Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem hiszem el
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hiába pofázza mindenki,hogy kell még minõségi védõket venni....
#acm
Chimenti
Grygera - Mellberg - Chiellini - Molinaro
Poulsen - Sissoko - Tiago
---------Nedved----------
Amauri - Del Piero
én is épp várok a visszajelzésre,ha nem jön össze,akkor nekem is kellene
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A szurkolók legnagyobb örömére: Itt vannak a 2008/09-es szezon mezszámai!
Mára hivatalossá váltak a találgatások, és lehullt a lepel a mezszámokról. Az új igazolások közül a két kapus, Alexander Manninger a 13-mas, míg a hatalmas potyakapus hírében álló Antoni Chimenti a 12-es mezszámot kapta. A védelemben a svéd válogatott kiválósága, Olof Mellberg a 4-es, míg a horvát válogatott sérülékeny hátvédje, Dario Knezeviæ a 15-ös mezszámot választotta. A fiatalok kvartettbõl De Ceglie a 29-es, Marchiso a 19-es, a szupertehetséges Giovinco a 20-as, míg a svédek lehetséges új csillaga, Albin Ekdal a 27-es mezszámot fogja viselni a szezon során. Kaká, Gattuso, és Totti jó barátja, Christian Poulsen a 18-as számú dresszben fogja pokollá tenni jópár játékos életét a Serie A-ban, és remélhetõleg a Bajnokok Ligájában is. A felkészülés elején a kiscsapatok ellen pazarul játszó, majd késõbb gyengébb formát mutató Amauri a 8-as számot kapta, így Camoranesi visszatért a régi, 16-os mezszámára. A Juventus többi játékosa ugyan azzal a számmal fog tündökölni a hátán, mint az elõzõ szezonban.
Összegezve:
1. Gianluigi Buffon
3. Giorgio Chiellini
4. Olof Mellberg
5. Jonathan Zebina
6. Cristiano Zanetti
7. Hasan Salihamidzic
8. Amauri Cravalho de Oliveira
9. Vincenzo Iaquinta
10. Alessandro Del Piero
11. Pavel Nedved
12. Antonio Chimenti
13. Alexander Manninger
14. Jorge Andrade
15. Dario Knezeviæ
16. Mauro Camoranesi
17. David Trezeguet
18. Christian Poulsen
19. Claudio Marchisio
20. Sebastian Giovinco
21. Zdenek Grygera
22. Mohamed Sissoko
27. Albin Ekdal
28. Cristian Molinaro
29. Paolo De Ceglie
30. Tiago Cardoso Mendes
32. Marco Marchionni
33. Nicola Legrottaglie
Néhány Primavera játékos is kapott fix mezszámot, hisz könnyen elõfordulhat, hogy a szezon során több fiatal Bianconerora is számít majd Ranieri mester szükség esetén:
31. Timothy Nocchi
34. Cristian Pasquato
35. Simone Esposito
36. Luca Castiglia
37. Marco Duravia
38. Salvatore D'Elia
39. Luca Marrone
40. Fausto Rossi
41. Lorenzo Ariaudo
42. Carlo Pinsoglio
46. Carlo Vecchione
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Biztosan sokan vannak közöttetek, akik kimennek a Juventus pozsonyi mérkõzésére, az Artmedia elleni Bajnokok Ligája visszavágóra.
Íme néhány tudnivaló a jegyekrõl. Az információért hatalmas köszönet Csabah nevû olvasómnak!
Bajnokok Ligája
A jegyárak - forrás: http://www.marstravel.sk
Lehet személyesen rendelni jegyet az Ulica Odbojarov 3 (2. emelet) tenisz klub Slovan Bratislava, 831 03 Bratislava címen.
Vagy e-mail-en a [email protected].
Árak: a Juventus szurkolók melletti szektorba érvényes - kapu mögött 9,96 EUR, fedett rész 33,19 EUR, nem fedett rész 16,60 EUR, Business 66,39 EUR.
Jelenlegi devizapiaci árfolyam: 2008.08.14. 10:23:38-kor - EUR/HUF 237.85; SK/HUF 7,78
forrás:Juventusfcblog
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A Calciomercato szerint a Juventus ismét ajánlatot készül tenni a Werder Bremen irányítójáért.
