44078

ibogldrc.jpg

• Rdinho10
    Bla bla...hagyjuk is, majd meglatjuk meddig mentek
  • Count Adyn
    Jah félelmetes hogy még nálad is vannak hülyébbek :D
  • Trunks
    :DDDDD

Hogy talál meg amúgy minket néhány havonta mindig ez a szerencsétlen?
  • Mor3llo
    szevasz pubi, menstruálsz még?
  • Csacsi
    Össze sem tudom számolni, hogy a tavalyi döntő előtt...hányszor estünk ki....aztán valahogy sosem sikerült kiesni :)
  • szucsy89
    nem is kellek én ide :DDDD
  • Rdinho10
    Tavaly egy joval oszerakottabb Juvet lattam,illetve megvoltak azok a kulcsemberek is akik elegge hianyoznak a csapatbol iden.legnagyobb baj elol van,Mandzukic egy tulhypepolt,nem veletlenul megy ide-oda...Dybala jo lesz de ido kell,Morata pedig elvesztette a gollovo cipojet amit remelhetoleg megtalal a munchen ellen,en orulnek a legjobban,ha tovabbmennetek a bornadragosokon.Pogba pedig eddig azt bizonyitja,h nem kell nekunk.
  • 9csöves9
    Jaj, ne kérdezz tőle semmit mert akkor megint írni fog.
  • Lacee86
    Mire alapozod ezt, főleg a tavalyi év után, és főleg az után, hogy mennyire átszervezték a BL kalapokat?
  • Rdinho10
    Juvenak is lefott a kave egy darabig... Olaszba meg csak csak elvagytok,de a Bl-ben egy darabig biztos nem lesztek a donto kozeleben..
  • 9csöves9
    Majd jön a Bee, meg a kánaán, új stadion, meg 30-40 milliós igazolások ahogy másfél éve mondogatják arrafelé...Mindenesetre a döntő kötelező nekik, azzal lehet kozmetikázni majd a szezont.
  • limperatore
    csak idén elköltött a milan 90 milliot és ha nem lesz BL borul az ffp :DDDDD baccanak búcsút mondhattok nyáron te balek
  • szucsy89
    mit nevetsz?

egy Carpit kell megverni hazai pályán utána meg egy harmadosztályú csapatot és döntő :)

ezzel az is eldőlt h EL-ben indulunk majd mert a másik döntős úgyis kupaszereplést érő helyen lesz, de remélem titeket kapunk és elpicsázunk azért ;)
  • limperatore
    :DDDDDDDD
  • szucsy89
    uhh akkor nyernünk kell a kupát
  • Trunks
    Amúgy vicces, de a kupa sorsolását is eléggé beszoptuk. Következő körben a Lazio-Udinese meccs győztese jön, majd az elődöntőben az Inter-Napoli egyike. Másik ágon Spezia-Alessandria (!!!) és Samp vagy Milan - Carpi negyedöntőket rendeznek. Persze ehhez kellett, hogy a másik ágon szinte az összes nagyobb név kihulljon, a miénken pedig eddig egy se.
  • Trunks
    Teljesen egyértelműen ki kellett volna állítani, rácsúszott a kapus lábára, amikor a labda már sehol nem volt, és már volt sárgája. Sajnos szegény Zaza játékintelligenciája kb. Balotelliéhez mérhető. Az első félidőben még elfogultként is 3 sárgát adtam volna neki, még a gól után is volt egy teljesen értelmetlen, felesleges szabálytalansága az oldalvonalnál.

Ha jogosan kiállítják, akkor sose lesz ez 4-0. Úgyhogy azért senki ne ájuljon el az eredménytől. Nem egészen értettem, hogy egy kupameccsre miért gyakorlatilag a legjobb kezdőnkkel álltunk ki, amikor hétvégén megint meccs. Tudjuk be a városi derbinek.

