Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

39 éves? akkor jõvõre kereshetünk újat

Zsolti9014
ZEBRA NEWS : Ki lesz Buffon cseréje?

Ki lesz Buffon cseréje?

Szinte senki nem akar padozni Buffon mögött...

Marc Schwarzer, a veterán ausztrál kapus a Fulhamet választotta a Juventus és a Bayern helyett, egyetlen ok miatt: nem akar kispadon ülni. A zebrák ezután a dán Sörensent környékezték meg, ugyanazt a választ kapva. Ezek után Olaszországban kezdtek keresgélni a vezetõk. Az elsõ jelölt az Udinese szlovén kapusa, Samir Handanovic volt, a második pedig a Siena osztrák portása, Alex Manninger, de mind a két kapus játszani szeretne, így õk is visszautasították a Juve ajánlatát. Úgy tûnik viszont, hogy a Secco-Blanc páros végre megtalálta az emberét: a Bologna 39 éves kapusa, a rutinos Francesco Antonioli érkezhet Torinóba, aki szívesen ülne Buffon mögött a kispadon. Antonioli bajnoki címet szerzett a Romával, s többször magára ölthette a Sqadra Azzurra mezét is; a Bolognával pedig lejár a szerzõdése és ingyen költözhetne Torinóba.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
máris, most az igazolása után? :S

érdekes lenne, remélem nem így van

Grove4
Én úgy hallottam kölcsönbe megy egy évre az empolihoz Ekdal.Ez igaz?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
Tiago menjen ahova akar, de nem érdemli meg hogy a zebramezt viselje, nagyon nem szolgált meg rá.

Birindellinek köszönöm a sok évet, és mindent amit a Juvéért tett, jópár éven keresztül alapemberünk volt

Ekdalt pedig isten hozta nálunk, remélem valóban igazak azok a pletykák hogy egy kirobbanó tehetséggel van dolgunk 😊

Grove4
Megvan a második svéd igazolás...

A télen szerzõdtetett Albin Ekdalt hivatalosan is bemutatták a sajtónak. A 18 esztendõs svéd irányító középpályás a Brommapojkarna együttesétõl érkezett egy millió euróért cserébe. Ekdal 186 centi magas és 75 kiló, így egy robosztus középpályásról van szó.

Ekdal: "Nagyon elégedett és büszke vagyok rá, hogy magamra ölthetem a Juventus mezét. Fontos tapasztalatokat szerezhetek majd itt. Lehetõségem lesz együtt játszani és edzeni olyan sztárokkal, akiket eddig a tévében csodáltam. Alig várom már a kezdést."

Secco: "Albin egy fiatal és nagyon tehetséges játékos. A leszerzõdtetése része a Juventus stratégiájának, a fiatal játékosokat illetõen. Elégedettek vagyunk, hogy Ekdal a mi klubbunkat választotta, biztos, hogy fontos játékosa lesz a jövõbeli Juventusnak."

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tiagora áldásom... mehet Isten hírével Torinóból...
forzajuve5
A Juventus 600 ezer euróért leigazolta a Brommapojkarna támadó középpályását, az U-18 válogatott Albin Ekdalt.
A 18 éves játékost tartják a legnagyobb skandináv tehetségnek. A fiatal középpályás négyéves kontraktust írt alá a Juventusszal, amellyel már a télen elõszerzõdést kötött.

Ez remélem igaz:
A következõ szezonban az Atlético Madridban futballozhat Tiago Mendes, a Juventus portugál középpályása.
A futballista tavaly a Lyontól szerzõdött Torinóba, de nem váltatta be a hozzáfûzött reményeket, ezért távozni szeretne.
A Juve állítólag 9 millió euró körüli összegért elengedné a középpályást, aki iránt az Atletico Madrid érdeklõdik.

9csöves9
megy az olasz-török

most Marchisio és Lanzafame kezdõk,Lanzafame most lõtt egy pofás gólt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Palla valószínûleg Genovába költözik,a Genoa és a Samp közül utóbbi az esélyesebb

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

mivel játszik a barátságos meccseken,bízok benne hogy összehoznak neki majd egy búcsúmeccset

gercse
😊 szimpatikus nyilatkozat, Birindellinek mindig is helyén volt a szíve meg az esze is 😊

nono84
Most akkor Amauri 100%, hogy idejött, és Nocerino és Lanzafame meg a Palermóba? Újfalusi meg az Atleticoba?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
zebraportal szerint meg Benitez aszongya hogy közel a megállapodás. de csak akkor hiszem el, ha látom. 😄

2008-05-22
Buffon-mez és cseh zászlós zokni - kinek szurkoljon a cseh modell?

