Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
A klub jelenlegi mûködésével kapcsolatos ellenérzéseik miatt a Juventus szurkolók egy csoportja a Vecchiasignora.com nevû internetes szurkolói portálon keresztül utcai tüntetést készül megszervezni, amely a gárda vezetõi ellen szólna.

gercse
egyetértek, remélem õ örökre itt marad, mint pl. Alex

Zsolti9014
Giovinco maga 100x többet ér mint van persie

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ez az igazi Olaszország <#beka2>, és ez tuti nem egyedüli eset volt

más:

a Juventus ajánlatott tett Robin Van Persie-ért, amit az Arsenal hajlandó elfogadni, ha a pénz mellé csatolják Giovinco-t és Marchisio-t is. Csak remélni tudjuk, hogy Secco-ék helyesen döntenek.

Fabio Capello
Na akkor kint vagyunk a vizbõl, egy Zebina klón...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
"Knezevic a jobboldali védõk brazil iskolájához tartozik, általában az ellenfél tizenhatosánál tartózkodik."

Állítólag Marchisio, Criscito és Luci nagyon tehetségesek... Kérdés, lehet-e nekik helyet szorítani a kezdõben...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Jogos. Posztja?? Középsõ???

Zsolti9014
Jövõ szombaton és vasárnap a két Emirates-kupa meccsünket élõben adja majd ismétli is a Sport TV. most láttam az újságban.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Juventus
Érkezett: Claudio Marchisio (Empoli - kölcsönbõl vissza), Domenico Criscito (Genoa - kölcsönbõl vissza), Paolo De Ceglie (Siena - kölcsönbõl vissza), Amauri (Palermo, 22.800.000), Oussama Essabr (Juventus ifi), Sebastian Giovinco (Empoli - kölcsönbõl vissza), Olof Mellberg (Aston Villa - ingyen), Sergio Bernardo Almirón (Monaco - kölcsönbõl vissza), Rubén Ariel Olivera (Peñarol - kölcsönbõl vissza), Andrea Luci (Ascoli - kölcsönbõl vissza), Dario Knezevic (Livorno - kölcsönbe), Albin Ekdal (Brommapojkarna), Christian Poulsen (Sevilla, 10.000.000)

Távozott: Guglielmo Stendardo (Lazio - kölcsönbõl vissza), Antonio Nocerino (Palermo, 7.500.000), Davide Lanzafame (Palermo, 2.500.000), Andrea Rossi (Siena), Rey Volpato (Bari), Alessandro Birindelli (visszavonult), Raffaele Bianco (Bari), Antonio Mirante (Sampdoria), Raffaele Palladino (Genoa, 5.000.000), Andre Cuneaz (Mantova - kölcsönbe), Oussama Essabr (Vicenza - kölcsönbe), Rey Volpato (Bari), Dario Venitucci (Mantova - kölcsönbe), Jess Vanstrattan (szerzõdése lejárt)
Breki33
Knezevic-rõl is
forzajuve5
a Brondby és a Dortmund elleni keret:

Kapusok: Buffon, Chimenti, Nocchi
Védõk: Chiellini, Grygera, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro, Zebina, Ariaudo
Középpályások: Ekdal, Nedved, Salihamidzic, Sissoko, Zanetti, Esposito, Rossi
Támadók: Amauri, Iaquinta, Trezeguet

Grove4
Újabb fordulat: Aquilani marad pletykak icon
Az Il Messaggero szerint Alberto Aquilani készen áll a Roma együttesében maradni, ha a Farkasok garantálni tudják a középpályás számára, hogy kulcsszerepet tölt be az együttesben.

Az olasz lap mai száma szerint az olasz futballista kész hûséget fogadni jelenlegi kenyéradójának, ha a klub biztosítani tudja alkalmazottja számára, hogy kulcsszerepet tölt be Luciano Spalletti, a Roma szakvezetõjének terveiben.

Pletykák szerint a Roma igazgatója, Daniele Prade a jövõ héten fog találkozni Aquilani képviselõivel, és e találkozón fog végleg eldõlni a fiatal középpályás sorsa.

www.goal.com

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
Hát az biztos h utobbi évek legkeményebb bajnoksága lesz.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jogos, nem is úgy értettem, hanem úgy, hogy gyakorlatilag 4 olyan csatárunk van, akik közül bárki lehet kezdõ...

Míg a védelemben (ahol egyébként Mellbergrõl elég alaposan megfeledkeztem...) errõl szó sincs... 😞

Zsolti9014
A korábbi Juventus kedvenc, Paolo Montero (képünkön) egy fiatal uruguayi tehetséget ajánlott volt kenyéradója figyelmébe.

