Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ez az Isco-dolog pedig... azt mondanám még lenne is alapja, hisz a felépülő Modric, Kroos, James és így valszeg Kovacic is előtte lesz a sorban. Nem látom mi szükségük lenne rá, másrészről nem látok esélyt rá, hogy a Gülüszemű most lerak 40 millát az asztalra. Bár szerintem a Vidalért befolyó összeget simán ráfordíthatnánk.
Btw érti valaki hogy fizethetett a Real 35 milliót Kovacicért? Tudom, állítólag tehetséges a srác, de a néhány inter-meccs, amit az elmúlt években láttam meg a róla szóló hírek se győztek meg. Arról meg nem is szólok, hogy milyen jövője lesz így a Realnak, akik megint vettek egy olyan játékost, aki még véletlenül se vesz részt a védekezésben + ugye jött Benítez "mester" is...
Amici di nessuno...
legújabb újságírói fantazmagória, hogy kovacic esetleges madridba érkezése majd megnyitja nekünk az utat isco előtt, akiért akárt 40 milliót is hajlandóak lennénk áldozni. remélhetőleg ez lesz az utolsó forgatókönyv a nyárra, ezen el lehet majd csámcsogni még 2 hétig, aztán bezárnak a kapuk.
többen továbbra is egy középpályást sejtetnek a dolog mögött, de én megmondom őszintén, már ott tartok, hogy annak is örülnék, ha legalább az isla-llorente páros egyikét sikerülne a zárásig eladnia. egyelőre úgy tűnik, ez sem nagyon jön össze.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Vicces volt az egész. Még a kínai operatőr is általában lekésett a fontos dolgokról. Éremátadásnál meg vagy négy különböző embernél volt érem, és nem lehetett tudni melyik játékos kitől kapja az érmet. Mint egy paródia.
Amici di nessuno...
a meccset gyorsan el kell felejteni, kriminálisak voltak ismételten a körülmények, de legalább megvan az újabb trófea, a gólokat pedig az újak szerezték. az ezen a meccsen is látszott, hogy mennyire hiányzik egy plusz kreatív ember a csapatból.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Nagyon gáz ez a BL-selejtező, mióta ezt is megbuzerálta az UEFA. Albán, kazah, fehérorosz bajnok az egyik ágon, ezek valamelyik csoport utolsó helyéért selejteznek, a másikon meg a Monaco, Valencia, Lazio, Leverkusen közül kettő nem lesz főtáblás. Bármelyik tovább is juthatna a nyolcaddöntőbe. Vicc az egész.
A Roma is jól megszívta. Asszem a CSZKA-nak kellene kiesnie, hogy a harmadik kalapba kerüljenek, erre pont megkapják a Sportingot.
Amici di nessuno...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.08.07. 11:26:00
Megnéztem a másik római csapat lehetséges BL ellenfeleit. Hát idén sem kell tartani attól, hogy 3 olasz csapat lesz a főtáblán... A Sporting és a CSKA ellen van esélyük, de abból az egyiket úgyis kiosztják a MU-nak.
Amici di nessuno...
romába közben megérkezett dzeko és salah is. szomorú azt nézni, hogy ahhoz képest, hogy június végén hogy álltak a dolgok, mostanára szépen az összes rivális elhúzott mellettünk a piacon, és folyamatos aktivitást is mutatnak. eközben mi töretlenül azon dolgozunk, hogy a pár milliós siqueira árát hogy vigyük még lejjebb meg bontsuk minél több részletre. nem szeretem negatív dolgokkal telefröcsögni a topicot, nem is szokásom, általában az érkező játékosokhoz is mindig pozitívan szoktam állni, de sajnos ki kell mondani, jelen állás szerint mi ezen mercato során jelentősen egyáltalán nem erősödtünk, sőt.
Amici di nessuno...
Hozzáteszem, én nem bánom, ha ő lesz a csatárok mögött és valószínűleg box to box kp-t könnyebben fogunk szerezni (gondolom ez most a terv), de kicsit fejetlenséget érzek most a csapat körül.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Közben érkezik kölcsönbe Siqueira az Atleticótól. Sandrótól mindenképp elmarad, de jó, hogy végre érkezik oda valaki. Így Asamoah szerepeltethető középen is.
Amici di nessuno...
igazak, amiket mondasz, de valahogy mégsem boldogít egyik sem. a célpontok kiválasztása is egy stratégiailag fontos lépés, és kijelenthető, hogy már tulajdonképpen itt ismét nagy bakot lőtt marotta. 2 hónapon keresztül üldözött már általa is bevallottan elérhetetlennek tartott játékosokat - ez amúgy is kedvelt szokása - , miközben csak kapásból pár név, akiknél szerintem sokkal jobb esélyekkel indultunk volna: eriksen, (berardi), calhanoglu, fekir, praet, mkhitaryan, klaassen, de még ide vehetem a palermo-s vazquezt is mondjuk. lehet nem azok a nevek, akikre felrobban a világ sportújságírása, de többnyire fiatal, a csapatukban bizonyított támadó középpályások.
