44078
-
#42233 Hát, ezt becumiztuk... De a Juvét sosem lehet temetni, úgyhogy csak pozitívan. Van még idő februárig, és a Bayern is verhető, láttuk a Bundásligában. -
#42232 Zanetti :DDDDD -
wright #42231 Addig összeálhatunk úgy rendesen,de ez kemény lesz még úgy is.Mind1,a bl erről szól,bárki jön le kell győzni. -
#42230 Pedig abból a maradék háromból igazán lehetett volna finomat húzni. Mindegy ez van, februárig sok minden történik. -
#42229 Azért a Kijev "kellemesebb" ellenfél lett volna. De még mindig jobb így, mint ha Barca jönne. Mandzukic legalább ismeri őket -
wright #42228 De legalább van honnan :D -
#42227 kiestetek -
wright #42226 Nedved-nek még mosolya sem volt,nemhogy őszinte.... -
#42225 Orsato toplistás ezek között a faszkalapok között. Nagyon szarul menedzselte a meccset, semmiféle tekintélye nem volt ezt meg tényleg a sok pofázással próbálta kompenzálni. Nem volt biztos az ítéleteiben sem, ha ennyire ad az alapvonali bíró véleményére akkor miért nem kérdezte meg mi újság mikor Borja Valero legyalulta Mandzukicsot? Piroslap plusz 11-es, ezek meg csak pislogtak. Valószínűleg előbb érjük meg a videóbírót mint, hogy viszonylag normális sporikat lássunk végre. -
#42224 Nem egy szimpatikus játékot mutatott be a Fiorentina, mondjuk amikor kellett, partnerek voltunk benne mi is. Összerakott csapatuk van a Liláknak, ezért is volt különösen nagy öröm megverni őket. :)
A bíró sporttárs viszont valami borzalom volt, ennyit pofázni... Neki is járt volna szövegelésért a sárga. Állandóan azt lehetett látni közeliben, hogy magyaráz. Emellett az ítéletei sem mindig voltak rendben.
Dybala nekem nagyon kellemes meglepetés, Barzagli továbbra is tanári. Mandzukic megint fontos gólt lőtt. Csak összeszedjük magunkat lassan. :) -
#42223 Nagyszerű győzelem volt. Nem volt szemet gyönyörködtető játék, de volt tartása a csapatnak, sokan összezuhantak volna az elején és keménységben, verekedésben is felvettük a kesztyűt. Persze a játék rovására ment, de ezek ellen csak így lehet.
Ezek után könyörtelenül be kell húzni most már a Carpi,Verona,Samp meccseket és akkor nagyon pozitív helyzetből várhatjuk a tavaszt. -
#42222 Jó volt ez is. Nem hittem volna, h ennyire feljövünk még a szezon félideje előtt. -
#42221 Ez megint szép volt. Két pontra a Napoli és a Fio, hatra az Inter. Mandzukic hihetetlen, hogy mindig csak fontos gólt szerez, szinte az összes gólja 0-0-nál volt. Szép volt. Kicsit feledteti a hétközi bénázást. -
#42220 A Fiornak nem fekszik, ha valaki felveszi a kesztyűt. -
#42219 Ez milyen gól volt már Cuadradótól? Mindenki ilyen gólokat várt tőle, nem? -
#42218 Ekkora kamuval így belenyúlni.. -
#42217 Wolfsburg komolyabb csapat mint a Chelsea. Kellemesnek semmiképp sem nevezném. Ellenben egy Gent, lehetett volna kellemes. -
#42216 És gondoljatok bele, mekkorát nőne a Juve Európában, ha a tavalyinál nehezebb ágon eljutna az elődöntőig. :) -
#42215 Figyelj: Zenit, Wolfsburg kellemes ellenfél, Chelsea, Atletico verhetőek, a Real is, bár nagyobb falat; a Bayern és Barca maradt, akiket tényleg nem kéne kapni. De gyakorlatilag utóbbira 2:7=28% az esély, tehát van 72 arra, hogy nem őket kapjuk. -
#42214 Ezzel nem értek egyet. Egyáltalán nem a tipikus olasz hozzáállást hoztuk, nem álltunk be bekkelni, a helyzetek is megvoltak, sőt. Máskor egy ilyen meccsen simán kettőt rúgunk (lásd Morata két ordas nagy ziccere és Dybala kapufája). Amúgy még tavaly az Atlético ellen se csak az x-re játszottunk, az első félidő nagyon lendületes volt, tele helyzetekkel, nyilván a másodikban már senkinek se volt érdeke támadni.
A kispad egész viccesen nézett ki, ez később tűnt csak fel. Egyszerűen le se lehetett igazán cserélni Moratát, Allegri keze meg volt kötve. A sérüléshullámmal nem tudom mit lehetne kezdeni.
