44078
-
#42113 Wolfsburg-MU csoport lemaradt, de nem oszt, nem szoroz. -
#42112 Jaja. Bár azért iszonyat pech volt, hogy pont az emberhez ment. -
#42111 Most látom -első félidő kimaradt-, úristen, Chiellini volt ez a suta a Gladbach gólnál? :/ -
#42110 Jelenlegi elsők: Real, Atl. Madrid, Barca, Bayern, Porto, Zenit.
Másodikak: PSG, Benfica, Leverkusen, Olympiakos, Dinamo Kijev, Valencia.
Szerintem egyértelmű melyik az erősebb. Real, Barca és Bayern nagyon jó eséllyel első lesz, már csak hogy őket elkerüljük kellene elsőként végezni. A gyengébb csoportokból persze majdnem mindegy ki lesz első. -
#42109 Semmi értelme annak, hogy első vagy második hely, annyira kiszámíthatatlan a többi továbbjutó helyezése, és annyira egyenlőtlen erősségűek a csoportok. Tovább kell jutni, ennyi. -
#42108 Megérdemelt 1-1 a szünetben. Az eleje simán az övék volt, nyomás alatt tudtak minket tartani, aztán átvettük a kezdeményezést, volt is pár helyzetünk. A gól nagyon szép volt, szerencsére a borzalmas szezonkezdet után kezd éledezni Palika. Viszont nyerni kellene, mert a City vezet és jó eséllyel behúzzák a meccset Sevillában. Így mondjuk még az x-szel is már-már meglenne a továbbjutás, ellenben az első helyért több pontot kellene hoznunk az utolsó két meccsen, mint az "angoloknak". -
#42107 Hihetetlen komolyan. Emlékszik valaki mikor kaptunk legutóbb kidolgozott gólt? Sassuolo ellen a szezon egyik gólját lőtte Sansone, a hétvéginél Bovo se sok nagyobbat fog lőni, most meg gyakorlatilag mi hozzuk helyzetbe az ellenfelet. Rohadt idegesítő. Az meg, ha ilyen első két forduló után sikerül elbénázni az első helyet, vagy ne adj' isten a továbbjutást még inkább. -
#42106 Kicsit túlzás azért, hogy bárkitől kikaphatunk, de tényleg teljesen hullámzó az eddigi szereplés. Ami nagyon durva, hogy két meccset eddig nem nyertünk zsinórban. VVDGyDVGyDGyVGy az első 11 meccs mérlege. Rohadt csalóka amúgy a tabella, mi a Romával, a Napolival és az Interrel is idegenben játszottunk (összesen össze is jött kemény 1 pont), míg az Inter a Milant, a Fiorentinát és a Romát is otthon fogadta (6 pont). Ilyeneknek nagy szerepük lesz, plusz teljesen igaza van Csövesnek, idén nem valószínű, hogy annyira szétnyíljon a mezőny, mint mondjuk két éve, amikor a Roma is rengeteg ponttal lett második. -
#42105 Ez a csapat most pont olyan, hogy bárkit képes lehet megverni, de bárkitől ki is kaphat, szóval ezt így szerintem nincs értelme nagyon számolgatni. Én azzal már elégedett lennék, ha féltávnál maximum 5-6 pont hátrányunk van, onnan még bármi lehet. Idén valószínűleg kevesebb pont elég lesz a bajnoki címhez, sok lesz a körbeverés és mindegyik riválisban benne van egy komolyabb összeomlás. Lehet, hogy mi letudtuk az első két hónapban, valamelyiknek meg március-áprilisban jön, az meg elég kellemetlen. Plusz pozitívum, hogy az Inter,Roma,Napoli hármast otthon fogadjuk a második körben. -
#42104 Kicsit számolgattam, bajnoki szezon félidejéig jó lenne a maradék 8 meccsen még 15 pontot összeszednünk, így 30 ponttal kb. a 6. hely meg is lenne 19 forduló után.
