44078

ibogldrc.jpg

• preziosi
    egyre biztosabb mandragora szerződtetése, a sky szerint 5 millió + bónuszokban fognak megállapodni 5 évre a felek. én nagyon örülök, hogy sorra szerezzük meg a fiatal olasz játékosokat, és sturaro is bizonyította már párszor, hogy lehet rájuk számítani.
  • preziosi
    valószínűleg semmi nem lesz a dologból, a legújabb híresztelések szerint a romának viszont komoly esélye van rá, hogy leigazolja.

úgy néz ki, csatárigazolás nincs nálunk terítéken, zaza-t csak akkor engedjük el, ha valaki 25 millió + bónuszokat fizet érte, ebben az esetben viszont nem lenne kizárt, hogy ismét kölcsönvennénk matrit. (nekem semmi bajom vele, de remélem, ez csak valami vicc.) ebből úgysem lesz semmi, szóval szerintem a jelenlegi 4 csatárunkkal fogjuk befejezni a szezont. bírom simone-t, jó lenne, ha a harcos magatartása abban is megnyilvánulna, hogy nem riad vissza a versenyhelyzettől.

továbbra is minden gündoganról szól, valószínűleg ő lesz az újabb strigula, akivel kapcsolatban hónapokon keresztül órás szinten jelennek meg hírek, meg egy idő után majd minden nap majdnem leigazoljuk, de aztán úgysem lesz belőle semmi. a moutinho, banega-vonal sokkal hihetőbb lenne, ha tényleg középpályást akarunk januárban.
  • Trunks
    Ebben nyilván van valami, bár nála pont nem vagyok róla meggyőződve, hogy valaha is lesz belőle stabilan jó játékos. Volt mondjuk egy jó szezonja, azóta vagy sérült vagy nem játszik. A gond igazán azzal van, hogy pont nálunk kapná meg a lehetőséget? Erősen kétlem. Inkább egy Lazio-szintű csapatba kéne mennie, ahol játszhatna.
  • 9csöves9
    Ezer oka van annak, hogy egy játékos éppen nem játszik rendszeresen, nem csak feltétlenül azért mert szar. Megmutatta már hogy jó spíler ráadásul pont Allegrinél, nem hinném hogy ne kapna lehetőséget. Mindenesetre nem valami erős pletyka, kétlem, hogy lesz belőle valami.
  • Trunks
    Nagyon okosnak tűnne elhozni El Shaarawyt, aki még a gyengécske Monacóba se fér be. Nálunk biztos rengeteg játékidőt kapna... Zazáért meg ha valaki tényleg ennyit ad, akkor rögtön el kell engedni. Bár kicsit aggasztó a dolog, ha Morata ennyire szar formában folytatja.
  • szucsy89
    uh de jó hogy elhoztátok előlünk :D:D:D:D :P
  • 9csöves9
    Tény :D De hát ez nem az a világ ahol mindenki annyit ér mint amennyit fizetnek érte
  • limperatore
    kondogbia is került vagy 38-ba még se ér 15-t se :DDD
  • 9csöves9
    Mi nekünk is került vagy 15-be, angol kérő, el tudom képzelni.

#42303: Bevallom fingom sincs ki az a Mandragora, de minden fiatal olasznak örülök. Marotta állítólag nem akar olyan hibába esni mint anno Verrattival, megpróbál minél több olasz tehetséget még időben megszerezni.

Sáriban olcsón látnék fantáziát, Galliani valószínűleg bele is halna, ha nálunk maradandót alkotna. Eddig tulajdonképpen egy igazán jó féléve volt, de még mindig nagyon fiatal.

Fabregastól és Oscartól kiráz a hideg, remélem szóba sem kerülnek komolyabban. Szerencsére a fizetésük rögtön elriasztja Marottát.