A zebráknak szükségük lenne a brazil játékosra, és habár más nevekkel hozták õket szóba a nyár során, Diego ismét a Juve látószögébe került.
A Calciomercato hírei szerint a torinói gárda készen áll ismét bejelentkezni érte, ha sikerül bejutniuk a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ami igencsak valószínûnek tûnik.
A fentebb említett „részsiker” esetén Claudio Ranieri vezetõedzõ rendelkezésére állna 30 millió euró, amit valószínûleg játékosokra költene.
Alberto Aquilani és Dejan Stankovic távoli célpontoknak tûnnek, Diego viszont nem. A Werder Bremen állítólag kiegyezne egy 16 és 20 millió euró közötti ajánlattal, amit a Juve hajlandó lenne megfizetni.
Idén az Öreg Hölgy háza táján magasra tették a mércét, mi több európai sikerekre törnek. Diego kreatív, technikás, nagyszerûen lát a pályán és kiválóan lõ, így nagyszerû erõsítés lenne a középpályán.
www.goal.com
Jó lenne,de sztem kevés az esély rá!
tudni kéne akkor pontosan mennyi kell
Amici di nessuno...
A Juventus továbbra sem mondott le a római sztár megszerzésérõl.
Az olasz válogatott játékos még mindig nem hosszabbította meg szerzõdését a Romaval, így nyitva hagyta a Juve elõtt az ajtót, akik még az átigazolási idõszak vége elõtt le szeretnék igazolni.
A Controcampo szerint a fõvárosiak meg szeretnék tartani a fiatal középpályást, de egy 22 millió font értékû ajánlatnak biztosan nem tudnának ellenállni.
www.tribalfootball.com
Amici di nessuno...
"Hat nincsenek tul jo hireim. Tegnap mar nem ertem el oket, viszont visszairtak a mail-unkre, megpedig, hogy rendeles csak 15 jegy folott lehetseges. Ma felhivtam oket es a telefonba mar azt mondtak, hogy rendelni egyaltalan nem lehet, a nyilt arusitas pedig jovo kedden, 19.-en kezdodik a Slovan stadionban. Megnyugtatott, hogy a jegyek meg ki sincsenek nyomtatva, ugyhogy biztosan kapok majd. Namarmost az a helyzet, hogy en jovo7en szabizok es kulfoldon vagyok, a jegyeket a noverem fogja nekem megvenni... Nem tudom hogyan tudnak igy segiteni..."
A védõ készen áll Drogba és társai fogadására...
"Céltudatos vagyok, ismerem a képességeimet. Két éve teljesen leírtak engem, most pedig készen állok Drogbára, Eto'o-ra és a többi sztárra. A szerdai Juventus igen kellemetlen ellenfél lesz Európa minden csapatának, ebben biztos vagyok. Mindannyian elégedettek vagyunk, két éve várjuk ezt a mondatot, s a java még csak most jön. Miután Chiello gólt fejelt, mondtam neki, hogy én is beköszönök még ma. Betartottam a szavamat."
A 'Sportmediaset' úgy tudja, hogy a Juventus egy utolsó kísérletet tesz Alberto Aquilani és Dejan Stankoviæ leigazolására.
Alberto Aquilani
A Bianconeri egész nyáron figyelte a két játékost, de eddig egyiküket sem sikerült megszerezniük. A 'Sportmediaset' információi szerint a Juventus utolsó ajánlatában 30 millió euró szerepel majd Aquilaniért.
A fiatal középpályás az egyik legfontosabb célpontja volt a torinóiaknak, bár a Roma eddig minden ajánlatot visszautasított.
A szerb Dejan Stankoviæ korábban könnyebb célpontnak tûnt, de az õ érkezését állítólag a szurkolók ellenállása akadályozta, majd az Inter is meggondolta magát. Amennyiben a tárgyalások mégis eredményre vezetnének, Stankoviæ 8 millió euróért igazolhatna a Juventushoz.
Szerintem ez egy óriási kacsa,Gigli kijelentette,hogy nem lesz több ajánlat Aquilaniért!
Tiago az Evertonnál köthet ki
A 'Daily Mail' információi szerint az Everton szerezheti meg Tiagót a Newcastle elõl.