A realitás talaján maradva ezzel kalkulálok:
-Empoli ellen idegenben: győzelem
-Milan ellen otthon: döntetlen
-Palermo ellen idegenben: győzelem
-Lazio ellen idegenben: vereség
-Fiorentina ellen otthon: döntetlen
-Carpi ellen idegenben: győzelem
-Verona ellen otthon: győzelem
-Sampdoria ellen idegenben: döntetlen
Ennél csak jobb lehet reméljük. Ezek a győzelmek minimum kellenek, aztán persze ha a Milant sikerülne otthon, vagy a Lazio otthonában sikerülne a pontszerzés, az csak jó.
-
Khedira sérülése úgy tűnik nem túl súlyos, 1-1 BL+bajnokit ki kell hagynia. -
#42102 118 év. :D Boldog születésnapot az Öreg Hölgynek. :) -
#42101 Amauri is megfordult, sok jót mégse tudnék róla mondani. :D -
#42100 nálatok is megfordult :D -
#42099 Persze, meg Giuseppe Meazza. Cristiano Zanettit meg akkora világverő volt, hogy most is tudnék vagy 20 olasz nevet mondani, aki jobb. -
#42098 Nem volt gyenge persze, anno voltak is olaszok vieri di biagio c zanetti
De most kb verattit tudnam elkepzelni csak o meg eselytelen -
#42097 Ti meg az évtizedbe se pucus:DDD -
#42096 hihetetlen mekkora faszmakkerek vagytok, na mind1 bajnokok úgysem lesztek idén ;) -
#42095 Az Interben mondjuk az elmúlt 10 évben egyedül Materazzi volt alapember (elmúlt években meg mondjuk Ranocchia) olaszként. Remélem te se gondolod, hogy a 2000-es évek elején-közepén is gyenge volt az olasz felhozatal. Úgyhogy az Interben amúgy se lenne olasz, inkább a durva, hogy most a Romában is alig van.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.31. 22:01:18 -
#42094 de ezt mondd már el miért probléma..ha lenne olyan olasz játékos aki elérhető és jobb mint az adott pozícióban szereplő ember akkor megvenné az Inter is de jelenleg nem látok olyan olasz játékost akit meglehetne szerezni és be is férne a kezdőbe -
#42093 Most megy az Inter-Roma. 1-1 olasz a két kezdőben. Összesen annyi, mint bosnyák... -
#42092 Kiabálva ugrottam fel a fotelből, mikor Cuadrado bekanalazta, komolyan. :D Kb. a Real elleni továbbjutás után csináltam ilyet utoljára. :) -
#42091 Még majdnem volt hátra egy perc. :D Tavaly Pirlo tényleg majdnem az utolsó pillanatban lőtte a győztes gólt. -
#42090 Majdnem (de csak majdnem) sajnálom már őket. Zsinórban kétszer így elveszteni a derbit nagyon szar érzés lehet. -
#42089 Fuh ez nagyon utolsó pillanat volt:DD -
#42088 na valahogy így kell behúzni egy derbit :D imádom ezt -
#42087 JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Padoin, Barzagli, Bonucci, Evra; Khedira, Marchisio, Pogba; Hernanes, Dybala, Morata. All.: Allegri.
TORINO (3-5-2): Padelli; Bovo, Glik, Moretti; Bruno Peres, Benassi, Vives, Baselli, Molinaro; Maxi Lopez, Quagliarella. All.: Ventura.
