Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Persze, le kell hozniuk, különben mire vannak? Most komolyan igazolnánk valakit erre a 2-3 hétre, amikor Barzagli és Chiellini egyszerre sérült? Astori meg hasonlókat olvastam, nagyon remélem semmi valós alapja nincs. A válogatottban láttam most 1-2x, asszem pont a horvátok ellen nagyon-nagyon suta volt.
Amici di nessuno...
Engem egyre jobban aggaszt amúgy ez a karcsú felkészülés, bár ha meccsek helyett szarrá futtatja őket Allegri edzésen akkor az még jól is elsülhet tavasszal. Ráadásul nem érzem, hogy augusztus első hetében már virítjuk is a várva várt kreatív középpályást, utána pedig ferragosto van, amikor kb. áll az élet Olaszországban, igazolási fronton is. Egyre inkább azt látnám jó megoldásnak, ha valahogy most megoldanánk házon belül ezt a kérdést, akár taktikai váltással, akár Dybalával/Pereyrával/Pogbával ezen a poszton. Hetekig hajkurászni valakit, hogy aztán C,D megoldások szülessenek szerintem teljesen felesleges.
Ami még gondot okozhat, az Chiellini sérülése. Rögtön a meccs elején combsérülést szenvedett, előző meccsen meg ugye Barzagli dőlt ki. Úgyhogy Rugani akár már a Lazio ellen kezdhet.
Amici di nessuno...
A 2.félidőben szinte a primavera játszott, sokat nem lehet leszűrni belőle.
Ami azért látszik, hogy a csatár négyesünk nem lesz rossz, mindegyikben benne van egy 10-15 gól minimum.
Néhány észrevétel: Khedira végre bemutatkozott, úgy tűnt meg se sérült. A rózsaszín mez pedig távolról teljesen elviselhető, közelről se tűnt olyan rossznak. A zöld kapusmez viszont nagyon bejön.
Amici di nessuno...
Nagyon igaz az edzők személye. Mancini eddig kb. mindenhol csúnyán megbukott, kivéve anno az Internél. De ott is csak hazai pályán, majdhogynem ellenfelek nélkül. Megnéztem a BL-teljesítményét, igazán veretes:
2003-04 Lazio - csoportkör
2004-05 Inter - negyeddöntő
2005-06 Inter - negyeddöntő
2006-07 Inter - nyolcaddöntő
2007-08 Inter - nyolcaddöntő
2011-12 City - csoportkör
2012-13 City - csoportkör
2013-14 Galatasaray - nyolcaddöntő
Azt hiszem ezt kár kommentálni.
Mihajlovicstól én se vagyok elájulva, a Fiorentinánál pocsék volt, pedig jó kis csapata volt. Ebből a középcsapat Sampból kihozott egy EL-helyet, ilyeneket Moyes is tudott az Evertonnál, aztán láttuk mennyit ért Manchesterben. De legalább ő még bizonyíthat, Mancini már több, mint egy évtized alatt alig csinált valamit.
A józan ész azt diktálja, hogy megint simán nyerünk, de emlékezzünk négy éve Conte a semmiből kapta össze a Juvét és lett bajnok. Európai kupameccsek nélkül ez akár valamelyik milánói csapatnak is összejöhet. Nem valószínű, de legalább idén van néhány csapat, amelyik akár jó is lehet(ne).
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
felkeszulesi meccseken kb ugyanaz volt a kezdonk mint tavaly 2 jatekos kivetelevel
viszont ha bl nem lesz meg anyagilag odabaszhat a milanoiaknak
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mindenesetre talán tényleg egy izgalmasabb szezon lehet ebből. Mondjuk a tavalyi Conte mizéria után is ezt gondoltuk...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
Ha minden jól megy szeptemberben Genovában ott leszek :)

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.07.28. 19:35:51
Elkészült közben a sorsolás. Udinese ellen kezdünk otthon, majd a második fordulóban rögtön Roma-Juve az Olimpicóban. Elég vicc, hogy így jött ki, de ez van.
Pereyra és Isla is csatlakozott a kerethez. Kíváncsi leszek megtartjuk-e a chileit, valszeg most jó áron lehetne értékesíteni. Nem tudom Allegri igényt tart-e rá.
Amici di nessuno...
lehet koncentrálni sneijderre vagy saponarára.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
kellemetlen lenne nagyon, ha 3 kulcsjátékos távozása után is ott tartanánk, hogy mindig elég a C meg D alternatíva.
draxlerhez egyre közelebb állunk, az is elképzelhető, hogy 48 órán belül létrejön az üzlet. érdekesség még az ügyben, hogy a német szövetség is állást foglalt a transzfert illetően, és a juventusba való szerződést favorizálják a schalke-ban való maradás helyett.
úgy néz ki, amint lerendezzük draxlert, feltéve persze, ha tényleg sikerül, marotta siqueirát akarja majd rövid úton elhozni madridból. vele szintén megegyeztünk egy 2 - 2,2 milliós fizetésben, és a játékos jobban is hajlana az általunk kínált szerződésre a psg ajánlata helyett.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Holnapután este pedig sorsolás.
árulkodó jel az is, hogy a schalke várhatóan a közeljövőben bejelenti di santo leigazolását, de mellette shaqiriről sem mondanak le.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De Vidalt véletlenül sem húztam azért le. Sőt, írtam is, hogy nem tudok rá haragudni, köszönök neki mindent, amit a csapatért tett. És sok sikert, jó egészséget neki a jövőre. :) Kedvenc.
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Nem nagyon visszük túlzásba idén a felkészülési meccseket. Kicsit furcsa, hogy rögtön a Dortmunddal kezdünk, ilyenkor még a Serie D-s ellenfelek ellen is megszenvedünk általában. A Lazio elleni ráadásul tétmeccs.

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.07.23. 10:11:21
Nem lesz egyszerű történet, főleg a Schalke klubmodellje miatt. Gyakorlatilag ott a pártolói tagoknak akkora beleszólása van a legbelsőbb ügyekbe is, hogy könnyedén megtorpedózhatnak egy-egy átigazolást. Pláne, ha egy ravasz digó odamegy és 20 milliós kölcsön+opciót próbál lenyomni a torkukon az 50 millióra taksált kedvencüknél...