Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nem szoktam általában a Milan meccsek elött bizakodni,de most biztos vagyok benne hogy kellõképpen felhúzott mindenkit a palermói történet és Ranieri is húzni fog váratlant (már akinek váratlan lesz a tridente)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Egyébként aki látta Marchionnit játszani, az tudhatja, hogy szívvel lélekkel odatette magát, tehetséges, és szerintem néhány kevésbé fontos meccsen simán tudná pótolni Camoranesit, hogy pihenjen. Szóval Marchionni ,és Giovinco két olyan jó fiatal játékos, aki Nedved, és Camo méltó uódja lehet. És különben is, minek egy negyedik számú csatár? Akkor már inkább Palladinót kéne néha játszatni jövõre, Õ mégiscsak fiatal, é olasz. A Juventus soha nem volt az a csapat, aki ilyen igazolásokat tett volna.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amauri csatlakozhat majd a Del Piero, Trezeguet, Iaquinta, Palladino támadónégyeshez, ami Ranierinek is nagyobb kombinációs lehetõségeket teremt. A mester roppant elégedett volt az új igazolás nyélbeütése miatt, mert a Juventus jövõre nyíltan megcélozza a bajnoki címet, amihez elengedhetetlen a minél bõvebb játékoskeret.
Marcót nem kéne.
Hajrá Magyarország!
Sissokot állítása szerint Patrick Vieira beszélte rá arra, hogy a zebrákhoz szerzõdjön.
„Én nem dicsekedhetem az õ tapasztalatával.”, mondta Vieiraról.
„Természetesen, Patrick befolyásolt engem a döntésem meghozatalakor, és rengeteg tanácsot adott nekem.”
„Még a milánói gyõzelmünk után is sok dicséretet kaptam tõle.”
Hajrá Magyarország!
még mindig nem értem, hogy a Roma elleni meccs után miért számûzték a kezdõcsapatból, egy hibája volt, az is azért mert szegény lepattant a nála sokkal jobb fizikumban lévõ Tottiról és az gólt szerzett...Boumsong amég itt volt hányszor volt kezdõ és hányszor hibázott, na mind1 én ezt soha nem fogom megérteni
Marchionni valóban kiválóan játszott, amikor játszott, Criscitóról nem tudok nyilatkozni, nem nagyon figyeltem a teljesítményét, de védõt alapból nem adnék el..., védõkre van a legnagyobb szükség mostanság
boldog szülinapot a két fiúnak!
És egy szimpatikus nyilatkozat:
Simicet lenyûgözte a Juventus
A Milan védõje, Dario Simic a Juve elleni szombati derbirõl beszélt, ami eldöntheti, melyik csapat indul majd jövõre a Bajnokok Ligájában.
Simic a Milan Channelnek adott nyilatkozatában dicsérte a Bianconeriket a Palermo ellen mutatott teljesítményük miatt annak ellenére, hogy végül 3-2 arányú vereséget szenvedtek.
„Néztem a Palermo-Juventust és azt kell mondanom, a zebrák nagyon jól játszottak, kiváltképp a második félidõben.”, mondta a Rossonerik védõje.
„A Juventus bizonyítja, hogy nagyszerû csapatuk van.”, folytatta. „Bármi is történjen, õk mindig a Juventus maradnak, még akkor is, ha az elmúlt években problémákkal küzködtek. Most túl vannak ezen problémákon, és egy kiváló szezont tudhatnak maguk mögött.”
Simic továbbá szót ejtett Alessandro Del Piero nagyszerû teljesítményérõl a Renzo Barberaban.
„Õ nagyon erõs, de a csapattársai is azok. Del Piero viszont föléjük emelkedik, és már hosszabb ideje kiváló formát mutat.”
„A Milan számára õ egy történelmi rivális és ez most szombaton sem lesz másképp.”
Hajrá Magyarország!
max adjuk oda érte Nocerinot meg egy kis pénzt
más: ma van Nocerino és Andrade Születésnapja. BSZ mindekettõjüknek!
"Criscito + Marchionni = Amauri?
A 'Tuttosport' szerint a Juventus Domenico Criscitót és Marco Marchionnit is bevonhatja az Amauri ügyletbe.
Szinte már nyílt titok, hogy Amauri a Juventus egyik legfõbb nyári célpontja, de a hírek szerint a Palermo csak akkor akar a játékos átigazolásáról tárgyalni, ha a Bianconeri néhány játékost is bevon az üzletbe.
Egyes pletykák szerint Alessio Secco és Rino Foschi (a Palermo sportigazgatója) már korábban megállapodott, ami szerint a Juventus 15 millió eurót, plusz Sebastian Giovincót, Claudio Marchisiót és Paolo De Ceglie-t adja a szicíliaiaknak. Ezt az üzletet azonban Claudio Ranieri megvétózta, így nem lett belõle semmi.
Most azonban úgy tûnik, hogy a Juventus új ajánlattal próbálja meggyõzni a Palermót: eszerint a torinóiak Domenico Criscitót és Marco Marchionnit adnák a délieknek.