Ruganit teljesen felesleges, sőt inkább káros volt elhozni, mint azt már nyáron is mondtam. Hernanes mit keres a kezdőben, azt pedig csak Allegri tudja. Dybala viszont most már úgy néz ki állandó kezdő, kár volt kongatni a vészharangokat. -
#42086 Rád volt szükség éppen itt. -
#42085 A Toro elleni meccsig edzőtáborba vonul a csapat. Talán még jól is elsülhet. -
#42084 Soha nem kezdtétek még ilyen rosszul a bajnokságot.
tudtam én, hogy a 2. évben kijön Allegri "zsenije" -
#42083 Igen, így van, ahogy mondod. Az a szurkoló nem szurkoló, aki csak akkor támogatja a csapatot, ha megy a szekér... -
#42082 Adom, de nem csak Allegri kapcsán. Az elmúlt 4 év annyira gyönyörű volt és annyira hálásak lehetünk érte, hogy kb térdencsúszva kéne leszopnunk mindenkit akinek benne szerepe volt, Estigarribián át Vucsinicson keresztül Padoinig. Most volt két szar hónapunk, de mindenki minősíthetetlen stílusban anyáz olyanokat akik tavaly még hősök voltak. Nincs azzal baj, ha valaki elégedetlen a mostani helyzettel és ezt ki is nyilatkoztatja, én sem örülök nyilván, de ez a Real Madrid szurkoló hozzáállás egészen nevetséges. Nem tudom miből gondolták egyesek, hogy ezentúl minden bajnokságot megnyerünk, lehet 2012-ben kezdték el követni a csapatot. Meg úgy a sportot alapból. -
#42081 Undorító, ahogy a Juve Facebook oldalán a csőcselék Allegrit menesztené, gusztustalan. Bezzeg tavaly ő volt az isten, mikor jöttek az eredmények. Hányok ettől az emberi magatartástól, amit a sok áldrukker leművel... -
#42080 Nekem kifejezetten tetszett a második félidő eddig. Simán jobbak vagyunk a Sassuolónál, találtak egy gólt, aztán kibekkelik. A középpálya Marchisióék nélkül, valamint a csatárok teljesítménye tényleg elkeserítő.
Mit rotált itt akkorát Allegri? Gyakorlatilag ugyanaz a kezdő, mint a BL-ben múlt héten. Khedirát pihentette és ennyi, Marchisio meg nem bevethető. A játék miatt lehet okolni, de a felállással itt nem látok gondokat.
A bíráskodás meg egész borzasztó. Chiellinit ki lehetett állítani, de az elején Sturarót amikor földre vitték a 16-oson belül, az minimum kérdéses, amikor meg a gyerek direkt orrba vágja Dybalát, az meg sárga (?!). A játék szerintem egyáltalán nem volt olyan vészes, igazából pechünk volt és még emberhátrányban is simán lehetett volna nyerni. -
preziosi #42079 botrány az egész ismételten.
én eddig mindig védtem allegrit, de lassan eljutunk oda, hogy szerintem el kell gondolkodni az alkalmasságán erre a feladatra. konkrétan meccsnyi fellángolások vannak, amúgy én semmi komoly fejlődést nem látok ebben a csapatban, rotálja össze-vissza a keretet úgy, hogy még a körülbelüli kezdőnktől is olyan messze van szerintem, mint mondjuk bognár györgy.
az tisztán látszik, hogy marchisio és khedira nélkül a szó legszorosabb értelmében szart sem ér ez a középpálya, azt meg tudom, hogy marchisio beteg lett, de felrakni a sturaro - lemina párost az eddig meglepően betonbiztos sassuolo ellen?? -
#42078 Ebből sok jó nem lesz... 1-0, és Chiellini off. :( -
#42077 Atyaég, hogy besomta Sansone! Ennél sokkal jobban rúgni szabadot nem nagyon lehet. -
#42076 JUVENTUS (4-3-2-1): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Lemina, Sturaro, Pogba; Cuadrado, Mandzukic, Dybala.
Marchisio influenzás, helyén Lemina. Jó lenne zsinórban két meccset nyerni végre a bajnokságban is. -
#42075 Ha valakinek nem tűnt volna fel és esetleg erre jár, 20:45-től bajnoki a Sassuolo otthonában. -
#42074 Pereyra 40, Asamoah 20 napra dőlt ki. Mindkettő izomsérülés.