Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ügynöke azt ugyan tagadja, hogy megszületett volna a megállapodás a játékossal, de azt megerősítette, hogy tényleg folynak a tárgyalások a két klub között, és szerinte 25 millió környékén találkozhatnak majd a felek, mivel a hó végével elévül a 45 milliós kivásárlási záradék a játékosra. akár már ma este várhatóak újabb fejlemények.
az én véleményem továbbra is az, hogy bár nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sérült volt, de ez egy 21 éves játékos esetében azért nem egy karriert befolyásoló tényező. draxler nagy játékos lehetne nálunk, az meg, hogy inkább szélsőnek van minősítve, annak köszönhető, hogy az elmúlt 1-2 szezonban ott kezdték el játszani. előtte stabilan támadó középpályást játszott, azon a poszton is érezte igazán jól magát. a sebessége bitang, jól cselez, és a kulcspasszokat tekintve is nagyon jó mérleggel bír, amiben carlitos távozásával eléggé hiányt szenvedhetünk majd.
ezt a német vonalat el is engedhetjük akár, mert látszik, hogy nem a mi pénztárcánkhoz van szabva ez sem. draxler alaphangon 5 milliós fizetést akar 21 évesen, amit biztos, hogy nálunk nem kap meg, götze-t meg de bruyne-t meg kifizetni sem tudnánk.
Amici di nessuno...
Nem kéne Vidalt emiatt annyira lehúzni szerintem. 4 szép évet eltöltött a Leverkusennél, majd nálunk is, most úgy érezte eljött az idő, hogy váltson. Nem látom ezt akkora gondnak. Aligha emlegethető egy Ibrahimovic-féle futballkurvával egy lapon.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg kell érteni Arturot, a civil életben is van olyan, hogy hiába szereted a munkahelyed, a munkatársaid, hiába becsülnek meg ott, egy bizonyos idő után úgy érzed váltanod kell. Új emberek megismerése, új közeg, új motiváció. Ennél a szezonnál jobbat kis eséllyel futunk a következő években, meg tudom érteni,ha nem feltétlenül motiválja egy esetleges 5.-6. bajnoki cím +10, +20 pontos különbséggel. Lassan 30, saját elmondása szerint is kurva nagy bajok voltak a térdével,konkrétan a pályafutását kockáztatta tavaly, kihasznál egy utolsó nagy szerződést kurva jó lóvéért.
A "hűségesküit" is azért óvatosan kell kezelni, rengetegszer úgy forgatják a szavakat a firkászok, ahogy azt a nép akarja hallani. A tetoválásai sem konkrétan a Juventusnak szólnak, hanem a bajnoki címeknek állított emléket minden évben.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Azért nem kell nagyon visszamenni az időben, a közelmúltban is jellemző volt, hogy minden komolyabb csapatnak voltak olyan emblematikus játékosai, akik nem feltétlenül ott nevelkedtek, de hosszú évekig ott szolgáltak (volt persze, aki nevelőegyesületénél maradt). Olyankor egy-egy meccs engem jobban lázba tudott hozni. De lehet, hogy csak én változtam.
Szinte már követni sem tudom, hogy XY csapatnál kik futkorásznak a pályán. Valahogy csak egy 10 évvel ezelőtt is teljesen más volt az egésznek a körítése. Nem akarok belemenni a szentimentális baromságokba, de nekem hiányzik az az időszak. 😊
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
véleményem szerint draxler egy 25 millió körüli találkozási pontnál összejöhet, götze, de bruyne, isco meg társairól viszont felesleges álmodozni.
A többi csak duma, ami ilyenkor rendkívül kellemetlen helyzetbe sodorja a játékost. (Joggal.)
Mindamellett haragudni nem tudok rá, köszönök neki mindent, amit tett a csapatért, nagy kedvencem lett. Ha visszagondolok, hogy kik szaladgáltak a posztján az előtte eltelt néhány évben... össze kell kapniuk magukat Marottáéknak, hogy jól pótoljuk.
Hajrá Magyarország!
