Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
az majd akkor 100 ha nálatok játszik

továbbra sem értem mi a francnak kéne nekünk csatár

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
agüero 100 h hozzánk jön 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Zsolti9014
A Palermo sztárját, Fabrizio Miccolit lenyûgözte csapata mai Juventus felett aratott gyõzelme, és úgy gondolja, a Bianconerik jelenleg problémákkal küszködnek.

A Rosanerok megérdemelt 2-1 arányú gyõzelmet arattak ma a Stadio Olimpicoban a korán emberhátrányba kerülõ Juventus felett.

Miccoli iratkozott fel legelõbb a kijelzõtáblára, de Del Piero szabadrúgásból egyenlíteni tudott.

A villámgyorsan két sárga lapot összegyûjtõ Momo Sissokot leküldte a játékvezetõ a pályáról, majd a második félidõben csereként beállt Levan Mchelidze eldöntötte a mérkõzést a Palermo javára.

„Boldog vagyok, mert nagyszerû mérkõzést játszottunk, és nagyon elégedetté tesz ez a siker.”, nyilatkozta Miccoli a RaiSportnak, akit sérülése miatt késõbb le kellett cserélni.

„A Juventus? Megvannak a maguk problémái, így tudtuk, hogy jó eredményt érhetünk el ma, mivel nehéz idõszakon mennek keresztül.”

„Mindezek ellenére biztos vagyok benne, hogy átvészelik ezt a helyzetet, mert nagyszerû játékosok alkotják a csapatot.”

A Juventus védelmének fala, Giorgio Chiellini úgy érzi, hogy a vezetõedzõ folyamatos kritizálása nyugtalanná teszi a csapatot, és kijelentette, hogy mindenki Ranieri mögött áll.

A Juventus ma egy olyan mérkõzésen maradt alul a Palermoval szemben, amit kötelezõen meg kellett volna nyernie.

Az Öreg Hölgy szezonkezdete több, mint pozitív elõjelû volt: egy Fiorentina elleni idegenbeli döntetlent két gyõzelem követett az Udinese, majd Cagliari ellen, Del Piero csodálatos szabadrúgás gólja pedig a Zenit elleni BL mérkõzésen 3 pontot jelentett.

A Bianconerik azonban nem sok maradandót alkottak a legutóbbi bajnoki mérkõzéseiken, sõt a Bate elleni Bajnokok Ligája összecsapáson is hátrányból kellett pontot menteniük.

Az ex-Chelsea edzõ, Claudio Ranieri komoly tûz alá került, a legnagyobb tûzerõt pedig egy torinói lap, a Tuttosport képviseli. Az olasz válogatott védõ, Giorgio Chiellini viszont elutasítja a kritikákat.

„Az edzõ és köztünk levõ kapcsolat csodálatos.”, nyilatkozta tegnap a Radio 105-nek.

„Mindannyian ugyanabban a hajóban evezünk, és ugyanabba az irányba próbálunk haladni. Sajnos nem sikerült véghez vinnünk, amit elterveztünk, de senki sem gondolja úgy, hogy õt kellene hibáztatni, vagy akár kirúgni állásából.”

„És ez Alessandro Del Pierora is vonatkozik. Hallottam néhány halk pletykát róla, de emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy a Bate ellen is jól játszott, és majdnem be is talált. Továbbá neki köszönhetjük a Zenit ellen megszerzett 3 pontot is. Õ nem lehet a bûnbak.”, tört ki magából Chiellini.

„A dolog, amire alapozhatunk, az a tavalyi bajnoki helyezésünk, továbbá hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy idén 3 naponta mérkõzéseket játszunk.”

A Juventus csapatkapitánya állítja, hogy a csapat öltözõjében jó a hangulat és át fognak esni a jelenlegi krízishelyzeten.

Del Piero tagadja, hogy nézeteltérések lennének a csapat tagjai között, és úgy hiszi, az Öreg Hölgy egy egységet elegyet képez.

„Hogy problémák vannak-e az öltözõben? Én nem vettem észre semmilyen erre utaló jelet.”, mondta.

„Senki sem jött hozzám, hogy azt mondta volna, problémák vannak, és ha lennének is, megbeszélnénk szemtõl szembe.”

„Egység és szolidaritás jellemez minket, optimista vagyok a jövõre tekintve.”

„Keményen kell dolgoznunk, és beleadnunk minden tõlünk telhetõt. Rengeteg dolog nem jött össze mostanság, de egységesek kell maradnunk.”

mindhárom hír forrás: juventushungary.hu

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
viccen kívül: szerintem nem biztos hogy belebukna.

