Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Úgy bizony!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

miki36
nah akkor egy Milanverést kérnék szépen a hétvégére😊)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
ennyi😄

nem szoktam általában a Milan meccsek elött bizakodni,de most biztos vagyok benne hogy kellõképpen felhúzott mindenkit a palermói történet és Ranieri is húzni fog váratlant (már akinek váratlan lesz a tridente)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

na akkor Juve-Milan 2-0 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

forzajuve5
remélem a nyugdíjasklubotok nem rúg egyet sem nekünk 😊

LasCar16
na ez nekünk nem jó :S de ha Pippo vág kettõt akkor egyefene😊

#acm

forzajuve5
Úgy tûnik Alexandre Pato nélkül lesz kénytelen megvívni a Juventus elleni csatát az AC Milan az olasz bajnokságban. A fiatal csatár sérülése miatt hagyja ki a meccset.

9csöves9
sajnos ebbõl a vezetõségbõl még azt is kinézném hogy Gigit elcserélik Cufréra

Csacsi
Ha Marchionnit belevonják ebbe az üzletbe, akkor Secco<#boxer><#gun><#falbav>.

Egyébként aki látta Marchionnit játszani, az tudhatja, hogy szívvel lélekkel odatette magát, tehetséges, és szerintem néhány kevésbé fontos meccsen simán tudná pótolni Camoranesit, hogy pihenjen. Szóval Marchionni ,és Giovinco két olyan jó fiatal játékos, aki Nedved, és Camo méltó uódja lehet. És különben is, minek egy negyedik számú csatár? Akkor már inkább Palladinót kéne néha játszatni jövõre, Õ mégiscsak fiatal, é olasz. A Juventus soha nem volt az a csapat, aki ilyen igazolásokat tett volna.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
pepsifoci.hu - Az olasz lapok szerint a Juventus sportigazgatója, Alessio Secco hamar megegyezett a Palermoval a brazil támadó leigazolása ügyében. A zebrák 10,5 millió eurót adnak, valamint Antonio Nocerino és Marco Marchionni játékjogát engedik át a rózsaszín mezeseknek.

Amauri csatlakozhat majd a Del Piero, Trezeguet, Iaquinta, Palladino támadónégyeshez, ami Ranierinek is nagyobb kombinációs lehetõségeket teremt. A mester roppant elégedett volt az új igazolás nyélbeütése miatt, mert a Juventus jövõre nyíltan megcélozza a bajnoki címet, amihez elengedhetetlen a minél bõvebb játékoskeret.

Marcót nem kéne.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ambrosini: „Remélem Del Piero ott lesz az EB-n”

Sissokot állítása szerint Patrick Vieira beszélte rá arra, hogy a zebrákhoz szerzõdjön.

„Én nem dicsekedhetem az õ tapasztalatával.”, mondta Vieiraról.

„Természetesen, Patrick befolyásolt engem a döntésem meghozatalakor, és rengeteg tanácsot adott nekem.”

„Még a milánói gyõzelmünk után is sok dicséretet kaptam tõle.”

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
én bátran kijelentem, hogy Criscito a legtehetségesebb fiatal olasz védõ, csupán rutin kell neki és erõnléti fejlõdés
még mindig nem értem, hogy a Roma elleni meccs után miért számûzték a kezdõcsapatból, egy hibája volt, az is azért mert szegény lepattant a nála sokkal jobb fizikumban lévõ Tottiról és az gólt szerzett...Boumsong amég itt volt hányszor volt kezdõ és hányszor hibázott, na mind1 én ezt soha nem fogom megérteni

gercse
én sem adnám õket érte...
Marchionni valóban kiválóan játszott, amikor játszott, Criscitóról nem tudok nyilatkozni, nem nagyon figyeltem a teljesítményét, de védõt alapból nem adnék el..., védõkre van a legnagyobb szükség mostanság

Zsolti9014
milyen igazad van, ezt a cserét nem szabad meglépni.

boldog szülinapot a két fiúnak!