Morata viszont nagyon aggasztó. Valószínüleg a tavaszi BL-teljesítménye nagyon kifutott eredmény volt és ennek a közelében se tud teljesíteni. Igazából a bajnokságban se előtte, se utána nem voltak hosszabban jó periódusai, ebben a szezonban pedig még jó meccsei is alig. Lehet neki örülni, hogy hosszabbított, bár a jelenlegi helyzetben nem értem mi értelme volt. Ha így folytatja nekünk se lesz rá szükségünk, nemhogy a Realnak. Ezután az ősz után pedig kétlem, hogy Madridban komolyabban is felvetődne nyáron a neve, pláne hogy Lewandowskit rebesgetik. Én mindenesetre bízok benne, de azért ideje lenne valamit mutatnia is, mert eddig Zaza meggyőzőbb volt, mint ő.
Aki meg nem sajnálja, hogy a csoportelsők közül fogunk kapni valakit, netán nem is bánná, ha a Barcát kapnánk, az nem tudom mit gondol. Miért is jó az, ha kiesünk a nyolcaddöntőben az egyik legerősebb ellenfél ellen, amikor különben papírforma lehetne a negyeddöntő és onnan akár elérhető az elődöntő? Nem lehet mindig jó sorsolást kapni, mint tavaly, amikor kb. minden egyes körben a lehető leggyengébb ellenfelet húzták nekünk. Szerintem nagyon kár lett volna tavaly kiesni a nyolcaddöntőben, jó volt így, hogy kiütöttük a Dortmundot, majd a végén jöhettek a nagyok.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.12.11. 19:32:29 -
preziosi #42213 alvaro angolra fordítva a következő szöveggel és egy képpel, amin a sokadik kihagyott helyzet után ül a sevilla elleni meccs után tette közzé facebookon és twitteren a hosszabbítását: "many times i fell, but i have always raised" -
preziosi #42212 2016 nyarán 30, 2017 nyarán 35 millióért vásárolhatja vissza a madrid. -
#42211 Az az opció hogy szól pontosan, és meddig? -
preziosi #42210 nagyon örülök, de sajnos a lényegen nem változtat, a madrid visszavásárlási opciója ugyanúgy érvényben van. más kérdés, hogy ezzel szerintem egyértelműen jelezte, hogyha rajta múlik, akkor nálunk marad. -
#42209 Hivatalos: Morata 2020-ig hosszabbított. link -
#42208 Hát igen, Moratát támogatni kellene, nem nekiesni. Amúgy meg nem érdemelt győzelmet a Sevilla. Ha azt vesszük, gyakorlatilag balszerencsések voltunk. -
#42207 Azért szeretem a jóslataidat mert mindig szénné égsz velük :DDDD -
#42206 Szépen elbasztuk. Engem nem is az esetleges nehezebb sorsolás zavar, tavaly a 2. hellyel húztunk szerencsésen. Inkább attól tartok, hogy ez a morált erősen lehúzza majd. Én nem mondanám, hogy ne akartak volna a srácok, egyszerűen balfaszok voltunk. Sima X-es meccs volt, bőven megérdemeltük volna.
Szerencsétlen Moratát meg, ha most elkezdi savazni a közvélemény, meg a szurkolók akkor el is vesztettük. Remélem nem így lesz, de sokan hajlamosak elfelejteni, hogy tavaly majdnem BL győzelemig rugdosott minket. Valószínűleg Allegri is azért nem cserélte le, hogy visszajöjjön az önbizalma, de így pont szarul sült el. -
#42205 nocsak, követed a Bajnokok Ligáját? -
#42204 na most majd kaptok egy barcat aztan 5os alatt nem mentek el nou campbol :D -
#42203 Előbb-utóbb úgyis összekerülsz ezekkel a csapatokkal, ha nem a nyolcaddöntőben, akkor eggyel később. A Real ellen is leírtak minket tavaly, és tessék. Ok, a tavalyi nem ez a csapat volt, de tavaszig még sok idő van, változhatnak a dolgok nálunk is és az ellenfeleknél is. -
preziosi #42202 azért több oldalról tévődik össze ez az egész.
hiába kezdhettük kicsit nyeregbe érezni magunk a 6 győzelem által, az továbbra is látszik, hogy igazi, érett klasszis buffonon kívül ebben a csapatban - egyelőre - nincs. nincs olyan, aki el tudna dönteni ilyen meccseket elől, aki hátára tudná venni a csapatot a középpályán, a keret pedig továbbra is nagyon távol van az egységestől. annyi történt, hogy állandósítottuk a 3-5-2-t, amit azért a játékosok nagyobb része már álmából felkeltve is ismer, de azért nem kell azt hinni, hogy ezzel minden megvan oldva.
