44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Nyilván a támadójátékunk volt a legrosszabb, de gólt is szinte mindig kaptunk. Az első 7 fordulóban 6-szor kaptunk gólt. Ez borzasztó adat, pláne, hogy nem a sapnyol bajnokságról beszélünk, ahol 3+ gólt lőnek a topcsapatok a kicsik ellen. De ez még akkor is pocsék statisztika lenne, ha minden meccset három góllal nyertünk volna.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.25. 22:42:15
  • Lacee86
    Eddig se a védelemmel volt igazán a baj. Nagyon árulkodó adat, ha az ember ránéz akár a Seria A tabellára, akár a BL csoportok adataira, majd elkezdi fürkészni a Juve lőtt és kapott góljainak a számát a többi csapathoz képest...
  • limperatore
    Lehet Zamorano videóit nézegette
  • 9csöves9
    Kellett már egy ilyen meccs, mondjuk az Atalanta nem nagyon akart focizni. Az utolsó 20 perc valami katasztrófa volt, le is fújhatta volna inkább a spori.

Dybala nagyon jó volt, szerintem ha több játékperc lesz a lábában akkor jobb lesz a helyzetkihasználása is. Ma végre Pogbának is voltak jó momentumai. Nem is értem miért nem Dybala rúgta a 11-est, ennek a nagy akarásnak tényleg nyögés a vége legtöbbször. Mezét láttátok amúgy? A 10-es mellé odaírt filccel +5-öt, most megy a találgatás, hogy mire gondolt a költő. A tuttosport szerint 1+0+5 az 6 és a régi mezszámára akar utalni.
  • Trunks
    Pogba miért játszik végig minden egyes meccset? A teljesítménye nem indokolja, és túlterhelni se kell. A formája alapján éreztem, hogy kihagyja a 11-est.

Dybala ügyes, jól cselez, örülök hogy kezdett. Viszont a helyzetkihasználása (neki is) pocsék. Ma simán mesterhármast rúghatott volna, mégis csak úgy sikerült felkerülnie az eredményjelzőre, hogy a közepes lövését bevédte a kapus. Ennél tőle is sokkal több kell. Mindenesetre a védelmünk stabilizálódott és a Marchisio-Khedira tengely is nagyobb biztonságot ad mind előre-, mind hátrafelé, mint mondjuk a Hernanes-Padoin. Csak most már jó lenne sorozatban hozni a meccseket.

Asamoah visszatérését pedig jó volt látni, remélem nem fog újra megsérülni.
  • Lacee86
    Azét vicces volt látni, ahogy a meccs előtt a tabellán 5 ponttal előttünk levő Atalanta hozzá sem tudott szagolni a meccshez. :) Miközben a Juve meg sem erőltette magát.
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.10.25. 17:14:45
  • Trunks
    Dybala végre kezd, jól bevédte a lövését a kapus. Végre úgy néz ki lesz egy könnyű hazai meccsünk.
  • Trunks
    Jól indul a hétvége, nem nyert az Inter. Nem mondom, hogy egy döntetlen annyira rossz eredmény Palermóban, de a meseszerű kezdés után kezd jönni a kijózanodás, 4 meccs győzelem nélkül.
  • Trunks
    Szegény szerencsétlen. Remélem sikerül felépülnie, hátha...
  • Zsolti9014
    Pavel Nedved lett a klub alelnöke. Sok sikert a munkájához. GRANDE NEDVED!
  • 9csöves9
    Mattiello lába megint eltörött...
  • 9csöves9
    neked meg ezt javaslom

• Trunks
    Ja, marha valószínű.
  • limperatore
    jövőre lehet nektek is barátságos meccseket kell szervezni szerdára :D
  • Trunks
    Tényleg 9 év után még mindig itt tartunk? A helyedben inkább azon filóznék, hogy mikor játszhat legközelebb szerda este a Milan anélkül, hogy barátságos meccset kötnének le.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.23. 01:17:00
  • szucsy89
    nektek ezt kéne olvasgatni
  • Lacee86
    Ezt láttátok? Most jelenik meg a napokban elvileg: link
  • Trunks
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tényleg inkább ezt a meccset lehetett elbénázni, mint a bajnokságban egy kiscsapat ellen.