És egy szimpatikus nyilatkozat:

Simicet lenyûgözte a Juventus
A Milan védõje, Dario Simic a Juve elleni szombati derbirõl beszélt, ami eldöntheti, melyik csapat indul majd jövõre a Bajnokok Ligájában.

Simic a Milan Channelnek adott nyilatkozatában dicsérte a Bianconeriket a Palermo ellen mutatott teljesítményük miatt annak ellenére, hogy végül 3-2 arányú vereséget szenvedtek.

„Néztem a Palermo-Juventust és azt kell mondanom, a zebrák nagyon jól játszottak, kiváltképp a második félidõben.”, mondta a Rossonerik védõje.

„A Juventus bizonyítja, hogy nagyszerû csapatuk van.”, folytatta. „Bármi is történjen, õk mindig a Juventus maradnak, még akkor is, ha az elmúlt években problémákkal küzködtek. Most túl vannak ezen problémákon, és egy kiváló szezont tudhatnak maguk mögött.”

Simic továbbá szót ejtett Alessandro Del Piero nagyszerû teljesítményérõl a Renzo Barberaban.

„Õ nagyon erõs, de a csapattársai is azok. Del Piero viszont föléjük emelkedik, és már hosszabb ideje kiváló formát mutat.”

„A Milan számára õ egy történelmi rivális és ez most szombaton sem lesz másképp.”

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ezt nem nagyon kellene
max adjuk oda érte Nocerinot meg egy kis pénzt

más: ma van Nocerino és Andrade Születésnapja. BSZ mindekettõjüknek!

Csacsi
Hír :
"Criscito + Marchionni = Amauri?
A 'Tuttosport' szerint a Juventus Domenico Criscitót és Marco Marchionnit is bevonhatja az Amauri ügyletbe.

Szinte már nyílt titok, hogy Amauri a Juventus egyik legfõbb nyári célpontja, de a hírek szerint a Palermo csak akkor akar a játékos átigazolásáról tárgyalni, ha a Bianconeri néhány játékost is bevon az üzletbe.

Egyes pletykák szerint Alessio Secco és Rino Foschi (a Palermo sportigazgatója) már korábban megállapodott, ami szerint a Juventus 15 millió eurót, plusz Sebastian Giovincót, Claudio Marchisiót és Paolo De Ceglie-t adja a szicíliaiaknak. Ezt az üzletet azonban Claudio Ranieri megvétózta, így nem lett belõle semmi.

Most azonban úgy tûnik, hogy a Juventus új ajánlattal próbálja meggyõzni a Palermót: eszerint a torinóiak Domenico Criscitót és Marco Marchionnit adnák a délieknek.

Criscito január óta kölcsönben szerepel a Genoa együttesénél, míg Marchionni pocsék szezont tudhat maga mögött a rengeteg sérülése miatt. A hírek szerint a középpályástól a nyáron mindenképp megválik majd a Juventus.

Olyan lehetõség is felmerült, hogy a Bianconeri Antonio Nocerinót és Raffaele Palladinót próbálja meg felajánlani a Palermónak, bár ezt cáfolni látszik, hogy Palladino visszautasította ezt a lehetõséget."

Forrás : juventuz.freeblog.hu

Véleményem ugyanonnan : "Szerintem sem Marchionnit, sem Criscitot nem kéne eladni. Fõleg nem egy Amauriért.

Marchionni, mikor egészséges volt, és játszott...remekül helyettesítette Camoranesit. Nagyon jól játszott. Criscitto pedig szerintem hatalmas tehtség. Jövõre Bl. És kellenek az ilyen emberek, akik oda tudják tenni magukat, mikor szükség van rá.

Amaurit én nem akarom itt látni, mert szerintem még Jakinta(tudom, hogy nem így kell írni) is jobb nála, és nagyobb szívvel harcol, annak ellenére, hogy mindig csere.Trezeguet, meg Del Pierot pedig nem szoríthatja ki ez az ember a kezdõbõl."

