Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbra sem értem mi a francnak kéne nekünk csatár
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Rosanerok megérdemelt 2-1 arányú gyõzelmet arattak ma a Stadio Olimpicoban a korán emberhátrányba kerülõ Juventus felett.
Miccoli iratkozott fel legelõbb a kijelzõtáblára, de Del Piero szabadrúgásból egyenlíteni tudott.
A villámgyorsan két sárga lapot összegyûjtõ Momo Sissokot leküldte a játékvezetõ a pályáról, majd a második félidõben csereként beállt Levan Mchelidze eldöntötte a mérkõzést a Palermo javára.
„Boldog vagyok, mert nagyszerû mérkõzést játszottunk, és nagyon elégedetté tesz ez a siker.”, nyilatkozta Miccoli a RaiSportnak, akit sérülése miatt késõbb le kellett cserélni.
„A Juventus? Megvannak a maguk problémái, így tudtuk, hogy jó eredményt érhetünk el ma, mivel nehéz idõszakon mennek keresztül.”
„Mindezek ellenére biztos vagyok benne, hogy átvészelik ezt a helyzetet, mert nagyszerû játékosok alkotják a csapatot.”
A Juventus védelmének fala, Giorgio Chiellini úgy érzi, hogy a vezetõedzõ folyamatos kritizálása nyugtalanná teszi a csapatot, és kijelentette, hogy mindenki Ranieri mögött áll.
A Juventus ma egy olyan mérkõzésen maradt alul a Palermoval szemben, amit kötelezõen meg kellett volna nyernie.
Az Öreg Hölgy szezonkezdete több, mint pozitív elõjelû volt: egy Fiorentina elleni idegenbeli döntetlent két gyõzelem követett az Udinese, majd Cagliari ellen, Del Piero csodálatos szabadrúgás gólja pedig a Zenit elleni BL mérkõzésen 3 pontot jelentett.
A Bianconerik azonban nem sok maradandót alkottak a legutóbbi bajnoki mérkõzéseiken, sõt a Bate elleni Bajnokok Ligája összecsapáson is hátrányból kellett pontot menteniük.
Az ex-Chelsea edzõ, Claudio Ranieri komoly tûz alá került, a legnagyobb tûzerõt pedig egy torinói lap, a Tuttosport képviseli. Az olasz válogatott védõ, Giorgio Chiellini viszont elutasítja a kritikákat.
„Az edzõ és köztünk levõ kapcsolat csodálatos.”, nyilatkozta tegnap a Radio 105-nek.
„Mindannyian ugyanabban a hajóban evezünk, és ugyanabba az irányba próbálunk haladni. Sajnos nem sikerült véghez vinnünk, amit elterveztünk, de senki sem gondolja úgy, hogy õt kellene hibáztatni, vagy akár kirúgni állásából.”
„És ez Alessandro Del Pierora is vonatkozik. Hallottam néhány halk pletykát róla, de emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy a Bate ellen is jól játszott, és majdnem be is talált. Továbbá neki köszönhetjük a Zenit ellen megszerzett 3 pontot is. Õ nem lehet a bûnbak.”, tört ki magából Chiellini.
„A dolog, amire alapozhatunk, az a tavalyi bajnoki helyezésünk, továbbá hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy idén 3 naponta mérkõzéseket játszunk.”
A Juventus csapatkapitánya állítja, hogy a csapat öltözõjében jó a hangulat és át fognak esni a jelenlegi krízishelyzeten.
Del Piero tagadja, hogy nézeteltérések lennének a csapat tagjai között, és úgy hiszi, az Öreg Hölgy egy egységet elegyet képez.
„Hogy problémák vannak-e az öltözõben? Én nem vettem észre semmilyen erre utaló jelet.”, mondta.
„Senki sem jött hozzám, hogy azt mondta volna, problémák vannak, és ha lennének is, megbeszélnénk szemtõl szembe.”
„Egység és szolidaritás jellemez minket, optimista vagyok a jövõre tekintve.”