Ismét nehéz helyzetbe kerül Alena Seredova. A szépséges cseh modell a családi béke kedvéért Olaszországnak, származása és gyermekkori élményei miatt Csehországnak szurkol a június 7-én rajtoló labdarúgó Európa-bajnokságon.

Gianluigi Buffon felesége az Eb közeledtével egyre inkább a sportlapok célkeresztjébe kerül. Azt már megszokhatta, hogy a divat- és közéleti magazinok naponta zaklatják kérdéseikkel, az év futballeseménye kapcsán viszont a sporttal foglalkozó sajtóorgánumok is elõszeretettel hívják. Alena Csehországban látta meg a napvilágot, ám már közel egy évtizede Olaszországban él, ráadásul a csizmaformájú ország egyik legkedveltebb focistájának a kedvese.

- Kétségtelen, az olaszoknak szurkolok, csakúgy mint két éve a németországi világbajnokságon, ezúttal is Gigi mezében feszítek majd a lelátón. Ugyanakkor a csizmám alá cseh zászlós zoknit húzok - mondta Seredova, aki tavaly december végén világra hozta Luois Thomas Buffont, elsõ közös gyermeküket.

- Gigi csodálatos apa, mindenben segít. Ha elejteném a picit, talán akkor is résen lenne és elkapná, ahogy a labdát szokta a meccseket. Egyébként nem igazán szeretem a focit, csak azért követem, mert családi botrány lenne belõle, ha nem tudnám az eredményeket. Amúgy tudom, milyen fontos Gigi számára ez a sport, ha rosszul játszik és gólt kap, napokig kell vigasztalnom - tette hozzá a gyönyörû cseh modell.

Rosszul játszik -ez jó. Ilyet sem láttam még tõle. 😄DD

Hajrá Magyarország!

Grove4
Viszont egy nagyon friss hír.(sajnos nem kedvezõ)NSO a forrás.

A Liverpool játékosa, Xabi Alonso tagadta azon információkat melyek szerint nyáron a Juventushoz igazolna. Az elmúlt napokban az olasz lapok úgy értesültek, hogy a „zebrák” közel állnak ahhoz, hogy leigazolják a játékost.

„Tudnék róla, ha a klub el akarna adni, de senki sem említette ezt nekem, ezért, úgy gondolom, jövõre is a Liverpoolban játszom majd” – nyilatkozta a futballista.

Grove4
Igen ezt én is most olvastam.Nagyon gyorsan döntött mivel az EB elõtt tudni szerette volna új csapatát.

Zsolti9014
úgy tûnik, Nasrit ha akarnánk sem tudnénk leigazolni, mert a hírek szerint a napokban aláír az Arsenalhoz.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
mennyiért is?

Hajrá Magyarország!

Grove4
Birindelli: „A Juventus mindig jobb mint az Inter”
<2008. 05. 20. - 19:04>

Az Inter sorozatban a második Scudettoját nyerte el a pályán - igaz tavaly a Juventus nélkül, és a többi nagy csapat pontlevonásával - amikoris hétvégén legyõzte a Parma csapatát. Birindellit arról kérdezték, hogy a kék-feketék megérdemelték-e a gyõzelmet.

„Igen, az övék volt a legerõsebb csapat.” – mondta a Tuttosportnak.

„Valamennyire hasonlítanak ahhoz a Juventushoz, amelyik megnyerte azt a két Scudettot a pályán , amelyeket azonban késõbb elvettek tõlünk.”

A Juventus, mint tudjuk, két Scudettot nyert a pályán 2005 és 2006 során, amelyet elvettek tõlük a Calciopoli botrány lezárása ként.

A legtöbb Juventino sosem fogadta el a Calciopoli jogosságát, sõt sokan az Intert vádolják a botrány kitörése miatt. Birindelli is egy közülük.

„Az Inter tudja, hogy kell bajnokságot nyerni” – mondta dühösen Birindelli.

„Az Inter játékosai nagyon jól tudják, hogy melyik csapat volt mindig fölényesebb helyzetben a pályán. Mi sohasem voltunk az Inter alárendeltjei, még az idén sem.”

„Amikor nyertünk a San Siroban, ránéztem a Nerazzurik játékosainak arcára, és láttam rajtuk valamiféle kisebbségi komplexumot.”

Birindelli a nyáron elhagyja a Juventus csapatát 11 hosszú év után, és ez olyan dolog, amit nehezen tud feldolgozni.

„Furcsa érzéseim vannak…ürességet érzek, mert a Juve volt az életem az elmúlt 11 évben és már most nagyon hiányoznak nekem” – összegezte.

Ez úton is szeretnénk megköszönni a HJFS szerkesztõinek és olvasóinak nevében Alessandro Birindellinek azt a rengetek munkát és sikert, amit a Juventus színeiben elért az itt eltöltött 11 éve alatt. CIAO BIRINDELLI!

