Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Legro 4-0

Trunks
Azért ebbõl sok következtetést nem vonnék le, bár nyilván pozitívum. Azért túl nagy feladat elé nem is állít minket az Artmedia.

Amici di nessuno...

9csöves9
nem tudom mikor láttam ilyen Juvét hogy 3-0-nál nem állunk vissza,de kifejezetten tetszik

Alex meg megy vissza az idõben folyamatosan

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
csak most láttam Alex gólját.isten.

nono84
😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
hát nem kell félnie a kapusnak, hogy izzadt mezt kap Buffontól

9csöves9
3-0 Chili

úgy látszik ingyen lesz a visszavágó😄

Trunks
2-0 Ale

úgy néz ki nem kell nagyon izzadni (kopp-kopp)

Amici di nessuno...

forzajuve5
szegény Grygera,reméljük nem komoly a baj

forzajuve5
Camo 1-0 ide 😄

Zsolti9014
Juventushungary.hu -n is vannak streamek.

BL meccsek az M1 mellett már nem a Viasat3-on, hanem a TV6-on lesznek láthatóak.

Marchisio kidõlt az olimpiáról
Az olasz válogatott második emberét vesztette el 24 óra alatt, mivel Claudio Marchisio is csatlakozott Tommaso Rocchi-hoz a haza tartó gépen.

Ravanelli, aki 1992 és 1996 között hordta a zebra mezt, biztos benne, hogy a csapat harcban lesz a Serie A és a BL elsõségért egyaránt. A siker kulcsa szerinte a nagyon erõs csatársor Alex Del Piero-val, David Trezeguet-vel, Amauri-val és Vincenzo Iaquinta-val.

„A Juve képes bárhonnan gólt szerezni,” mondta Ravanelli a Tuttosport-nak.

„Idén a legjobb európai támadószekcióval számolhatnak. Mindenki arról beszél, Ranieri-nek milyen nehéz megtalálni az ideáli párost Trezeguet, Del Piero, Iaquinta és Amauri közül, de szerintem sok edzõ örülne, ha ilyen gondjai lennének.

„Del Piero újjászületett, és ezt nagyban köszönheti a Serie B-ben eltöltött évnek is.

„Egy ilyen nem mindennapi játékos gyõzelemre vezetheti a csapatát.”

Ravanelli, aki megfordult a Middlesbrough-ban és a Marseille-ben, legemlékezetesebb zebracsíkos gólja az 1996-os Ajax elleni BL döntõ gyõztes találata Rómában.

Grande Fabrizio! Penna Bianca!

Az Artmedia kapusa kutyát nevezett el Buffon-ról nyilatkozatok icon
Az Artmedia kapusa Lubo¹ Kamenár alig várja, hogy példaképével Gianluigi Buffon-al találkozhasson. Annyira csodálja õt, hogy kutyáját is az olaszról nevezte el.

A szlovák bajnokcsapat szerdán találkozik a Juventus-al a BL selejtezõ harmadik körének elsõ mérkõzésén Torino-ban.

Kamenár nem bírja kivárni, mikor találkozik Buffon-al, és a 21 éves kapus elárulta: "Buffon"-nak hívja kutyáját.

„Tényleg örülök ennek a két mérkõzésnek,” mondta Kamenár az UEFA hivatalos oldalán.

„Ez óriási élmény lesz számomra, és az egész csapatnak is. Még csak 21 vagyok, és legutóbb mikor az Artmedia BL-t játszott, még csak a cserepadon ültem.

„Most más a helyzet. Nagyon fogom élvezni, hogy egy pályán lehetek Gianluigi Buffon-al.”

A Juventus középpályása, Mauro Camoranesi szerint 10 év kell ahhoz, hogy csapata ismét olyan erõs legyen, mint Fabio Capello idejében.

„Capello csapatában sokkal több kvalitás volt.”: mondta az argentin születésû középpályás a La Stampának.

„Ha a klub ilyen ütemben halad, akkor legalább 10 év kell ahhoz, hogy elérjük azt a szintet.”

BE IS B*SZNA!

Hajrá Magyarország!

FUUUU de örülnék Tiago-nak!!!!!!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Grove4
A Juventus és a Newcastle megegyezett pletykak icon
A Gazzetta dello Sport mai számában egy olyan hír látott napvilágot, miszerint Tiago könnyen a Newcastle United csapatában köthet ki az után, hogy az angol klub megegyezett a Juventussal.

