Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más:
a Juventus ajánlatott tett Robin Van Persie-ért, amit az Arsenal hajlandó elfogadni, ha a pénz mellé csatolják Giovinco-t és Marchisio-t is. Csak remélni tudjuk, hogy Secco-ék helyesen döntenek.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Hajrá Magyarország!
Érkezett: Claudio Marchisio (Empoli - kölcsönbõl vissza), Domenico Criscito (Genoa - kölcsönbõl vissza), Paolo De Ceglie (Siena - kölcsönbõl vissza), Amauri (Palermo, 22.800.000), Oussama Essabr (Juventus ifi), Sebastian Giovinco (Empoli - kölcsönbõl vissza), Olof Mellberg (Aston Villa - ingyen), Sergio Bernardo Almirón (Monaco - kölcsönbõl vissza), Rubén Ariel Olivera (Peñarol - kölcsönbõl vissza), Andrea Luci (Ascoli - kölcsönbõl vissza), Dario Knezevic (Livorno - kölcsönbe), Albin Ekdal (Brommapojkarna), Christian Poulsen (Sevilla, 10.000.000)
Távozott: Guglielmo Stendardo (Lazio - kölcsönbõl vissza), Antonio Nocerino (Palermo, 7.500.000), Davide Lanzafame (Palermo, 2.500.000), Andrea Rossi (Siena), Rey Volpato (Bari), Alessandro Birindelli (visszavonult), Raffaele Bianco (Bari), Antonio Mirante (Sampdoria), Raffaele Palladino (Genoa, 5.000.000), Andre Cuneaz (Mantova - kölcsönbe), Oussama Essabr (Vicenza - kölcsönbe), Rey Volpato (Bari), Dario Venitucci (Mantova - kölcsönbe), Jess Vanstrattan (szerzõdése lejárt)
Kapusok: Buffon, Chimenti, Nocchi
Védõk: Chiellini, Grygera, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro, Zebina, Ariaudo
Középpályások: Ekdal, Nedved, Salihamidzic, Sissoko, Zanetti, Esposito, Rossi
Támadók: Amauri, Iaquinta, Trezeguet
Az Il Messaggero szerint Alberto Aquilani készen áll a Roma együttesében maradni, ha a Farkasok garantálni tudják a középpályás számára, hogy kulcsszerepet tölt be az együttesben.
Az olasz lap mai száma szerint az olasz futballista kész hûséget fogadni jelenlegi kenyéradójának, ha a klub biztosítani tudja alkalmazottja számára, hogy kulcsszerepet tölt be Luciano Spalletti, a Roma szakvezetõjének terveiben.
Pletykák szerint a Roma igazgatója, Daniele Prade a jövõ héten fog találkozni Aquilani képviselõivel, és e találkozón fog végleg eldõlni a fiatal középpályás sorsa.
www.goal.com
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Míg a védelemben (ahol egyébként Mellbergrõl elég alaposan megfeledkeztem...) errõl szó sincs... 😞
Montero, aki folyamatos kapcsolatban áll a Juve sportigazgatójával, Alessio Secco-val, a következõket mondta: „Secconak egy 19 esztendõs játékost, nevezetesen Matias Aguirregarayt ajánlottam, aki jobbszélsõ-védõ, és a Penarolban rúgja a bõrt.”
Montero ugyanakkor kritizálta egykori klubját, amiért nem igazolta le a Fenerbahce védõjét, Diego Luganot.
„Mikor látom a dél-amerikai játékosok sikerét az Interben, vagy az AC Milanban, mindig eszembe jut, hogy a Juve mekkora hibát követett el azzal, hogy nem szerzõdtette Luganot.”
Az olasz válogatott régi-új szövetségi kapitánya, Marcello Lippi szerint 5 együttesnek lesz esélye elhódítani az idei Scudettot és meglátása szerint az Internek idén nehezebb dolga lesz, mint korábban.
„Nincs abszolút esélyes.”: mondta a viareggio-i születésû szakvezetõ az Il Giorno-nak adott interjújában.
„Mindenki tisztalappal, egyenlõ feltételek mellett kezdi meg a szezont. Összességében azt tudom mondani, hogy az Internek idén nehezebb dolga lesz.”
„A Milan azzal az elõnnyel rendelkezik, hogy nem lesz érdekelt a Bajnokok Ligájában. A Juvénak immáron van egy Amaurija és egy Christian Poulsenje, továbbá több nagyszerû bajnoka, valamint néhány rendkívül tehetséges fiatal futballistája.”
„A Fiorentina tiszteletreméltó dolgokat mûvel az átigazolási piacon. Prandelli és Corvino gratulációt érdemel. Ez a Fiorentina akárhol végezhet a bajnokságban.”