Hajrá Magyarország!

Trunks
és akkor minden fordulóban adnák a Juve meccsét elõben 😄DD

Amici di nessuno...

Count Adyn
aztán csattoghat a mágnestábla😄SADA

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

McFrost
Szerintem legyen Várhidi a tréner, imádja az olasz focit is ingyér is elvállalná tutira😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9

gabber_saviola

<#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9

9csöves9
bazmeg😄D

Trunks
Náluk van egy sokkal jobb jelöltem: Zeman <#mf2>

Amici di nessuno...

forzajuve5
ezt el ne áruld a olasz újságíróknak

9csöves9
😄D

egy Donadoni-Mancini-Ancelotti hármast eltudnék képzelni<#eljen>

limperatore
Robert Mancini szabad 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Ezt még nem láttam, amikor írtam a hsz-t. Legalább ennyi.

Amici di nessuno...

Trunks
A vicc az volt, hogy a BATE-meccs után se mondta, hogy szégyen ez az eredmény. Hanem: "tudtuk, hogy kemény ellenféllel lesz dolgunk bla-bla". Ennél sokkal szarabbul nem tudunk játszani, mint az elmúlt néhány meccsen. Kíváncsi vagyok, Ranieri tud-e önkritikát gyakorolni, mert nem úgy tûnik. Pedig sajnos kéne...

Amici di nessuno...

9csöves9
de legalább bocsánatot kért a szurkolóktól az egész csapat nevében

9csöves9
Ranieri megint nem bírta kimondani a meccs után,hogy ez 0

forzajuve5
most nézegetem a tabellát, az a vicc, hogy az egész bajnokság meg van zuhanva, elsõ helyezettnek van 6 forduló után 13 pontja. idén biztos nem döl meg az egy idényben megszerzett legtöbb pont rekordja

Grove4
XD,nekem valahogy Trez is hiányzik,megnyugtató,hogy hiába nem jól játszott,de ha a 90.percben is tud a seggével gólt lõni egy rossz beadásból😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
minden szurkoló bedob pár eurót a közösbe és veszünk játékosokat 😄

Grove4
"most mindenkibõl a kesereûség beszél, jogosan, de nem szabad feladni, bízni kell a csapatban, és továbbra is Forza Juve!!!"-ez az én mondatom😄,és ezzel a legmélyebben egyetértek,hiszem,ha kiállunk a csapat mellet,sikerülhet a lehetetlen!Voltunk mi már szarabb helyzetben is,nem sokszor ,de voltunk!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ha ez így megy tovább akkor a klub venni fog nekem egy új TV-t mert ezt mérgemben kibaszom az ablakon.

azt hiszem amit most látunk, az az utóbbi idõk legroszabb szezonja lesz sajnos.

edzõváltás egy érdekes kérdés, már nyáron lépni kellett volna ez ügyben is. Lippit rá kellett volna, és szerintem rá is lehetett volna venni a visszatérésre. Ranieri nagyszerú személyiség, de úgy áll ott a pálya szélén amikor gebasz van, mint egy kisgyerek az elsõ napján az iskolában.

most mindenkibõl a kesereûség beszél, jogosan, de nem szabad feladni, bízni kell a csapatban, és továbbra is Forza Juve!!!

Grove4
Szerintem Palladinhot is vissza lehetne hívni,tény hogy sok játékosunk lenne ,de a bõ keret nem hátrány szerintem!

Forza Italia
teljesen egyetértek veled. Elhiszem h a kizárás meg minden anyagi veszteség de azért ennél többet kell befektetnünk ha valamit akarunk. Mert egyenlõre teccik nem teccik nem tudjuk felvenni a harcot az Interrel. Agüero egyik kedvencem jó lenne még a mester Del Piero oldalán látni a csatársorba.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Jah Agüerot kihagytam és sztem Stendardot is megtarthattuk volna!