Ruganinak több lehetőséget adnék, ha 3 védővel nyomjuk, időnként kaphatna bármelyik válogatottunk egy kis pihenőt. Morata pedig továbbra is borzasztó formán kívül van, megint kihagyott egy ordító helyzetet, csak ezúttal legalább már eldőlt addigra a meccs. De a gólpassza a vezető találatnál szép volt.
  • 9csöves9
    Egy becsúszásért kapott sárgát, utána pedig pár percre rá a kapust támadva is odacsúszott, kicsit elérte a lábát. Utána jött a gól, utána meg még 3-4 szabálytalanság ami után sárgalapért visítoztak. Kicsit túl volt pörögve.
  • Lacee86
    Nem láttam a meccset sajnos, csak a gólokat. Mi volt az a súlyos vétség, ami miatt Zazának pirosat reklamáltak?
  • 9csöves9
    Szinte tökéletes meccs volt, csak egy Morata gól hiányzott. Jól játszott amúgy, ha a vége felé befújják Glik szabálytalanságát akkor tuti ő rúgta volna a büntetőt. Dybala Ale és Ricky emléke előtt tisztelgett a pólóján, óriási gesztus volt tőle. Ma 9 éve ennek a tragédiának...

Örültem Ruganinak, bár nem nagyon tették próbára a védőjátékát. Az mindenesetre látszik rajta, hogy a védőink közül inkább Bonucciéhoz hasonlít a játéka. A napokban megválasztották a szokásos éves Serie A gálán a tavalyi szezon legjobb középhátvédjének, illett ma játszatni.
  • preziosi
    profi meccs volt, szinte minden összejött, meg hát bármikor jó egy megsemmisítő vereséget mérni a bikákra.

zazáról továbbra is tartom, hogy igaz, hogy a mentalitása néha egy életveszély, de nekem szimpatikus, és nem szabad eladni. moratának sajnos a gól továbbra sem jön össze, viszont volt két gólpassza, bele fog ő jönni. pogba szabadrúgásgól? dybala pedig folytatta a sorozatát, nagyon éreztem vele kapcsolatban, hogy metál lesz nálunk.

így tovább, hozni kell a maradék 2 meccset az évben.
  • Grove4
    Nagyon lesimázzuk a Torót.

A Romat meg külön kupában kellene indítani! :D
  • Lacee86
    Ne legyél már ennyire hülye, nem azt mondtam, h sok, még keveslem is. 2,30-2,40 körül reálisabb lenne, míg a miénk otthon mondjuk 2,80-2,90 körül.
  • Trunks
    Remélem feltűnt, hogy ezt otthon játsszuk. Mégis mennyinek kellene lenni a Bayern oddszának? 1,20?
  • Grove4
    Egyetértek.
  • Lacee86
    Tippmix pro-n már vannak szorzók az első meccsekre:
    Juve: 3,50
    Döntetlen: 3,25
    Bayern: 2,05
    Azért ez is tükrözi, h nem egy országos 2-es lesz. :)
  • Lacee86
    Ez pontosan így van.
  • 9csöves9
    Nem kell ezt kimatekozni, nem vagyok hülye, persze hogy jobb első helyen továbbjutni :D Viszont nem lettünk elsők, ez van, nem lesz jobb ha siránkozunk miatta. Szerintem a játékosokat nem nagyon hatotta meg a történet kb. mindegy nekik kivel játszunk. Talán Marottáék akik jobban húzzák a szájukat, de rendre mi keressük a legtöbb pénzt az utóbbi pár évben a BL-ben, nem mehet ez mindig így.

#42245: Adom. Betettünk már ketten is egy teljesen jó képet ami hasonlít is ehhez, de úgy tűnik ritkán jár ide.
  • Trunks
    Ja és Vidal fejét légyszi szedje le valaki innen fentről. Breki?
  • Trunks
    Nem pánikolok, de nem kéne úgy tenni, mintha semmit nem számítana a csoportelsőség. Igenis, sokat számít. Persze, lehet jó sorsolást kapni, mint tavaly minden körben, de előbb-utóbb mindenki kap belenyúl a jóba. És nyilván csoportmásodikként a legrosszabb eset sokkal-sokkal rosszabb, mint ugyanez elsőként.

Szerintem igenis számít, hogy valaki negyed- vagy nyolcaddöntőt játszik, már csak a pénzbevételek miatt is, de nem véletlenül nem emlékszik már senki se az utolsó alkalomra, hogy a Bayern, a Barca vagy a Real kiesett a legjobb 16 között, mivel a másodikokat simán csapják, aztán a negyeddöntőben már jöhet akárki.

