Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Az a baj, hogy igaza van. Mourinho nem ugyanaz a kategória, mint Ranieri. 8 év alatt szinte mindent megnyert, míg Ranieri 20 év alatt szinte semmit. Nem véletlenül nem tudott sehol se hosszabb ideig megmaradni.

Igazából az egész vezetõség, stáb, új szerzemények a futottak még kategóriába tartoznak sajnos.

Amici di nessuno...

Grove4
Almiron a Fiorentina játékosa lesz

A 'Corriere dello Sport' szerint a Juventus és a Fiorentina megegyezett egymással, és ennek értelmében Sergio Almiron kölcsönbe kerül a firenzeiekhez.

Sergio Almiron

A Fiorentina 400 ezer eurót fizet a Juventusnak, és opciós joguk lesz Almiron játékjogának felére.

Almiron tavaly nyáron érkezett az Empolitól a Bianconerihez, de nem tudott beilleszkedni, ezért januárban kölcsönbe került a Monacóhoz. Olasz lapértesülések szerint Almiron még ma átesik az orvosi vizsgálatokon, és délután hivatalosan is bejelentik a tranzakciót.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gabber_saviola
ez volt az a <#kocsog>, aki miatt szegény Ama fél évet kihagyott. <#schmoll2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
leigazoltuk Manningert

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
szerintem Rakitic is kizárt.nagyon fel van hájpolva,mi meg csak olyan játékost tudunk igazolni aki se a klubjának,se másnak nem kell...

Grove4
Pár hír/kacsa!

A goal.com pedig - forrás megjelölés nélkül - arról ír, hogy a Juventus nagyon szeretné leigazolni Dejan Stankoviæ-ot az Intertõl, de a gonosz szurkolók ezt folyton megakadályozzák.

És végül egy vadonatúj pletyka: a Bianconeri azon gondolkodik, hogy kölcsönveszi a Chelsea mellõzött védõjét, Branislav Ivanoviæ-ot.

23 millió euró bevételre lehet számítani

Még egy játékos érkezése várható a Juventushoz, ha a csapat bejut a BL fõtáblájára. Ebben az esetben ugyanis 15 millió eurót kap a klub az UEFA-tól.

A vezetõség 7 millió eurót megspórolt Poulsen leszerzõdtetésével (Xabi ennyivel került volna többe), és kapott 1 millió eurót az Emirates kupán való részvételért, így 23 millió eurót lelkifurdalás nélkül költhet majd el a Secco-Blanc páros. A kérdés, hogy kire.

Nagyban befolyásolhatja a döntést Knezeviæ sérülésének súlyossága, hiszen Andrade kiesésével már így is kevesebb védõje van a csapatnak, mint azt Ranieri szerette volna. Ennek ellenére az olasz újságok sûrûn emlegetik a német Bastian Schweinsteiger, a horvát Ivan Rakitiæ, az olasz Alberto Aquilani és a holland Robin Van Persie nevét is.

És hogy ne aggódjunk Chimenti miatt:

A Juve leigazolta Manningert?

Egyre valószínûbbnek tûnik, hogy a Juventus megszerezte az osztrák Alexander Manningert, aki már a mai napon Torinóba érkezik.

A Bianconeri már 9 éve is leigazolta volna az osztrák hálóõrt, ám akkor az Arsenal nem fogadta el a torinóiak 12 milliós ajánlatát. Manninger négy évre szerzõdik a Juventushoz.

Rekord prémium a játékosoknak

Akár egy millió eurót is bezsebelhetnek Buffonék a szezon végén...

A Juventus vezetõsége meghatározta a 2008/2009-es szezon végi prémiumokat. A Scudetto elhódításáért minden játékos félmillió eurót kap, a második helyért 200 ezer eurót, míg a harmadik helyért már nem jár jutalom. Az Olasz Kupa elhódítása 100 ezer eurót ér fejenként a játékosoknak, míg a Bajnokok Ligája megnyerése a Scudettóhoz hasonlóan félmillió eurót ér. 200 ezer eurót ér, ha a csapat kikap a BL döntõben, és 100 ezret, ha az elõdöntõben esik ki.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mor3llo
Maximum Rakitic fog érkezni.Klinsmann kizárt, hogy elengedné Schweinit 😊
És maga Schweini mondta hogy marad 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Grove4
😄 nemtom😄

9csöves9
ha augusztusban felbaszod magad az ilyeneken akkor mi lesz veled áprilisban?

Csacsi
"a transzferguru, Alessio Secco "...valahogy ez a transzferguru nem illik Seccora 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Mourinho:Ranieri nem egy gyõztes. nyilatkozatok icon
Az Inter új edzõje Claudio Ranierit támadta.

Ranieri a Hamburg elleni vereség utáni nyilatkozatával húzta ki a gyufát.

"Mourinhoval ellentétben nekem nincs szükségem gyõzelemre ahhoz, hogy biztos legyek abban, amit csinálok. El tudom fogadni a vereséget, mivel tavaly többször is kikaptunk és mindig fel tudtunk állni belõle."

Ma a portugál edzõ visszavágott olasz kollégájának.

"Ranierinek igaza van, gyõznöm kell ahhoz, hogy biztos legyek a munkámban. Ezért is nyertem annyi dolgot a karrierem során. Ezzel ellentétben az õ mentalitásának a gyõzelem nem létkérdés és 70 - hez közeledve eddig csak egy szuperkupát és pár kissebb trófeát nyert. Már túl öreg ahhoz, hogy változzon."

