Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olaszország: csapatában szeretné tudni Ivica Olicot a Juventus
Az olasz elsõ osztályú Juventus labdarúgóklub megkörnyékezné Ivica Olicot, a Hamburger SV 28 éves horvát válogatott csatárát - értesült a Bild német napilap internetes oldala szerda délután.
A hírek szerint a Zebrák 2009 nyarán ingyen szereznék meg a támadót, aki a múlt hétvégi Emirates Kupán két gólt vágott a torinói csapatnak a HSV 3-0-s fölényes gyõzelme alkalmával.
A Juvének várhatóan a PSG-vel kell megküzdenie a futballistáért, a fõvárosi klub csatárgondokkal küzd, és Mateja Kezsman megszerzésére egyre kevesebb esélyük van a Fenerbahcétõl.
Sztem nagyon nem kéne...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://www.youtube.com/watch?v=AsUnL9fnXMI
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A Juventus ex-elnöke, Luciano Moggi és hét egykori bíró kapott újabb eltiltást az ún. második bundabotrányban. Moggi újabb 14 hónapot kapott magán telefonhálózat kiépítése miatt a Juventus vezetõi és az Olasz Bíró Szövetség között.
Luciano Moggi
Az Olasz Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Testülete a lefoglalt svájci SIM kártyákkal bizonyította a vádakat, melyekkel Moggi és társai az olasz törvényeket akarták megkerülni.
A Messina ex-elnöke, Mariano Angelo Fabiani négy éves eltiltást, Tiziano Piero, Salvatore Racalbuto, Stefano Cassará, Antonio Dattilo, Paolo Bertini, Marco Gabriele és Marcello Ambrosino játékvezetõk pedig 18 hónapos eltiltást kaptak.
Massimo De Sanctis játékvezetõt 6 hónapra tiltották el, Gianluca Paparestát viszont felmentették az újabb vádak alól.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
itt a live 02-n nézhetõ az olimpiai meccs De Ceglie,Seba kezdõ,Nocerino a csk,Criscito is kezdõ MArchisio csere
SuperSeba gyönyörû góljával vezetnek az olaszok😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
én is 18 vagyok, de simán bevállalnám csak épp nem vezethetek még egy jó darabig a mûtét után. persze egy GPS jó lenne 😄
ráadásul Fiattal mehetnénk 😄
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Én viszont szívesen benne vagyok egy poszonyi útban.😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
#20461: én nem vezetek, de hátha van vki, aki vállalná.
#20462: 13-án Torinóban, 26-án Pozsonyban.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hajrá Magyarország!
oda is tartoztunk, és most is oda tartozunk, sõt idén visszatérünk az európai elitbe is
A Juventus edzõje Claudio Ranieri szerint a klub legendája Alessandro Del Piero még jobb formában lesz, mint a tavalyi brillírozásakor.
Pinturicchio nagyszerû formában volt tavaly: 21 gólig jutott a Serie A-ban és ezzel elnyerte a Capocannoniere (gólkirály) címét.
A Tinkerman még nagyobb dolgokat vár a kapitánytól, és elégedett az eddigi teljesítményével is.
“Örülök Alex-nek,” mondta Ranieri.
“Tavaly a felkészülés alatt nem igazán ment neki és sokáig tartott mire belelendült.
“Idén más a helyzet. Sokkal jobb elõzõ évi önmagához képest.”
A Bianconeri-k ma este összemérik erejüket Sir Alex Ferguson fiaival az Old Trafford-on, és Del Piero is ott lesz, hogy segítsen a csapatnak felállni a Hamburg elleni szégyen után.
www.goal.com
Nedved: Nincs szükségünk már senkire nyilatkozatok icon
Pavel Nedved úgy gondolja, a Juventus-nak nem kell több igazolás, a csapat teljes és kiegyensúlyozott...
A Juve vezetõsége Christian Poulsen leigazolása után bejelentette: nem igazol többet a nyáron. Ez azonban már egy hónapja volt, és azóta sok minden történt.
Azóta ugyanis a klubot szóba hozták Robin van Persie-vel, Branislav Ivanovic-al és nem utolsó sorban Bastian Schweinsteiger-el.
De Nedved szerint a csapatnak már így is elég támadóereje és kreativitása van, hogy versenyben legyen az idei Scudetto-ért.
“A csapat jól összeszokott és erõs kötelékek fûzik össze tagjait,” mondta. “Jó keveréke a fiatal tehetségeknek és a tapasztalt rókáknak. Nem hiszem, hogy újra körül kellene néznünk a játékospiacon.
“Támadósorunk a legerõsebb a Serie A-ban. Tavaly Alessandro Del Piero és David Trezeguet 41 gólt lõtt, és ha a másik kettõ csatárunk is beszáll 20 találattal, akkor nem lesz gond.
www.goal.com
Van der Sar: Csak félig voltam kapus nyilatkozatok icon
A Manchester United portása, Edwin van der Sar sajnálja, hogy a nem tudott 100%-ot nyújtani a Juventus csapatában.
