Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
simán. Megyünk is😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kaplan
Na srácok, ez egy nagy lehetõség meglesni kedvenc csapatunkat. Szlovákia egy köpésre van tõlünk.😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

azt hiszem a bl 3. selejtezõ köre kipipálva nem akarom elkiabálni de a csapat jelenlegi játéktudása alapján a valoszinüleg artmedia elleni meccs kõnnyü továbbjutást igér
Kaplan
Na valszeg az Artmedia-val játszunk. Ez simán verhetõ ellenfél. Itt lesznek mellettünk szlovákiában.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
nem tudom miért de én nagy reményeket fûzök Marchisióhoz, már erre a szezonra is. aztán lehet hogy játszani is alig fog de szerintem jó lesz. meg persze Giovinco is.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Akkor még várok, szerintem szezon elsõ meccse után fogok rendelni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
nem hivatalos még (Manninger,Tiago,Almiron)

megérkezett a csapat Angliába és meg is tartotta az elsõ edzést

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Akkor asszem gondolkozok egy 20-as mez beszerzésén 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9

LasCar16
mingyár megsajnáljuk a szegény ultrákat :aaasd

#acm

Csacsi
Nem, magunkra.

Ranieri: "Egyre jobbak vagyunk"
A TIM Kupa mérkõzéseivel végetért a felkészülés elsõ hónapja, itt az idõ az augusztusra összpontosítani. A hónapra, melyet a Juventusnál már egy ideje mindenki a Bajnokok Ligája elõselejtezõivel azonosít. Napokon belül pedig eldõl az is, ki ellen kell a Bianconerinek kivívnia a továbbjutást.

A csapat jól dolgozik, és az eredményeken kívül Ranieri néhány egyéb pozitív dolgot is elkönyvelhetett. A TIM Kupa mérkõzései után, és az angliai turné elõtt Ranieri a jelenlegi helyzetet elemezte.

"Egyre jobbak vagyunk, és ez a legfontosabb. A tavalyihoz képest sokkal gyorsabban sikerült formába lendülnünk. Keményen dolgozunk, hogy a BL elõselejtezõire a legjobbak legyünk, de tudjuk, hogy a csúcsformát nem fogjuk tudni elérni."

Ranieri bíztató jeleket vélt felfedezni a két milánói rivális elleni mérkõzéseken.

"Nagyon elégedett vagyok, bár tudtam, hogy milyen formában vagyunk. De mint mindig, most is az volt a fontos, hogy minél több játékos kapjon játéklehetõséget. Mivel többnyire 45 percenként lecseréltem az egész csapatot, így még sok idõre van szükségünk a további fejlõdéshez. Elégedett vagyok a szabadságról visszatért játékosok kondíciójával, és a fiatalok teljesítményével."

Fejlõdés: az angliai turnén ez a Juventus egyik legfontoabb célja. Három tekintélyes ellenfél, és 24 óra alatt két mérkõzés - az Arsenal és a Hamburg ellen - vár a Bianconerire.

"Ugyanazt alkalmazom majd, mint a TIM Kupán. Két eltérõ felállás a két mérkõzésen, de ezúttal már 90 percen keresztül. Ismétlem: nem tudunk csúcsformába kerülni az elõselejtezõkre, de tovább kell jutnunk, ehhez pedig nagyon koncentráltnak kell lennünk."

Forrás : juventuz.freeblog.hu

9csöves9
csak arról a bizonyos testrészrõl

9csöves9
közszereplõ

#20321:Ancelotti

LasCar16
bárki megtette volna ha keményen sértegetik, nincs ebben semmi különleges<#vigyor1>

#acm

Count Adyn
Melyik?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
nincs róla kép?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
a disznóképû bemutatott az ultráknak

9csöves9

9csöves9

Grove4
OK!Azt tudom,csak gondoltam megkérdezem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BADE
miért lenne gáz?
Amit a korábbi cikkre írtam nem ellened szólt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Remélem nem gáz,ha ezt még bemásolom.

Calcio Mercato 2008 – áttekintõ

Az alábbiakban körbenézünk a Serie A csapatainak háza táján. Kik érkeztek és kik távoztak? Ebbõl az összefoglaló cikkbõl minden kiderül.

