Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Azt már a kidõlés elõtt el lehetett volna menni venni😄!Salihamidzic!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Knezevic kidõlt, lehet menni védõt venni

BADE
Poulsent még egyszer sem mondta,akkor barom ez a kommentátor,hogy hihetetlen!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Fiúk ez így karcsú lesz, szegény Poulsen átkeresztelték Ekdalra!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Vazze ez az idióta Zebina,vagy ki volt az,mintha piknikezne,vagy lepkét szedne!

Grove4
ez a csávó utálja Mellberget,azt mondja bizonytalankodott,én nem vettem észre hogy bizonytalankodott volna,pedig tegnap is végig ezt hajtogatta.

Grove4
FORZA JUVE!

limperatore
😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Mindjárt meccs,hajrá JUVE!!!!!!

a milan éppen most kap ki 5:0-ra a chelseatõl moszkvában 😄
Grove4
Ok,köszike!

james69holden
"Más2:gondolkodok egy vagy két mez beszerzésén (Iaquinta,Giovinco,Amauri,Marchionni,Ekdal) ,nem tudjátok hogy hol lehet kedvezõbb áron hozzájutni ezekhez?"

ebay, vagy ha vársz még kicsit a szezon közepén vaterán is lesz majd sok
(van most is, de csak 2-3 darab)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Count Adyn
Ha egy hírben szerepel a Tuttosport szó akkor azt felejtsd el, tanuld meg😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Del Piero: Akár még 6-7 évig is játszhatok

Ma a Juventus kapitánya, Ranieri tervei szerint Amaurival közösen alkotja majd a támadó kettõst a Hamburg ellen. Ranieri egy korábbi interjújában, Del Pierot Zolahoz hasonlította, aki még 38 évesen is aktív játékos volt, ennek kapcsán is nyilatkozott a Zebrák kiválósága.

„Szeretnék játszani és gólt lõni ebben a nagyszerû stadionban. Már jól vagyok, az ínszalag problémáim teljesen elmúltak. Érkezett néhány játékos, ami segíthet minket, hogy tovább erõsödjünk, mint csapat. Még mindig úgy gondolom, minden esetben, hogy ami jobbá tesz minket a többieknél az a gyõzni akarás és az eltökéltség. Láthatta mindenki,a Juve, még a barátságos mérkõzéseken is a legjobbat hozza ki magából, mint a Trofeo TIM-en. Nem szeretünk veszíteni, még olyan csapatok ellen, se mint a Milan vagy az Inter."

Ezt követõen nyilatkozott a saját jövõjérõl is a játékos:

„Nem tudom, mikor fejezem be. Ha olyan jól érzem magam, ahogy most és mindig meglesz ugyanez a motiváció, még játszhatok akár 6-7 évig is. A gyõzni akarás és a vágy, hogy elsõ legyek, mindig vinni fog elõre. Ha ehhez hozzáadod a kemény munkába vetett hitet, minden könnyebb lesz. Ezekkel az összetevõkkel, a gyõzelmekkel, amik remélem hamarosan eljönnek, minden sokkal könnyebb.”

Más:A tegnapi meccs nagyon jó volt ,az elsõ 20 percet kívéve,az Arsenal ebben az idõszakban jobban mozgott,jobban játszott,sztem ez a meccs a védelmet tette próbára,ami jól állta a sarat, a gólról meg annyit,hogy van ilyen,a lényeg az,hogy nyertünk,amúgy én is osztom azt a véleményt,hogy olyan 60%-ot adtunk ki magunkból.

Más2:gondolkodok egy vagy két mez beszerzésén (Iaquinta,Giovinco,Amauri,Marchionni,Ekdal) ,nem tudjátok hogy hol lehet kedvezõbb áron hozzájutni ezekhez?

Ekdalról meg annyit,hogy most nem nagyon játszott jól(mondjuk nem is kapott olyan sok idõt),de én bízom benne,szimpatikus és remélem nem adjuk el.

gabber_saviola
"most olvasom megint Amauri...Trezeguet 2-szer többet lõtt, teljesen felesleges igazolásnak tartom"

"Amaurit ha leigazoljuk, akkor az már tényleg nevetséges lesz. Trez, Ale, Jaki, Palla miért nem elég??? Ráadásul mindegyikük jobb nála. Miért nem érti már meg a vezetõség, hogy vagy igazoljunk fiatal tehetségeket vagy jó játékosokat olcsón és neveljünk belõlük klasszisokat (Lippi idejében) vagy szerzõdtessünk világsztárokat (Capello). Nem érdemes euró 10 milliókat kiszórni az ablakon középszar játékosokért. Amauri sose férne be a kezdõbe. Tény."

