Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lesz Buffon cseréje?
Szinte senki nem akar padozni Buffon mögött...
Marc Schwarzer, a veterán ausztrál kapus a Fulhamet választotta a Juventus és a Bayern helyett, egyetlen ok miatt: nem akar kispadon ülni. A zebrák ezután a dán Sörensent környékezték meg, ugyanazt a választ kapva. Ezek után Olaszországban kezdtek keresgélni a vezetõk. Az elsõ jelölt az Udinese szlovén kapusa, Samir Handanovic volt, a második pedig a Siena osztrák portása, Alex Manninger, de mind a két kapus játszani szeretne, így õk is visszautasították a Juve ajánlatát. Úgy tûnik viszont, hogy a Secco-Blanc páros végre megtalálta az emberét: a Bologna 39 éves kapusa, a rutinos Francesco Antonioli érkezhet Torinóba, aki szívesen ülne Buffon mögött a kispadon. Antonioli bajnoki címet szerzett a Romával, s többször magára ölthette a Sqadra Azzurra mezét is; a Bolognával pedig lejár a szerzõdése és ingyen költözhetne Torinóba.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Birindellinek köszönöm a sok évet, és mindent amit a Juvéért tett, jópár éven keresztül alapemberünk volt
Ekdalt pedig isten hozta nálunk, remélem valóban igazak azok a pletykák hogy egy kirobbanó tehetséggel van dolgunk 😊
A télen szerzõdtetett Albin Ekdalt hivatalosan is bemutatták a sajtónak. A 18 esztendõs svéd irányító középpályás a Brommapojkarna együttesétõl érkezett egy millió euróért cserébe. Ekdal 186 centi magas és 75 kiló, így egy robosztus középpályásról van szó.
Ekdal: "Nagyon elégedett és büszke vagyok rá, hogy magamra ölthetem a Juventus mezét. Fontos tapasztalatokat szerezhetek majd itt. Lehetõségem lesz együtt játszani és edzeni olyan sztárokkal, akiket eddig a tévében csodáltam. Alig várom már a kezdést."
Secco: "Albin egy fiatal és nagyon tehetséges játékos. A leszerzõdtetése része a Juventus stratégiájának, a fiatal játékosokat illetõen. Elégedettek vagyunk, hogy Ekdal a mi klubbunkat választotta, biztos, hogy fontos játékosa lesz a jövõbeli Juventusnak."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A 18 éves játékost tartják a legnagyobb skandináv tehetségnek. A fiatal középpályás négyéves kontraktust írt alá a Juventusszal, amellyel már a télen elõszerzõdést kötött.
Ez remélem igaz:
A következõ szezonban az Atlético Madridban futballozhat Tiago Mendes, a Juventus portugál középpályása.
A futballista tavaly a Lyontól szerzõdött Torinóba, de nem váltatta be a hozzáfûzött reményeket, ezért távozni szeretne.
A Juve állítólag 9 millió euró körüli összegért elengedné a középpályást, aki iránt az Atletico Madrid érdeklõdik.
most Marchisio és Lanzafame kezdõk,Lanzafame most lõtt egy pofás gólt
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mivel játszik a barátságos meccseken,bízok benne hogy összehoznak neki majd egy búcsúmeccset
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2008-05-22
Buffon-mez és cseh zászlós zokni - kinek szurkoljon a cseh modell?
Ismét nehéz helyzetbe kerül Alena Seredova. A szépséges cseh modell a családi béke kedvéért Olaszországnak, származása és gyermekkori élményei miatt Csehországnak szurkol a június 7-én rajtoló labdarúgó Európa-bajnokságon.
Gianluigi Buffon felesége az Eb közeledtével egyre inkább a sportlapok célkeresztjébe kerül. Azt már megszokhatta, hogy a divat- és közéleti magazinok naponta zaklatják kérdéseikkel, az év futballeseménye kapcsán viszont a sporttal foglalkozó sajtóorgánumok is elõszeretettel hívják. Alena Csehországban látta meg a napvilágot, ám már közel egy évtizede Olaszországban él, ráadásul a csizmaformájú ország egyik legkedveltebb focistájának a kedvese.
- Kétségtelen, az olaszoknak szurkolok, csakúgy mint két éve a németországi világbajnokságon, ezúttal is Gigi mezében feszítek majd a lelátón. Ugyanakkor a csizmám alá cseh zászlós zoknit húzok - mondta Seredova, aki tavaly december végén világra hozta Luois Thomas Buffont, elsõ közös gyermeküket.