ATALANTA
Jött: Valdes (Lecce), Defendi (Chievo), Rinaldi (Udinese), Vieri (Free agent), Garics (Napoli), Cigarini (Parma), Tiboni (Sassuolo), Consigli (Rimini), Cerci (Roma)
Ment: Langella (Udinese), Belleri (Lazio), Carrozzieri (Palermo), Tissone (Udinese), Paolucci (Catania), Lazzari (Cagliari), Fissore (Vicenza), Campisi (Verona), S Inzaghi (Lazio), Muslimovic (PAOK)

BOLOGNA
Jött: Paonessa (Avellino), Volpi (Sampdoria), Bernacci (Ascoli), C Zenoni (Sampdoria), Coda (Crotone), Coelho (Corinthians), Rodriguez (Penarol), Mudingayi (Lazio)
Ment: Di Gennaro (Genoa), Bucchi (Napoli)

CAGLIARI
Jött: Astori (Cremonese), Marchetti (Albinoleffe), Bizera (Maccabi Tel Aviv), Marruocco (Ravenna), Lazzari (Atalanta)
Ment: Storari (Milan), Capecchi (Ravenna), Marchini (Triestina), Mancosu (Rimini), Shala (Released)

CATANIA
Jött: Di Cosmo (Igea Virtus), Kosicki (Inter Bratislava), Carboni (Red Bull), D’Elia (Francavilla), Babu (Triestina), Paolucci (Atalanta), Catellani (Reggiana), Dica (Steaua Bucharest), Ledesma (Boca Juniors)
Ment: Rossi (Triestina), Pia (Napoli), Vargas (Fiorentina), Mezavilla (Perugia)

CHIEVO
Jött: Frey (Modena), Andriani (Sansovino), Diagouraga (Massese), Kouassi (Sansovino), D'Anna (Pisa), Sorrentino (Recreativo Huelva)
Ment: Rosi (Roma), Defendi (Atalanta), Antonazzo (Frosinone), De Paula (Foligno), Girardi (Verona), Parolo (Verona), De Falco (Ancona), Olivieri (Ancona), Cortese (Pistoiese)

FIORENTINA
Jött: Comotto (Torino), Jovetic (Partizan), Melo (Almeria), Gilardino (Milan), Vargas (Catania), Jefferson (Parana Clube), Storari (Milan), Zauri (Lazio)
Ment: Ujfalusi (Atletico Madrid), Liverani (Palermo), Potenza (Genoa), Cacia (Piacenza), Vieri (Expired contract), Di Carmine (Queens Park Rangers), Do Prado (Released), Lupoli (Norwich City)

GENOA
Jött: Polenta (Danubio), Modesto (Reggina), Di Gennaro (Bologna), Gasbarroni (Parma), Potenza (Fiorentina), Biava (Palermo), Mesto (Udinese), Palladino (Juventus), Pinau (Monaco), Olivera (Juventus)
Ment: Borriello (Milan), Bovo (Palermo), Konko (Siviglia), Fabiano (Reggina), Santos (Reggina), Ledesma (QPR), Leon (Parma), A Lucarelli (Parma)

INTER
Jött: Adriano (Sao Paulo), Recoba (Torino), Giacomelli (Foligno), Mancini (Roma), Jimenez (Ternana), Muntari (Portsmouth)
Ment: Maniche (Atletico Madrid), Ribas (Dijon)

JUVENTUS
Jött: Mellberg (Aston Villa), Giovinco (Empoli), Marchisio (Empoli), Amauri (Palermo), Ekdal (Brommapojkarna), De Ceglie (Siena), Knezevic (Livorno), Poulsen (Sevilla), Chimenti (Udinese)
Ment: Nocerino (Palermo), Stendardo (Lazio), Volpato (Bari), Palladino (Genoa), Cuneaz (Mantova), Essabr (Vicenza), Del Prete (Siena), Olivera (Genoa)

LAZIO
Jött: Carrizo (River Plate), Stendardo (Juventus), Foggia (Cagliari), Zarate (Al-Sadd), Matuzalem (Real Zaragoza), Lichtsteiner (Lille)
Ment: Bianchi (Manchester City), Mudingayi (Bologna), Zauri (Fiorentina), Behrami (West Ham)

LECCE
Jött: Feltscher (Grasshoppers), Cacia (Piacenza), Antunes (Roma)
Ment: Valdes (Atalanta), Abbruscato (Torino)

MILAN
Jött: Flamini (Arsenal), Abbiati (Atletico Madrid), Zambrotta (Barcelona), Borriello (Genoa), Storari (Cagliari), Ronaldinho (Barcelona)
Ment: Gilardino (Fiorentina), Gourcuff (Bordeaux), Cafu (Expired contract), Serginho (Expired contract), Storari (Fiorentina), Grimi (Sporting Lisbon), Abate (Torino)

NAPOLI
Jött: Rinaudo (Palermo), Maggio (Sampdoria), Denis (Independiente), Russotto (Bellinzona)
Ment: Sosa (Gimnasia La Plata), Rullo (Triestina), Calaio' (Siena), Garics (Atalanta), Bucchi (Ascoli)

PALERMO
Jött: De Melo (Le Mans), Liverani (Fiorentina), Raggi (Empoli), Lanzafame (Bari), Nocerino (Juventus), Budan (Parma), Amelia (Livorno), Carrozzieri (Atalanta), Bovo (Genoa), Kjaer (Midtjylland)
Ment: Barzagli (Wolfsburg), Zaccardo (Wolfsburg), Amauri (Juventus), Rinaudo (Napoli), Biava (Genoa), Agliardi (Rimini)