Kit--Kat
<#gonosz1>Úgylátszik azóta az UEFA kupával is megelégszik<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
ha odaigazol,akkor ebben a szezonban biztos nem fog...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
szerintem a Juvetól nem is kereste senki

hogy is mondta 2006 nyarán? "béelbeakarokjátszani!"

Kit--Kat
na neeeeeeeeeee Zambrotta Milan???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Xabi zsír,Bridge nemkell,Szamuráj(az olaszok szerint)95% hogy a milanba megy

BADE
Mit szóltok Xabi Alonsohoz,Bridgeshez?
Én inkább Lampardnak örülnék,de ha lehet maradjunk az olaszoknál!😊
Zambiról van vmi új hír?

BADE
És VB gyõztes pólót?😄
Van még 2db L-es méret...

Zsolti9014
ez az ajánlat agyrém.

Schwarzer: igaza van, meg is lepõdtem azon hogy ide jönne.

én meg ha befejezem a sulit és elkezdek dolgozni, nekilátok gyûjteni nagyobb intenzitással Juve + olasz válogatott mezeket.
fõleg a VB-gyõztes mezt + a 2003 BL-döntõs kapusmezt lenne jó beszerezni ócsóé.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
eredeti posztja irányító.

Yo, Bitch!

9csöves9
egyébként Marco most se tudja végigjátszani a meccset,Pasquato jött be helyette a 60.percben

vicc

9csöves9
szerintem inkább támadó felfogású

de ez a 20 millió+Jaki egyenesen hülyeség,tuti valami ns-nb1hugy agyszülemény

Mor3llo
Õ is inkább védekezõ felfogású játékos...könyörgöm, minek venni még egy védekezõ középpályást ??? 😮OO

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

forzajuve5
A Roma visszautasította a Juventus Alberto Aquilaniért tett ajánlatát. A „zebrák” utolsó ajánlatként 20 millió eurót, és a szezonban csak idõnként szerephez jutó csatárukat, Vincenzo Iaquintát adnák a „farkasoknak”, ám õk ragaszkodnak a játékoshoz.

9csöves9
2-0,ez lesz életük meccse

9csöves9
a hjfs-en a híreknél van link a meccshez,félidõben 1-0 a kínaiaknak

9csöves9

az a fehér pixeles izé lesz a számozás??
Kit--Kat
képet pls, én nemrég láttam 1 képet amin a 82es mezre hajaz, de akkor lehet benéztem

BADE
hát az tényleg vmi borzalom...
Az idegenbelin ha jól láttam normális,a hazain szar

Kit--Kat
Hát ez elég nevetségesen hangzik, én inkább Boriellonak adnám ennyi erõvel, õ egy igazán nagy 1 szezonos 10es 😄

9csöves9
tipp: De Rossi

Kit--Kat
pedig õ 10es, miért ki lesz a 10es, ha nem õ???

9csöves9
Alex aztmondta 7-esben akar játszani

én is gondolkoztam az Eb mezen,de kurvára nem tetszik ahogy megvan csinálva a számozás

Kit--Kat
Én sztem a Del Piero EB mezét fogom megvenni, már csak a számozást várom és akkor elkezdik gyártani onnan számítva meg csak pár hét. Remélem 10es lesz😊

😄DDDddd

ezerhété? 😄

mi a piacon adták a krumpli mellé? XD

haver mondott nekem egy turit itt barcikán, ahol lehet mezeket venni, végignéztem, van egy rakat angol meg skót mez meg ráakadtam köztük erre a szépségre XD a cimke nincs lekopva, semmi baja, nem is fakó... szerintem nem nagyon hordhatták 😄
forzajuve5
ez kurva jó
nem néztek el egy nullát az ár végén véletlenül a boltban? 😄

9csöves9
bazdmeg😄

holhogymiértésénmérnemláttam?

nekem tegnap jött meg az idei kék,kurvajó

tiszteletem a népnek! 😄
az elõbb vettem egy ilyen mezt csak a sponzori felirat nélkül, 1700 Ft-ért 😄DDD még most se fogtam fel igazán XD
de szerintem nagyon nagy vétel volt 😛
9csöves9
délben lead az eurosport egy 1 órás összefoglalót az U21-es Olaszország-Elefántcsontpartról.Nocerino a csk,Giovinco duplázott,Lanzafame is játszott.érdemes megnézni

14.45kor pedig játszuk az elsõ meccset az ázsiai túrán,a South China ellen

gercse
igaza van, ha védeni akar, akkor nem a Juventusban a helye,
olyan kapust kéne szerválni, aki most is kispados, de jó lenne csak nem játszik a csapatában, vagy olyat, aki még jó, de már saját csapatában is kispadra szorulna