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Nehéz írnom egy ilyen meccs után. A vereség ellenére egy fantasztikus, izgalmas meccs volt.
A védelem két ellentétes félidõt produkált, a 2 gólban alaposan benne voltak, de a 2. félidõben fõleg Legrot tudnám kiemelni. A lövésétõl eltekintve is akár.
Alex, Camoranesi, Sissokko elõtt le a kalappal.
Tiago egy-két rossz passz után úgy játszott, betört fejjel, hogy csak dicsérni lehet. Már-már arra gondoltam, ha ilyen vagy még jobb formában játszana, akkor akár stabil kezdõ lehetne még jövõre is. De legalábbis nagyon meglepett.
Gigi -természetesen- a 3 gólról nem tehetett.
Pavel gyógyuljon meg mihamarabb!

A Palermonak pedig gratulálok, nagyot játszottak õk is!

Amauri: én tartom magam ahhoz, amit szoktam mondani: Juve-szintû játékos, legalábbis nálam, de nem hiszem, hogy a Trez-Alex-Iaquinta hármas mögött szeretne a padon ülni, meg aztán Jaki sem azt érdemelé, hogy esetleg Amaurit eléhelyezzék a sorban.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Nocerinót tényleg el kell felejteni, gyakorlatilag használhatatlan. Passzolni nem tud, max. hátrafelé, lövései pedig nevetségesek. Tiago viszont kellemes meglepetést okozott tegnap.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Btw ezekszerint miénk Amauri mert kikaptunk xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
Jó meccs volt, kár a vereségért, jövõre ilyeneket be kell húzni...
(ja és remélem a bírok is egyenrangúként kezelnek majd minket)

cassoneitaly
Összefoglaló:

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

BADE
Majd jövõre vezetjük ilyenkor a tabellát és nem kell az elõttünk lévõk után loholni.
Adtunk egy félidõnyi elõnyt,a második félidõ káprázatos volt,Alex nem nagyot játszott,sajnos a szabad nem ment be.Legronak is volt egy hasonló lövése,mint a palermoi gól,de nem volt szerencsénk.
Camo hihetetlen mennyiségû futómunkát végzett.
Noce-t el kell felejteni,Momonak szinte minden szerelése összejött!
Jövõhéten a Milan ellen javítunk!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

cassoneitaly
Ezt sajna télelg így írták meg vhol <#szomoru1>,Minden Tiszteletem a csapaté...mint mindíg.. <#worship> Én végig hittem a gyõzelemnben, de ezekszerint egyedül kevés voltam.. az ISTEN (Del Piero) a nagyonjóvolt,A Meccslabda a szabadrúgás volt, ott ment el.. Ez van. Belekell törõdnünk.
Momo (Sissokko) is jól nyomta (eltekintve az utsó gólpasszától Cassaninak <#falbav>
Csak az zavar, hogy a 2. félidõben 1 helyzetük volt... a 89.percben, ha azt helyzetnek lehet nevezni, inkább csak hívjuk egy jól eltalált labdának... 1-2 új középpályás, pár új védõ, és utána nincs lehetetlen!
FORZA JUVENTUS!!!!
<#worship><#worship>Forza ALESSANDRO DEL PIERO!!!!!!!!! <#worship><#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Ja ok, sorry.

Alexet pedig tuti nem viszi ki a buzi Donadoni. De valahogy érzem is, hogy az olaszok sajnos nagyot fognak égni az EB-n, fõleg, hogy 1 ilyen brutálisan erõs csoport jött össze. Össze se hasonlítható a jelenlegi keret a VB-gyõztessel.

Amici di nessuno...

9csöves9
a másodikban mindent megcsinált Alex amit várok tõle,visszajött bemerte vállalni a cseleket,és a helyzetekben nem szarozott

ha az a szabadrúgás bemegy...

nemsemmi csúcsdöntés volt ez

Kit--Kat
EZ hatalmas meccs volt... Így elnézhetõ a vereség. Bár sok helyzetet elszórkoztak a fiúk.

Camoranesi nem ember, valami szteroidos gép... Amit ez futott....

