Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mekkora meccs mekkora gyõzelem!!most bebizonyitotta a csapat hogy megérett a bl-re és hogy van szivük sose adják fel
9csöves9
hihetetlen volt,mintha egy régebbi filmet tettek volna be

kicsit belegondoltam,hogy lehet nem is hülye ez a Donadoni és pontosan tudta mit csinál.kibaszottul felhúzta Alexet és van egy olyan érzésem hogy ez volt a célja😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
újabb Rangadót nyertünk
Trunks
Grat a fiúknak! Hihetetlen, ebben az évben egyszer-egyszer megvertük az intert, a Romát és a Milant és a másik meccsen pedig x-eltünk velük. Tehát az egymás elleni eredmények alapján simán mi vagyunk a legjobbak, a fontos meccsekre mindig felszívják magukat a fiúk. A kis csapatok elleni meccseken ment el a szezon.

Amici di nessuno...

9csöves9
BRAZZO!!!!😄

nagy meccs volt,amihez kellett egy nagyon jó ellenfél is.a Milan a Roma és az Inter összesen 3 pontot tudott elvinni tõlünk

Count Adyn
Grat a csapatnak, most viszajött a palermói 3 pont😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
Hihetetlen Alex mennyit futott ma...ez tûnt fel leginkább, Camo nagyon elemében volt, Sissoko igazi harcos, Sali meg jókor volt jó helyen 2x is 😄, Buffon hozta a szokásost, egyedül Tiagóval, meg a végén Nocerinoval nem voltam megelégedve, Trez valóban nem volt nagy szám, de õ leköt mindig sok embert, ezt is figyelembe kell venni

Nagy meccs volt, megérdemelt gyõzelem

LasCar16
grat, de ezt a Milan qrta el.

#acm

forzajuve5
de mostmár tényleg nem szabad hibázni, kell ez a 3. hely

Fabio Capello
Na ami a múlt héten nem sikerült a Palermo ellen, az most sikerült a milan ellen.

Grat a csapatnak, szenzációs játék volt 😊

Fabio Capello
YESYESYESYESYES ígyvan!!!!!!!
<#worship><#worship>

nono84
ezért lehet imádni ezt a csapatot!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

mekkora gooooooooooollllllllllllllllllllllllll
Breki33
Ezazzzz

Camo 3 gólpasz
fsgh
grat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lippit vissza!!!!
én is kezdem egyre jobban megutálni
Fabio Capello
én sem értem.... most kéne bedobni a három csatárt, ehelyett Trezt hozzuk le, jóvan....

Amúgy lassan kezdek rájönni, hogy azon kívül hogy amikor Jakit becseréli az mindig jó húzás, azért elég kemény taktikai hibái vannak idõnként Ranierinek

nem éppen erre gondoltam de trezeguet elég szar volt
miért vár ranieri hozza már be iaquintát tiago helyére mire vár már amugy jo meccs de 3-2 es gyõzelemet várok!!!
fsgh
akkor +fav😄 persze csak mértékkel😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
amíg te nem versz meg azért amiért én hozzátok írkálok, addig énse téged 😄

Hegeace
Sissoko inkább visszajött mint hogy Nocerino áljon be ... ez tetszik 😊

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Sisoko visszament a pályára😮 Pedig hogy meggörbült már a lába...(Kicsit erõsebben, lendületesebben csúszik oda lehet el is törhetett volna.)

ugye nem nagy baj hogy egy Interes kommentál ide!?😊

Breki33
Sissoko <#eljen><#worship><#pias><#taps><#taps><#taps>
Fabio Capello
Na ez nagyon csúnya volt, jogos a piros. De nagyon remélem momot nem kell lecserélni.

Mindenesetre most gogogo nyomuljunk elõre

Breki33
szemét Bonera
Breki33
Legro-nak jobbulást
9csöves9
amúgy meglepõen jó a Milan,több kell a második félidõben

9csöves9
reakció az van,csak Matuz,Zombori,Hegyi Iván,Kapi nincs😊

Trunks
Rég láttam ilyen jó meccset. Mondjuk az elmúlt években mindig 0-0 volt a Juve-Milan meccsek eredménye...