A Tuttosport írta jól: inkább Barzaglinak kellene adni a 10-est, legalább levennénk Pogba válláról a terhet. Na meg mostanában egyedül ő emelkedik ki felfelé a csapatból.
  • Lacee86
    Engem ez a meccs úgy ért, mint a hidegzuhany. Nem mondom, hogy jó meccs volt az Inter elleni, mert hát nagyon nem volt az, de azért ott voltak helyzetek, ziccerek, küzdelem stb. Igaz, ott az ellenfél teljesen más erőt képviselt. Azon gondolkozom, hogy a Gladbach ilyen szinten impotens játéka zavart volna meg minket ennyire? Nem találok más magyarázatot erre a kritikán aluli teljesítményre. Amúgy az teljesen igaz, hogy csapatként volt igazán a mai játékunk egy csőd, mindamellett, hogy a korábban említett játékosok teljesítménye a mai nap nálam elégtelen, sem BL, de még Seria A szintet sem üt meg.
  • 9csöves9
    Az mondjuk ettől a maitól függetlenül is kabaré, hogy évek óta milyen szarok vagyunk beadások terén. Ebben a csatárok is hibásak, nem érzik a helyezkedést szerintem. Treznek lehet ezek a beadások is jók lennének...
  • 9csöves9
    Gyenge volt ez nagyon, pedig az ellenfél egy olasz kiscsapat szintjén tolta. Mondjuk ők lehet bevertek volna nekünk a végén egy szögletet. Egyénileg szerintem nem érdemes lehúzni senkit, mert ez csapatként szar amit látunk úgy ahogy van.

Abban bízok, hogy egyre inkább úgy néz ki, hogy a védelem stabilizálódik, a középpályások részéről is megfelelő támogatást kapnak. El lehet kezdeni a támadásokra koncentrálni és Dybalát erőltetni, mert ez a két ékes dolog nem fog menni. Moratának azért nem megy, mert teljesen más feladatai vannak most a pályán mint Tevez mellett, Mandzukicnak meg Zazának viszont nem elég az ahogy a spanyol alájuk játszik, mert ők meg suták a labdával.

Nagy baj nincsen még továbbra sem, de nagyon nem kerek továbbra sem ahogy állnak a dolgok.
  • Trunks
    Nem azt mondom, hogy rögtön brillírozzon, persze. Marchisio halvány teljesítményét is betudom a meccshiánynak. A gond azzal van, hogy beharangozta mindenki, hogy a specialitása a beadások, ennek ellenére egyszer kezdett a bajnokságban meg most, 180 perc alatt nem tudott egy normális labdát beküldeni a 16-oson belülre. Azért ennél többet várnék. Dybala viszont tuti kezdene nálam is, pláne, hogy Morata és Mandzukic se találja önmagát. Zazáról nem is beszélnék...
  • Lacee86
    Mint az iskolában, a mai nap elégtelent kap tőlem: Pogba, Morata, Mandzukic, Zaza, Dybala, Pereyra. Olyan volt a játékunk, mint ha egy kiherélt faszival akarnánk gyereket csináltatni. És a legdurvább, hogy a Gladbach 0 játékkal képes volt pontot elvinni tőlünk. Végül is gyakorlatilag leszopattuk saját magunkat. Irtó dühös vagyok...
  • preziosi
    valóban, nem is erre céloztam, elnézést, csak egy kalap alá vettem a kettőt, mivel nagyon dühít a mellőzése.

alex sandro esetében viszont nem tudom, miért kéne elvárni, hogy rögtön top formában játsszon, amikor emlékeim szerint másodszor lépett pályára kezdőként a szezonban, de úgy alapjában sem a játékpercek gyűjtögetéséről híres eddig. tipikus meccshiányos formát mutatott, ha valaki látta például tavaly, hogy hogy játszott a bajnokok ligájában a porto színeiben, az tudja, normális keretek között milyen teljesítményre képes.
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.10.21. 22:58:40
  • Trunks
    Örülhetsz, mert Sandro játszott, de vagy 5-6 beadásból egyszer nem tudta ember közelébe túgni a labdát. Kb. mint Pogba szabadjai. Amúgy meg nagyon csalóka ez a kapura lövési statisztika, mert általában elrúgtuk 25-ről, hátha bemegy. Alig volt egy kialakított helyzet, úgyhogy nem a kihasználással van a gond, hanem a helyzetek kialakításával. Ezt a meccset közepes formában 2/3-0-ra kellett volna hozni. A City győzelme meg még lehet jól is jön, így majdnem tovább is mentünk. Csak ugyanannyi pontot kell szerezni a hátralévő 3 meccsen, mint az araboknak.

Dybala mellőzését én se értem. Hétvégén még ok, mert bekavart a nyomorult selejtező meg a hosszú repülőút, de most miért nem kezdett vagy jött be inkább Zaza helyett, passz.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.21. 22:58:51
  • Trunks
    Légyszi olvasd már el, amit írtam, Dybaláról szó se volt. Sandro mai teljesítménye alapján pedig nem bánom, ha annyit se játszik a közeljövőben, mint az elmúlt időszakban.