"Amauri nemkell, van elég csatárunk..."

"Remélem legalább Amauri nem áltatja magát azzal, hogy túl sokat fog játszani nálunk."

vs.

"és Amauri simán beférne a Juventusba(lendületes játékos, technikás is), osztom csöves véleményét..."

"ennyit arról hogy felesleges Amauri"

"Amauri meg szerintem nem felesleges mivel 4 jó csatár kell."

"Amauri? Három sorozat is vár ránk, így szükségünk volt egy negyedik csatárra. Amauri érkezésével még erõsebb lett a támadósorunk, ami az elmúlt idényben Olaszországban a legjobbnak bizonyult."

"Ha jól látom amauri 5 gólt lõtt a mezzocorona elleni felkészülési meccsen,a végeredmény 1-7."

aztán a legnagyobb:
"lehet az Amauri-Jaki csatárkettõs lesz a nyerõ páros?"

<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Na, végülis csak most jutottam el oda hogy véleményt írok: két nyugisan játszó csapat közül talán az Arsenal többet mozgott, de azt hiszem a védelemmel meg lehetünk elégedve, Trez jól mozgott, Jaki meg inkább Amaurival alkot jó párost, de ezt tegnap nem láthattuk.
Jó lesz az!
FORZA JUVE!

Hajrá Magyarország!

minimize

No one can stop Death!

9csöves9
<#taps>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

minimize
sky.com, goal.com, tribalfootball(utóbbi shit).com, stb. ne vicceskedj, ma beszéltek vPersie-rõl, olvass utána, ha NAGY juvés vagy, ne arcoskodj saját topikodban....nektek tudtommal tavaly messze volt a bajnokság, mint békának a vécéajtó-kilincs...már bocs, de nekünk egy PL-t baxtak el..

No one can stop Death!

forzajuve5
úgy állt sokszor a pályán mint egy rossz kurva, semmi mozgás, rossz helyezkedés, ha labdát kapott azt általában rosszul játszotta meg, hihetetlen ez az ember

9csöves9
mi is ismerjük tavalyról elhiheted😊

ez az uccsó mondat meg kurva nagy poén.látszik hogy gólpontkomnssztársport féle szarokat olvasol.szerinted ki a ráknak kéne csatár egy ilyen 4-es mellé?

gercse
béke van teljes mértékben, Henry-t is mi adtuk annó 😄D

minimize
tök mind1, mi volt.
nyertetek egy megadott lesgóllal(ezt ismerjük, PL-ben tavaly a végén 4-5meccsen is ez volt velünk...), viszont tény, hogy mi még ennyit sem rúgtunk.
gólra játsszák, ez van most.
de nem lehettek nagyon jobbak, mert mi nem akarunk tõletek csatárt venni...béke.

No one can stop Death!

gercse
lehetséges, tüzeli magár meg a társakat is, óriási játékos már most, igaz benne van meccsenként a sárga, de reméljük nem múlik majd rajta Bl döntõ 😊

9csöves9
és akkor képzeld el mi lesz belõle 30 éves korára

szerintem Legro jó teljesítményében is benne van,egyszerûen nem lehet mellette rosszul játszani

gercse
Amúgy én Chiellini-s mezen gondolkodom, eszméletlen nagyot nõtt ez a srác a szememben, kõkemény, jó védõ lett belõle, remélem marad még vagy 10 évig

gercse
ja igen, õt kifelejtettem...remélem megy, most már mindegy mennyiért, mert az is többet ér mintha maradna

9csöves9
na meg Tiago...hihetetlen hogy egy ilyen kurva nyilvános meccsen se tudja eladni magát

gercse
😄, felõlem, én olyan 60-at mondtam volna, meg nem lehet lemérni amúgysem, hisz megy még mindig a kisérletezés, Ekdal Rossi biztos nem fog sokat játszani például

9csöves9
egyezzünk meg 10 %-ban

gercse
Csak félig meddig láttam a meccset, de szerintem látszott, hogy nem ez a maximum amit a csapat tud, nem hozták a 100 százalékot

9csöves9
valaki szóljon át az Arsenal topikba hogy barátságos meccs volt mert ha én teszem virtuális szájbarugás lesz😄

9csöves9
mert holnap Amauri-Del Piero kettõssel fogunk kezdeni és még nincs olyan edzéseben hogy két nap alatt játszon mondjuk 100 percet

BADE
ez nagyon gyenge volt,Giorgio és Mellberg jók voltak.
Azt nem értem,hogyha szinte mindenki játéklehetõséget kapott,akkor pont Alexet miért nem hozta be.Ez azért kicsit érdekes.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
gondolom nem akarják 1 hetesre húzni a tornát,sok lenne a 3 meccs

james69holden
aha, köszi
és a Madriddal hogyhogy nem?