REGGINA
Jött: Rizzo (Perugia), Fabiano (Genoa), Santos (Genoa), Pudil (Slovan Liberec), Carmona (O' Higgins), Corradi (Manchester City)
Ment: Modesto (Genoa), Amoruso (Torino), Nielsen (Released)

ROMA
Jött: Riise (Liverpool), Loria (Siena), Rosi (Chievo)
Ment: Barusso (Siena), Curci (Siena), Mancini (Inter), Giuly (PSG), Antunes (Lecce), Cerci (Atalanta)

SAMPDORIA
Jött: Stankevicius (Brescia), Padalino (Piacenza), Dessena (Parma), Fornaroli (National Montevideo)
Ment: Volpi (Bologna), Maggio (Napoli), C Zenoni (Bologna)

SIENA
Jött: Barusso (Roma), Belmonte (Bari), Brandao (Belenenses), Curci (Roma), Calaio' (Napoli), Del Prete (Juventus), Kharja (Piacenza), Zuniga (Atletico Nacional)
Ment: Loria (Roma), De Ceglie (Juventus), Forestieri (Genoa), Chiesa (Figline), Veron (PAOK), Locatelli (Mantova), Esposito (Gallipoli)

TORINO
Jött: Abbruscato (Lecce), Moro (Messina), Amoruso (Reggina), Valtulina (Pro Sesto), Calderoni (Treviso), Colombo (Udinese), Säumel (Sturm Graz), Abate (Milan)
Ment: Recoba (Inter), Motta (Udinese), Comotto (Fiorentina)

UDINESE
Jött: Langella (Atalanta), Pasquale (Livorno), Tissone (Atalanta), Motta (Torino), Sanchez (River Plate), Nef (Piacenza)
Ment: Sivok (Besiktas), Mesto (Genoa), Zapotocny (Besiktas), Dossena (Liverpool), Asamoah (Rennes), Colombo (Torino), Chimenti (Juventus)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
szvsz Atlético okozhat gondot, többi simán vernetek kellene, BVB és a TIM kupán is meggyõzõ volt a Juve játéka

#acm

BADE
egyébként a török,görög ellenfél mindig necces,ez ellen a fener ellen még nekünk is meggyûlne a bajunk,nemhogy az mtk-nak

Fabio Capello
galatától nem kell félni, az utóbbi pár évben (sajnos) harmatgyengék lettek... :S

Akitõl sztem kicsit aggódni kell az: At. Madrid, Dinamo Kiev és Dinamo Zagreb

Breki33
Az interre gondolsz? <#papakacsint>
Csacsi
Ez igaz, de azért Ranier nyilatkozata szerint, még nem leszünk teljesen készek a selejtezõkre. Szóval jobb lenne, valami könnyebb ellenfél.

BADE
ha Bl-t akarunk nyerni mindenkit meg kell verni😊

Grove4
Pénteken kisorsolják az ellenfelünket

Az Atlético és a Galatasaray is a Juve útjába állhat...

Pénteken 12 órakor kerül sor a svájci Nyonban a Bajnokok Ligája harmadik selejtezõkörének kisorsolására (a ceremóniát az Eurosport elõben közvetíti). A Juventus a következõ ellenfeleket kaphatja:

Atlético de Madrid, Sheriff / Sparta Praha, Drogheda / Dinamo Kijev, Levski Sofia, Slavia Praha, Galatasaray, Inter Baki / Partizan Belgrad, Vitória, Domzale / Dinamo Zagreb, Beitar Jerusalem / Wisla Krakow, Standard de Liége, Twente, Tampere / Artmedia Bratislava, Aalborg / Modrica, Brann / Ventspils, Anorthosis Famagusta / Rapid Wien.

Az elsõ mérkõzést augusztus 12-én vagy 13-án, a visszavágót 26-án vagy 27-én rendezik meg. Továbbjutás esetén 28-án sorsolják ki a csoportbeosztást.

Oldal tetejére

Breki33
Itt megtalálható a Trofeo Tim-es összefoglaló is

http://www.tvgolo.com/football.php
Fabio Capello
Most látom, a Sport1 élõben adja az Emirates-kupa minden meccsét

BADE
"A Juventus az átigazolási piac királya"

Mi a fene ez a hülyeség?😊
Azért mert visszahoztuk kölcsönbõl a saját játékosunkat?

"Giovinco a Juve válasza a Milan Ronaldinho"
Már a bajnokság végeztével eldõlt,hogy Giovincot visszahozzuk,Dinyót meg csak nemrég igazolták le.Miféle válasz?