Nagyon fika teljesítmény volt. Szörnyen gyenge amúgy ez a csoport, elsőre rohadt nehéznek tűnt, de Gladbach és a Sevilla is meglehetősen vérszegény. Mi se vagyunk a topon, a City meg pont bemákolt két meccset ellenük. Az mindent elmond, hogy két gólt kaptak, pedig szerintem a spanyolok és a németek összesen nem tudtak ellenünk 180 perc alatt egy épkézláb támadást végigvezetni. Mindenesetre jó lenne a Gladbach otthonában nyerni, mert még a végén sikerül elszórakozni az első helyet. Ahhoz, hogy ne jussunk tovább meg valami epik bénázás kellene.

Zaza pedig magyarázza már el nekem valaki mit keres egy ilyen szintű csapatban.
  • preziosi
    fogalmam sincs, allegri mit gyakoroltathat edzéseken, mert a helyzetkihasználásunk egy fikarcnyit sem javul, sőt...

90 percen keresztül egy kapuztunk, 21x lőttünk kapura, ismételten kemény 2x sikerült eltalálni. valami elképesztő statisztika. pogbát már nem kommentálnám, lassan ott tartunk, hogy már akkor is ujjongani kell, mondván kezd visszatérni, ha egyáltalán eltalálja a kaput. továbbra sincs semmi kreativitás támadásban, dybala kapja a 10-15 perceket, a maradékot meg végigszenvedjük 2 erőcsatárral a pályán.

már arra sem lehet hivatkozni, hogy mennyi a sérült, mert hétvégén és most is olyan kezdők léptek a pályára, amiknél jobbat a formációt tekintve nem nagyon lehet kirakni. önmagában csak a szokásos történt, a papíron legkönnyebb ellenfél ellen szenvedtünk a legjobban, meg is lett az eredménye, mert a city élt a lehetőséggel.
  • Lacee86
    A kibaszott kurva életbe, még a city behúzza a végén a meccsüket 2-1-re tetejébe, az istenit...
  • Lacee86
    Ezt a meccset rossz nézni, komolyan mondom...
  • Trunks
    Sajnos Alex Sandro eddig annyira pocsékul ad be, mint Lichtsteiner. Ha ez az egyik erőssége, akkor a többi milyen lehet? Ezek után remélem senki nem fogja hangoztatni, hogy miért nem kezd.
  • preziosi
    persze, teljesen normális, hogy 60 millió összértékű két játékos padozik folyamatosan még október végén is, úgy, hogy közülük sandro összesen nem játszott 4 meccsen sem, dybalánál meg minden beállása után látszik, hogy az egyetlen kreatív csatárunk, majd következőleg ugyanúgy felállunk mondjuk egy zaza - morata kettőssel.
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.10.21. 22:16:50
  • Trunks
    Pogba végre rúgott egy jó szabadot. Csak gondoltam ennek hírértéke van az eddigi kísérleteit látva.
  • Lacee86
    Jól megúszott a Gladbach egy pirosat...
  • Trunks
    Nem csoda ez, Alex Sandro eddigi mellőzése még teljesen érthető. Gondolom nem beszéli a nyelvet, teljesen más futballkultúrából jött, övé a jövő. Nem mindegy, hogy alig játszott az első 6-8 meccsen?
  • preziosi
    csak azért nem mondom, hogy csoda történt, mert azt akkor fogom, ha valaha látunk egy olyan kezdőt, amiben sandro és dybala egyszerre szerepel. megjegyzem, erre a meccsre szerintem is jobb választás mandzukic.
  • 9csöves9
    Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Sandro,Pogba,Khedira,Marchisio,Cuadrado-Mandzukic,Morata lett a hivatalos.

A milánóiak közben BL helyett nyomtak egy derbit a Berlusconi kupa keretében. Nem is értem miért nem 20.45-re tették.
  • Lacee86
    Mandzukic kezdésének azért én is jobban örülnék, habár Zazában is benne van a gól. Marionak meg kell a meccs meg az önbizalomnövelés. Igaz a MG az utóbbi fordulókban feljavult a Bundesligában, de azért remélem, nem fog gondot okozni a legyőzésük. Az igazat megvallva én egy 3-0-ban reménykedem. :)
  • Trunks
    Valóban ezt írják, aztán ilyenkor szokott valami teljesen váratlant húzni Allegri.
  • preziosi
    elvileg a hétvégi kezdőhöz képest annyi lesz a változás, hogy zaza helyett mandzukic fog kezdeni, sandro és dybala szokásosan a padon.
  • Rockynhooo
    Nagyon király Cuadrado, csak általában addig cifrázza, hogy végül elbassza a helyzetet. Kicsit jobban ott kéne lennie fejben, és olykor kevesebbet vállalni, egy jó bepassz többet érne, mint az 5. jó csel.

Sandrot meg nem fogjuk addig látni, amíg van Evra? Chievo elleni meccsen volt csak, ha jól emlékszem, akkor szinte mindent rá játszottak. Nagy potenciál van benne, csak gondolom a magabiztosság miatt Evra az első.