Alexet meg, ha kihagyja a kis õszhaju barátunk az EB keretbõl...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csacsi
Grat a Palermonak, és Grat a Juventusnak is. Hatalmas meccs volt. Nem érdemeltünk vereséget, ettõ függetlenül azt mondom mint mindig. Számomra év elején az elsõ 3 volt a kitûzött cél, és érzem, hogy ez biztos meg lesz. Mégegyszer gratula mindkét csapatnak.

Del Piero megint bebizonyitotta õ legnagyobb!! azt mondom igy ki lehet kapni a jõvõre nézve ez jo jel ilyen játékkal lazán meglesz a 3. hely csak kár hogy adtunk nekik 1 félidõ elõnyt!!
Kaplan
1x = tizeniksz, tizenvalahány 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Count Adyn
Jó meccs lehetett egy semlgesnek az biztos. Nah mindegy, ezt az 5-0 ért kaptuk vegyük ugy... Igy mindenképp verni kell a Milant majd viszont.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
aztmondom ha így játszunk akkor megbocsátható a vereség.hatalmasat hajtottak a fiúk a második félidõben és gyõzelmet érdemeltünk volna

mindenesetre grat a Palermonak

Trunks
"de mi még 1x lövésbõl kettõt."

Ezt nem tudom értelmezni, de lehet igazad van. Ha azt akarod mondani, hogy nekünk nem volt gólszerzési lehetõségünk, akkor ott van Legro lövése, Ale szabadja, Trez lövése, Molinaro elbénázott helyzete, Trez lövése, miután Camo átlépte a labdát, stb. Ráadásul a 2. félidõben végig nyomás alatt tartottuk õket.

Amici di nessuno...

Kaplan
Azért nem kéne levonni semmit a Palermo teljesítményébõl, õk lehet, hogy négy lövésbõl lõttek hármat de mi még 1x lövésbõl kettõt.

Ezen kéne elgondolkodni..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
A 2. félidõben le voltak focizva... Ale szabadja, csak nézte mindenki...

Fülöp Lacinak meg üzenem, hogy ha egy lövés odamegy, ahol a kapus áll és a hálóõr kiüti, az még nem nagy védés. Valamint Balzaretti és Barzagli nem ugyanaz az ember, ezt se ártana megjegyezni. Komolyan legközelebb kikapcsolom a hangot.

Amici di nessuno...

nono84
Azért k*rva jó meccs volt

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
4 kapuralövésük volt abból kaptunk 3 gólt...

Trunks
Ezt már tényleg nem hiszem el... közük nem volt a meccshez, gyakorlatilag 2 helyzetbõl lõttek 3 gólt. A 3. gólt nem is nevezném helyzetnek, 26-ról leadott lövés és beakad. Undorító meccs volt, állandóan fetrengtek a palermóiak, a bíró meg össze-vissza fújt.

MINDEN TISZTELETEM A CSAPATÉ, HATALMASAT HAJTOTTAK. Simán megérdemeltük volna a 3 pontot.

Amici di nessuno...

Kaplan
Ma nem nyerhettünk, ezt így írták meg fent, valahogy mielõtt rákészült a lövésre a srác már tudtam, hogy bebassza... Egyik csapat sem volt jobb a másiknál de így jött össze.

Count Adyn
Hát bazmeg ezt nemhiszem el...

az szép gól volt

FORZA INTER!

Kaplan
Jó meccs, egy szavunk nem lehet a csapatra. Tiago és Sissoko zseniálisak voltak. Ez van kikaptunk.

Kaplan
Uramatyám...

Breki33
bki ....
Breki33
be kell nyomni még egyet
nono84
Keményen nyomunk......

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
2-2 Del Piero is tud 2 õt rugni😊))

nono84
X lesz

Count Adyn
Nah 2-1 Alex. Igy tovább

9csöves9
én hiszek a fordításban,ez az idei csapat képes rá

gercse
Én is elhiszem,
és Amauri simán beférne a Juventusba(lendületes játékos, technikás is), osztom csöves véleményét...