Grove4
Egy"rövid" kis eszmefutattás részemrõl😞a meccsen nem kommentálom,ez és az elmúlt forulók eredményei magáért beszélnek,bár ennek a meccsnek csak az elsõ félidejét láttam,de lehet hogy jobb is így,amit a csapat mostanában játszik az katasztrófa!Hol van a tavalyi szezonbeli tûz,pörgés,motiváció,szép.látványos játék???Áh...)Szerintem alapvetõen a motiváltsággal és a C kategóriás játékosokkal van a baj,és persze Ranierivel(eddig egész jó edzõnek tartottam,de kezdek kiábrándulni belõle,és ne mondja nekem senki,hogy idõ,mire beépíti az új játékosokat a keretbe! Ancelottinak ez nem telik idõbe???Mindenki csak szabadkozik a játékosok és a Juve elõljárói közül,ahelyet,hogy kimondanák:elkúrtuk,nem kicsit...nagyon!!Viccet félretéve,ha Gigli még egy darabig szeretné a BL himnuszát hallgatni,akkor ne fukarkodjon,nyissa ki a pénztárcáját és kölcsön minõségi játékosokra!!)Lehet,hogy nem én vagyok az edzõ,és biztos,hogy tõlem okosabbak irányítják a csapatot.de megosztom elképzelésem veletek a játékosokkal kapcsolatban.Szóval kezdjük a védelemmel,egy pár szóval szeretném jellemezni:egy rakat szar!(Secco:"Nekünk van a legjobb védelmünk Olaszországban!"-haha😄)Chiellini a legjobb ebben a csapatrészben,Grygera is igyekszik,vele is meg vagyok nagyából elégedve,De Ceglie is jó,és fiatal,tehát még van hova fejlõdnie,de mondom még egyszer,szerintem tehetséges és nagy játékos lesz belõle,Mellber,vele sincs semmi bajom,tény hogy öreg és sérülékeny,ez hátráltatja,de egész jó,Molinaroról nem szeretnék szólni,katasztrófa,bár vannak jó meccsei ,de szerintem el kellene adni,és visszahívni Criscitot!Nem elég hogy aránylag jó játékosok alkotják a védelmet,ha nem tudnak összedolgozni,masszívnak és csapatjátékosnak kell lenni!Jelöltjeim erre a játékrészre(a védelmen belüli posztokat nem tudom ezeknek a játékosoknak,nem lehülyézni!😄és tudom,hogy egy-kettõt szinte lehetetlen lenne elhozni a jelenlegi klubjától)szal:Grosso,Jankulovski,Ivanovic,meg ugye Criscito,most hirtelen õk jutottak eszembe!
A középpályán is gondok vannak(köszönhetõen Secconak és a "zseniális" vezetõségnek)............Sissoko!!!!!!!............Ejha!!! Én már akkor sem láttam benne sok fantáziát,amikor idekerült,jó ha volt két jó meccse mióta zebracsíkban nyomja,szerintem igen kevés az érzéke a focihoz és buta is,passzolni nagyon ritkán tud jól,többnyire csak az ellenfél mögött kapálózik labdaszerzés címen,és amit ma is mûvelt,teljesen egyet értek az elõttem szólóval asszem Trunks fogalmazta meg,teljesen jogos volt a kiállítása,én õt is elküldeném, a felaszabaduéó összeget,pedig elosztanám arányosan a 3 fiatal (Giovinco,De Ceglie,Marchisio) között,vagyis hozzácsapnám a jelenlegi fizetésösszegükhöz.Szerintem Poulsen sem ide való,eltûnik a mezõnyben ,rosszul játszik.Tiagot rég el kellet volna adni és nem koptatná itt a padot,hanem egy új játékos focizna(nem tudom ismeri e ezt a szót a portugál gyerek) helyette.Az öregekrõl most nem szólnék.Ide is jöhetne pár ember(Diego,Schweinsteiger,Aquilani,Xabi),jah és még annyi ,hogy Zanetti játéka számomra nagyon hiányzik.
Elõl sztem jó játékosok vannak,csak ki kellene szolgálni õket!Iaquinta hozzáállása(bl gólöröm)mindenki számára követendõ példa lehetne!A jövõre nézve(ha a két zseni😄el Piero és Trezeguet visszavonul)lehetne hozni Huntelaar-t és Benzemat

Ennyit akartam,bocs,hogy hosszúra nyúlt,de valamin nagyon változtatni kéne mert most eléggé kakiban vagyunk,de ennek ellenére:FORZA JUVE ,ne adjátok fel!

nono84
Hullámvölgy, sajnos nem kicsi 😞

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
teljesen mindegy ki jönne,mert ennél szarabbak nem lehetünk

9csöves9
egy szót nem érdemel ez a szarság...grat a Palermonak

BADE
Ranierit meneszteni kellene,csak kérdés,hogy év közben ki jöhetne...
Vialli,Conte,Ferrara-t szívesen látnám.(mondjuk Conte-nak,meg Ferraranak van munkája)
Szerencsére jön 1 hét pihenõ a váogatott meccsek miatt,1-2 sérült felépülhet.
Kíváncsi leszek Grygera új fogsorára😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
a 3 fiatal valóban jól játszott

Zsolti9014
szegény Grygera

a csapatnak meg javulni kell.
de szerintem Seba mellett De Ceglie és Marchisio is nagyon jó. Marchisio játéka csak nekem jött be?

