Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igazából ez a vereség most nem aggaszt, meg az esetleges 4-6 pont hátrány sem, van ezer apró dolog ami jobban, de úgy érzem azt az idő megoldja.
Marotta nyilatkozott a meccs előtt, 2 embert akarnak még, egy középpályás (úgy néz ki a Marseille-ből lesz Lemina) és egy támadó középpályás, de nagyon nehéz megoldani a helyzetet. Hát azt láttuk eddig is.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.08.30. 19:41:42
Amici di nessuno...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én húznék egy merészet behoznám Sandrot és Cuadradot is a két szélre, máshogy nem nagyon lesz helyzetünk és így legalább annyira nem merészkedne előre a széleken a Roma.
Amici di nessuno...
A disposizione: De Sanctis, Torosidis, Maicon, Gyomber, Capradossi, Castan, Ucan, Anocic, Ljajic, Iturbe, Totti, Gervinho.
JUVE — (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra; Dybala, Mandzukic.
A disposizione: Neto, Rubinho, Caceres, Rugani, Alex Sandro, Pereyra, Vitale, Cuadrado, Morata, Zaza.
Sturaro Pereyra helyett, ettől biztos erősebb lesz a középpályás védekezésünk, Barzagli helyett Cáceres, ezt nem teljesen értem. Elöl végre kezd Dybala. A Románál a védelemben De Rossi, hátul elég ingatagak, ott lehet megnyerni a meccset.
Amici di nessuno...
"Mit Stolz und Leidenschaft bis 2018"

Amici di nessuno...
Coman amúgy 2 évre kerül kölcsönbe a Bayernbe.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az viszont óriási vicc, hogy mi kb másfél hónapja kaparunk a gyerekért, egy szaros Wolfsburg meg 1 nap alatt letol minket a pályáról.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Még egy furcsaság a Coman-transzferrel kapcsolatban. Állítólag ő kérte a kölcsönadást, mert több játéklehetőséget szeretne. Egyrészt az eddigi két meccsünkön kezdett és lótúrót nem csinált, másrészt a Bayernnél akar többet játszani? Plusz Guardiola eddigi igazolásai közül is kilóg, mert nem tud spanyolul. Bár legalább németül se, úgyhogy ebből a szempontból legalább jó igazolás.
Amici di nessuno...
Az biztos, hogy két nagy előnyünk elveszik itt a nagy jövés-menésben, a csapat összeszokottsága és a tapasztalt klasszisok villanásai, de valamikor le kellett vezényelni egy ilyen generációváltást, mert a legöregebb átlagéletkorú klubok között voltunk egész Európában.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.08.29. 13:30:52
3+25 millió vagy 8+20 millió ezek mennek most , ezt el kell fogadni, még akkor is, ha esetleg szívjuk érte később a fogunkat. A német bajnokság nagyon feküdni fog neki, viszont nem nagyon látom, hogy kapna ott több játékpercet mint itt.
A hír után teljesen felerősödtek a Draxler pletykák Di Marzio szerint már csak a bónusz mértékén és a részletek ütemezésén megy a box. Ha ez összejön és tényleg el tudjuk sózni Islát akkor ez egy nagyon komoly mercato, még akkor is ha ennek a csapatnak nagyon sok idő kell mire összeáll.
Ezt már csak egy utolsó órás, szokásos felesleges kutyaütő ötödik csatár igazolásával lehet elrontani...
Mindenesetre nagyon úgy tűnik nekem, hogy ezzel Marottáék Draxler érkezését készítik elő. Közben Draxlert a Wolfsburg ellen lecserélték, amint eldőlt a meccs, és bejelentették Höjbjerg érkezését a Bayerntől, aki kb. ugyanazokon a posztokon bevethető, mint a német. Még elsózzuk Islát, aztán tényleg arra használta Allegri az első fordulót, hogy az összes eladható portékát bemutassa. :)
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Zenit, Valencia, Lyon, Gent.
Chelsea, Porto, Dinamo Kijev, M. Tel-Aviv
vs
Juve, Man. City, Sevilla, M'Gladbach.
Barca, Leverkusen, Roma, BATE
Van egy kis kontraszt.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.08.27. 18:44:40
Amici di nessuno...