A ma esti old trafford-i találkozó elõtt a veteránnak számító holland kapus kijelentette, hogy a Bianconeriknek egy kemény leckét kellett megtanulniuk a Calciopoli botrány miatt.
„Örülök annak, hogy visszatértek az élvonalba.”: mondta Van Der Sar, aki 1999 és 2001 között szolgálta a torinóiakat.
„Ám amik két éve történtek, azokat nem lehet szépnek nevezni.”
„Csak remélni tudom, hogy tanultak az esetbõl és hogy hamarosan ismét az olasz bajnokság elit csapatai közé fognak tartozni.”
A 37 éves hálóõr kijelentette, nem bánta meg, hogy 1999-ben nem a Unitedhez szerzõdött az Ajax csapatából.
„Talán nem úgy végzõdött az utam, ahogy terveztem, de nagyszerû tapasztalatokat szereztem.”
„Sohasem tudtam 100%-san játszani. Ez volt az elsõ külföldi idényem és a Juventus teljesen más stílusban játszott, mint az Ajax.”
„Sok más dolgot is megtapasztalhattam és bár 3 hónap alatt képes voltam beszélni az olaszt, a pályán ezt valahogy sohasem tudtam igazán kamatoztatni és szinte mindig késve irányítottam a védõket, aminek több balszerencsés következménye is lett.”
„A legtöbb ember azt mondja, hogy már korábban a Unitedbe kellett volna mennem, de már volt két találkozóm is a Juventussal, mikor a United bejelentkezett értem.”
www.goal.com
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A 'Corriere dello Sport' információi szerint Branislav Ivanoviæ hamarosan aláírhatja szerzõdését a Bianconerinél.
Branislav Ivanoviæ
A Juventus Dario Knezeviæ és Cristian Molinaro sérülése után tért vissza az átigazolási piacra. Bár a két védõ sérülése nem súlyos, mégis rávilágított a hátsó alakzat problémáira.
A pletykák szerint a Bianconeri már korábban is érdeklõdött Ivanoviæ kölcsönvétele iránt, de a lap úgy tudja, hogy most már véglegesen le akarják igazolni a szerb védõt.
A hírek szerint Alessio Secco és Jean-Claude Blanc már találkozott is a Chelsea vezetõivel, és 5 millió eurót ajánlottak a játékosért. Ivanoviæ-ot egyébként Claudio Ranieri kérésére vinnék a csapathoz, és nagy a valószínûsége, hogy az üzlet megköttetik, mivel a szerb játékos hat hónap alatt egyszer sem lépett pályára a Chelsea színeiben, és Scolari terveiben sem szerepel.
Valószínû egyébként, hogy a Juventus még azelõtt le akarja zárni a tárgyalásokat, hogy hazatérnének az angliai turnéról.
A Community Shieldre készülõ Manchester United utolsó felkészülési mérkõzését játssza a Portsmouth elleni Szuperkupa-döntõ elõtt. Méghozzá ugyancsak rangos ellenfél ellen. Hiszen a Juventus is nyert már két BEK-et/BL-t. Igaz, az elõzõ szezon drámaira sikerült moszkvai tizenegyespárbajával az angolok felé billent a mérleg nyelve. Nekik már három BEK/BL-trófeájuk van. Ráadásul a jelenleg a világ legerõsebb bajnokságának tartott angolt is õk nyerték. Vagyis õk az esélyesebbek. A Juve óriási morális válságból kezd kilábalni. Hiszen az olasz bundabotrány legnagyobb kárvallottjai õk voltak. 2006-ban a másodosztályba számûzték õket. Holott a Juve volt addig az egyetlen csapat, amely mindvégig elsõ osztályú volt Olaszországban. Egy évnyi pokoljárást követõen visszatértek a legjobbak közé, és rögtön a harmadik helyet szerezték meg, így a BL-ben is szerencsét próbálhatnak. Feljövõben a Juventus, sikerei csúcsán a Manchester. Melyikük lesz a jobb? A manchesteri edzõmeccsen kiderül, ki tart elõrébb a felkészülésben. Manchester United -Juventus élõben a SportKlubon, augusztus 6-án, 20.30-tól!
http://www.sportklub.tv/article/sportklub/0808/hu_11901
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
#20439 már Chimenti mostani leigazolása elött is nagyon a levegõben lógott,csak gondolom egyezkedtek az Udinesevel(mert hozzájuk félig-meddig már aláírt az osztrák)
Az tudatosult mindenkiben, hogy Chimenti csak kölcsönbe jött? Hál' isten...
Amici di nessuno...
– Itt, a Juventusnál tényleg élvezik és játsszák a futballt – kezdte Manninger. – Tudom majd hasznosítani az évek alatt megszerzett tapasztalataimat és örülök, hogy az Arsenal után egy újabb szenzációs múlttal rendelkezõ csapatnál számítanak rám. Tudom, hogy Buffon mire képes és hogy hol a helye keretben, de azért hívtak ide, hogy a legjobb tudásom szerint készüljek.
Egyszerre csak egyikünk védhet, de mivel a keretben 25-en vagyunk, amelybõl három kapus van, a szezon pedig hosszú, így nem kell aggódni a sorsom miatt.