Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben meginterjúvolták Roberto Carlost, aki közölte, hogy nyugodtak lehetünk, régi önmagát látja Sandróban. Leszámítva a félelmetes rúgótechnikát, de ez nem is meglepő. Ellenben elmondta, hogy a gyerek specialitása a beadások, ebben jobb, mint ő volt. Most már tényleg kíváncsi leszek rá. Pláne, ha belegondolok milyen balhátvédeink voltak Evra és Asamoah (akinek nem is ez az igazi posztja) előtt...
Amici di nessuno...
lényegesebb infó a spanyollal kapcsolatban, hogy marotta elvileg felvette a kapcsolatot a madriddal azért, hogy kivetesse a visszavásárlási záradékot morata szerződéséből. nagyon helyes.
Buffon-Sandro,Chiellini,Bonucci,Lichtsteiner-Pogba,Marchisio(?),Sturaro-Hernanes-Dybala,Morata kezdőt várnak, szó nélkül aláírnám.
Tegnap volt egy jótékonysági meccs a stadionban, Juve legendák vs. Boca legendák. Az eredmény 1-1 lett, 11-esekkel nyert a Boca. A gólunkat Trez szerezte egy tökéletes Camo-Pavel-Trez akció után :) Nálunk többek között Pavel,Trez,Camo,Montero,Davids,Torricelli,Birindelli,Peruzzi,Ferrara,Ravanelli is játszott.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Ami még elég pikáns, hogy míg mi az utolsó napon az Internél kiselejtezett Hernanest hoztuk el, addig ők a 3-4 éve levezetni száműzött ex-juvés észlény Felipe Melót húzták be (hogy rá mi szükség volt, azt csak isten tudja - meg Mancini). Szép lesz, amikor a két brazil ezúttal más mezben egymás ellen fog pályára lépni.
Amici di nessuno...
#41810: Nem csak neked, egyre rosszabb nézni. Előrefelé egyre kevésbé hasznos, beadni sose tudott (mondjuk ez még nem lenne akkora baj, hiszen elvileg jobbhátvéd, csak wing backet játszva ez már bántó), védekezésben pedig egyre rosszabb, állandóan lemarad az emberekről. Evra tavaly is sokkal jobb szintet hozott, mindig mondom, hogy kellene egy rendes vetélytárs a svájcinak.
Padoint meg ne bántsátok. Hasznos ember ő, bárhova be tud szállni. Igen, focizni nem annyira tud, de nagyon hajt. Bár megjegyzem azért még sokkal bénábbnak látszott így, hogy a többiek se csináltak mellette semmit. Egy Marchisio, Pirlo, Vidal sor mellett teljesen vállalható teljesítményt hoz. Most se voltak bántó labdaeladásai, csak előrefelé játékban nyilván kevés, irányítónak meg pláne.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nekem az utolsó kettő tetszene a legjobban a brazil nélkül, a helyén akár Sturaróval, akár Khedirával.
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Citytől én nem tartok annyira. Elszórták 180 milliót az Otamendi-De Bruyne-Sterling hármasra, hadd ne kommentáljam ezt. Ezt leszámítva meg ugyanaz a keret, ami az elmúlt években mindig le lett nullázva európai szinten. Addig nem fognak semmi komolyabbat nyerni, amíg Yaya Touré a csapatban van. Szerintem a két madridi csapat sokkal keményebb lett volna a második kalapból.
Ami jó, hogy az elkövetkezendő fordulókban könnyű a sorsolásunk. Chievo a Juventus Stadiumban, Genoa idegenben, Frosinone otthon. Közte lesz a City elleni idegenbeli meccs, de azért arra lehet majd tartalékolni, tudjuk majd Padoint pihentetni.
Amici di nessuno...