Montero, aki folyamatos kapcsolatban áll a Juve sportigazgatójával, Alessio Secco-val, a következõket mondta: „Secconak egy 19 esztendõs játékost, nevezetesen Matias Aguirregarayt ajánlottam, aki jobbszélsõ-védõ, és a Penarolban rúgja a bõrt.”

Montero ugyanakkor kritizálta egykori klubját, amiért nem igazolta le a Fenerbahce védõjét, Diego Luganot.

„Mikor látom a dél-amerikai játékosok sikerét az Interben, vagy az AC Milanban, mindig eszembe jut, hogy a Juve mekkora hibát követett el azzal, hogy nem szerzõdtette Luganot.”

Az olasz válogatott régi-új szövetségi kapitánya, Marcello Lippi szerint 5 együttesnek lesz esélye elhódítani az idei Scudettot és meglátása szerint az Internek idén nehezebb dolga lesz, mint korábban.

„Nincs abszolút esélyes.”: mondta a viareggio-i születésû szakvezetõ az Il Giorno-nak adott interjújában.

„Mindenki tisztalappal, egyenlõ feltételek mellett kezdi meg a szezont. Összességében azt tudom mondani, hogy az Internek idén nehezebb dolga lesz.”

„A Milan azzal az elõnnyel rendelkezik, hogy nem lesz érdekelt a Bajnokok Ligájában. A Juvénak immáron van egy Amaurija és egy Christian Poulsenje, továbbá több nagyszerû bajnoka, valamint néhány rendkívül tehetséges fiatal futballistája.”

„A Fiorentina tiszteletreméltó dolgokat mûvel az átigazolási piacon. Prandelli és Corvino gratulációt érdemel. Ez a Fiorentina akárhol végezhet a bajnokságban.”

Del Piero 16 éve a Juventusban

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Andrade ugyanaz mint tavaly,ráadásul rásérült.szerintem megint egy szezon

nyugodtan lehetne szerzõdést bontani

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
csatártúltengés?amelyik csapatban nincs 4 klasszis csatár az mehet kapálni.hány meccsen volt tavaly,hogy megnyerhettük volna ha tudunk cserélni a 60-70. percben.idén meg van béel is.

Zsoltival egyetértek,a mentalitásunkkal és a nevünkkel talán meglehet

Tiago-Almiron közül az egyik szerintem marad,nem tudom elhinni hogy 2 ilyen borzalmas szezont lehet egymás után produkálni

BADE
most olvasom a hírt,hogy a Roma esetleg leigazolná Maxi-t az Atleticotól,Thiagot miért nem cseréljük el vele?
Ráadásul olasz útlevele is van.
Egyébként pont az elõzõ idény leggyengébb részét a védelmet nem erõsítik meg.Nálam Grygera és Molinaro is max csereként jutna szóhoz.
Andrade hány hónapra sérült meg végül?
Már kezdtem hinni egy Andrade-Mellberg-Legro-Chiellini védõ4egysben,erre tessék😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
végülis kapusposzt rendben
védelem gyengus
középpálya úgy ahogy rendben, szervezõ posztot a Nedved, Zanetti, Giovinco, Marchisio négyesbõl kell valakinek megoldania, vagy ha Tiago/Almiron csodával határos módon jó lenne, akkor még talán õk, de õket el kellene passzolni
csatársor teljesen okés, és végülis 4 csatár nem olyan nagy túltengés, hisz két kezdõ mellett ha valaki megsérül akkor egy marad a padra márpedig ez így kell is, hisze egy sérülés esetén két játékos zsinórban túl sok meccset játszana végig. persze az más kérdés hogy hogyan viseli pl. Amauri a padot, bár gondolom amikor idejött, ezt is beleszámította.

ha ehhez az egészhez hozzáadjuk a Juve mentalitását és Ranierit, akkor harcban lehetünk a Scudettóért, de azért nem ártana egy klasszis balbekk, vagy mittomén, de a védelmet megerõsíteni.

Hajrá Magyarország!

Ja, Amauri meg Jaki, akikkel csatár túltengés van...

Kb. hogy festene mai állapot szerint egy kezdõcsapat?????

Buffon
Grygera?? - Legrotaglie - Chiellini - Molinaro????
Camoranesi - Sissoko - Poulsen - Giovinco
Trez - Alex

Hol itt a fejlõdés? Poulsen????

Grove4
Ha már a híreknél tartunk.

Ranieri bizonytalan jövõje nyilatkozatok icon
A Juventus szakvezetõje, Claudio Ranieri, saját elmondása szerint, már nem sokáig fog a Bianconerik kispadján ülni.

„Nem vagyok biztos benne, hogy a következõ szezonban is én leszek a Juventus szakvezetõje.”: mondta Ranieri a Tuttosport-nak adott interjújában.