Tiago csak tavaly nyáron érkezett Torinóba, a zebrák 13 millió eurót fizettek érte a Lyonnak. A portugál játékmester azonban az óta sem találja helyét új csapatában, így nem csoda, hogy az igyekszik mihamarabb túladni rajta.

Már januárban megpróbáltak pénzt csinálni belõle, de úgy a Tottenham, mint az Atletico Madrid ajánlata sem volt elégséges.

Most viszont úgy tûnik az olasz sztárcsapat biztos vevõt talált, olyat, aki Tiagonak is megfelel. A kérõ nem más, mint a Newcastle United.

A „Szarkák” nem igazán aktiválták magukat a nyári átigazolási idõszak során, így nem csoda, hogy a szurkolók fellázadtak a klub tulajdonosa, Mike Ashley, és transzfer-guruja, Dennis Wise ellen.

A Gazzetta szerint az angolok egyezségre jutottak a zebrákkal, így Tiago egy évre kölcsönbe kerülhet a szigetországba, aminek lejárta után 10 millió euróért végleg megvásárolhatják a portugál labdarúgót.

A Juventus ma este a szlovák Artmedia csapatát fogadja hazai pályán a Bajnokok Ligája harmadik selejtezõ körének elsõ mérkõzésén, de Tiago nem valószínû, hogy játéklehetõséghez jut.

Mivel a Newcastle idén nem érdekelt egyetlen európai kupasorozatban sem, õket hidegen hagyná Tiago pályára lépése, de a Juventusnál biztosra szeretnének menni, ha ez a transzfer sem menne végbe.

www.goal.com

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Rai Uno adja a meccset este, de van egy olyan érzésem, hogy azok kódolni fogják és mi csak feketeséget látunk
ha így lesz akkor se kell megilyedni, a bet365 is közvetíti, és az is jó minõség szokott lenni

gabber_saviola
értem, köszönöm 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ott vszeg Thuram-ra gondoltak, igaz visszavonult, de úgy volt, hogy oda igazol

Fabio Capello
David Villa a Fenerben? 😄D (Gondolom Güizára gondoltak)
Gallas a PSG-ben? (Arsenal pléja)

gabber_saviola
ezt nem értem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄DDDDDDDDddddasdasdasdasd

Fabio Capello
ez most fájt így kora reggel... ÁÚÚÚÚÚ

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

forzajuve5
a hét nso aranyköpése: "Ha már átigazolás: a szakember a fiatal portást, Emanuele Belardit kölcsönadta az Udinesének"

azért egy 1977-es születésû játékost nem mondanák fiatalnak

és jobb lett volna ha Chimentitõl szabadulunk meg, Belardi sokkal jobb nála, na de mind1, én itt már nem lepõdök meg semmin

9csöves9
Zanetti és Marco megsérültek...meglepetés

Trunks
Hát Mexes meg Metzelder tuti nincs, viszont Chiellini biztos köztük van.

Amici di nessuno...

Grove4
Felépültek a sérültek

Marchionni pótolhatja az eltiltott Nedvedet a középpályán...

A szombati edzéseken már teljes értékû edzésmunkát tudott végezni Zdenek Grygera, Vincenzo Iaquinta és Cristian Molinaro is. Mind a hármuk játékára számíthat Claudio Ranieri mester a szerdai, Artmedia elleni BL selejtezõn. Dario Knezevic és Jonathan Zebina ellenben továbbra is külön edzettek, mindkettõjüknek kétséges a szlovákok elleni játéka. Az Artmedia Bratislava ellen várható összeállítás: Buffon- Grygera, Legrottaglie (Mellberg), Chiellini, Molinaro- Camoranesi, Zanetti, Sissoko, Marchionni- Del Piero, Trezeguet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Dino Vercotti oldala megint beindult,érdemes nézegetni

teljes meccsek nézhetõek letöltés nélkül

Oziris666
Hát ez jónagy röhej lenne ha ez az 5védõ lenne a világ 5legjobb védõje😄
Hogy Mexes,Metzelder,cannavaro nincs benn a világ 5legjobb védõjében az tutibiztos😊

Grove4
Cabrini: Chiellini az 5 legjobb védõ egyike

A volt Juventus és olasz válogatott védõ Antonio Cabrini nyilatkozatával csatlakozott azokhoz Olaszországban, akik Chiellinit a világ legjobb belsõ védõi közé sorolják és egyben a felnövõ nagy olasz védõgeneráció vezetõjének tartják.

