Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
nemgyenge 😄

hasonlít kicsit a lara croft-féle mindent látó szemre XD

9csöves9
a külsõségek ráérnek,elõször legyen meg egy kellõ mag

én ezen a logón vagyok kiakadva😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
nemrossz, lehet én is belépek... de hamár hivatalosak akarnak lenni, össze kéne dobni valami fasza oldalt nekik

9csöves9
nem hülyeség össze lehetne hozni

amúgy meg ugyebár megalakult a Ragazzi Ungheresi Juventus be kell lépni aztán velük kilehet menni jólszervezetten.én már megtettem ímélben tagdíjat majd késõbb szednek valamelyik találkozó keretében.

aki esetleg nem ismerné www.ruj.gportal.hu

Fabio Capello
lehetne fórumos utat is összedobni, ha van rá elég érdeklõdõ, engem spec már nagyon rég érdekelne egy jó kis juve meccs...

9csöves9
fasza a Hamburgot nemlátom

ma fél 6 kor sorsolás,idén õsszel mindenképp kimegyek ha kell eladom a lelkem

forzajuve5
Szombat:
14:45
Labdarúgás
Emirates Cup, Real Madrid - Hamburg - élõ
17:00
Labdarúgás
Emirates Cup, Arsenal-Juventus - élõ

Vasárnap:
14:45
Labdarúgás
Emirates Cup, Juventus-Hamburg - élõ
17:15
Labdarúgás
Emirates Cup, Arsenal - Real Madrid - élõ

Csacsi
A Sport Tv közvetíti az Emirates Kupa meccseinket. Augusztus 2-án, és 3-án az esti órákban élõben.

Pontos idõpontom most nincs, mert elfelejtettem, de tegnap láttam a reklámot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
itt meglehet nézni a Brondby meccset

http://www.justin.tv/maged_tv1/168819/Juventus__Brondby__Friendly_

forzajuve5
nono84
Jaki szépen elrakta a hosszúba.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
gyógyulást és köszönjük neki!

Hajrá Magyarország!

Grove4
Erre a góljára én is emlékszem nagyon nagy volt!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
komáztam nagyon

http://youtube.com/watch?v=c70hpl4EOlI&feature=related

forzajuve5
Igor Tudor három hónappal ezelõtt szenvedett bokasérülést, és mivel a vártnál lassabban gyógyult, úgy döntött, hogy befejezi pályafutását.
A 30 éves labdarúgó korábban nyolc évig játszott a Juventus színeiben, és tagja volt az 1998-ban világbajnoki bronzérmes horvát válogatottnak.

9csöves9
100% hogy marad

Zsolti9014
szép gólok!

Hajrá Magyarország!

gercse
én még várok 😊, idény kezdete után szoktam csak venni

Csacsi
Én már gondolkodtam egy Giovincos mez rendelésén. De még mivel nem biztos, hogy marad-e, így inkább várok vele szezon kezdésig.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
szép volt Jaki gólja,meg az elsõnél Molinaro beadás😄

már rendelhetõek az új mezek a sportruhazat-nal.ki lesz az a bátor aki kipróbálja?

forzajuve5
és a két gól is jó minõségû videón megtalálható ugyanott
nekem Jaki gólja nagyon tetszett
lehet az Amauri-Jaki csatárkettõs lesz a nyerõ páros?

forzajuve5
juventushungary.hu-n volt mûködõ link

nono84
2-1 lett, de a nem találtam hozzá linket ahol ment a meccs

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

pont ezt akartam írni 😄
Breki33
csak a Barcelonánál......
limperatore
eh egy Ronaldinho azért sztem sehol se felesleges 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Forza Italia
Brondby 0-2 Juventus HT
G: Amauri,Yaki

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Brondby 0-1 Juventus
35'Amauri

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Teljes a keret

Összefoglaló írás a jelenlegi Juventusról...