Emellett szerintem jelenleg a még mindig alakuló csapatunk minél később találkozik erős ellenféllel, annál jobb. Plusz ezt kéne megérteni, nem a csapatot temetem, nem mondom, hogy biztos kiesünk, egyszerűen szimpla matek az egész. Te melyik esetben játszanál szívesebben fej vagy írást? Ha nyersz, kapsz 10 000 Ft-ot, ha veszítesz, buksz 1000 Ft-ot; vagy nyerés esetén kapsz ugyanúgy 10 000-et, de ha vesztesz, buksz 100 000-et. Nem nehéz kitalálni melyik a jobb felállás, míg ha szerencséd van, mindenképp ugyanannyit kapsz. Itt is hasonló a helyzet, lehet jó ellenfeleket kapni mindkét esetben, csak teljesen mások az esélyek.

Különben szerintem a Bayern igenis verhető Guardiola irányítása alatt. Elmúlt tavasszal szinte minden aránylag jó csapattól kikaptak (Porto, Wolfsburg, Dortmund a kupában, Barca), míg idén is volt jópár gyengébb meccsük. Szóval nincs semmi elveszve, de szívesebben vettem volna valaki mást.
  • 9csöves9
    Érthető amit írsz, meg az esélyeket illetően egyet is értek, de ez az előre pánikolás mire jó? Hidd el a Bayernesek épp úgy nem örülnek, hogy csoportelsőként megkapták az egyik legerősebb kaphatót, Gent-ek meg akármilyen ratyi csapatok helyett.

Ráadásul elsőként is simán lehetett volna olyan forgatókönyv, mint a legutóbbi Bayern elleni kiesés évében. Kicsaptuk elsőként a Celticet aztán rögtön a Bayern ellen zakó. Nem sokat számít, hogy a 16 vagy a 8 között esünk ki, ha meg elvárásnak tekintjük az elődöntőt akkor meg nem kell előre temetni a csapatot senki ellen, pláne nem hónapokkal a meccs előtt.
  • Trunks
    Mindig a csoportmásodikok kezdenek otthon (lásd tavaly Dortmund ellen), ezért is jobb az első hely...

Inkább ez az ostoba új rendszer, hogy a bajnokokat annyira támogatni kell, hogy az első kalapba kerülnek. Ezért jöhetett össze az a világ szégyene Zenit-Valencia-Lyon-Gent csoport. EL-ben még azt mondanám ok. Melyik más csoportban tudta volna a Zenit megnyerni az első 5 meccsét? Máskor jellemzően a csoportkört se élték túl.

#42240: Mégis mennyire vagyunk esélyesek? Van kb. 30%-unk továbbjutni. Rohadt jó. Dinamo Kijev ellen pl. lett volna kb. 70%. Persze, nem nagy különbség, úgyis imádunk esélytelenül játszani, mi? Kicsit szomorú is vagyok, hogy nem a Barcát kaptuk. Legalább rögtön vissza lehetne vágni!
  • 9csöves9
    Otthon. Külön öröm, hogy utána pár nap múlva fogadjuk az Intert is.
  • Grove4
    Nem értem ezt a gyászhangulatot. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ennyire azért esélytelenek sem vagyunk.
  • Lacee86
    Ennek az egésznek ez az elb*szott UEFA koefficiens az oka amúgy... :/
  • Csacsi
    Hol játszunk először? Ha idegenben, akkor van esélyünk. Allegri tavaly is mindig a második meccsekre javult fel.
  • Trunks
    Roma is jól beszopta a Reallal. Közben meg sírhatnékom van az ilyen párosításoktól, mint Gent-Wolfsburg meg Benfica-Zenit. Vagy épp Dinamo Kijev-City.
  • Trunks
    Remélem most mindenki kibaszott boldog, aki örült neki, hogy játszhatunk a "nagyokkal". Tényleg jobb, mint ha a Dinamo Kijevet kaptuk volna.
  • Lacee86
    :D Amúgy ez sokszor jól sül el, mikor a papíron esélytelenebb csapat úgy áll neki az egésznek, hogy nincs vesztenivalója. Nem nyomja gyakorlatilag a teher a vállát, és ez jól hathat a végkifejletre.
  • 9csöves9
    Kiabáltam is a tévé előtt hogy száradna le a keze