1. Milan gólnál Molinaro nem tudom mit csinált, simán lemaradt Pippóról, pedig az a gól könnyen kivédekezhetõ lett volna. A 2. góljuk nagyon szép volt.

Ale gólja gyönyörû volt, hibátlan támadás. Nem is gondoltam, hogy ilyen éles szögbõl be tudja lõni. Brazzo gólja pedig sztem nem volt les, mivel Trez fejese pillanatában hátrébb állt, de majd a visszajátszások lesznek perdöntõek.

Vicc, hogy minden olasz rangadót a sport 2-n adnak, sosincs reakció.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ale amúgy ismét hihetetlen,felrúgják és 1 percen belül már a saját 16-osunknál szerelt

nono84
Nagyon jó meccs!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
nagy meccs,most bepótolják az utóbbi évek összes Juve-Milanját

Tiagora nincs szó...

gercse
eszméletlen meccs, remélem marad a forma, és lövünk még pár gólt
nagy a hajtás, eddig minden tisztelet a fiúknak

Breki33
Ezaz

Még kettõt
forzajuve5
Tiagot le Jakit be a 2. félidõre

Breki33
b+ megint lesgól
LasCar16
#18779 😄

#acm

Kaplan
Miért kell a gólunk után egybõl kapni is egyet? :S

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Tud valaki egy kezdõt mondani? Mert nincs sport2-m csak faternál 😞

sztem ezek a Giovinco-s cikkek csak azért vannak, hogy "a Gazzetta dello Sport szerint" vagyis hogy csak beszéljenek a Gazzetta dello Sport-ról... én nem is foglalkozok velük...
gercse
Eladják Giovincot, akkor nagy lázadás lesz, sztem

Kaplan
Vicc, hogy ennyire lefekszünk és széttárjuk a lábainkat mindenkinek ezért az Amauriért. Nem kell õ ide...

Grove4
Ismét bevonják Giovincot az Amuri-üzletbe?
A Gazzetta dello Sport szerint a Juventus ismét felajánlaná Sebastian Giovincot a Palermonak az Amauri-üzlet cserealanyaként.

A Juve minden áron le szeretné igazolni a brazil támadót, de a Palermo 25 millió eurót kér érte, és csak úgy óhajtanak üzletet kötni, ha az ajánlatba néhány játékost is belefoglal az érdeklõdõ klub.

A minapi jelentések szerint a Bianconerik sportigazgatója, Alessio Secco megegyezett Rino Foschival: 10,5 millió euró plusz Antonio Nocerino, valamint Marco Marchionni játékjoga.

Ennek ellenére Marco Marchionni nem igazán szeretne Szicíliába igazolni, míg Nocerino vagy Fiorentinaba, vagy a Napoliba szerzõdne.

Úgy tûnik, kezdõdhetnek elölrõl a tárgyalások, és Secco visszatérhet az eredeti ajánlathoz.

A pletykák szerint korábban már egyezség született, hogy 15 millió euróért plusz Sebastian Giovinco, Paolo De Ceglie és Claudio Marchisio játékjogaiért a zebrák megkaphatják Amaurit.

Claudio Ranieri akkor közbelépett, de Secco most ismét bevonná az üzletbe Giovincot.

Szerintem vétek lenne bevonni Giovincot,fõleg Amauriért.Ha csatár kell akkor hozzuk inkább Huntelaart.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kit--Kat
De minek egy ilyen közép tudásu csatár 6.számunak padozni???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
Nagy csapatok(azért a milan az 😊 )ellen mindig jobban felszívjuk magunkat, én hiszek benne, hogy most is ez lesz, és ha nehezen is , de hozzuk a meccset

Zsolti9014
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz: Forza Juve! -de ne feledjük, tisztelni kell az ellenfelet.

Hajrá Magyarország!