Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<2008. 06. 2. - 20:12>2008. 06. 2. - 20:12>
Lippi két éve van munka nélkül, tehát azóta nem ült egyetlen csapat kispadján sem, amióta 2006-ban megnyerte a Világbajnokságot Olaszországgal.
A 60 esztendõs tréner több alkalommal kijelentette, hogy a következõ szezonban szívesen visszatérne az edzõskõdéshez, és a mestert többször is komolyabban szóba hozták az AC Milan együttesével.
Azonban most Lippi véget vettet a pletykáknak, és kijelentette, hogy soha nem dirigálná a Rossonerit, hiszen úgy gondolja, ezzel elárulná a Juventust, akiknél két fantasztikus, és sikerekben gazdag idõszakot töltött el.
„Edzõként a válogatott, és a Juventus volt a két nagy szerelmem az életemben” – mondta a legendás mester a Gazzetta dello Sport-nak.
„Csak erre a két kispadra ülnék le újra Olaszországban.”
„A Milan Olaszország futballjának egyik meghatározó csapata, és a klub vezetõi, Berlusconi és Galliani remekül irányítják a csapatukat. De én soha nem árulnám el a két nagy szerelmemet.”
Lippirõl terjengtek olyan pletykák is, miszerint – a 2008-as EB után – újra õ venné át az Olasz Válogatott irányítását, de most kijelentette, hogy jelen pillanatban ez nem valószínû.
„Olaszországban jelenleg minden ajtó zárva van” – zárta mondandóját a világbajnok tréner.
Igazi Juventino!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Cannavaro-ért nagy kár...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a vb-n Nesta most meg (talán) Canna esik ki.
mondjuk, ha ez kell ahhoz hogy nyerjünk...
jobbulást neki mihamarabb
Hajrá Magyarország!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
2 napon belülk eldõl, hogy benne lesz-e a keretben, ha nem, akkor bonera vagy gamberini kerül be, és matrix, chiellini, barzagli 3asból 2 lesz belsõ védõ....
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az olasz csapatok közül a Roma a legjobban rangsorolt klub, a Juventus csak a 91.-ik.
Az Inter hiába védte meg bajnoki címét, az IFFHS listáján csak a második legjobb olasz klubként szerepelnek.
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet a 2007 júniusa és 2008 májusa közötti eredményeket összesítve állította össze a TOP 100-at.
A ranglista élén a Manchester United csapata áll, a második helyet az argentin Boca Juniors foglalja el, harmadik a Chelsea.
A legjobban rangsorolt olasz klub a Roma a 7.-ik pozíción, míg az Inter bajnoki címvédése ellenére is csak a 10.-ik.
A Fiorentina 13.-ik, az AC Milan 17.-ik, a Sampdoria 55.-ik, a Lazio 64.-ik, míg a Juventus meglepetésre éppen, hogy befér az TOP 100-ba, 91.-ik.
Annyit fûznék én is hozzá mint az egyik hozzászóló az oldalon: Nevetséges.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Bezzeg most nem voltak olyan nagy igényei,mint amikor elment...
Játszon csak az Uefa kupában,szánalom...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
😄DDDDDD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A héten felröppent a hír miszerint Xabi Alonso iránt élénken érdeklõdik a Juventus. Több olasz újság már kész tényként kezelte, hogy a spanyol középpályás elhagyja Angliát. Xabi azonban megnyugtatta a szurkolókat, és elmondta nem kíván eligazolni.
"Úgy vélem, hogy jövõre is itt folytatom, még akkor is, ha Barry jön." -nyilatkozta Alonso, majd így folytatta- "Több poszton is bevethetõ, így ha a középpályán játszana, akkor is tudnánk egymás mellett szerepelni. Nincs problémám ezzel."
"Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy még sokáig tudnék maradni. Ez már a negyedik szezonom volt. Miért ne lehetne hét vagy nyolc? Amíg jól megy, és a klub azt akarja, hogy maradjak, addig maradni fogok."
"Tisztázni szeretném, hogy nincs semmilyen probléma köztem és a menedzser között. Olvastam róla, hogy volt egy vitánk, de elmondhatom, a kapcsolatunk ugyan olyan jó mint, amikor megérkeztem Liverpoolba. Nemrégiben beszélgettem a menedzserrel, és egyszer sem említette, hogy azt szeretné, ha elmennék."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az utóbbi idõben egyre többször lehetett hallani arról, hogy a Juventus érdeklõdik a Liverpool játékosáért, Xabi Alonsoért, és most úgy tûnik, a spanyol futballista is szívesen költözne Torinóba.
Xabi Alonso ügynöke bejelentette, hogy a Real Madrid is bejelentkezett a focistáért, ám a spanyol játékos inkább a „zebrákhoz” igazolna.
„Igaz, hogy a Madrid is érdeklõdik, de mi a Juventus-szal folytatunk tárgyalásokat. Alonso elmondta nekem, hogy nagy megtiszteltetésnek veszi, hogy egy ilyen nagy klub kereste fel, ahol Platini, vagy éppen Zidane játszott” – nyilatkozta Inaki Ibanez, a spanyol labdarúgó ügynöke.
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ez szimpatikus
Hajrá Magyarország!
A Juve hivatalos honlapjának információja szerint A 27 éves csatár, aki eddig a Palermo csapatát erõsítette 22,8 millió euróért valamint Antonio Nocerinóért cserébe érkezik Torinóba.
nem feltétlenül csatárral kellett volna kezdeni az átigazolást, inkább védõre koncentrálni, de tény hogy 4 minõségi csatárra szükség van a több frontos harc miatt, és egy kis rivalizálás csak jót tehet velük.
nekem az árával+fizetésével van bajom, sokallom a 12,5 milliót plusz a játékjogokat, Nocerinot akár külön is el lehetett volna adni jó pénzért ha tényleg nincs rá szükség, de mivel fiatal és van küzdõszelleme még érdemes lett volna vele foglalkozni 1-2 évet hátha beérik
szerzõdés: 4év, évi 3,5 millió euró, +250ezer bónusz ha jól teljesít
ár: 12.5 millió euró + Nocerino teljes játékjoga + Lanzafame tulajdonjogának a fele
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Utolsó meccs volt Juve mezben!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
4-1 re nyertünk. Legro,Palla(pen), Marchionni, Zebina góljaival
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerintem ez rossz hír....
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.