Rengetegen panaszkodnak, hogy milyen gyenge ez a Juve, semmit nem fog nyerni, és hogy nem "juve-szintû" játékosok érkeztek. Mi az a "juve-szintû"? Mert anno se Zanetti, se Sissoko, se Salihamidzic, se Legrottaglie nem volt az - a többség szerint. Nos, ezek a játékosok bebizonyították, hogy igenis 'juve-szintûek". Nem volt véletlen, hogy sikerült legyõzni az Intert, a Romát, a Milant. Csak a kis csapatokkal gyûlt meg a Juve baja, de igen nehéz egy 10 emberrel védekezõ csapat védelmét áttörni, fõleg a Reggina elleni mérkõzés kiemelendõ, ahol Trezeguet és Iaquinta sérülése miatt a két felhõkarcolónak, Del Pierónak és Palladinónak esélye sem volt maradandót alkotni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a játékvezetõk igen látványos hibákkal fosztották meg a zebrákat pontok tömegeitõl. Nos, ez a tavaly remeklõ csapat jelentõsen megerõsödött. A kapusposztról nincs mit beszélni, hiszen a világ legjobb hálóõre õrzi a zebrák kapuját. Mögötte jelenleg Belardi (aki a többség szubjektív véleményével ellentétben nagy bravúrokkal védte a Juve kapuját, s nemigen tehetett a kapott gólokról) és Chimenti (emlékezetes a manchesteri bravúros produkciója) ül a padon, de a hírek szerint Belardi az Udineséhez kerül kölcsönben, s Alex Manninger, az osztrák kapus lehet Buffon cseréje. A védelem jobb oldalán olyan remek játékosok vethetõek be, mint Jonathan Zebina, Zdenek Grygera és Hasan Salihamidzic. Mind a hárman remekül segítik a támadásokat, s a cseh védõ az elõzõ szezon második felére már felvette a ritmust, s többször nyújtott klasszis teljesítményt. A védelem közepén az elõzõ szezonban is szinte hiba nélkül mûködött a Legrottaglie-Chiellini tengely. Giorgiót az EB-n nyújtott remek teljesítménye miatt már világklasszis védõként tartják számon, s a Mellberg-Knezevic duó érkezésével nem mondhatni, hogy gyengült volna ez a csapatrész. Végszükség esetén Grygera és Zebina is tud középhátvédet játszani. A védelem bal oldalán Molinaro rengeteg kritikát kapott- a magyar szurkolóktól, mert hogy az olaszok is meg voltak vele elégedve. Nem minden védõ képes hátrányból lefutni és szabályosan szerelni Suazót, vagy Kakát. A robosztus védõ beadásai a szezon vége felé egyre jobbak lettek, így bízni kell folyamatosan javuló teljesítményében. A védelem bal oldala is erõsödött, hiszen visszatért Sienából Paolo De Ceglie, a techinkás, gyors balhátvéd, aki az utánpótlás-válogatottakban évek óta alapember, jelenleg is az Olimpiára készül. A középpálya jobb oldalával szintén nincsen probléma, hiszen a világbajnok Camoranesi a zegyik legjobb a posztján, mögötte pedig Marchionni és Salihamidzic várja, hogy megmutassa, mit tudnak. Középen a télen mindenki által szidott Sissoko bebizonyította, hogy a világ egyik legjobb védekezõ középpályása, Cristiano Zanetti pedig a szezon egyik legjobbja volt, rengeteg gólpasszal tömködte Del Pieróékat. Tiago Cardoso Mendes teljesítménye hagyott némi kívánnivalót maga mögött, ám ha marad, igazi klasszis játékos fog ülni a kispadon, hacsak nem verekedi be magát a kezdõbe: az olasz újságírók szerint kezdi visszanyerni régi önmagát. Visszatért az Empoliból Claudio Marchisio is, aki a Serie B-ben rengeteg meccsen lépett pályára a Juventusban, s De Cegliéhez hasonlóan õ is minden utánpótlás-válogatottban helyet kapott, jelenleg az õ kezében van az olimpiai válogatott karmesteri pálcája. Játékát Alberto Aquilaniéhoz lehet hasonlítani, hiszen rengeteget fut, szerel, indítja a csatárokat, s nem fél távolról is kapura lõni. A középpálya közepe is megerõsödött Christian Poulsen jóvoltából, aki két szezonon keresztül volt kezdõ a rengeteg trófeát begyûjtõ Sevillában. A kemény középpályás jóvoltából rengeteget erõsödött a középpálya tengelye, új taktikai lehetõségeket adva Ranierinek. A bal oldalon az örök ifjú Pavel Nedved képességei és futómennyisége megkérdõjelezhetetlen, nála nem számít az életkor. Mögötte az egyik legnagyobb olasz tehetségként számon tartott Seba Giovinco áll rajtra készen, akinek az igazi posztja irányító középpályás: ezért nem igazolt a Juve irányító játékost, hiszen Giovincón kívül Camoranesi, Nedved és Del Piero is világklasszis teljesítményt tud nyújtani azon a poszton. Érdekes lehet Albin Ekdal középsõ középpályás játéka is, aki az eddigi felkészülési mérkõzéseken igen remek teljesítményt nyújtott. A csatársorról nem érdemes beszélni, hiszen tavaly is a Juve támadói bizonyultak a leggólerõsebbnek, s a Del Piero-Iaquinta-Trezeguet trió most az elsõ mérkõzésén öt gólt szerzõ Amaurival gazdagodott. A magas, robosztus csatár játéka Ibrahimovic játékához hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a brazil játékából hiányzik a nagyképûség. Ez a Juventus igen sokra hivatott, s nincsen szüksége újabb játékosokra. A vezetõség remekül tette, hogy nem Xabi Alonsót és a többieket igazolta le, akik játéka egyáltalán nem illett volna a Juventuséba, nem úgy, mint a Milan, akik szurkolói nyomásra teljesen feleslegesen igazolták le Ronaldinhót...