Yo, Bitch!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
isla követte de cegliet a marseille-be, mindketten csak kölcsönben. ebben csupán az a rossz, hogy a kölcsöneik lejárta után senkinek sem szoktak kelleni.
hát ez volt az idei mercato, allegri többször hangoztatta, hogy a kerethez igazítja a formációt, akkor ezen el is kezdhet gőzerővel dolgozni. két hét múlva megyünk a cityhez, jó lenne azt a sorozatot nem vereséggel indítani.
Amici di nessuno...
Tényleg azzal van a legnagyobb probléma, ahogy ez az egész le lett játszva, kommunikálva. Majdnem mi költöttük a legtöbbet egész Európában, még se lehet 100% -ig kijelenteni, hogy ez a keret most erősödött. Az idő mindent eldönt, ebből kinéz egy kurva nagy bukta is, de az is, hogy megint ott legyünk minden sorozat végéig.
Egybként a BL csoportunkra gondolva a Sevilla és a Mönchengladbach is szörnyen kezdte a szezont (utóbbi 3/3 vereség, csont utolsó), na jó a City az nem. :D De pl. hogy kezdte a Chelsea az idényt, az sem fényes, hogy finoman fogalmazzak, szóval ebből az idény kezdeti pár meccsből én semmi messzemenő következtetést nem vonnék le. Ahogy Allegri is mondta, a maratonon se az számít, h 100 m után hányadik vagy, hanem hogy a végén hol érsz célba. :)
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
ő azért annyira nem rossz játékos keretmélyítésnek, szerintem sokan szívesen láttuk volna pár évvel ezelőtt a lazios formájában. az, hogy azóta mi történt vele és miért 11 millió, más kérdés, az meg szintén, hogy nekünk last minute alapon miért pont ő kellett és milyen felálláshoz. gyanítom hamarosan várható egy nyilatkozat, amiben erre megpróbál marotta vagy allegri választ adni.
A francia gyerek elfér, nem hiszem, hogy túl sokat játszana, de jó lehet. Nem is kerül most sokba. Ellenben Hernanestől mégis mit várunk? Most ő lesz a kezdő trequartista, amit Allegri annyira óhajtott? Vicc. Most eljutottunk oda, hogy lesz vagy 8 játékosunk a néhány belső kp. helyre, amiből Marchisio és Pogba kreatív igazán. Meg ezek szerint az Internél cserepadra szoruló Hernanes.
Igazából nem vagyok meggyőzve, hogy a 21 évesen sérülékeny Draxler lett volna a megoldás közel 30 millióért, de már beleéltem magam, hogy fogtunk egy nagyot. Bár kérdés végülis mennyire lett volna nagy fogás, ha egy Wolfsburg-szintű csapat tesz csak le érte ajánlatot, még egy európai szinten a szűk elitbe se tartozó Arsenal vagy hasonló se. Pedig az a 30 milliós összeg, amit kértek érte a gazdagabb kluboknak nem is egetrengető, úgyhogy szerintem kár azon keseregni, hogy ő nem érkezett. Lehet bevált volna, lehet nem, lett volna benne kockázat, az biztos. Plusz a fene se tudja, mennyire is álltunk tényleg közel, a média már hirdette, hogy a miénk, és a Juvénak kellett közleményt kiadnia, hogy nem is. Lehet ez már kicsit utólag magyarázkodásnak tűnik, de rohadt nehéz kihámozni a hírekből, hogy mi is történik az átigazolási időszakban, a klubhoz közel álló forrásai meg gondolom egyikünknek sincsenek. :)
Az össze-vissza kapkodást és igazolást teljesen osztom, ha jött Cuadrado és Sandro, akkor azt hittem nekik 3-5-2-ben lesz helyük a széleken, de ha 4-3-1-2-ben gondolkozunk (mert különben minek Hernanes?), akkor Cuadradónak nincs helye, Sandrónak pedig csak úgy, ha Evrát is még kivesszük a tavalyi stabil kezdők közül.