Ami kimaradt a gyakrabban felmerülő hírekből, hogy Cácerest vinné az Inter és a Milan is. Nagyon sajnálnám, ha pont hozzájuk menne, de sajnos úgy tűnik lejárt az ideje nálunk, ráadásul rengeteg sérült is az utóbbi években. Ideális jolly joker lenne pedig a védelemben és a pályán mindig példás volt a hozzáállása.
  • limperatore
    Zazaert 27 millio? :D
  • preziosi
    akkor jöjjön pár mercato-s hír:

úgy néz ki, megvan az első igazolásunk, rolando mandragora 5 évre aláírhat a napokon belül. a 18 éves középpályás jelenleg a genoa játékosa, de kölcsönben a pescaraban játszik, olyan klubok álltak érte sorban, mint a roma, psg, city vagy chelsea. a formula hasonló lehet, mint sturaro esetében, egy ideig még hagyjuk kölcsönben, aztán nyáron vagy valamikor csatlakozik.

az olasz sajtó úgy véli, hogy allegri távozása után nem conte, hanem paulo sousa lesz az első számú jelölt a juventus edzői posztjára - ami szerintük akár már nyáron realizálódhat. én örülnék neki, de jelenleg nem látom okát, hogy allegri ne töltse ki a szerződését, és remélem, hogy ki is fogja.

allegri szívesen látná a csapatában el shaarawyt, akinek szüksége lenne a játékra, hogy bekerülhessen conte eb keretébe, így megindultak a találgatások, hogy akár már télen rábeszélheti a vezetőséget, hogy legalább egy kölcsönszerződéssel próbáljuk torinóba csábító a fáraót.

csatártémában maradna elvileg visszautasítottunk egy 27 milliós ajánlatot zazáért, a klub mindenképpen megtartaná a játékost, aki viszont ha nem kap több lehetőséget, már télen távozni szeretne. itt kerülhet a képbe el shaarawy, vagy akár a baselben játszó embolo. (őt régóta emlegetik velünk kapcsolatban, de most télen biztos nem lesz belőle semmi, nagyon drága lenne.)

a középpályára továbbra is gündogan allegri favoritja, marrotta úgy hírlik, meglepő módon a pénztárcát is képes lenne kinyitni, és akár már most egy 30 milliós ajánlattal megkörnyékezni a borussiát, akik viszont nem akarják elengedni a játékost szezon közben. a legtöbbet emlegetett alternatívák banega (aki a bl-ben nem játszhatna ugye), moutinho, illetve újabban matic, aki szintén nem lenne olcsó mulatság.

maticon kívül fabregas és oscar esetében is meleg még a chelsea-szál, pogba távozása esetén nyáron ezt a két játékost mindenképp torinóba csábítanánk.

közös szál még cuadrado, akire márciusban fognak visszatérni a felek. marotta csökkenteni akarja a kivásárlási árat, jelenleg nem biztos, hogy igényt fogunk tartani a játékosra, ő viszont mindenképp nálunk szeretne maradni.
  • Count Adyn
    Jah igazából mi is 4 et vágtunk idegenben
  • Lacee86
    Itt egy jobb szögből Allegri. :)

• Zsolti9014
    Pont ezt akartam írni. Szegény Péló... ööö... Melo nem sokat fejlődött, de azt is inkább visszafelé, már ami a mentális dolgait illeti. Pedig nem lett volna belőle rossz játékos, de valahogy a braziloknál nagyon ritkán születik olyan, aki fejben is össze tudja rakni magát, a technikai képességei is megvannak, és így egy valóban teljes karriert tud összerakni. Lásd Pato, Adriano, Melo, és még lehetne sorolni, valahogy mindig félremennek.
  • Count Adyn
    Durván néz ki hogy az első 5 helyezett 4 ponton belül van:)
  • Csacsi
    Szép lett így a tabella karácsonyra.....főleg a kezdés után. Úgy érzem a lélektani előny nálunk van.
  • 9csöves9
    Azt hittem már októberre kijön ez a féreg énje, de ami késik nem múlik.