9csöves9
a Madriddal nem játszunk,a Hamburg elleni 3 kor lesz,14.45-tõl megy a közvetítés a sport1-en

james69holden
Hamburg ill. Real elleni meccsek mikor lesznek?
Körmérkõzéses egyáltalán? Vagy most úgy mond a döntõt játszuk a Madriddal? (két nyertes)

9csöves9
a védekezéssel elégedett vagyok,mással azért nem

Marco ne sérüljön má meg legyenolykedves

forzajuve5
ezt vártam, Camoranesi újra a régi

9csöves9
bázze az angol bírók is a zsebünkben vannak...

nagyon gyengék vagyunk,nekem nem tetszik a Jaki-Trez páros

Grove4
Sztem meg lesz mindkettõ,a Hamburg biztos,de sztem az Arsenal is verhetõ,FORZA Juve!!!A Reallal nem játszunk?

Csacsi
Már nagyon várom a mai meccset, és a holnapit. Végre normális minõségben láthatom a csapaot.

Remélem hozzuk mindkét meccset, de minimum jó játékot várok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Köszönjük azt a 7 évet, amit nálunk töltött! Mindenesetre jobban tette volna, ha nem igazol a Barcába. Ott már nem nyújtott a saját szintjéhez méltót. Hozzáteszem, ez nem csak rajta múlott...

<#eljen><#worship><#eljen>

Azért szomorú, hogy megint visszavonult egy nagy játékos a gyerekkorom sztárjai közül. Sose felejtem el, amit a '98-as VB-elõdöntõben a horvátok ellen mûvelt. És már 10 éve volt, te jó ég... [/nosztalgia]

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Almirónra meg 9-et írnak ott.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
focitipp.hu szerint van der Vaart 9 azaz kilenc millió euróért cserébe a Real Madridba igazolt, miután 7-ért nem adták oda.
Ilyenkor érzem azt, hogy a vezetõség megcsókolhatja a s*ggem, mennyit is adtak Tiagóért? (transfermarkt szerint 15m eurót.)

Hajrá Magyarország!

nono84
Rajta, ilyen közel tétmeccsen nem sûrûn fognak játszani.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Grazie Lilian!

Zsolti9014
Sejteni lehetett már a vizsgálat óta, de most olvastam mai hírként.

Lilian Thuram visszavonul az aktív labdarúgástól. Várható volt a döntés, hiszen azok után, hogy megállapodott a Paris Saint-Germain-nel, az aláírás elõtti utolsó vizsgálatokon kiderült, hogy szívproblémái miatt életveszélyes lenne újra versenyszerûen pályára lépnie. Most bejelentette, hogy nem is fog kisérletezni vele. Thuram 36 évesen vonul vissza!

----------------------------

Ruddy Lilian Thuram-Ulien
1972. január 1. (36 éves)
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe, Franciaország
185 cm
Hátvéd
Klubadatok

Évek Klub Mérk. (gól)*
1991-1996 AS Monaco 110 (8)
1996-2001 Parma 169 (1)
2001-2006 Juventus 177 (2)
2006-2008 FC Barcelona 41 (0)

Válogatottság
1994-2008 Franciaország 142 (2)

Sikerei

* Monaco (1991-1996)
o Francia kupa 1990/91
* Parma (1996-2001)
o UEFA-kupa 1998/99
o Olasz Szuperkupa 1998/99
* Juventus (2001-2006)
o Olasz bajnok 2001/02, 2002/03 (a 2004/05, 2005/06-os címeket nem adták meg)
o Olasz Szuperkupa 2002, 2003
* FC Barcelona (2006- )
o Spanyol Szuperkupa 2005/06
* Francia válogatott (1994- )
o FIFA Világbajnok 1998, második: 2006
o Európa bajnok 2000

Köszönjük, amit a Juventusért tettél! Gyógyulást!

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Na, ha lesz valami út szervezve, szóljatok mindenképp!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!