„Keményen kell dolgoznunk, és beleadnunk minden tõlünk telhetõt. Rengeteg dolog nem jött össze mostanság, de egységesek kell maradnunk.”
mindhárom hír forrás: juventushungary.hu
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
<#worship>#worship>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egy Donadoni-Mancini-Ancelotti hármast eltudnék képzelni<#eljen>#eljen>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
azt hiszem amit most látunk, az az utóbbi idõk legroszabb szezonja lesz sajnos.
edzõváltás egy érdekes kérdés, már nyáron lépni kellett volna ez ügyben is. Lippit rá kellett volna, és szerintem rá is lehetett volna venni a visszatérésre. Ranieri nagyszerú személyiség, de úgy áll ott a pálya szélén amikor gebasz van, mint egy kisgyerek az elsõ napján az iskolában.
most mindenkibõl a kesereûség beszél, jogosan, de nem szabad feladni, bízni kell a csapatban, és továbbra is Forza Juve!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A középpályán is gondok vannak(köszönhetõen Secconak és a "zseniális" vezetõségnek)............Sissoko!!!!!!!............Ejha!!! Én már akkor sem láttam benne sok fantáziát,amikor idekerült,jó ha volt két jó meccse mióta zebracsíkban nyomja,szerintem igen kevés az érzéke a focihoz és buta is,passzolni nagyon ritkán tud jól,többnyire csak az ellenfél mögött kapálózik labdaszerzés címen,és amit ma is mûvelt,teljesen egyet értek az elõttem szólóval asszem Trunks fogalmazta meg,teljesen jogos volt a kiállítása,én õt is elküldeném, a felaszabaduéó összeget,pedig elosztanám arányosan a 3 fiatal (Giovinco,De Ceglie,Marchisio) között,vagyis hozzácsapnám a jelenlegi fizetésösszegükhöz.Szerintem Poulsen sem ide való,eltûnik a mezõnyben ,rosszul játszik.Tiagot rég el kellet volna adni és nem koptatná itt a padot,hanem egy új játékos focizna(nem tudom ismeri e ezt a szót a portugál gyerek) helyette.Az öregekrõl most nem szólnék.Ide is jöhetne pár ember(Diego,Schweinsteiger,Aquilani,Xabi),jah és még annyi ,hogy Zanetti játéka számomra nagyon hiányzik.
Elõl sztem jó játékosok vannak,csak ki kellene szolgálni õket!Iaquinta hozzáállása(bl gólöröm)mindenki számára követendõ példa lehetne!A jövõre nézve(ha a két zseni😄el Piero és Trezeguet visszavonul)lehetne hozni Huntelaar-t és Benzemat
Ennyit akartam,bocs,hogy hosszúra nyúlt,de valamin nagyon változtatni kéne mert most eléggé kakiban vagyunk,de ennek ellenére:FORZA JUVE ,ne adjátok fel!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Vialli,Conte,Ferrara-t szívesen látnám.(mondjuk Conte-nak,meg Ferraranak van munkája)
Szerencsére jön 1 hét pihenõ a váogatott meccsek miatt,1-2 sérült felépülhet.
Kíváncsi leszek Grygera új fogsorára😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a csapatnak meg javulni kell.
de szerintem Seba mellett De Ceglie és Marchisio is nagyon jó. Marchisio játéka csak nekem jött be?
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nem elég motivált a csapat, hogy ez kinek a hibája, azt nem tudom, de valamin nagyon változtatni kell
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem érdemeltünk gyõzelmet, de az x meglehetett volna. Jó játékkal könnyedén nyernünk kellett volna a meccset, a Palermo nem sokat mutatott támadásban. Ranieri meg mehet a búsba.
Amici di nessuno...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
hihetetlen, hogy mostmár gyakorlatilag öt meccse simán hozható meccseket nem vagyunk képesek megnyerni.
egyébiránt pedig DP gólja csodálatos volt, forza Juve 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy Mellberg egy vak állat, ugyanolyan mint Újfalusi. Hassan is jobb védõt játszani mint ez a viking kõszikla.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8