Íme néhány taktikai felállás, ahogyan Ranieri Juventusa kinézhet az új szezonban:

Buffon

Grygera Legrottaglie Chiellini Molinaro

Camoranesi Sissoko Zanetti Nedved

Del Piero Trezeguet

Buffon

Zebina Mellberg Chiellini De Ceglie

Zanetti Sissoko Poulsen

Amauri Trezeguet Del Piero

Buffon

Grygera Legrottaglie Chiellini De Ceglie

Sissoko

Camoranesi Poulsen

Giovinco

Del Piero Trezeguet

forrás:zebraportál

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
tvu playeres link megtalálható a www.rojadirecta.com oldalon az esti meccshez, reméljük mûködni is fog rendesen

gercse
Én is, de vele nem az volt a gond, hogy olyan szerzõdést kötöttek a felek, amiben az állt, ha meg akarjuk venni, nagyon sokat kell fizetni érte.

Breki33
Én Stendardo-t is sajnálom, hogy visszaadtuk
<#eljen>

amúgy Drenthe nagyon is jó igazolás lenne, bár nagyon nem a védõ posztra, ahogy Capello írta 😄
Breki33
Egész jó háttér lenne
Breki33
Fabio Capello
sorry, még reggel van, nem vettem észre 😄

Breki33
Fabio Capello
Most a Juventus a legutóbbi klub amit kapcsolatba hoztak a a Real Madrid kegyvesztett szélsõjével Roystone Drenthevel.

Drenthe tud szélsõ védõ posztján és a szárnyon is játszani, még csak tavaly igazolt a spanyolokhoz 14 millió Euróért a Feyenoordtól. Annak ellenére, hogy zseniális gólt szerzett a Sevilla ellen a Spanyol Szuper Kupában, a Whoopi Goldberg hasonmás mégis nehezen talál utat magának a kezdõbe és általában csereként szerepelt az elõzõ bajnokságban.

forrás: http://juventuz.freeblog.hu/

talán lesz valami normális húzása is a kedves igazgatóságnak? Ha kölcsönbe is, de legalább védõ...