Ranieri mester félelme nem alaptalan, hiszen elõdje, Didier Deschamps azután távozott az Öreghölgy kispadjáról, hogy egykori gárdáját visszavezette a Serie A-ba.

A francia tréner az átigazolások kapcsán különbözött össze a torinói óriások jelenlegi vezetésével minek következtében végül elhagyta szeretett együttesét. Ranieri is elmondta a véleményét az átigazolásokkal kapcsolatban, ám a tréner csak a jelenlegi idény végén fogja tudni eldönteni, hogy a mostani transzferek mennyiben bizonyultak sikeresnek.

„Elégedett vagyok a csapatommal. A szezon végén meglátjuk, hogy hogyan sikerültek az átigazolásaink.”

www.goal.com

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Giovincot semmi pénzért nem szabad eladni szerintem. A Vezetõség hatalmas hibát követne el azzal.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Van Persie ?
Fabio Capello
Tuttosport szerint az Arsenal ajánlatot akar tenni Giovincoért és Marchisioért, RVP-t is bevonva az üzletbe

goal.com szerint a vezetõség amúgy is ajánlatot akart tenni RVP-ért

goal.com szerint Aquilani szívesen hozzánk igazolna, ha a Roma elfogadja az érte tett ajánlatot

(kis hírböngészés volt 😄)

limperatore
eddig igazából csak a milan erõsödött, mondjuk õk eléggé 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Igen, ez az elv akkor lenne jó, ha a többi csapat nem erõsõdött volna😄...de így😄

9csöves9
akkor ti elutazók vagytok a hibásak,köszönjük szépen😄

amúgy én azzal tudom hitegetni magam,hogy tavalyhoz képest azért erõsödött a keret

Csacsi
Én is visszatértem Törökbõl. Reméltem, hogy mire visszaérek, már legalább egy Xabi itt lesz. Nah mind1.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

BADE
horvátban

Breki33
hol kint?
BADE
Sziasztok!
Én is visszatértem
Elég szomorúan olvastam kint az újságokat,elég gyér lesz a keret,ha befejeztük a mercatot.
Hátvédposztra minimum 2 embert kellene igazolni.Vagy Molinaro megtanult beadni?

Breki33
jobbulást

minél elõbb verekedd magad vissza a kezdõcsapatba <#awink><#vigyor2><#wink>
9csöves9
jobbulást

nono84
Ja pont ezen gondolkoztam enis, kemény szezon lesz.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

hát csak a profi focistákkal nyugaton egy egész orvosi és edzõi stáb foglalkozik egyszerre, itt meg sajnos marad a magyar egészségügy... :S
Zsolti9014
most nézem zebraportalon a serie a csapatok fiktív kezdõit, hát kemény szezon lesz. sztem kb. 8 csapat is nagyon szorosan lesz az elejében.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nso szerint Muntari kéne az Internek is. persze nekünk már nem. mondjuk nem is nagy baj.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszi minenkinek.
azért a focira is rákérdeztem az orvosnál, azt mondta 8 hét, de soha nem lehet tudni, hogy mennyi a kockázat.
de olvastam olyat hogy orvos azt mondta amit õ csinál nem újul ki --> teremfoci --> kiújul.
ettõl félek mert foci nélkül...

azért az a csodálatos, hogy nekem 6-8 hetes diéta meg egy kb. 10 cm vágás van, profi focistáknál 1 bajnoki marad ki olykor. vagy 3 nap alat mûtik mindkét oldalt.

Hajrá Magyarország!

gercse
Én is visszatérek, bár én nyaralni voltam, abban bízom majd idén is, hogy nagy nevek nélkül is jó lesz az év, és a csapategységben lesz az erõ, bár azért még elkélne egy két igazolás

jobbulást Zsolti

Fabio Capello
jobbulást 😊

Grove4
szintugy.

forzajuve5
jobbulást kívánok én is!

a vezetõk nem fognak észhet térni, ezeknek nincs is eszük

Zsolti9014
köszi. szerencsére eddig minden jól ment, majd még a másik oldalt is meg kell csinálni, de azt lehet hogy csak érettségi után.

Hajrá Magyarország!

jobbulást!<#eljen><#wave>
Kaplan
Remélem nem lesz semmi gond, jobbulást bráádá'

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
Sziasztok! Lehet hogy észrevettétek, hogy nem írkáltam hülyeségeket 1 hétig. Ez azért volt mert kórházban voltam, felvágtak és megmûtöttték az egyik sérvemet.
Mostmár itt vagyok csak még ágyban fetrengek egy ideig.

de, ha már jómunkásembereknél tartunk:
EGY RÉGEBBI.

remélem észhez térnek a klubnál a vezetõk és jól alakul a holtszezon

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hihetetlen hogy ezeket a döntéseket hárman együtt hozzák...