Forrás: channel4.com

Ez a köcsög szarházi faszszopó Mourinho kellet a Seria A-ba??Majom!<#mf1><#mf2><#gun><#gun><#boxer><#violent><#violent><#kocsog><#action><#violent>

Grove4
A Juventus kész harcba szállni Schweinsteiger-ért pletykak icon
A Tuttosport szerint a Juventus készen áll, hogy újabb tárgyalásokba kezdjen a Bayern-el Bastian Schweinsteiger-ért.

A Juve-t a nyáron sok klasszis középpályással hozták szóba, és a német válogatott játékos neve is többször felmerült.

A Liverpool játékosa Xabi Alonso beharangozott leigazolása sem történt meg.

A Juve azonban nyitva hagyta a kiskaput és a transzferguru, Alessio Secco elárulta, hogy még egy középpályás feltehetõen érkezni fog augusztus végéig.

A Tuttosport úgy tudja ez a valaki Schweinsteiger lesz, mivel még mindig nem kötött új szerzõdést a Bundesliga tavalyi bajnokaival.

Ha a tárgyalások valamiért zátonyra futnának, a másik jelölt Ivan Rakitic a Schalke-ból.

Rakitic szenzációs bemutatkozó szezont tudhat maga mögött, azonban a 14 millió euró kicsit borsos ár érte.

Én úgy tudom,most hosszabított,vagy nem?Tuttosport...

9csöves9
örülök neki mert ezek a hikomatok akkor sem vennének védõt ha 6 hónapra sérültek volna meg

Trunks
Már az is egy vicc volt.

Se Molinaro, se Knezevic sérülése nem súlyos. Szerencsére(?).

Amici di nessuno...

Hegeace
3,5 mihály ojróért vette annó a HSV

Heló szia remélem hogy vagy

Trunks
Vicces, hogy a Real VDV-ért 9 millkót fizetett csak (vagy 13-at, teljesen mind1, így is, úgy is áron alul), mi meg ennyit vagy még többet szórunk ki sokkal gyengébb spílerekért. Mondjuk már kezdek hozzászokni...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Igazán nincs mit.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Oh,nagyon köszi!

Zsolti9014
Ezt találtam a JuveStore-ban:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
arra már nem emlékszem, csak izé -a transfermarkt szerint Tiagóért fizettünk 15-öt.

Hajrá Magyarország!

Grove4
lenne egy kérésem,nem találom a 2008/09 es mezek képeit,a hátsó részük érdekelne,valaki(mindegy ki van rajta,csak név és szám legyen)elõre is köszike!

Fabio Capello
annyi beza...

nekünk mennyit is kellett volna pengetni érte anno?

Zsolti9014
nso szerint van der vaart nem 9 hanem 13 M euró volt a realnak.

Hajrá Magyarország!

nono84
<#taps> vagy made by Moratti

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
ezt kerestem már régóta köszi😄

Den Haagos srác tartja

Zsolti9014
<#nevetes1><#hehe>

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly

<#idiota><#idiota><#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Zsolti9014
Humennyi helyzet maradt ki! :I

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Ritka gyenge volt ez az Emirates kupa most, alapvetõen két kedvenc csapat (Arsenal, Juve.) gyengélkedett.😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Count Adyn
Amugyis inkább most haggyunk ki minden ziccert, mint majd élesbe😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Birom ezt a Zomborit,mindig pozitívan áll a dolgokhoz,meg reálisan!

Grove4
Akkor már nyerje meg a kupát a Hamburg!

Trunks
Amúgy a 3. gólon még én is röhögtem, igazából az eredmény teljesen lényegtelen. Mindenestre a Iaquinta-Amauri páros elöl temérdek helyzetet elpuskázott.

Amici di nessuno...

Grove4
Nem paráztam én,nem kell "vigasztalni",csak írtam,ez az uccsó gól elég elkeserítõ<#szomoru1>

Trunks
Közben pedig Chimenti kettõt benyelt, mondjuk Ale se tudom, mit csinált a gól elõtt. Undorító ez a lila, remélem Buffon nem fogja felvenni.

Ha mi nyertünk volna 3-0-ra, akkor se szól senki semmit.

Amici di nessuno...

9csöves9
te is megnyugodhatsz,barátságos meccs

Count Adyn
😄D namost jól kiszoptunk, ez a 3.ik gól vicces volt😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Nézem a meccset és elég vicces, hogy nem vezetünk több góllal. Camo a gólja elõtt pedig még hátrébb is volt, erre a partjelzõ lest ítél. Az Arsenal ellen meg állítólag Trez lesgólt szerzett (nem láttam a meccset). Akkora lutri kezd lenni ez az egész, hogy már elkerülhetetlen a videóbíró bevezetése.

Amici di nessuno...

forzajuve5
majd a Birra Morettit megnyerjük

forzajuve5
na szépen vagyunk

Grove4
Vazze ez nem igaz<#szomoru1><#szomoru1>most biztos jön az az interes fikázni!Na de nem gond ,lesz ez jobb is!

Grove4
miaaaaaaaaaa,nemadtákmeg!

forzajuve5
nem érvényes 😞

Grove4
CAMOOOOOOOOOOOOO gól!Így kell játszani vazze!

forzajuve5
1-1 Camo 😊

forzajuve5
lol milyen helyzetek kimaradnak

Grove4
WAZEEEEEEEEEEEEEE nem ment be!!!!!!!!!!!!!!

BADE
minden megy,csak az sötétült el
Nekem errõl a szar dekóderrõl jön,lehet a digin kellene nézni

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
nálam megy!

BADE
nálatok megy most a sport1?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2