Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ebay, vagy ha vársz még kicsit a szezon közepén vaterán is lesz majd sok
(van most is, de csak 2-3 darab)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ma a Juventus kapitánya, Ranieri tervei szerint Amaurival közösen alkotja majd a támadó kettõst a Hamburg ellen. Ranieri egy korábbi interjújában, Del Pierot Zolahoz hasonlította, aki még 38 évesen is aktív játékos volt, ennek kapcsán is nyilatkozott a Zebrák kiválósága.
„Szeretnék játszani és gólt lõni ebben a nagyszerû stadionban. Már jól vagyok, az ínszalag problémáim teljesen elmúltak. Érkezett néhány játékos, ami segíthet minket, hogy tovább erõsödjünk, mint csapat. Még mindig úgy gondolom, minden esetben, hogy ami jobbá tesz minket a többieknél az a gyõzni akarás és az eltökéltség. Láthatta mindenki,a Juve, még a barátságos mérkõzéseken is a legjobbat hozza ki magából, mint a Trofeo TIM-en. Nem szeretünk veszíteni, még olyan csapatok ellen, se mint a Milan vagy az Inter."
Ezt követõen nyilatkozott a saját jövõjérõl is a játékos:
„Nem tudom, mikor fejezem be. Ha olyan jól érzem magam, ahogy most és mindig meglesz ugyanez a motiváció, még játszhatok akár 6-7 évig is. A gyõzni akarás és a vágy, hogy elsõ legyek, mindig vinni fog elõre. Ha ehhez hozzáadod a kemény munkába vetett hitet, minden könnyebb lesz. Ezekkel az összetevõkkel, a gyõzelmekkel, amik remélem hamarosan eljönnek, minden sokkal könnyebb.”
Más:A tegnapi meccs nagyon jó volt ,az elsõ 20 percet kívéve,az Arsenal ebben az idõszakban jobban mozgott,jobban játszott,sztem ez a meccs a védelmet tette próbára,ami jól állta a sarat, a gólról meg annyit,hogy van ilyen,a lényeg az,hogy nyertünk,amúgy én is osztom azt a véleményt,hogy olyan 60%-ot adtunk ki magunkból.
Más2:gondolkodok egy vagy két mez beszerzésén (Iaquinta,Giovinco,Amauri,Marchionni,Ekdal) ,nem tudjátok hogy hol lehet kedvezõbb áron hozzájutni ezekhez?
Ekdalról meg annyit,hogy most nem nagyon játszott jól(mondjuk nem is kapott olyan sok idõt),de én bízom benne,szimpatikus és remélem nem adjuk el.
"Amaurit ha leigazoljuk, akkor az már tényleg nevetséges lesz. Trez, Ale, Jaki, Palla miért nem elég??? Ráadásul mindegyikük jobb nála. Miért nem érti már meg a vezetõség, hogy vagy igazoljunk fiatal tehetségeket vagy jó játékosokat olcsón és neveljünk belõlük klasszisokat (Lippi idejében) vagy szerzõdtessünk világsztárokat (Capello). Nem érdemes euró 10 milliókat kiszórni az ablakon középszar játékosokért. Amauri sose férne be a kezdõbe. Tény."
"Amauri nemkell, van elég csatárunk..."
"Remélem legalább Amauri nem áltatja magát azzal, hogy túl sokat fog játszani nálunk."
vs.
"és Amauri simán beférne a Juventusba(lendületes játékos, technikás is), osztom csöves véleményét..."
"ennyit arról hogy felesleges Amauri"
"Amauri meg szerintem nem felesleges mivel 4 jó csatár kell."
"Amauri? Három sorozat is vár ránk, így szükségünk volt egy negyedik csatárra. Amauri érkezésével még erõsebb lett a támadósorunk, ami az elmúlt idényben Olaszországban a legjobbnak bizonyult."
"Ha jól látom amauri 5 gólt lõtt a mezzocorona elleni felkészülési meccsen,a végeredmény 1-7."
aztán a legnagyobb:
"lehet az Amauri-Jaki csatárkettõs lesz a nyerõ páros?"
<#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jó lesz az!
FORZA JUVE!
Hajrá Magyarország!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ez az uccsó mondat meg kurva nagy poén.látszik hogy gólpontkomnssztársport féle szarokat olvasol.szerinted ki a ráknak kéne csatár egy ilyen 4-es mellé?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nyertetek egy megadott lesgóllal(ezt ismerjük, PL-ben tavaly a végén 4-5meccsen is ez volt velünk...), viszont tény, hogy mi még ennyit sem rúgtunk.
gólra játsszák, ez van most.
de nem lehettek nagyon jobbak, mert mi nem akarunk tõletek csatárt venni...béke.
No one can stop Death!
szerintem Legro jó teljesítményében is benne van,egyszerûen nem lehet mellette rosszul játszani
Azt nem értem,hogyha szinte mindenki játéklehetõséget kapott,akkor pont Alexet miért nem hozta be.Ez azért kicsit érdekes.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Körmérkõzéses egyáltalán? Vagy most úgy mond a döntõt játszuk a Madriddal? (két nyertes)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Marco ne sérüljön má meg legyenolykedves
nagyon gyengék vagyunk,nekem nem tetszik a Jaki-Trez páros
Remélem hozzuk mindkét meccset, de minimum jó játékot várok.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Azért szomorú, hogy megint visszavonult egy nagy játékos a gyerekkorom sztárjai közül. Sose felejtem el, amit a '98-as VB-elõdöntõben a horvátok ellen mûvelt. És már 10 éve volt, te jó ég... [/nosztalgia]
Amici di nessuno...
Ilyenkor érzem azt, hogy a vezetõség megcsókolhatja a s*ggem, mennyit is adtak Tiagóért? (transfermarkt szerint 15m eurót.)
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Grazie Lilian!
Lilian Thuram visszavonul az aktív labdarúgástól. Várható volt a döntés, hiszen azok után, hogy megállapodott a Paris Saint-Germain-nel, az aláírás elõtti utolsó vizsgálatokon kiderült, hogy szívproblémái miatt életveszélyes lenne újra versenyszerûen pályára lépnie. Most bejelentette, hogy nem is fog kisérletezni vele. Thuram 36 évesen vonul vissza!
----------------------------
Ruddy Lilian Thuram-Ulien
1972. január 1. (36 éves)
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe, Franciaország
185 cm
Hátvéd
Klubadatok
Évek Klub Mérk. (gól)*
1991-1996 AS Monaco 110 (8)
1996-2001 Parma 169 (1)
2001-2006 Juventus 177 (2)
2006-2008 FC Barcelona 41 (0)
Válogatottság
1994-2008 Franciaország 142 (2)
Sikerei
* Monaco (1991-1996)
o Francia kupa 1990/91
* Parma (1996-2001)
o UEFA-kupa 1998/99
o Olasz Szuperkupa 1998/99
* Juventus (2001-2006)
o Olasz bajnok 2001/02, 2002/03 (a 2004/05, 2005/06-os címeket nem adták meg)
o Olasz Szuperkupa 2002, 2003
* FC Barcelona (2006- )
o Spanyol Szuperkupa 2005/06
* Francia válogatott (1994- )
o FIFA Világbajnok 1998, második: 2006
o Európa bajnok 2000
Köszönjük, amit a Juventusért tettél! Gyógyulást!
Hajrá Magyarország!