Nem tudom mit várjak. Szerintem még így is nyerjük a bajnokságot, a BL meg ha továbbjutunk nagyrészt a sorsoláson múlik. Ez a mercato még jónak is lehetne mondható, ha ez a keret (mínusz a kukázott Hernanes) 2-3 héttel ezelőtt kész lett volna és nem lett volna ez a hihetetlen hiszti a trequartista körül. Gondolom nagyrészt a média keltette a pánikot, de az tuti, hogy Marottáék nem kezelték túl jó a szituációt. De gondoljatok bele: nem egy rossz keret ez, a felesleget gyakorlatilag kiszórtuk, ha augusztus elején-közepén meg lett volna minden igazolás, és kiáll Marotta, hogy "srácok, kész a keret, nézzétek milyen fasza lett", akkor mindenkinek kevésbé lenne keserű a szájíze.
Amici di nessuno...
ez a nyár véleményem szerint el lett rontva, aztán majd kiderül, hogy mennyire is. elköltöttünk cirka 130 milliót, úgy, hogy tulajdonképpen vaktában hozogatta marotta ide az embereket, hisz valamilyen formációban biztos jók lesznek. pár nyilatkozatból már kiolvasható, hogy vidal távozása volt az, ami aztán totálisan felborított mindent, de kérdem én akkor: tényleg képtelen a vezetőségünk normálisan, higgadtan megoldani egy ilyen problémát? volt rá 2 hónap.
allegri irányt mutatott, ismételten kért egy támadó középpályást, hogy átszervezze az eddigi legerősebb csapatrészünk, ha már pirlo és vidal távozásával meggyengült, a kérése megint nem teljesült. persze, persze, soha nem álltunk közel draxlerhez, ebből a valóság annyi, hogy hogy hetek óta le lehetett volna zárni az üzletet pár millió híján, de aztán jött a wolfsburg, akik a rájuk szakadt pénzzel 1 nap alatt lehozták a transzfert. lehet ezen vitatkozni, hogy nekünk rá lett volna-e igazán szükségünk, meg hogy mennyiért, de ez megint csak a marotta-féle utólagos vetítés.
nem azt mondom, hogy ez egy rossz keret, azt sem, hogy pár éven belül nem sülhetnek ki ebből jó dolgok, de jelenlegi formában egyszerre az ilyen fokú fiatalítás, a kulcsemberek elvesztése, és a töménytelen, szerintem bizonyos esetekben koncepciótlan érkező akkora feladat lesz egyszerre, hogy az az előnyünk, ami eddig volt ligán belül a riválisokkal szemben, az szinte teljesen eltűnt. építkeznünk kell nekünk is szépen az elejéről, és bízni abban, hogy allegri erre tényleg megfelelő embernek fog bizonyulni. ehhez viszont egy megfelelő csapatmorál is fog kelleni, és nem ez, amit a roma ellen, meg úgy alapból a felkészülés óta lehet látni, hogy idegbeteg mindenki. azzal csak rosszabb lesz.
bl-re direkt nem térek még ki, meglátjuk az erőviszonyokat, de nem az abszolút realitás, hogy mi ebből a csoportból továbbmegyünk.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Örültem itt, hogy az Inter még a Carpit se tudja megverni, erre nem megint jön a végén Jovetics és bemákolják ezt is? Nem bánom, ha nem mi leszünk a bajnokok, csak ne ők legyenek. Mondjuk persze még ettől nem ők lettek az esélyesek.
Amici di nessuno...
Arra talán jó lesz, hogy akik most sérültek, azok nem utaznak el és fel lehet építeni őket. Na meg Padoinnak nyugodt körülmények között meg lehetne tanítani a labdarúgás pár csínyját-bínját mint például az előre passz.
Amici di nessuno...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megint jól alakítottad a bohócot.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
link
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tehát a játék tényleg szar volt, de tragédia nincsen, az Udinese ellen megérdemeltük volna a győzelmet, Romában meg bármikor ki lehet kapni, bármennyire is nem nagyon volt szokásunk az utóbbi időben.