Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
A Middlesbrough kapusa, az ausztrál Mark Schwarzer elhagyja a csapatot, és a szintén Premier League-es Fulhamhez szerzõdik.

„Nem hiszem, hogy bármi rosszat is mondhatnának rám, mindent megtette a Boroért. Több ajánlat is érkezett, de ezt éreztem a legotimálisabbnak” –nyilatkozott a klubváltásról Schwarzer.

limperatore
köszi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kit--Kat
Azért annyira nem kéne leírni Ambrosini, szerintem 1 kicsivel más szintet képvisel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
hát Legro...mondjuk vannak jó meccsei,meg Buffonnal ismerik egymást, de én azért nem játszatnám túl sûrûn,ha bent lenne, hiába volt jó szezonja,
egyébként minden tiszteletem az övé, nagy feltámadást produkált idén,

Zanetti valóban elférne, de a középpálya elég erõs

BADE
Az az igazság,hogy Legronak és Zanettinak is helye lett volna a keretben,de hát Donadoni a falábú Ambrosinit erölteti,pedig egy nagy 0...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
szegény Trez...

BADE
akkor Costacurta se maradjon ki😄

forzajuve5
NSO:

Kedden délután megérkezett a Juventus Hong Kongba. A „zebrák” szerdán játszák elsõ barátságos mérkõzésüket a kínai bajnok South Cina ellen.A olasz bajnokságban a harmadik helyen végzõ gárda nem a legerõsebb keretével érkezik, hiszen a legtöbb játékos a hamarosan rajtoló Európa Bajnokságra készül, de olyan nagy nevek is a csapattal tartottak.

A Juve várható felállása: Vastrattan – Zebina, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro – Marchionni Zanetti, Tiago, Salihamidzic – Trezeguet, Palladino.

Kit--Kat
Jöjjön mind kettõ és igazoljuk le Nestát is😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
azért Lampardnak jobban örülnék

gercse
így van, kellene védõ is, Mellberg hoz egy kis biztonságot, ha jó formát mutat, de nem fiatal, úgyhogy kell még rajta kívûl más is, fõleg szélsõ

9csöves9
Sissoko

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
húú hát igen, ez nem semmi középpálya lenne, hirtelen elképzeltem ahogy építik a támadásokat és passzolnak be középre a tizenhatoson belülre mondjuk Treznek....

alakul a dolog, már csak pár minõségi védõ kell, és akkor komolyabb eredményre számíthatunk akár a BL-ben is

limperatore
aha

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
nézz utána, aztán rájössz

limperatore
momo az ki?😄

gercse
ejj, ne is mondd..😄, csak érjenek össze, és akkor reszkess Európa😄

9csöves9
Giovinco-Xabi-Momo-Camo

ez már most finom és ezt nyugodtan lehet variálgatni Pavellel,Marcoval,Zanettivel stb

gercse
Aham, hát többet kell angol focit néznem 😄
felõlem jöhetne, Liverpoolból bevált Sissoko is, szóval gond nem lehet

9csöves9
Taiwo fiatal,gyors,erõs és jó a lövõkéje

Xabi védekezõ típusú,de nagyon jól passzol,15-18 milláért meg teljesen jó ha aztvesszük hogy kikre szórtunk el 10 milliókat mostanában

gercse
Õt(Taiwo) sem nagyon láttam focizni, de ha fiatal, akkor biztatóbb igazolás lenne
Itt van englishül is Xabi(goal.com), nem is tudom...õ nem védekezõ tipus?

Blanc Flies To Liverpool For Alonso
According to reports in Italy, Juventus director general Jean-Claude Blanc has flown to Liverpool in a bid to sign Xabi Alonso.

It is no secret that one of Juventus’ main aims in the summer transfer market is to buy a top-class centre midfielder.

This has led to a host of players being linked to the club, including Diego, Rafael van der Vaart, Frank Lampard and Marek Hamsik.

Another player who has also been heavily associated recently is Liverpool’s Xabi Alonso. This morning’s Italian press claims that Blanc has flown out to Liverpool and is hopeful of tying up a deal for the Spaniard.

Blanc has offered just under €14m for Alonso, while Liverpool are demanding €17.5m. Given this small difference in figures, it is believed that it should not take long before a compromise can be found.

Juventus already conducted business with Liverpool in January of this year when they signed Momo Sissoko for €13m. The Bianconeri, who are just hours away from completing the capture of Palermo striker Amauri, are also said to be heavily interested in Chelsea left back Wayne Bridge.

9csöves9
a gazzetta és a corriere címlapján is ez van

9csöves9
így van angol ide nem kell.Ranieri egyik kedvence volt amúgy nem nagy szám

Taiwo kell oda

gercse
fene se tudja, angol játékos ide?..
hát, meg nem is nagyon ismerem, de Ranieri biztos tudja...

