Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ha tényleg 50ezren lesznek akkor hangulatban nem lesz hiány
Hajnal Tamásék azonban mégis megmérkõznek a torinói együttessel, a Juventus vezetõi ugyanis elfogadták azt a javaslatot, miszerint vasárnap délután fél háromkor rendezik a két csapat találkozóját.
Tekintettel a heves jégesõre (golflabda nagyságú jég esik) a mérkõzést ma 18:30-ról holnap 18:30-ra halasztották. A BVB honlapján van kinn a hír.
én is néztem mindenféle streamet,de sehol nem volt, már kezdtem is ideges lenni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
csábító ez a firenzei út,de elsõnek inkább hazai kéne.8 v. 10 forduló
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2ª giornata Juventus-Udinese
3ª giornata Cagliari-Juventus
4ª giornata Juventus-Catania
5ª giornata Sampdoria-Juventus
6ª giornata Juventus-Palermo
7ª giornata Napoli-Juventus
8ª giornata Juventus-Torino
9ª giornata Bologna-Juventus
10ª giornata Juventus-Roma
11ª giornata Chievo-Juventus
12ª giornata Juventus-Genoa
13ª giornata Inter-Juventus
14ª giornata Juventus-Reggina
15ª giornata Lecce-Juventus
16ª giornata Juventus-Milan
17ª giornata Atalanta-Juventus
18ª giornata Juventus-Siena
19ª giornata Lazio-Juventus
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
A Juventus vélhetõen a mai nap folyamán egy komolyabb ajánlatot fog letenni a Roma asztalára Alberto Aquilani megszerzése érdekében.
A Controcampo szerint a Juve kész 18 millió fontot is kifizetni az olasz válogatott középpályásért, kinek még mindig nem sikerült megegyeznie a Roma vezetõivel az új szerzõdést illetõen.
Aquilani jelenlegi kontraktusából már csak 2 év van hátra és jelenleg 1,8 millió fontot keres évente – a Juve azonban hajlandó lenne akár 2,5 millió fontot is fizetni idényként a talján futballistának, ha Torinót választja Róma helyett.
www.tribalfootball.com
Az „Öreg hölgy" csapatkapitánya 281 vokssal nyert, a második helyen Cristian Panucci (35), míg a harmadikon Vincenzo Montella és Marco Materazzi (19) végzett.
a sokadik hatalmas gratulációm Alexnek!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
érdekes lenne ha tényleg nagy derbivel kezdõdne, intert elvernénk már egybõl az elsõ körben 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem is van azért pár morbid ötletem: egy juve logo koronával a fején, alatta a riválisok bohócsapkában, mint udvari bolondok 😄
Azért spoiler, nehogy sértõdés legyen itt a végén 😊