Fabio Capello
A legfrissebb spanyol és olasz hírek szerint Tiago Mendes nagyon került hozzá, hogy távozzon a Juventustól és Spanyolországban az Atletico Madridban folytassa karrierjét. Tiago tavaly nyáron érkezett a Bianconerihez 13 millió euróért, de elbukott Torinóban, mindössze tízszer kezdett a Serie A-ban és ma már vele azonosítják a sportigazgató Alessio Secco mûködését

forrás: http://juventuz.freeblog.hu/

kurvajó, secconak köszönhetõen megint bukhatunk pár milliót...

Fabio Capello
A Borndby és a Dortmund elleni keret

Kapusok: Buffon, Chimenti, Nocchi

Védõk: Chiellini, Grygera, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro, Zebina, Ariaudo

Középpályások: Ekdal, Nedved, Salihamidzic, Sissoko, Zanetti, Esposito, Rossi

Csatárok: Amauri, Iaquinta, Trezeguet

Breki33
Giovinco nem eladó!

Sebastian Giovinco, a Juventus középpályásának ügynöke biztos abban, hogy ügyfele hamarosan szerzõdést hosszabbít és kijelentette, hogy a torinóiaknak eszük ágában sincs megválni a jövõ egyik legnagyobb ígéretétõl.

„Giovinco készen áll bizonyítani a Juventus színeiben.”: mondta Andrea D’Amico a Radio Kiss Kiss-nek adott interjújában.

„Nagy alázattal fog dolgozni annak érdekében, hogy elérje céljait és minden vágya az, hogy a Juventus egyik oszlopává válhasson. Éppen ezért játékosom jelenleg nem eladó.”

„A szerzõdését figyelembe véve meg vagyok gyõzõdve arról, hogy nem lesznek problémák e téren.”

Giovinco a tavalyi idényt az Empoli csapatában töltötte el, ahol 35 mérkõzésen összesen 6 alkalommal volt eredményes.

www.goal.com

Breki33
Knezevic: A legnagyobb csapathoz szerzõdtem

A mai naptól készen áll a 2008-2009-es szezonra a Juventus védelme.

Mellberg leigazolása és De Ceglie visszatérését követõen ugyanis Dario Knezevic is csatlakozott a torinóiakhoz.