Fabio Capello
Miután a Juventus szinte mindenben megegyezett Amaurival és a Palermóval, a zebrák a többi csapatrész erõsítésébe kezdenek. A védelem bal oldalára a legfrissebb hírek szerint Wayne Bridge érkezhet. Az angol Daily Mirror szerint a Juventus már megkezdte a tárgyalásokat a Chelseavel, ahol az angol játékos nem kap rendszeres játéklehetõséget, s akit maga Claudio Ranieri igazolt az angol BL-döntõs csapathoz 2003-ban. A 27 éves balhátvéd alapembere a Capello-féle válogatottnak, értéke 7-8 millió euró.

forrás: zebraportál

Zsolti9014
köszönöm, ez nagyon jó kis oldal. nem ez az ami már mûködött másik címen csak megszûnt? ja, a bianconeri.hu címen, vagy tévedek?

a Milan ellenit töltöm is.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jogos lenne, de nem az elsõ olyan távozó játékos lenne aki a Juvéban a kispadot is megbecsüli és nagyon sajnálnám a távozását.

Balzaretti és Tacchinardi csak két név a közelmúltból.
Egyébként Alessiónak ezúton gratulálnék a Serie B-ben 32 meccsen szerzett 9 találatához! És még vége sincs a B-szezonnak.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
De több játékot érdemelne, és gondolom szeretne is, szóval szerintem jogos lenne.

Zsolti9014
Vincenzo Iaquinta háromszoros apa lett, miután megszületett a kis Carlotta. Gratula hozzá!

És maradj velünk, Jaki!

Nem tudom leírni milyen szomorú lennék ha elmenne. 😞

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Jakit ne adjuk eeeeel!!!

Kérem szépen a vezetõséget, hogy egy zebra-szívû focistától ne váljunk meg.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szavaztam már Alexre,tuti Zizou nyeri(mondjuk nem érdemtelenül)

beszarok hogy bennevan Mijatovics lesgólja...

Breki33
Keressük a BL-döntõk legszebb gólját

Szavicsevics emelése? Del Piero sarkazása? McManaman kapáslövése? Zidane bombája? Döntsék el önök, melyik volt az elmúlt közel húsz év legemlékezetesebb gólja a döntõkben.

http://index.hu/sport/foci/bldontgol051
Fabio Capello
ne kiabáld el, Donadoniról beszélünk....

9csöves9
1 embert basznak már csak ki,nyilván a gólkirály lesz az😄

Fabio Capello
reméljük a 23 fõs keretbe is mehet 😊

Kit--Kat
Na helyes, Cassanot én is vinném.

9csöves9
na megtörtént

Alex is megy meg Cassano is,Inzaghi nem

9csöves9
itt nézhetõ is

http://www.rai.it/dl/RaiSport/PublishingBlock-47d1dd37-f6a4-4d2a-a433-b9428db9e9f7.html

Fabio Capello
Nemsoká kiderül, kik utazhatnak a bõ keretben, a 23 fõs végleges keretet 28-án tudjuk meg. (Most megy donadoni sajtótájékoztatója)

BADE
Aquilani sem lenne rossz,de ha Jaki megy,akkor kit veszünk 4ik csatárnak?(berakjuk Giovincot?)

limperatore
Martinssal semmi gáz nem volt csak pár okostojás keverni akarta a szart 😉

Fabio Capello
utánanéztem, érdekes dologra találtam:

Alberto Aquilani
születési dátum: 1984.07.07
(wiki)

Alberto Aquilani
születési dátum: 1986.06.16
(fanzone)

<#idiota> Olyan Martins-feelingem van 😄

9csöves9
szerintem Ranieri kérése volt

egyébként,mivel a biznisz már 99,99% el is kezdtek cikkezni az újságok egy Aquilani-Iaquinta cserérõl...

9csöves9
Gattuso kijelentette hogy a milanból vonul vissza

Ronaldo egyébként már szinte aláírt hozzánk,ezt õ is és Moggi is lenyilatkozta anno,csak a drága jó chilei "gólvágónk" Salas nem akart a Sportingba menni

Fabio Capello
pffff.... minek még egy csatár, ígyis meg lehetne velük tölteni a kispadot... inkább védõt kéne venni, de secco csak addig lát, hogy lõjünk minél több gólt, mer akkor az jó... ért ez az ember a focihoz egyáltalán? 😄

BADE
Amauri jó igazolás lesz,csak kérdés mi lesz Jakival?
Én személy szerint Quaresma-t látnám szívesen.
Giovinco jó minõségi csere lesz.
Chiellini-Legro-Mellberg-Andrade védõsornál nem is kell jobb,csakhát ha vki lesérül kell 1-2 jó védõ.
Zambrotta nem lenne rossz,ha hozzánk jönne...+Grosso😊
Esetleg Gattusot is meg lehetne próbálni(Bayern nagyon akarja+nem hiszem,hogy rivális csapathoz menne)
Persze ezek csak saját meglátásaim.
Amúgy ha én lennék Secco vagy annó Moggi már rég nálunk lenne Ronaldo,még 2000ben megmondtam,hogy le kell igazolni viszonylag olcsón,hát ezt jól elbaltázták...

Kit--Kat

Kit--Kat
Komolyan vissza sírom Moggit lassan... Remélem még két 12 milliós csatárt vesznek és kölcsönbe adnak 3 védõt...

miki36
hát ahhoz képest hogy Jaki 11-ért jött hozzátok...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
én már nem lepõdök semmin...2012-ig ír alá 3,5 milliót keres majd évente(Treznek ekkora fizetésért le kellett húzni itt vagy 5 szezont 15-20 gólos átlagokkal)

amilyen hülyék Seccoék szerintem olyan szerzõdést írtak alá aminek alapján kezdõnek kell lennie...