Paratici német túrája kapcsán most már bedobták De Bruyne-t is. Kurva jó spíler,de ő is elég megszerezhetetlennek tűnik. Talán Draxler lesz ebből, kicsit túlárazva. Vagy valami Diamanti 😄
Amici di nessuno...
vidal távozása megerősítésre került, ha valaki netán bízott volna még az ellenkezőjében. elvileg saját maga kérte a távozását, mondván ki akarja magát próbálni máshol.
a támadóalakzat allegri szerint nagyon jó egyvelege a fiatalságnak és rutinnak, comannak pedig az előző évnél nagyobb áttörést jósol. - ebből én azt veszem ki, hogy kölcsönbe sem adjuk sehova.
pogba értékesítését egyáltalán nem tervezi a klub, csak abban az esetben, ha ezt mint vidal, saját maga kérvényezné.
alex sandro-t valóban figyelemmel kísértük, de marotta tagadta, hogy lenne bármilyen ajánlat.
götze olyan játékos, akit keresünk, de konkrét egyeztetések nem voltak a csapatok között, mivel marotta szerint a münchen nem is akarja piacra tenni. ha ez megváltozik, mi lépni fogunk.
sajtójátékoztatón kívüli információ, hogy mindez alatt paratici megindult németországba, a cél viszont nem tisztázott, hogy ki.
Marotta pedig kijelentette, hogy Vidal a Bayerné, csak alá kell írnia a szerződést. Hiányozni fog, de köszönjük ezt a csodálatos 4 évet! Lassan Marchisio és a védelem buffonostul marad ebből a korszakból.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.07.20. 17:47:43
Amici di nessuno...
közben a sportmediaset már odáig meg, hogy draxler ügyében a játékossal és a schalkeval is megszületett az egyezség, de a tárgyalások jegelésre kerültek a bayern állítólagos szerdai válaszadásáig, mivel a fő célpont továbbra is götze.
Nekem meg az nem tetszene, ha hirtelen elszórnánk 70-80 milliót tehetséges fiatalokra, akik eddig még nem bizonyítottak (Zaza, Dybala, Draxler). A Juve sose ezt csinálta. Vagy tehetséges fiatalokat igazoltunk olcsón vagy befutott játékosokat nem brutál áron. Arról nem is beszélek, hogy ez milyen üzenetet küldene Berardinak. Elköltünk hozzád hasonló fiatalokra sokkal többet, rád viszont sajnáljuk?
Jókat írnak erről a brazil gyerekről, jónak tűnik. Remélem nem húz le nagyon minket a Porto, nagyon értenek ahhoz, hogy bitang drágán értékesítsék az olcsón megszerzett dél-amerikaiakat.
Amici di nessuno...
én nem látom, hol jönnénk ki abból olyan jól, hogy idehoznánk egy második olyan fiatalt, akit aztán bármikor visszarendelhet a klubja. azért jó lenne, ha nem erről kezdenénk el híresek lenni, hogy ide le lehet dobálni az ideiglenes parkolópályára tett fiatal sztárvárományosokat, szedjék össze maguk, aztán lehet vinni vissza. kerestünk egy rahedli pénzt idén, vidal értékesítése nélkül is kellene hogy fussa egy normális playmakerre, nemhogy az ő 40 milliójával együtt.
alex sandroért a hírek szerint be fog futni a napokban az első hivatalos ajánlatunk, részünkről akár llorente is képezheti az üzlet egy részét. bevallom, csak videókat láttam róla, de az alapján elég jó kis játékosnak tűnik. fiatal, sokáig meg lenne vele oldva a bal oldal (amire elég régóta várunk, valljuk be), asa meg mehetne végre középre.
Amici di nessuno...
a reális célpontok közül draxler jó megoldás lehetne. pengés, fiatal, középen és szélen is tud játszani, egy kölcsön + opciós jogban pedig kockázat sem lenne.
#41546: Nem hiszem, hogy Pogba Mensa-tag lenne, de ha annyira buta lenne, mint azt sokan szeretnék, akkor már vagy 2 éve kereshetne x-szer többet a Citynél, mint nálunk. Ellenben ahol az elmúlt pár évben megfordult Mexes, Muntari és nem utolsósorban Balotelli (!!!), nem szólnék egy szót sem.
Amici di nessuno...
Állítólag vele már meg is egyeztünk, a Bayernnel kell a részleteket leboltolni. Még mindig erősen szkeptikus vagyok az üggyel kapcsolatban, Az mindenesetre sejtet valamit, hogy ha minden igaz eredetileg ma ő lett volna kijelölve sajtótájékoztatóra a Bayern túráján, de végül más fogja megtartani.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szerk: megértik majd egymást az egybites pogbával 😄SDA
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.07.19. 13:40:30
Ez a Götze gyerek is intelligensnek tűnik. Kínában adott interjút és sikerült a következőt nyilatkoznia: "Szeretem a kínai kaját, különösen a szusit." 😄
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.07.19. 13:21:34
Amici di nessuno...
Tegnap egyébként végig ücsörögte a Bayern meccsét, persze kisebb sérülésre hivatkoznak.
Abban egyébként egészen biztos lehetsz, hogy ha jön övé a 10-es, ez lehet az Adidas kívánsága is.
Amici di nessuno...
#41540: Szerintem is most Marchisionak óriási szerepe lesz, és nem csak a pályán.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Nehéz nyár ez, de bízok a stábban, és ahogy a BL döntő után taglaltuk két út létezik most, abból mi a komolyabb vérfrissítést választottuk ami nem feltétlenül probléma. A posztján továbbra is megvagyunk, ráadásul itt a lehetőség Asamoah,Sturaro,Khedira és Pereyra előtt.
Most a biznisz miatt Götze neve pörög legjobban a sajtóban. Én őszintén nem nagyon támogatom az ilyen himihomi gyerekek igazolását, de Allegri úgy néz ki mindenképp akar a csatárok mögé egy ilyen típusú játékost.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Most teljesen új csapatot kell építenie Allegrinek, de tetszik, amilyen irányba mennek a dolgok. Lecseréljük az idősebb játékosokat ígéretes fiatalokra. Persze, így a tapasztalat hiányzik majd, de inkább menjen rá a következő szezon, és legyünk utána 5 évig a topon. Kapja meg a lehetőséget Dybala, Sturaro, majd később Berardi. Del Piero vagy Chiellini és Marchisio is így lett ikon.
Amici di nessuno...
"Az egy dolog, hogy a klubhűség mostanában nem igazán ismert fogalom, viszont Vidalnak nem volt kötelessége olyanokat nyilatkozni, hogy "pályafutásom végéig vagy még tovább Torinóban maradhatok", ha tudta, hogy ez nem igaz. Miért kellett ilyet nyilatkoznia? Miért nem tudott kussolni mint a többi játékos.
Itt valaki már megfogalmazta, amit én is érzek Vidal kapcsán. Ha Tevezt sokan zsoldosozták (szerintem alaptalanul), akkor - ha igazak a hírek, hogy Vidal kérte az eladását - Vidal százszor inkább zsoldos. Miért?
Tevez szezon közben, sőt az ideigazolásakor kijelentette, hogy szeretne majd hazatérni. Ezzel szemben Vidal mit csinált? Volt ugye az balesetes ügye a válogatottal, előtte lenyilatkozta, hogy mindörökké Juve, majd kérte az eligazolását. Tisztelem amit a Juventusért tett, de most a saját szobrát döntögeti... és ezek után k*rvára menjen is el innen.
Menjen el abba a Bayernbe, amelyik szerintem sem tart sokkal előrébb mint mi. Keressen többet, nyerje meg a Bundást, de hogy olyan megbecsülésben nem lesz része mint itt, abban is biztos vagyok.
És akkor térjünk át egy kicsit a vezetőség munkájára is. Szép és jó dolog, hogy úton-útfélen azt hangoztatjuk, hogy mi egy család vagyunk és aki nem szeretne itt lenni, annak nem állunk az útjába, de ennek a filozófiának is van egy határa.
Így azt érjük el, hogy bármelyik játékosnak úgy van kedve, kéri az eligazolását, és máris letolt gatyával megyünk tárgyalni. Egyszer kétszer azért nem ártana akár a játékos akarata ellenére is erőt fitogtatni, elvégre - ahogy venember is leírta - aláírtak egy szerződést.
Egy szó mint száz nagyon haragszom Vidalra és kicsit tartok az új szezontól. "
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amici di nessuno...