Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dél-Franciaországban.
"Alesi was born to Sicilian parents in Avignon, Vaucluse, which makes him an Italian national too."
Keveritek Sziciliát és Korziká-t
a 17-18 században vette meg vmelyik lajos
Alesi pedig franciaországban született olasz szülök gyerekeként tudtommal
#19474: Hát igen, az a baj, hogy kb. én is csak ennyit tudok összeszámolni😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szóval még ezzel sem lõttél nagyon mellé...
Ilyen vérfrancia nem sok van mostanság náluk a válogatottban...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
<#zavart2>#zavart2>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ezek után csodálkozni fogok ha egyáltalán a csoportkörbõl továbbjutnak a franciák...
voltak érdekes húzásai,de én kurvarégen nem láttam ilyen szépen játszó és hajtós Juvét
már csak minõséget kéne vinni a keretbe...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amúgy nálatok Ranieri marad most nem? Elég jó volt ebben az évben
fõleg a mostani idény után
jó védõ õ
az lenne a vég ha leigazolnánk
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amaurival kapcsolatban tegnap problémák merültek fel.a legfõbb az volt hogy Lanzafame nem akart Palermóba menni.végül amolyan Moggis fenyegetõs módszerrel meg lett gyõzve állítólag
de jó lenne ha valami megakadályozná ezt a bizniszt...
Néztem a Soprniaszok.hu-n a Sörbarátok részeit és a "Nagy nap" c.-ben amikor megy kinyitni Március az ajtót, tele van Del Piero pószterrel a fal😊
Nazionale, a chi deve andare la maglia numero 10?
Del Piero
54.2%
Cassano
17.3%
Pirlo
16.1%
De Rossi
12.4%
Numero votanti: 17466
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Forza ALEX!
Forza JUVE!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Alessandro Del Piero Season 2007-2008_by cassone
Tessék élvezni az összeállítást, nah meg lehet kommentezni is <#hehe>#hehe>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub