIS 1-JÉT KÍVÁNOK !
FORZA JUVENTUS !!
Pessotto nagy ember 😊, igazi Juventino
A Juventus csapatmenedzsere Gianluca Pessotto arról a reggelrõl beszélt, amikor a Calciopoli botrány hírére megpróbált véget vetni az életének.
A Bianconerik egykori védõjét rendkívül megrázta az ügy kirobbanása, melynek következtében öngyilkosságot kísérelt meg.
„Pesso” azonban túlélte a tragikus ugrást és most szeretett klubja alkalmazásában dolgozik, méghozzá Claudio Ranieri egyik asszisztenseként.
„Nem igazán emlékszem arra a reggelre, rózsát tartottam a kezemben, belül üresnek éreztem magamat, és még akkor is egyedül éreztem magam, mikor sokan voltak körülöttem.”: mondta Pessotto.
„Azonban mikor túl vagy a szenvedésen, mindig valami pozitív dolog történik veled, és ezt az én ittlétem tökéletesen bizonyítja.”
„Az ember ilyenkor mindent észrevesz és szinte mindent újraértékel, amelynek köszönhetõen erõsebbé válik, igaz ez néha ijesztõ is lehet, de attól még erõsebb lesz.”
„Az emberek szeretete rendkívül sokat segített nekem, ez egy csodálatos dolog, és ha szeretsz valakit és akkor téged is szeretni fognak.”
Szeretünk Pesso!
Hajrá Magyarország!
akkor bocs hogy beszúrtam, de nagyon felnyomta a pumpát nálam.
Hajrá Magyarország!