Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
jó lenne, de inkább nyerjünk meg mindent 😄

forzajuve5
<#worship>
ha következõ szezonban nem nyerünk semmit akkor tuti visszahozzák

Grove4
Lippi: „Soha nem leszek a Milan trénere.”
<2008. 06. 2. - 20:12>

Lippi két éve van munka nélkül, tehát azóta nem ült egyetlen csapat kispadján sem, amióta 2006-ban megnyerte a Világbajnokságot Olaszországgal.

A 60 esztendõs tréner több alkalommal kijelentette, hogy a következõ szezonban szívesen visszatérne az edzõskõdéshez, és a mestert többször is komolyabban szóba hozták az AC Milan együttesével.

Azonban most Lippi véget vettet a pletykáknak, és kijelentette, hogy soha nem dirigálná a Rossonerit, hiszen úgy gondolja, ezzel elárulná a Juventust, akiknél két fantasztikus, és sikerekben gazdag idõszakot töltött el.

„Edzõként a válogatott, és a Juventus volt a két nagy szerelmem az életemben” – mondta a legendás mester a Gazzetta dello Sport-nak.

„Csak erre a két kispadra ülnék le újra Olaszországban.”

„A Milan Olaszország futballjának egyik meghatározó csapata, és a klub vezetõi, Berlusconi és Galliani remekül irányítják a csapatukat. De én soha nem árulnám el a két nagy szerelmemet.”

Lippirõl terjengtek olyan pletykák is, miszerint – a 2008-as EB után – újra õ venné át az Olasz Válogatott irányítását, de most kijelentette, hogy jelen pillanatban ez nem valószínû.

„Olaszországban jelenleg minden ajtó zárva van” – zárta mondandóját a világbajnok tréner.

Igazi Juventino!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

egy kis bunda és már helyben vannak 😄

Cannavaro-ért nagy kár...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
Chiellini bedolgozta magát a kezdõbe::S😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
matrixra 2 meccs eltiltást kell számolni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kit--Kat
Én bekönyörögném Nestát Canna helyére, ha én lennék Donadoni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Giorgio bazeg. 😄

a vb-n Nesta most meg (talán) Canna esik ki.
mondjuk, ha ez kell ahhoz hogy nyerjünk...
jobbulást neki mihamarabb

Hajrá Magyarország!

banok
ezen a listán a nemzetközi kupákban elért eredmények a mérvadóak. A Juve az elmúlt 2 évben nem vett részt ilyeken.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
cannavaro megsérült a mai edzésen, chiellini odarúgott neki, lentmaradt.
2 napon belülk eldõl, hogy benne lesz-e a keretben, ha nem, akkor bonera vagy gamberini kerül be, és matrix, chiellini, barzagli 3asból 2 lesz belsõ védõ....

Count Adyn
állami támogatás xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
A Juventus a 91.-ik az IFFHS ranglistáján
Az olasz csapatok közül a Roma a legjobban rangsorolt klub, a Juventus csak a 91.-ik.

Az Inter hiába védte meg bajnoki címét, az IFFHS listáján csak a második legjobb olasz klubként szerepelnek.

A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet a 2007 júniusa és 2008 májusa közötti eredményeket összesítve állította össze a TOP 100-at.

A ranglista élén a Manchester United csapata áll, a második helyet az argentin Boca Juniors foglalja el, harmadik a Chelsea.

A legjobban rangsorolt olasz klub a Roma a 7.-ik pozíción, míg az Inter bajnoki címvédése ellenére is csak a 10.-ik.

A Fiorentina 13.-ik, az AC Milan 17.-ik, a Sampdoria 55.-ik, a Lazio 64.-ik, míg a Juventus meglepetésre éppen, hogy befér az TOP 100-ba, 91.-ik.

Annyit fûznék én is hozzá mint az egyik hozzászóló az oldalon: Nevetséges.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Csak azt nem értem,hogy a Milan szarja a pénzt,honnan van nekik ennyi,mikor akkora adóságukvan,na mindegy.

Zsolti9014
ezt speciel az olasz focisba akartam, de mindegy, jó ez itt.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

limperatore
kb 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
valamelyik régebbi FIAT-logó jobban mutatna

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezért nem írtam hozzá a véleményemet, én is ezt gondolom amit Te.

Hajrá Magyarország!

BADE
Vaffanculo!😊
Bezzeg most nem voltak olyan nagy igényei,mint amikor elment...
Játszon csak az Uefa kupában,szánalom...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
rohadjon meg ott ahol van

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Paintben megrajzolták és kinyomtatták egy A4es lapra, kivágták és rátûzték a mezre.

😄DDDDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
baromi ronda az a fiat logo...

az ázsiai túra meze:
forzajuve5
kár, szívesebben láttam volna újra nálunk

Zsolti9014
Zambrotta aláírt a Milanhoz, olvasható a milánóiak hivatalos oldalán is.

Hajrá Magyarország!