másik meg a lehet mondani szintén vesszőparipám, a pénzügyek. az adott csapat eladásait beleértve a milan ~ 49 milliós kiadásoknál jár, inter 29, napoli 26, 5, romára hirtelen nem emlékszem, de az biztos, hogy mi nagyjából az utolsók vagyunk 19 ,5 millióval, ami llorente és isla értékesítése esetén nagyjából ki is jön 0-ra. igen, lehet, hogy például a vidalért kapott pénz nem egy részletben fog megérkezni, de tulajdonképpen nekünk sincs olyan igazolásunk, akit ne 2-3 részletben fizetnénk. az előző években összességében megértettem a gazdasági egyensúlyról szóló folyamatosan nyilatkozatokat, és hogy mindig csak jövőre nyúlunk jobban a pénztárcába, de az már totálisan érthetetlen számomra, hogy hova az ilyen szintű garasoskodás megint egy olyan évben, amiben: rekordbevételt generált a csapat a bl-ben, rekord bérleteladást produkált a klub, új szponzori szerződés jött képbe (adidas), új tv-s szerződés jött képbe, a 3 szinte legjobban kereső játékos bérkerete felszabadult (vidal, pirlo, tevez) plusz azért eladásaink is vannak (vidal, ogbonna, várhatóan isla, llorente, kisebbek közül pepe, storari, stb.)
nem azt mondom, hogy akkor hirtelen őrült módjára el kell kezdeni szórni a pénzt, aminek később isszuk meg a levét, de hogy ilyen körülmények között se lehessen hozni egy olyan játékost, akiért az edzőnk kerek 1 éve könyörög, mióta ide jött, az azért bennem kérdéseket vet fel.
Tevez pótlása szerintem reálisan nézve kb. a legjobban lett megoldva. Ennek ellenére az ő hiányát szerintem meg fogjuk érezni, kivéve ha Dybala tényleg annyira jó, mint mondják vagy Morata a tavaszi formájában fogja nyomni. Pirlo posztját már tavaly is jobban hozta Marchisio, furcsa ezt kimondani, mert ő volt messze a legnagyobb zseni a keretből, de szerintem ő fog a legkevésbé hiányozni. Vidal már sokkal inkább, helyette jött gyakorlatilag Khedira, és sajnos nála is van rengeteg kérdőjel. Mondjuk sajnos az előző szezonban pont Arturo hozta a leggyengébbet a középpályáról, úgyhogy azért remélem a Khedira, Sturaro, Pereyra hármas megoldja az ő feladatát.
Ami nekem még furcsa, hogy Llorente még mindig itt van. Nehogy már ne kelljen senkinek 10 millió euró körül. Nálunk úgyse játszana.
Amici di nessuno...
bárki bármit mond, a 3 kulcsjátékos fényében nálam így csalódás a mercato. marottáról meg lehet jókat mondani, de megint eljátszotta, hogy egy kulcshelyzetben semmi érdemlegeset nem lépett, majd 1 hónappal a mercato lezárása előtt belekényelmesedett abba, hogy végül is meg lehet házon belül is oldani a posztot. ezzel kapcsolatban viszont azok a félelmeim, hogy túl nagy lesz dybalára a kabát. legyen ő az új tevez, legyen ő a trequartista, minden legyen ő 21 évesen.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.08.03. 11:47:13
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.08.02. 23:01:58
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sérülések is... megsérült Barzagli, akinek az elmúlt években is voltak hasonló gondjai, Khedira, aki egyfolytában sérült volt a tavalyi szezonban. Emellett még Chiellini. Nem tudom itt is miért kell rögtön a vészharangokat kongatni, ráadásul a két belső védőnk 2-3 hétre dőlt ki. Van 3 másik középhátvédünk a két posztra. Még ha 3-4 hónapra sérültek volna meg, akkor esetleg, de ha hozunk ide valakit, akkor Ruganit teljesen felesleges volt visszahozni.
Én azt se bánom amúgy, ha szeptember, október, de akár még a november is rámegy a csapatépítésre. Nem ősszel kell villogni. Jussunk tovább a BL-csoportból, bajnokságban pedig ne szedjünk össze nagy hátrányt. Aztán tavaszra összeérik a csapat, és meg lehet mindkettőt nyerni. :D
Amici di nessuno...
westermann 31 éves belső védő, 27x-es német válogatott, az előző 5 évet a hamburgnál töltötte, ahol a következő szezonra már nem hosszabbították meg a szerződését.
Nagyon nem aggódnék még, sosem voltunk az a csapat amelyik a felkészüléskor villog, de az biztos, hogy a morállal gondok vannak ezt nagyon gyorsan kezelni kell és tényleg pár embernek most a hátára kell venni ilyen szempontból a csapatot. Buffon,Marchisio,Bonucci triót látom erre alkalmasnak.
A Lazio egyébként már tegnap óta Kínában edz, úgy néz ki komolyan veszik a dolgot.
a sérüléshullám úgy látszik, hogy a tavalyi szezonhoz hasonló erővel söpör végig rajtunk, itt már szinte biztos, hogy allegri stábjával van valami, mert ugyanez volt a milannál töltött évei alatt is. 1 hét leforgása alatt a harmadik játékosunk sérült le, mi lesz itt később?!
a másik aggasztó dolog véleményem szerint, az a morál, ami a csapaton belül uralkodhat. morata 25 perc után való lehozatala, tegnap lichti kiállítása, coman szabálytalansága, stb, bennem azt az érzést keltik, hogy elég nagy feszültség lehet a csapaton belül. ennek valószínűleg az az oka, hogy egyre inkább tudatosul bennük, hogy ez már bizony nem a bl ezüstérmes csapat, és kulcsjátékosokkal gyengültünk. sok az új ember, jó lenne, ha valaki egy vezérként elkezdené összefogni ezt a keretet.
nagyon látszik valamint az is, hogy mennyire hiányzik egy kreatív játékos a csapatból, de elvileg továbbra is draxleren kattogunk, akiről napi szinten közlik le a schalke első emberei, hogy nem adják el ide. egyre biztosabbnak érzem már én is, hogy normál ember most sem fog érkezni, de akkor viszont feltenném a költői kérdést, hogyha egy ilyen, bevételi szempontból azért elég rendesen kimaxolt szezon után sem vagyok hajlandóak áldozni, akkor mikor?