Chiellini

Olaszország igazi védõnagyhatalom, elég Gentile, Scirea, Maldini és Baresi nevét megemlíteni és ekkor a lista még közel sem teljes. Most pedig formálódik az örökös, aki a 23 éves Chiellini. Cabrini a világ 5 legjobb védõje között tartja számon a Juventus védõjét Nesta, Mexes, Metzelder és Cannavaro mellett.

„Legfontosabb jellemvonása, hogy képes gyorsan reagálni termete ellenére, egy olyan tulajdonság, ami valószínûleg akkor alakult ki, amikor a szélen játszott.” – nyilatkozta a Világbajnok Cabrini.

„Még csak az elõzõ szezonba kezdett el a középsõ védõ posztján folyamatosan játszani és még eléggé sokat fejlõdhet. Úgy hiszem a jövõben képes lesz elérni Cannavaro és Nesta szintjét, amikor a legjobbját hozza.”

Zsolti9014
igazság szerint nem az õ hibájuk. ha igazán akar valamit a Juventus, azt meg is szerzi. csak akinek akarni kéne, az ... tudjuk milyenek a vezetõk.
De én érzem hogy meglesz a Scudetto.

Jövõ héten Képes Sportban Juventus lesz a BL-esélyesek sorában!

Hajrá Magyarország!

Grove4
Egyre valószínûbbnek tûnik, hogy a Milan leigazolja Branislav Ivanovicot. A szerb játékos szívesen igazolna a Milanba, ahol rendszeres játéklehetõséget kapna, azonban a transzfer egyedül a Chelsea-n múlik. A jövõ héten tárgyalnak hivatalosan Ivanovicról a felek, bár egyenlõre csak a kölcsönadás tûnik valószínûnek. Ivanovicot a Chelsea 13 millió €-ért vásárolta a Lokomotiv Moszkvától.
A Milan mellett a Juventus is szeretné soraiban tudni a szerb védõt, de a milánóiak tûnnek esélyesebbnek mostmár, így Flamini után Ivanovicot is sikerülhet elvinni a torinóiak orra elõl.

A Milan bekaphatja!

Csacsi
Az a "gáz" hogy nekünk már van egy 5 fõs összeszokott csapat, akikkel voltunk már nem egyszer toriban is, és én Velük mennék, csak gondoltam megkérdezem, hátha lehet már jegyet kapni. Amúgy ha innen is jöttök jó páran, attól még ott össze lehet futni egy pár sörre 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
még csak a torinói meccsre lehet(15-60 euro),a pozsonyira késõbb

elvileg mennek a RUJ-osok és a juventusfc.hu fórumozói is páran.össze lehetne valamit hozni.néztem a buszokat az 2000-2500 ft körül mozog,szerintem sörre többet költenénk mint a meccsre meg az útra😄

Csacsi
Sziasztok.

Lehet már valahol jegyet kapni a pozsonyi mérközésre?

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Súlyosbították a Juventus igazgatójának büntetését
2008. augusztus 7. 21:27

MNO
Az eredetileg 2011-ig eltiltott Luciano Moggi, a Juventus labdarúgócsapatának volt fõigazgatója 14 hónapos pluszbüntetést kapott, miután a vizsgálatok folyamán kiderült, hogy svájci SIM-kártyákat használt egy titkos mobiltelefonos hálózat mûködtetésére.

Moggi ezen a kommunikációs csatornán keresztül befolyásolta a bíróküldést, és bizonyíthatóan játékvezetõket kényszerített a torinói csapat számára kedvezõ eredmények kialakítására. A szabálytalanságokban szintén érintett Angelo Fabiani, a Messina korábbi igazgatója négyéves eltiltást kapott, az érintett játékvezetõk pedig a SIM-kártyák birtoklásáért és használatáért kaptak büntetést.