allegri jó lenne, ha a sorozatos hárításon kívül elkezdene valós felelősöket keresni a véget nem érő sérüléshullámért, mert nagyon is intelligens ember létére szerintem ő is érzi, hogy jelenleg is mennyire meg volt kötve a keze. a padon a rugani, neto, cuadrado hármason kívül 3 ifistát tudtunk összesen leültetni. simán lehetett volna szerkezetet váltani, vagy legalább lecserélni azt a moratát, aki szerintem ma a gólvonalról is mellé lőtte volna a labdát, na de ott tartunk, hogy lassan a szó legszorosabb értelmében nincs cserepadunk.
dybala jó volt, de valamiért neki sem jön össze nemzetközi szinten a gól, meg amúgy is távol van még attól, hogy 22 évesen tőle várjuk a sorozatos megváltást. arról meg nem beszélve, hogy ki fog fáradni, ha egyszerűen nincs alternatívája.
meg lehet közelíteni onnan is, hogy az első helyről is kaphattuk volna a psg-t, meg így is kaphatjuk a zenitet, de egy teljesen biztos pozíciót rontottunk el a fentieken kívül még továbbá azzal, hogy elutaztunk beleszarva a meccsbe spanyolországba. nem hiszem, hogy nem dolgozott a csapaton belül valahol az olasz mentalitás, hogy el lehet szórakozni egy döntetlenért, ahogy tavaly tettük az athletico ellen, aztán viszont látásra, megvan az első hely. ameddig ezen a felfogáson nem változtat az olasz futball, és mindig minden el van intézve azzal, hogy ez az olasz foci, addig nem kell meglepődni azon, hogy igen is benne vannak ezek a lebőgések.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.12.08. 23:14:29 -
#42201 De, az első hely a lényeg. A Barca ellen lenne mondjuk 15% esélyünk (talán), Bayern és Real ellen mondjuk 30%, ha meg elsők lettünk volna kb. mindenki ellen 50% vagy jobb. PSV meg Olympiakos ellen meg csöppet több. -
#42200 Jó, azért el ne ássátok a csapatot. :D Mondjuk tény, h nyugisabban várnám én is a sorsolást a kiemeltek között. Nem is ez a része bosszant főleg, hanem maga a balfaszkodás ténye itt a végén. -
#42199 Ezt még a Roma se tudta volna jobban elbaszni. Imádkozni kell, hogy ne Barcelona legyen belőle. Aztán imádkozni, hogy ne Bayern vagy Real, mert ellenük se túl jók az esélyek. Utána meg kb. mindegy. -
preziosi #42198 hát, ez a lehető legrosszabbul alakult. az első helyet elbasztuk, többen totálisan kihajtották maguk a fiorentina elleni rangadó előtt, plusz az éppen feljövőben lévő önbizalmuknak is szép gyomros ez a vereség. ennek hatására közel sem lennék biztos, hogy hétvégén folytatni tudjuk a sorozatunk...
rendkívüli dühítő, ami történt, morata formája egész egyszerűen elképesztő, olyan módon rúgja a labdákat 5-6 méterekről mellé, mintha tényleg valami nb1-es futballista lenne. nem lehet mindig a kedvező sorsolásban reménykedni, sajnos véleményem szerint nagyjából ezzel lefeleztük az esélyeinket a negyeddöntőre, pedig totálisan kézben volt az egész. -
#42197 Gratulálok mindenkinek. Az egész csapatnak, különösen Moratának; Allegrinek, amiért végig fenn hagyta a spanyolt; Llorentének, aki szerzett egy olyan gólt, ami csak arra jó, hogy velünk kibasszon; a Sevillának, akik kb. senkit se tudnak idén megverni, de minket sikerült; a Gladbachnak, amiért 5 perc alatt több gólt kaptak, mint ezen az őszön; és nem utolsó sorban a drága bíró sporttársaknak, akik úgy látszik nem tudják lefújni, ha az ellenfél rátámaszkodik/arrébb löki/elhúzza a védőnket és úgy szerez gólt. Nem hittem, hogy két meccs, két győzelem után el lehet baszni, valamint hogy a mai esti meccsek előtt el lehet baszni, de sikerült. Ez kb. akkora lol, mint hogy a Manchesternek sikerült nem továbbjutnia abból a veretes csoportból. -
#42196 Ezt elbasztuk. :( Egy X elég lett volna pedig... -
#42195 Elmehetnek a srácok a büdös picsába! Itt volt a lehetőség, hogy csoporttelsőként menjünk tovább, erre meg ez történik. :@@ -
#42194 ??? Morata mi a faszt művel, de tényleg? 5 méterről két helyzetet sikerült kihagynia. Komolyan bent láttam.