3 pont, ennél jobbat nem is kívánhattunk volna a katasztrófa kezdés után. Kegyetlenül gyilkolni kell a kis-középcsapatokat, a rangadókat meg otthon nyomjuk. Bizakodhatunk.
  • Lacee86
    Sorozatban 7 győzelem, és már csak 3 pontra az Inter. Kell ennél szebb karácsony előtt? :)
  • Trunks
    Hú, ennek a Melo gyereknek még kevesebb agysejtje van, mint amikor nálunk játszott. Legalább végre megint kiszop az Inter.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.12.20. 22:36:47
  • Count Adyn
    kemények vagytok mint a 3 napos kecskeszar szücsykém:DDSDADSAD
  • szucsy89
    nézem, most vágtunk 4-et idegenben

• Lacee86
    xD
  • Grove4
    Te inkább nézzed a Milan meccset! :DDDD
  • szucsy89
    nyomorék balfasz
  • 9csöves9
    Jah akkor is ez volt. Csak akkor annyiban volt más a helyzet, hogy a klub döntött úgy hoz egy új edzőt a régi helyett, itt meg Guardiola akar lelépni, pedig a klub nagyon meg akarta tartani. Engem játékosként ez zavarna, de a Bayern van annyira vérprofi klub, hogy nem fognak ettől a hírtől összezuhanni.
  • Trunks
    Egyetértek. De nem ugyanezt csinálták Heynckes-szel is?
  • Lacee86
    xDD Kár, h a végét eltakarja a logo.
  • 9csöves9
    Közben hivatalos, hogy nyáron Ancelotti veszi át a Bayernt. Ennek mi értelme így télen bejelenteni?
  • 9csöves9
    Tuti elástam volna magam, ha innen elbasszuk...

• Lacee86
    Ez a vége, ez mi volt?? :O Allegri, te jó ég, ilyen idegesnek még talán sosem láttam, de meg tudom érteni...
  • Trunks
    Egy ilyen allegris gif kell majd. :DDD Nem lennék most a srácok helyében, elég rendesen leordíthatja a fejüket az öltözőben.
  • 9csöves9
    Általában egyszer minden ilyen ex gólt rúg nekünk, Bonucci tényleg homály. Mandzukicsot erre tartjuk, kicsit olyan Trezes volt mindkét gólja.
  • Trunks
    Logikus, mert jól kiegészítik egymást.

Pont akartam írni, hogy itt van Bajusz, vicces lenne, ha pont ő lőne ellenünk gólt. Erre negyedóra után tessék. Bonucci nagyon gyenge ma.
  • 9csöves9
    Most már amúgy teljesen világos, hogy az Evra-Cuadrado és a Sandro-Lichtsteiner párosok mellett tette le a voksát Allegri és így párban rotálja őket. Eddig működőképesnek is tűnik ez az elgondolás.
  • Trunks
    Ezek szerint csak álmodtam, hogy Rugani megint kezdő. Cuadrado kivételével valószínüleg ez a jelenlegi legerősebb kezdőként, úgyhogy tényleg nyerni kéne.
  • Lacee86
    Bizony, full papírforma meccsnek tűnne, mégsem lehet félvállról venni. Ha helyet előrelépni most valószínűleg nem is tudunk, fontos, hogy megtartsuk a mostani 4.-et, a morális jelentőségéről egy év végi győzelemnek nem is beszélve.
  • 9csöves9
    Lassan kezdés, szépen kell zárni az évet. Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Evra,Pogba,Marchisio,Khedira,Cuadrado-Dybala,Mandzukic várható.
  • 9csöves9
    De aztán remélem jössz is majd megmondani nekünk a frankót ha kiestünk.
  • Lacee86
    xD Az irreál ellen is temettek minket, aztán... :) Nem örülnek ám annyira Münchenben sztem, hogy minket kaptak.
  • Rdinho10
    Erre a gyenge seria A mezonyre ravernenk 30pontot...