Azt a kurva... azt hiszem a tavalyi mákunk után, már ami a sorsolásokat illeti, nem panaszkodhatok, de beszoptuk rendesen. Nem lepődnék meg, ha innen tovább se mennénk. 4 topligás csapat egy csoportban, remek.
Sikerült az UEFA-nak elérnie, hogy vagy teljesen egyértelmű, izgalommentes csoportok vagy rohadt szoros, 3-4 közül bármelyik továbbmehet típusú csoportok jöttek össze. Tényleg ez így jó?
Amici di nessuno...
Isla tényleg egy tragédia, szerintem is menjen, ahova tud. Mondjuk el nem tudom képzelni egy értelmesnek tűnő csapat, mint a Sevilla miért tartana rá igényt, de vigyék nyugodtan. Amúgy eddig azt olvastam, hogy Llorentét elengedtük grátisz, hogy Islát megvegyék. Kicsit furcsán hangzik, de bárcsak igaz lenne.
Remélem Allegri nem csúszik majd folyamatosan le, mint Conte tette. Remélem nem kell egész évben azt néznem, hogy Comant meg Islát erőlteti Allegri, a jobb játékosok meg ülnek a padon. Mint Conténál Giaccherini, Borriello vagy Peluso esetében láttuk.
Amici di nessuno...
de kinevetem szücsyt :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
további totálisan érthetetlen lépésünk, de szerintem ezen a nyáron már semmin nem kell meglepődni: islát nem engedjük kölcsönbe a sevillához. tőle pedig aztán tényleg még ingyen és bérmentve is nagyon jó lenne megszabadulni, ellentétben llorentével, mert hétvégén is lehetett látni, hogy a mi köreinkben egyszerűen menthetetlen a csávó.

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.08.27. 13:20:22
Amici di nessuno...
Nem tudom mi basz fel jobban, ez vagy ez a kibaszott BL. Amit művelnek vele, az egyre szánalmasabb. Elnézve a kalapokat a második jóval erősebb, mint az első. Remélem Platiniék pedig megünneplik, hogy megint csak két olasz csapat lesz a főtáblán, de élvezhetjük majd a kazah Astana játékát a csoportkörben. Valaki tudja amúgy mi köze Kazahsztánnak Európához? Mert ennyi erővel indulhatna valami japán csapat is. A Torinó-Asztana út mintegy 4600 km és röpke 8-10 óra repülőút. Torinó messzebb van a kazah fővárostól, mint Peking. De amúgy Bécs is. Mi ez, ha nem valami kurva nagy vicc? Persze az egészre a koronát az teszi fel, hogy lehet az olasz focinak összességében még jobb is ez így, mert a Lazio szerezhet egy rakás pontot az EL-ben. Persze lehet így el kell adniuk Felipe Andersont...
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Viszont jópár éve még Marseille-meccseken figyeltem a játékát, és akkor szerettem volna, ha idejön. Csak hát az nem most volt.
Hajrá Magyarország!
engem az már jobban kezd foglalkoztatni, hogy dybalával mi lehet az újság, mert nagyon úgy néz ki, hogy a roma ellen is padozni fog, a sérüléséből csak most visszatérő morata is előbb kerül a kezdőbe. azért elég érdekes, hogy a közel 40 milliós igazolásunk már harmadik meccse maximum a 2. félidő közepétől kap lehetőséget, holott elvileg makk egészséges. persze, az elején vagyunk, és morata példáján láthattuk, hogy allegri amúgy sem az a mélyvízbe dobós típus, de valahogy nekem akkor is furcsa, főleg azért, mert mindig jobb lett a játék a beállásával.
én draxler leigazolásába nem élném bele magam, sőt úgy önmagában abba sem, hogy arra a posztra bárki érkezni fog. az, hogy heldt sejtelmesen tett egy megjegyzést, még nem azt jelenti, hogy hirtelen bele is mennének a bónuszokkal csökkentett ajánlatainkba, hisz azt hónapok óta töretlenül állítják, hogy őket bónuszok nem érdeklik. szerintem a legvalószínűbb jelenleg az, hogy hoz marotta egy belső középpályást még maximum és allegri elgondolkodik a formációváltáson. valahogy számomra a széljáték ilyen szintű megerősítése erre enged következtetni.