Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
ehhez csak flash kell. olyan mint a youtube csak stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
OK megvan!😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
meg azt is elindítottam ami neked van,de valami acces kódot kér

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
leszedtem ezt a sopcast progit,de a színek nem jók,mi a probléma?

Fabio Capello

Fabio Capello
ForzaInter
gyere Inter-Juvera õsszel😄

Yo, Bitch!

9csöves9
most nézem csak hogy Tiago és Almiron nem szerepel a meccskeretben pedig teljesen egészségesek.sejtet valamit

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ha minden összejön akkor a bet365 adja a meccset
ha tényleg 50ezren lesznek akkor hangulatban nem lesz hiány

9csöves9
50 ezren vettek jegyet a meccsre:o

forzajuve5
Az idõjárás nem kedvezett a dortmundi futballszurkolóknak: a szombat délutánra tervezett Juventus elleni találkozót nem lehetett megrendezni a városon átvonuló viharok miatt, amelyek játékra alkalmatlanná tették a Signal Iduna Park gyepszõnyegét.
Hajnal Tamásék azonban mégis megmérkõznek a torinói együttessel, a Juventus vezetõi ugyanis elfogadták azt a javaslatot, miszerint vasárnap délután fél háromkor rendezik a két csapat találkozóját.

nono84
😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
Van mit takarítani....

Fabio Capello
😄DDDD

gercse
😄D, nem ezen röhögök, csak most néztem livescore-t és ott a 30. perc környékén álltak 😄D

Fabio Capello
Ufficale:

Tekintettel a heves jégesõre (golflabda nagyságú jég esik) a mérkõzést ma 18:30-ról holnap 18:30-ra halasztották. A BVB honlapján van kinn a hír.

forzajuve5
aha, köszi az infot
én is néztem mindenféle streamet,de sehol nem volt, már kezdtem is ideges lenni

Fabio Capello
Nem a bettel van a gond. Állítólag nagyon randa idõ van odakinn, emiatt van csúszás, de nem kizárt az is, hogy el lesz halasztva. A két streambõl amit néztem, egyik sem adta a meccset.

Kaplan
Remélem a Juve nyer 3-2re és a két gólt a mi Hajnal Tomink lövi.😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Count Adyn
18:30 ig kinn volt, aztán kivolt irva hogy waiting van, aztán eltünt😮

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
úgy nét ki változtattak a mûsoron, mert nem látom hogy menne a meccs, pedig délelõtt még az volt hogy adják

Count Adyn
Thx^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
HBD Adyn!!!

#acm

Breki33
A Bröndby elleni mecs góljai

http://www.youtube.com/watch?v=ohpP7Gjw4oQ
forzajuve5
jó hír hogy ma a bet365 adja a Dortmund elleni meccsünket

BADE
így összességében nem olyan drága

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
hmm nemszar

csábító ez a firenzei út,de elsõnek inkább hazai kéne.8 v. 10 forduló

nono84
Zebraportálon már hirdetve van az elsõ meccsre az utazás. 170+20 euro.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

BADE
Én 2005-ben 20000ft-bõl jeggyel oda-vissza úttal megúsztam az udinei túrát.Arra mindenképp szeretnék menni+1 otthoni rangadóra(Milan vagy Inter ellen)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
hát nem, de reméljük összeszoknak addigra a srácok

Zsolti9014
nem lesz könnyû a nyitány

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
1ª giornata Fiorentina-Juventus
2ª giornata Juventus-Udinese
3ª giornata Cagliari-Juventus
4ª giornata Juventus-Catania
5ª giornata Sampdoria-Juventus
6ª giornata Juventus-Palermo
7ª giornata Napoli-Juventus
8ª giornata Juventus-Torino
9ª giornata Bologna-Juventus
10ª giornata Juventus-Roma
11ª giornata Chievo-Juventus
12ª giornata Juventus-Genoa
13ª giornata Inter-Juventus
14ª giornata Juventus-Reggina
15ª giornata Lecce-Juventus
16ª giornata Juventus-Milan
17ª giornata Atalanta-Juventus
18ª giornata Juventus-Siena
19ª giornata Lazio-Juventus

forzajuve5
nem, ez következõ hétvége

Csacsi
Nem. Augusztus 2-3.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LasCar16
ez holnap , holnapután? 😮

#acm

nono84
Tököm kivan, hogy ilyenkor nincs sport 1 a szemét upc miatt. Én már több éve tervezem hogy kimegyek csak egyedül sokra nem mennék meg el sem indulnék.

9csöves9
a hjfs-en elvileg lehet nézni a sorsolást

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Grove4
A Juve emeli az ajánlatot pletykak icon
A Juventus vélhetõen a mai nap folyamán egy komolyabb ajánlatot fog letenni a Roma asztalára Alberto Aquilani megszerzése érdekében.

A Controcampo szerint a Juve kész 18 millió fontot is kifizetni az olasz válogatott középpályásért, kinek még mindig nem sikerült megegyeznie a Roma vezetõivel az új szerzõdést illetõen.

Aquilani jelenlegi kontraktusából már csak 2 év van hátra és jelenleg 1,8 millió fontot keres évente – a Juve azonban hajlandó lenne akár 2,5 millió fontot is fizetni idényként a talján futballistának, ha Torinót választja Róma helyett.

www.tribalfootball.com

forzajuve5
A Juventus veterán támadója, Alessandro Del Piero nyerte az olasz újságírók szavazatai alapján kiosztott Gaetano Scirea Példás Karrier díjat.
Az „Öreg hölgy" csapatkapitánya 281 vokssal nyert, a második helyen Cristian Panucci (35), míg a harmadikon Vincenzo Montella és Marco Materazzi (19) végzett.

a sokadik hatalmas gratulációm Alexnek!

Csacsi
Köszi a kiegészítést 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
szerbusz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
😄DDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
Olaszországban idén – az angol modellt követve – teljesen véletlenszerû lesz a menetrend kialakítása, minek következtében az sem kizárt, hogy egy Milan – Inter, avagy egy Lazio – Roma derbire kerül sor már az elsõ fordulóban.

érdekes lenne ha tényleg nagy derbivel kezdõdne, intert elvernénk már egybõl az elsõ körben 😊

Fabio Capello
9csöves9

Breki33
béka

www.directupload.net

ha ide rakod ittis látszani fog
9csöves9
Alex meg Tobias 😄

Fabio Capello
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekem is van azért pár morbid ötletem: egy juve logo koronával a fején, alatta a riválisok bohócsapkában, mint udvari bolondok 😄

Azért spoiler, nehogy sértõdés legyen itt a végén 😊

9csöves9
leírás nélkül senki meg nem mondaná hogy mit ábrázol

inkább csináltak volna egy zebrát csikóssapkában meg paprikafüzérrel a nyakában😄