De ez vicc komolyan😄, megnéztem a liverpoolfc.hu-n és ott meg ez van írva a dologról:

A héten felröppent a hír miszerint Xabi Alonso iránt élénken érdeklõdik a Juventus. Több olasz újság már kész tényként kezelte, hogy a spanyol középpályás elhagyja Angliát. Xabi azonban megnyugtatta a szurkolókat, és elmondta nem kíván eligazolni.
"Úgy vélem, hogy jövõre is itt folytatom, még akkor is, ha Barry jön." -nyilatkozta Alonso, majd így folytatta- "Több poszton is bevethetõ, így ha a középpályán játszana, akkor is tudnánk egymás mellett szerepelni. Nincs problémám ezzel."

"Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy még sokáig tudnék maradni. Ez már a negyedik szezonom volt. Miért ne lehetne hét vagy nyolc? Amíg jól megy, és a klub azt akarja, hogy maradjak, addig maradni fogok."

"Tisztázni szeretném, hogy nincs semmilyen probléma köztem és a menedzser között. Olvastam róla, hogy volt egy vitánk, de elmondhatom, a kapcsolatunk ugyan olyan jó mint, amikor megérkeztem Liverpoolba. Nemrégiben beszélgettem a menedzserrel, és egyszer sem említette, hogy azt szeretné, ha elmennék."

Grove4
Találtam egy elég jó videót az egyik juvés oldalon,nézzétek meg ha van kedvetek,persze csak ha nem láttátok már.Itt az "IL MIO CANTO LIBERO" dalszövege alatt.

Kit--Kat
JA inkább csak simán fogyatékosak, MR. Nonamert kiadtak 12 milliót...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fabio Capello
jólenne, jólenne 😊

Grove4
Ezt én is olvastam,örülnék neki,csak nagyon garasoskodnak a juve vezetõk.

james69holden
Juventus: Alonso szívesen játszana a „zebráknál”

Az utóbbi idõben egyre többször lehetett hallani arról, hogy a Juventus érdeklõdik a Liverpool játékosáért, Xabi Alonsoért, és most úgy tûnik, a spanyol futballista is szívesen költözne Torinóba.

Xabi Alonso ügynöke bejelentette, hogy a Real Madrid is bejelentkezett a focistáért, ám a spanyol játékos inkább a „zebrákhoz” igazolna.

„Igaz, hogy a Madrid is érdeklõdik, de mi a Juventus-szal folytatunk tárgyalásokat. Alonso elmondta nekem, hogy nagy megtiszteltetésnek veszi, hogy egy ilyen nagy klub kereste fel, ahol Platini, vagy éppen Zidane játszott” – nyilatkozta Inaki Ibanez, a spanyol labdarúgó ügynöke.

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
hozzáállás jeles 😊

Zsolti9014
Juve have always won a lot, they've always been the kings in Italy and Europe and they want to be that again. And I want to be part of their return to the top

ez szimpatikus

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
kiváncsi leszek hogy fogja tûrni padot, mert nem hinném hogy kezdõ lenne...

Yo, Bitch!

forzajuve5
tipikus nso kamugyár:

A Juve hivatalos honlapjának információja szerint A 27 éves csatár, aki eddig a Palermo csapatát erõsítette 22,8 millió euróért valamint Antonio Nocerinóért cserébe érkezik Torinóba.

forzajuve5
hát-hát, én 60%-ban örülök 40-ben nem 😊

nem feltétlenül csatárral kellett volna kezdeni az átigazolást, inkább védõre koncentrálni, de tény hogy 4 minõségi csatárra szükség van a több frontos harc miatt, és egy kis rivalizálás csak jót tehet velük.
nekem az árával+fizetésével van bajom, sokallom a 12,5 milliót plusz a játékjogokat, Nocerinot akár külön is el lehetett volna adni jó pénzért ha tényleg nincs rá szükség, de mivel fiatal és van küzdõszelleme még érdemes lett volna vele foglalkozni 1-2 évet hátha beérik

Count Adyn
Az majd kiderül😄 Nocceriinoért nem kár, Lanzafame meg fejlõdjön ott, aztán jöhet vissza. Kelleni fog a 4 csatár, mert BL is lesz már, Palladino meg nemsokra elég.

ForzaInter
ti örültök ennek a transzfernek?

Yo, Bitch!

forzajuve5
még nem írta senki

szerzõdés: 4év, évi 3,5 millió euró, +250ezer bónusz ha jól teljesít
ár: 12.5 millió euró + Nocerino teljes játékjoga + Lanzafame tulajdonjogának a fele

Mor3llo
Nem tudom volt e már beírva, de Amauri hivatalosan is aláírt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BADE
Csak azt nem értem,hogy a 11-est miért nem Birindelli lõtte?
Utolsó meccs volt Juve mezben!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
aha, köszi!

végre egy jó eredmény 😄

Forza Italia
már vége van

4-1 re nyertünk. Legro,Palla(pen), Marchionni, Zebina góljaival

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
Magyar idõ szerint mikor lesz ma a Melbourne elleni meccs?

Breki33
Ezzel csak mégunszimpibb lesz az inter
limperatore
sztem nem 😛 egyébként már pool elleni kiesés óta lehetett "tudni"

Zsolti9014
Gratula a csapatnak!

Hajrá Magyarország!

Mourinho az Internél????

Szerintem ez rossz hír....

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Csacsi
Az olaszok nyerték a youth tornát Chile ellen 1:0-ra. Giovinco lett a torna játékosa.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nono84
Az utolsó mondat nagyon nagy😊))

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!