Hajrá Magyarország!

Trunks
Kb. ezen a 3 meccsen el is ment a bajnokság, mert mindhármat hozni kellett volna. A 9 helyett 2 pont... A védelem egy vicc, már szezonkezdéskor láthattuk. Viszont Chiellini nélkül már jelzõket se találok rá. De Ceglie mondjuk sztem egész jól nyomta (Molinarónál pedig mindenféleképpen), de a többiek no comment.

Amici di nessuno...

Csacsi
Hát a Palermo, emberelõnyben 35 percig nem jöt át a félpályán. Egyszer átjöttek, és gólt rúgtak. A másik a leshelyzet. 2 méter volt. Ezt nem szabad eltéveszteni ilyen szinten.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
szarok vagyunk, ez van...
nem elég motivált a csapat, hogy ez kinek a hibája, azt nem tudom, de valamin nagyon változtatni kell

Forza Italia
a másik h 6 forduló ment le asszem és mind a 6 fordulóba más volt a kezdõ csapat. Hát ezt nem tom h hol a francba nyalta Ranieri de valaki fejbe verhetné h ez így nem jó.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Grygerának durván kiverték a fogát...

Nem érdemeltünk gyõzelmet, de az x meglehetett volna. Jó játékkal könnyedén nyernünk kellett volna a meccset, a Palermo nem sokat mutatott támadásban. Ranieri meg mehet a búsba.

Amici di nessuno...

BADE
szegény Grygera,irány a fogorvos...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Fabio Capello
Elég lesz már a kísérletezésbõl, vagy álljunk le ezzel a vagy bejön vagy nem stratégiával, és játsszunk minõségi focit... Én szvsz még egy meccset adnék Ranierinek, ha ott nem képes nyerni, aviszontlátásra

hihetetlen, hogy mostmár gyakorlatilag öt meccse simán hozható meccseket nem vagyunk képesek megnyerni.

Forza Italia
Hát 4 pont hátrányunk lesz az Interrel szembe ha kikapunk. Januárig valamit ki kéne találni h ne szakadjunk le nagyon és nagy játékosokat kell igazolnunk,mert ha ez így megy nem leszünk benn az elsõ 4 be

Fabio Capello
De mér... mér nem lehet összezárni ha egyszer látja hogy befelé fog mozogni???

Fabio Capello
az lehet, de akkor is látnia kellett volna, hogy a védelmünk 2-3 ember sérülése esetén (mint most!) körülbelül a békafossal egyenlõ, jópár minõségi igazolás kellett volna a védelembe... mellberg lehet hogy tapasztalt, de most is láthattuk, egy rossz mozdulat és már hordágyon megy le a pályáról, öreg már szegény... 😄

egyébiránt pedig DP gólja csodálatos volt, forza Juve 😊

Kaplan
De smucig volt és most ez van, azért mert elégedetlenkedünk nem lesz jobb. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
hát ha nem lett volna smucig a vezetés akkor Xabi Alonso itt focizna,és azért õ sokkal jobb focista mint Paulsen.

Kaplan
Nem értem mi a bajotok Poulsennel, a feladatát jól ellátja. Giovinco, Camo, Poulsen, Sisokko nagyon is jó kp.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
Az az igazság h Seccoék megint elcseszték az átigazolási szezont. Melberg már nem fiatal,Knezevics,Paulsen, nem Juve szintû játékosok. Csatársorunk az az egy jó, na meg Buffon a kapuba, de a középpálya meg a védelem az egy katasztrófa. Nem értem mért nem lehet normálisan Juve szintû játékosokat venni. Sissoko meg nem tom minek kapál ennyit. Jó játékos de sokszor elkapja a hév és ez lesz belõle.

McFrost
Igazad van. Elmaradtak a nagy igazolások is.
Amúgy Mellberg egy vak állat, ugyanolyan mint Újfalusi. Hassan is jobb védõt játszani mint ez a viking kõszikla.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Trunks
Teljesen igaz. A szar kiegészítõemberek megvétele ezzel jár sajnos... ezt már régen észre kellett volna venni.

Amici di nessuno...