Moggit az olasz szövetség a 2006-ban kirobbant botrány után tiltotta el öt évre minden futballal kapcsolatos tevékenységtõl, a Juventust pedig kizárta az élvonalból, valamint elvette a torinói gárda 2005-ös és 2006-ös, elsõ osztályban szerzett bajnoki címét.

Hajrá Magyarország!

Fején találtad a szögetXD mert a nevem jelentése tényleg az XDXDXD

Zsolti9014
szerencse fia vagy! 😄

Hajrá Magyarország!

hát én olasz kéttannyelvûbe járok szal olasz az elsõ😊 aztán angol...pont most voltam Rómában diákcserén😊 szerencsére Juve drukkerhez kerültem XD...és hát ugye egy Juve mez nélkül nem volt szívem visszatérni😊

Zsolti9014
én is szeretnék olaszt tanulni, de most egyelõre németet (középfok C + emelt érettségi van, de bizonyos okokból megint kell érettségizni, ha ... hosszú sztori), meg angolt tanulok.

Hajrá Magyarország!

XD most átmegyünk olasz nyelvtanba? elég lesz a suliba szeptembertõl😄...amúgy jah végülis úgy kell kiejteni, h kácsá csak jó hangsúllyal😛 és kiellini mert a H keményít😊
Nah de télleg elég lesz😊

Zsolti9014
mondjuk a Chiellini az meg kiellini, de hallottam külföldi (sõt, talán olasz) videón csiellininek is. persze van egy másik játékos, Cellini, akit tényleg úgy kell mondani.
na, de ez meg off.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszönöm, akkó' nekem volt igazam 😄
Cacia meg vmi kacsa csak ilyen a és á közé esõ hanggal?

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
már én is gondolkodtam, hogy valamelyik meccsünket megnézem olyan streamen ami eredeti olasz kommentárral van, és akkor kiderülne kinek a nevét hogyan ejtik

Igen én beszélek olaszul és tényleg decselje!😊

Breki33
Az Artmedia Pozsonyba hozza a Juventust

A Bajnokok Ligája és az UEFA-kupa selejtezõinek köszönhetõen hazánkhoz közeli országokba látogat jó néhány sztárcsapat, köztük a Juventus, a Barcelona és a sérült Dárdai Pál csapata, a Hertha.
Pozsonyba látogat a Juventus a BL harmadik selejtezõkörében, a sorozatba két év szünet után visszatért olasz sztárklub azzal az Artmedia Petrzalkával játszik, amely simán elintézte az ír Tempere Unitedet a második selejtezõkörben.

A Juventus a 2006 májusában kitört nagy olasz bundabotrány egyik fõszereplõjeként története során elõször a B ligába, kényszereült, aztán egy évre rá visszajutott a Seria A-ba, és 2007/2008-as szezonban elért harmadik helyével kvalifikálta magát a BL idei kiírásának selejtezõjébe.

Az aktuális szlovák bajnoki címvédõ és kupagyõztes Artmediáról érdemes megemlíteni, hogy 2005 augusztusában kiharcolták a BL-csoportkörbe jutást, miután az utolsó selejtezõkörben büntetõkkel kiütötték a Partizán Belgrádot. Az Artmedia 7100 férõhelyes Petrzalka Stadionban játssza hazai meccseit.
Trunks
Én ugyan egyáltalán nem beszélek olaszul, de úgy hallottam, hogy "decselje" a helyes. Vagy vmi hasonló.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Eurosport is adott a meccsrõl (olasz-hondurasi) egy kb. 30 perces összefoglalót, ott láttam Seba gólját! <#worship>

Ja, és De Ceglie nevét hogy kell ejteni? Én -re tippelnék, de a kommentátor végig -t mondott. És Cacia? (igaz, õ nincs ott az olimpián)
Nem megy nekem az olasz kiejtés, pedig már utánanéztem, meg könyvem is van 2, de érettségi elõtt inkább nem ezzel foglalkozom.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ez még nem lenne baj, csak a végén azt vesszük meg, aki egy egyeneset se tud rúgni a labdába...

Amici di nessuno...

nono84
Ez nem semmi. Jó lesz a juvéba is.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
megszokhattuk már hogyha valaki rúg ellenünk egy egyeneset a labdába azt már le is akarjuk igazolni a sajtó szerint

gercse
egyelõre tényleg nem kéne, majd ha ott leszünk 2009 nyár végén akkor meglátjuk van e rá szükség