- Gigi csodálatos apa, mindenben segít. Ha elejteném a picit, talán akkor is résen lenne és elkapná, ahogy a labdát szokta a meccseket. Egyébként nem igazán szeretem a focit, csak azért követem, mert családi botrány lenne belõle, ha nem tudnám az eredményeket. Amúgy tudom, milyen fontos Gigi számára ez a sport, ha rosszul játszik és gólt kap, napokig kell vigasztalnom - tette hozzá a gyönyörû cseh modell.
Rosszul játszik -ez jó. Ilyet sem láttam még tõle. 😄DD
Hajrá Magyarország!
A Liverpool játékosa, Xabi Alonso tagadta azon információkat melyek szerint nyáron a Juventushoz igazolna. Az elmúlt napokban az olasz lapok úgy értesültek, hogy a „zebrák” közel állnak ahhoz, hogy leigazolják a játékost.
„Tudnék róla, ha a klub el akarna adni, de senki sem említette ezt nekem, ezért, úgy gondolom, jövõre is a Liverpoolban játszom majd” – nyilatkozta a futballista.
Hajrá Magyarország!
<2008. 05. 20. - 19:04>2008. 05. 20. - 19:04>
Az Inter sorozatban a második Scudettoját nyerte el a pályán - igaz tavaly a Juventus nélkül, és a többi nagy csapat pontlevonásával - amikoris hétvégén legyõzte a Parma csapatát. Birindellit arról kérdezték, hogy a kék-feketék megérdemelték-e a gyõzelmet.
„Igen, az övék volt a legerõsebb csapat.” – mondta a Tuttosportnak.
„Valamennyire hasonlítanak ahhoz a Juventushoz, amelyik megnyerte azt a két Scudettot a pályán
A Juventus, mint tudjuk, két Scudettot nyert a pályán 2005 és 2006 során, amelyet elvettek tõlük a Calciopoli botrány lezárása ként.
A legtöbb Juventino sosem fogadta el a Calciopoli jogosságát, sõt sokan az Intert vádolják a botrány kitörése miatt. Birindelli is egy közülük.
„Az Inter tudja, hogy kell bajnokságot nyerni” – mondta dühösen Birindelli.
„Az Inter játékosai nagyon jól tudják, hogy melyik csapat volt mindig fölényesebb helyzetben a pályán. Mi sohasem voltunk az Inter alárendeltjei, még az idén sem.”
„Amikor nyertünk a San Siroban, ránéztem a Nerazzurik játékosainak arcára, és láttam rajtuk valamiféle kisebbségi komplexumot.”
Birindelli a nyáron elhagyja a Juventus csapatát 11 hosszú év után, és ez olyan dolog, amit nehezen tud feldolgozni.
„Furcsa érzéseim vannak…ürességet érzek, mert a Juve volt az életem az elmúlt 11 évben és már most nagyon hiányoznak nekem” – összegezte.
Ez úton is szeretnénk megköszönni a HJFS szerkesztõinek és olvasóinak nevében Alessandro Birindellinek azt a rengetek munkát és sikert, amit a Juventus színeiben elért az itt eltöltött 11 éve alatt. CIAO BIRINDELLI!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
hogy is mondta 2006 nyarán? "béelbeakarokjátszani!"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én inkább Lampardnak örülnék,de ha lehet maradjunk az olaszoknál!😊
Zambiról van vmi új hír?
Van még 2db L-es méret...
Schwarzer: igaza van, meg is lepõdtem azon hogy ide jönne.
én meg ha befejezem a sulit és elkezdek dolgozni, nekilátok gyûjteni nagyobb intenzitással Juve + olasz válogatott mezeket.
fõleg a VB-gyõztes mezt + a 2003 BL-döntõs kapusmezt lenne jó beszerezni ócsóé.
Hajrá Magyarország!
vicc
de ez a 20 millió+Jaki egyenesen hülyeség,tuti valami ns-nb1hugy agyszülemény
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az idegenbelin ha jól láttam normális,a hazain szar
én is gondolkoztam az Eb mezen,de kurvára nem tetszik ahogy megvan csinálva a számozás
ezerhété? 😄
mi a piacon adták a krumpli mellé? XD
holhogymiértésénmérnemláttam?
nekem tegnap jött meg az idei kék,kurvajó
az elõbb vettem egy ilyen mezt csak a sponzori felirat nélkül, 1700 Ft-ért 😄DDD még most se fogtam fel igazán XD
de szerintem nagyon nagy vétel volt 😛
14.45kor pedig játszuk az elsõ meccset az ázsiai túrán,a South China ellen