Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit belegondoltam,hogy lehet nem is hülye ez a Donadoni és pontosan tudta mit csinál.kibaszottul felhúzta Alexet és van egy olyan érzésem hogy ez volt a célja😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
nagy meccs volt,amihez kellett egy nagyon jó ellenfél is.a Milan a Roma és az Inter összesen 3 pontot tudott elvinni tõlünk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nagy meccs volt, megérdemelt gyõzelem
Grat a csapatnak, szenzációs játék volt 😊
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amúgy lassan kezdek rájönni, hogy azon kívül hogy amikor Jakit becseréli az mindig jó húzás, azért elég kemény taktikai hibái vannak idõnként Ranierinek
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Heló szia remélem hogy vagy
ugye nem nagy baj hogy egy Interes kommentál ide!?😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mindenesetre most gogogo nyomuljunk elõre
1. Milan gólnál Molinaro nem tudom mit csinált, simán lemaradt Pippóról, pedig az a gól könnyen kivédekezhetõ lett volna. A 2. góljuk nagyon szép volt.
Ale gólja gyönyörû volt, hibátlan támadás. Nem is gondoltam, hogy ilyen éles szögbõl be tudja lõni. Brazzo gólja pedig sztem nem volt les, mivel Trez fejese pillanatában hátrébb állt, de majd a visszajátszások lesznek perdöntõek.
Vicc, hogy minden olasz rangadót a sport 2-n adnak, sosincs reakció.
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Tiagora nincs szó...
nagy a hajtás, eddig minden tisztelet a fiúknak
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Gazzetta dello Sport szerint a Juventus ismét felajánlaná Sebastian Giovincot a Palermonak az Amauri-üzlet cserealanyaként.
A Juve minden áron le szeretné igazolni a brazil támadót, de a Palermo 25 millió eurót kér érte, és csak úgy óhajtanak üzletet kötni, ha az ajánlatba néhány játékost is belefoglal az érdeklõdõ klub.
A minapi jelentések szerint a Bianconerik sportigazgatója, Alessio Secco megegyezett Rino Foschival: 10,5 millió euró plusz Antonio Nocerino, valamint Marco Marchionni játékjoga.
Ennek ellenére Marco Marchionni nem igazán szeretne Szicíliába igazolni, míg Nocerino vagy Fiorentinaba, vagy a Napoliba szerzõdne.
Úgy tûnik, kezdõdhetnek elölrõl a tárgyalások, és Secco visszatérhet az eredeti ajánlathoz.
A pletykák szerint korábban már egyezség született, hogy 15 millió euróért plusz Sebastian Giovinco, Paolo De Ceglie és Claudio Marchisio játékjogaiért a zebrák megkaphatják Amaurit.
Claudio Ranieri akkor közbelépett, de Secco most ismét bevonná az üzletbe Giovincot.
Szerintem vétek lenne bevonni Giovincot,fõleg Amauriért.Ha csatár kell akkor hozzuk inkább Huntelaart.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"