Nem szoktam kötekedni,de ettõl most kiborultam😄 (persze ezt a cikkre értem)

Grove4
Ballardini: „Giovinco van olyan jó, mint Messi.”

Giovinco ezen a nyáron tért vissza a Juventushoz, miután egy szezont töltött az Empolinál kölcsönben, melynek során berobbant a Serie A-ba.

Az apró termetû játékmester sokak figyelmét felkeltette Európa szerte és Ballardini, úgy gondolja, hogy Giovinco legalább olyan tehetséges, mint Messi.

Ez egy szenzációs kijelentés a „nagy embertõl”, de valószínûleg a Juve drukkerei egyet értenek megjegyzéseivel.

Giovincora figyel az egész világ

„A Juventus az átigazolási piac királya, mivel Sebastian Giovinco játéka elámít engem. Fantasztikus tulajdonságai vannak, kiszámíthatatlan és nagyon jól dolgozik a csapatban. Türelmesnek kell majd lennie a szezon elején, de úgy gondolom, Giovinco a Juve válasza a Milan Ronaldinho-jára. Láttam már játszani tavaly az Empoliban és lehet, hogy bolondnak tartanak majd, de szerintem legalább olyan nagyszerû játékos, mint Lionel Messi. Nem sok különbség van kettõjük között.” – mondta Ballardini a Tuttosportnak."

Giovinco nemrégiben nyerte el a Toulon Kupa legjobb játékosa címet, és most Kínában van, hogy meghódítsa a világ többi részét az Olimpián, mivel õ vezeti majd az Azzurit az összecsapásokra.

Grove4
Gigli: „Az átigazolási piac még nem zárult le teljesen.”

A Bianconeri vezetõsége Christian Poulsen érkezése óta már számos alkalommal kijelentette, hogy már nem érkezik több játékost a csapathoz.

Ez elkeserítette a szurkolók nagy részét, mivel úgy érzik Poulsen, Amauri, Mellberg, Knezevic és Ekdal érkezése nem elég.

A Juve elnöke most reményt adott azzal, hogy elhintette, hogy még mindig van esély arra, hogy további játékosok érkeznek a szezon kezdete elõtt, vagyis augusztus 31-ig.

Gigli szerint még változhat a keret összetétele

„Jelenleg úgy néz ki, hogy a piac számunkra zárva van, ennek ellenére nem mondhatom ezt teljesen biztossággal. Augusztus 31 elõtt még lehetnek fejlemények az esetleges érkezõkkel és fõleg a távozókkal kapcsolatban.” – nyilatkozta Gigli a Corriere dello Sportnak.

Az elsõdleges cél úgy néz ki az lesz, hogy vevõt találjanak a kudarcot vallott Sergio Almiron és Tiago Mendes duónak. Amikor ez megtörtént, talán a csapat egy újabb ajánlatot tesz majd az inter játékosáért Dejan Stankovicért, aki már majdnem a Juventushoz igazolt a nyár folyamán.

A hír elsõ fele örömteli,második fele és fõleg a vége nem annyira.

BADE
hihetetlen,hogy Seedorf megint milyen gólokat bombázott nekünk
Rég le kellett volna igazolnunk😊

Zsolti9014
Gratulálok a Milannak a gyõzelemhez, és a Mieinknek a szép játékhoz!

Hajrá Magyarország!

Breki33
Trofeo Tim - Juventus 1-0 Inter
klikk
gercse
youtube-on vannak fent videók, nem a legjobb minõségben mondjuk (keresõbe írd be, h juventus tim cup)

gercse
Ezzel most én is így vagyok, itt voltam de csak pillanatokig, mert faternak kellett segítenem...

de körülnézek hátha találok vmit

Csacsi
Nah sikeresen lemaradtam az esti eseményekrõl nagy sajnálatomra. Ha valakinek van linkje mindhárom mérközés összefoglalójához, akkor azt megköszönném.

nono84
Az már a szánalmas kategória.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
jah tényleg

akkor lényegtelen

BADE
sajnos,fordítva jobb lenne,le lehetett volna menni fürdeni is Jesoloba vagy Bibioneba

Fabio Capello
áucs... ez az összeg nem csak a pénztárcámnak okozott lelki sérülést, hanem nekem is... Bár ahhoz képest utazási irodákban hogy kínálják, még gáláns összeg

BADE
Juventus–Udinese

Count Adyn
Én nemrég jöttem haza onnan xD 35 körül van a benzin odavissza ha pestet vesszük kiindulásnak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
30 akárhány

Fabio Capello
😄Dd

am kb. mennyibe fájna mindennel egy odavissza út?

9csöves9
exportálunk kannásbort meg zsírosdeszkát😄

Fabio Capello
erõsen filózom rajta, de elõbb némi pénzmagot kéne összeszedni, mert hamár megyek, egyszer kitombolom magam úgy fenemód...