A játékos 1982-ben született a horvátországi Rijekában, az elõzõ idényt pedig a Livorno csapatában játszotta végig. Jelenleg kölcsönben fog szerepelni a "zebráknál", de ha beváltja a hozzá fûzött reményeket, az "Öreg Hölgy" élhet opciós jogával, és elsõként juthat a labdarúgó játékjogának másik feléhez. A nyári szabadságot követõen Knezevic július közepén fog csatlakozni Ranieri keretéhez, és az elsõ feladata az lesz, hogy teljesen kiheverje az Európa-bajnokságon, a Lengyelország elleni mérkõzésen elszenvedett sérülését. "Minden idõk legnagyobb csapatához szerzõdhettem - mondta a hivatalos aláírási ceremóniát követõen a védõ. - Nekem el kell érnem azt a szintet, amit Del Piero és Trezeguet képviselnek. Azt hiszem, itt minden nap és minden edzésen képes leszek megtanulni valami új dolgot." A Rijekában és a Livornóban eltöltött idõszakokat követõen Knezevic jól tudja, hogy eljött az idõ a bizonyításra, mely szerint képes magasabban jegyzett klubban is kimagasló teljesítményt nyújtani. Az utolsó két, olaszországi idényében, illetve a kontinenstornán azért felvillantott valamit tudásából, míg nem jött az a szerencsétlen sérülés. Ennek a rossz mozdulatnak köszönhetõen Knezevic nem fogja tudni teljes erõbedobással elkezdeni a munkát a Juve edzõtáborában. Alessio Secco és Dr. Agricola ma kijelentették, a bal térdére kpott rúgás miatt a játékosnak további 30-35 nap pihenõre van szüksége. A 15 napos fizioterápia után elõször egyedül fog majd tréningezni egy személyes edzõ segítségével, hogy aztán július végén csatlakozzon a nagycsapat Ranieri keze alatt dolgozó további tagjaihoz. Egyébként a sérülés nem akadályozta meg a többi érdeklõdõt, hogy megpróbálják õt az utolsó pillanatban elcsábítani. Különösen a Torino harcolt meglepõ keménységgel. Alessio Secco szerint azonban nem volt kétséges, Knezevic melyik egyesületet választja: "Körülbelül tíz nappal ezelõtt beszéltem a Livorno elnökével, Spinelli úrral, és akkor már szóban meg is állapodtunk egymással, így csak Dario feltételeit kellett kivizsgálnunk. Közben ugyan más klubok is megpróbáltak beólálkodni az ajánlataikkal, de a játékos végül a mi szerzõdésünkre írta rá a nevét, és ezt a Juventus és a Livorno is aláírta. Ezért is vagyunk benne biztosa, hogy a kontraktusát már a holnapi napon letétbe tudjuk helyezni." Maga Knezevic így emlékezett vissza az utolsó napok történéseire: "Nagyon tisztelem a Tornio ajánlatát, de én mindig is egy olyan srác voltam, aki arról álmodott, hogy egyszer egy igazán nagy csapat mezét húzhatja magára. És most itt vagyok a legnagyobb klubban. Az elmúlt néhány napban tehát kétségem sem volt afelõl, hogy végül melyik lehetõséget fogom választani." Persze, a védõ álma csak akkor lehet teljes, ha kiheveri sérülését: "Azt hiszem, jól választottam, hogy egy olyan gárdához csatlakoztam, melyben rengeteg hatalmas sztár játszik. És közülük néhányan fantasztikus védõk. De a velük való versengés egyáltalán nem ijeszt meg engem! Készen állok rá, hogy tanuljak, és tudom, hogy képes is leszek erre a tréningeken. Az évek folyamán a védelem minden pontján megfordultam, de a legnyugodtabb azt hiszem, a középpontban lennék. Tavaly a Juve nyolc gólt ért el ellenünk, úgyhogy szerintem nem ez volt a legjob évem a Livornónál. Az én bálványom ugyan Robert Kovac, de nagy álmom válik valóra, hogy Del Pieróval és Trezeguet-vel szerepelhetek majd egy csapatban."

(juveagnelli.gportal.hu)

Breki33
mint látható idézet volt, de egyáltalán nem hülyeség

Dario Kne¾eviæ
Personal information
Full name Dario Kne¾eviæ
Date of birth April 20, 1982 (1982-04-20) (age 26)
Place of birth Rijeka, SFR Yugoslavia
Height 184 cm
Playing position Right/Centre back
9csöves9
Chimenti 3. számúnak jött elvileg

BADE
Ahogy látom sikerült visszahozni a nagy potyakirály Chimentit.Ezért kár volt Belardit "elküldeni".
Azért egy Flavio Roma mennyivel jobb lett volna!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
Mimmo nem jött vissza Genovából,Birindelli pedig nem vonult vissza hanem a Pisába igazolt

9csöves9
hülyeség,max a válogatottban szerepelt ott pár meccsen.a Livornóban középhátvéd volt legtöbbször

gercse
el kéne zavarni egy pár embert..., mert ez így tényleg nem lesz jó

Fabio Capello
csak sajna nem mi döntjük el... a vezetõség túl hülye ahhoz hogy meglásson egy tehetséget, nekik elég az, hogy minél ismertebb és nagyobb név legyen....