Criscito január óta kölcsönben szerepel a Genoa együttesénél, míg Marchionni pocsék szezont tudhat maga mögött a rengeteg sérülése miatt. A hírek szerint a középpályástól a nyáron mindenképp megválik majd a Juventus.
Olyan lehetõség is felmerült, hogy a Bianconeri Antonio Nocerinót és Raffaele Palladinót próbálja meg felajánlani a Palermónak, bár ezt cáfolni látszik, hogy Palladino visszautasította ezt a lehetõséget."
Forrás : juventuz.freeblog.hu
Véleményem ugyanonnan : "Szerintem sem Marchionnit, sem Criscitot nem kéne eladni. Fõleg nem egy Amauriért.
Marchionni, mikor egészséges volt, és játszott...remekül helyettesítette Camoranesit. Nagyon jól játszott. Criscitto pedig szerintem hatalmas tehtség. Jövõre Bl. És kellenek az ilyen emberek, akik oda tudják tenni magukat, mikor szükség van rá.
Amaurit én nem akarom itt látni, mert szerintem még Jakinta(tudom, hogy nem így kell írni) is jobb nála, és nagyobb szívvel harcol, annak ellenére, hogy mindig csere.Trezeguet, meg Del Pierot pedig nem szoríthatja ki ez az ember a kezdõbõl."
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A védelem két ellentétes félidõt produkált, a 2 gólban alaposan benne voltak, de a 2. félidõben fõleg Legrot tudnám kiemelni. A lövésétõl eltekintve is akár.
Alex, Camoranesi, Sissokko elõtt le a kalappal.
Tiago egy-két rossz passz után úgy játszott, betört fejjel, hogy csak dicsérni lehet. Már-már arra gondoltam, ha ilyen vagy még jobb formában játszana, akkor akár stabil kezdõ lehetne még jövõre is. De legalábbis nagyon meglepett.
Gigi -természetesen- a 3 gólról nem tehetett.
Pavel gyógyuljon meg mihamarabb!
A Palermonak pedig gratulálok, nagyot játszottak õk is!
Amauri: én tartom magam ahhoz, amit szoktam mondani: Juve-szintû játékos, legalábbis nálam, de nem hiszem, hogy a Trez-Alex-Iaquinta hármas mögött szeretne a padon ülni, meg aztán Jaki sem azt érdemelé, hogy esetleg Amaurit eléhelyezzék a sorban.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(ja és remélem a bírok is egyenrangúként kezelnek majd minket)
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Adtunk egy félidõnyi elõnyt,a második félidõ káprázatos volt,Alex nem nagyot játszott,sajnos a szabad nem ment be.Legronak is volt egy hasonló lövése,mint a palermoi gól,de nem volt szerencsénk.
Camo hihetetlen mennyiségû futómunkát végzett.
Noce-t el kell felejteni,Momonak szinte minden szerelése összejött!
Jövõhéten a Milan ellen javítunk!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Momo (Sissokko) is jól nyomta (eltekintve az utsó gólpasszától Cassaninak <#falbav>#falbav>
Csak az zavar, hogy a 2. félidõben 1 helyzetük volt... a 89.percben, ha azt helyzetnek lehet nevezni, inkább csak hívjuk egy jól eltalált labdának... 1-2 új középpályás, pár új védõ, és utána nincs lehetetlen!
FORZA JUVENTUS!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>Forza ALESSANDRO DEL PIERO!!!!!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Alexet pedig tuti nem viszi ki a buzi Donadoni. De valahogy érzem is, hogy az olaszok sajnos nagyot fognak égni az EB-n, fõleg, hogy 1 ilyen brutálisan erõs csoport jött össze. Össze se hasonlítható a jelenlegi keret a VB-gyõztessel.
Amici di nessuno...
ha az a szabadrúgás bemegy...
nemsemmi csúcsdöntés volt ez
Camoranesi nem ember, valami szteroidos gép... Amit ez futott....
Alexet meg, ha kihagyja a kis õszhaju barátunk az EB keretbõl...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mindenesetre grat a Palermonak
Ezt nem tudom értelmezni, de lehet igazad van. Ha azt akarod mondani, hogy nekünk nem volt gólszerzési lehetõségünk, akkor ott van Legro lövése, Ale szabadja, Trez lövése, Molinaro elbénázott helyzete, Trez lövése, miután Camo átlépte a labdát, stb. Ráadásul a 2. félidõben végig nyomás alatt tartottuk õket.
Amici di nessuno...
Ezen kéne elgondolkodni..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Fülöp Lacinak meg üzenem, hogy ha egy lövés odamegy, ahol a kapus áll és a hálóõr kiüti, az még nem nagy védés. Valamint Balzaretti és Barzagli nem ugyanaz az ember, ezt se ártana megjegyezni. Komolyan legközelebb kikapcsolom a hangot.
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
MINDEN TISZTELETEM A CSAPATÉ, HATALMASAT HAJTOTTAK. Simán megérdemeltük volna a 3 pontot.
Amici di nessuno...
FORZA INTER!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!