Tiago
A portugál középpályás 13 millió euróért igazolt tavaly nyáron a Juventushoz, de nem tudott beilleszkedni, és már január óta állandó téma az eladása. Korábban felmerült vele kapcsolatban a Tottenham, az Atlético Madrid, és még számos klub neve is, de vagy a klubok nem tudtak megegyezni, vagy a játékos hiúsította mega a tranzakciót.
Alessio Secco a hét elején arról beszélt, hogy két angol klub is vinné Tiagót, és most már egyre valószínûbb, hogy az Everton és a Newcastle ez a két csapat.
Néhány nappal ezelõtt a 'Gazzetta dello Sport' arról írt, hogy a Juventus és a Newcastle megállapodott Tiago kölcsönadásáról, de a 'Daily Mail' úgy tudja, hogy mégis az Everton lehet a befutó.
Tiago a 2004/05-ös idény után térhetne vissza az angol bajnokságba.
Orvosi jelentés
Szerencsére nem komoly Zdenek Grygera sérülése. A cseh védõt az Artmedia elleni Bajnokok Ligája selejtezõ során kellett lecserélni egy ütközés után. A vizsgálatok után kiderült, nincs ok az aggodalomra: könnyebb agyrázkódást szenvedett, de szombattól újra Ranieri rendelkezésére állhat.
Claudio Marchisio szintén a csapattal lesz már szombaton. A fiatal játékosnak egy vádlisérülés miatt kellett hazatérnie a pekingi Olimpiáról. A Juventus orvosi stábja szombaton vizsgálja majd meg Marchisót, és remélhetõle kiderül, mennyire súlyos a sérülés.
Amici di nessuno...
mondjuk a retúrt nem szeressem,sokszor szoptam már vele
A Volánbusz weboldalán megjelenített menetjegyárak Magyarországon, vagy a Volánbusz weboldalán történõ menetjegyvásárlás esetén vehetõk igénybe.
Ifjúsági Speciál (50%)
egy útra: 1850Ft
retúr: 2950Ft
feltételek: 26 éven aluliak részére, magyarországi elõvétel esetén. Más kedvezménnyel együtt nem érvényes.
Csak Bécs, Prága, Krakkó, München, Pozsony városokba érvényes.
Az 500 Sk-s jegy az kicsit kevesebb, mint 4000 és ha ezt a kedvezményt megkapnánk, akkor az út+a jegy csak 7000.
Amici di nessuno...
Szlovákia futballázban ég, mivel 2008 augusztus 26.-án Pozsonyba látogat a Juventus. Aki nem szeretne lemaradni róla, jobb ha intézkedik.
Ezt a következõ oldalon teheti meg: http://www.marstravel.sk
A jegyek árai a következõk:
* Business 2000,-Sk (66.39,-Eur)
* Fedett rész 1000,-Sk (33.19,-Eur)
* Nem fedett rész 500,-Sk (16.60,-Eur)
* Kapuk mögötti rész 300,-Sk (9.96,-Eur)
Sajnos a vendégszektorral teljes egészében a Juve rendelkezik. Viszont a velük szomszédos szektorba lehet jegyet venni.
A jegyeket a [email protected] e-mail címen lehet megrendelni, és személyesen a Ulica Odbojarov 3 (II. emelet), tenis klub Slovan Bratislava, 831 03 Bratislava címen kell megvásárolni.
És egy kis segítség az utazóknak:
Odafelé
2008.08.27
Budapest,Népliget aut.áll. 09:15
Bratislava,AS 12:15
vagy
Budapest,Népliget aut.áll. 16:15
Bratislava,AS 19:15
Visszafelé pedig
2008.08.28
Bratislava,AS 1:45
Budapest,Népliget aut.áll. 5:00
Út 3 óra 15 perc, távolság 203 km, átszállások száma 0
elkéne kezdenünk komolyan szervezkedni
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#20525-szerintem ez elég nagy kibaszás!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
* Business 2000,-Sk (66.39,-Eur)
* Fedett rész 1000,-Sk (33.19,-Eur)
* Nem fedett rész 500,-Sk (16.60,-Eur)
* Kapuk mögötti rész 300,-Sk (9.96,-Eur)
anno a Celtic 4-0-ról bukta el a továbbjutást😊