Del Piero 16 éve a Juventusban
Hajrá Magyarország!
nyugodtan lehetne szerzõdést bontani
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Zsoltival egyetértek,a mentalitásunkkal és a nevünkkel talán meglehet
Tiago-Almiron közül az egyik szerintem marad,nem tudom elhinni hogy 2 ilyen borzalmas szezont lehet egymás után produkálni
Ráadásul olasz útlevele is van.
Egyébként pont az elõzõ idény leggyengébb részét a védelmet nem erõsítik meg.Nálam Grygera és Molinaro is max csereként jutna szóhoz.
Andrade hány hónapra sérült meg végül?
Már kezdtem hinni egy Andrade-Mellberg-Legro-Chiellini védõ4egysben,erre tessék😞
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
védelem gyengus
középpálya úgy ahogy rendben, szervezõ posztot a Nedved, Zanetti, Giovinco, Marchisio négyesbõl kell valakinek megoldania, vagy ha Tiago/Almiron csodával határos módon jó lenne, akkor még talán õk, de õket el kellene passzolni
csatársor teljesen okés, és végülis 4 csatár nem olyan nagy túltengés, hisz két kezdõ mellett ha valaki megsérül akkor egy marad a padra márpedig ez így kell is, hisze egy sérülés esetén két játékos zsinórban túl sok meccset játszana végig. persze az más kérdés hogy hogyan viseli pl. Amauri a padot, bár gondolom amikor idejött, ezt is beleszámította.
ha ehhez az egészhez hozzáadjuk a Juve mentalitását és Ranierit, akkor harcban lehetünk a Scudettóért, de azért nem ártana egy klasszis balbekk, vagy mittomén, de a védelmet megerõsíteni.
Hajrá Magyarország!
Buffon
Grygera?? - Legrotaglie - Chiellini - Molinaro????
Camoranesi - Sissoko - Poulsen - Giovinco
Trez - Alex
Hol itt a fejlõdés? Poulsen????
Ranieri bizonytalan jövõje nyilatkozatok icon
A Juventus szakvezetõje, Claudio Ranieri, saját elmondása szerint, már nem sokáig fog a Bianconerik kispadján ülni.
„Nem vagyok biztos benne, hogy a következõ szezonban is én leszek a Juventus szakvezetõje.”: mondta Ranieri a Tuttosport-nak adott interjújában.
Ranieri mester félelme nem alaptalan, hiszen elõdje, Didier Deschamps azután távozott az Öreghölgy kispadjáról, hogy egykori gárdáját visszavezette a Serie A-ba.
A francia tréner az átigazolások kapcsán különbözött össze a torinói óriások jelenlegi vezetésével minek következtében végül elhagyta szeretett együttesét. Ranieri is elmondta a véleményét az átigazolásokkal kapcsolatban, ám a tréner csak a jelenlegi idény végén fogja tudni eldönteni, hogy a mostani transzferek mennyiben bizonyultak sikeresnek.
„Elégedett vagyok a csapatommal. A szezon végén meglátjuk, hogy hogyan sikerültek az átigazolásaink.”
www.goal.com
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
goal.com szerint a vezetõség amúgy is ajánlatot akart tenni RVP-ért
goal.com szerint Aquilani szívesen hozzánk igazolna, ha a Roma elfogadja az érte tett ajánlatot
(kis hírböngészés volt 😄)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amúgy én azzal tudom hitegetni magam,hogy tavalyhoz képest azért erõsödött a keret
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én is visszatértem
Elég szomorúan olvastam kint az újságokat,elég gyér lesz a keret,ha befejeztük a mercatot.
Hátvédposztra minimum 2 embert kellene igazolni.Vagy Molinaro megtanult beadni?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
minél elõbb verekedd magad vissza a kezdõcsapatba <#awink>#awink><#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
azért a focira is rákérdeztem az orvosnál, azt mondta 8 hét, de soha nem lehet tudni, hogy mennyi a kockázat.
de olvastam olyat hogy orvos azt mondta amit õ csinál nem újul ki --> teremfoci --> kiújul.
ettõl félek mert foci nélkül...
azért az a csodálatos, hogy nekem 6-8 hetes diéta meg egy kb. 10 cm vágás van, profi focistáknál 1 bajnoki marad ki olykor. vagy 3 nap alat mûtik mindkét oldalt.
Hajrá Magyarország!
jobbulást Zsolti
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mostmár itt vagyok csak még ágyban fetrengek egy ideig.
de, ha már jómunkásembereknél tartunk:
EGY RÉGEBBI.
remélem észhez térnek a klubnál a vezetõk és jól alakul a holtszezon
Hajrá Magyarország!