Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
De nem akarom erre fogni. Arra se akarom fogni, hogy a Palermo gyakorlatilag az egyetlen helyzetét berúgta, mert mi is ezt tettük. Egyszerûen kevés az, amit a csapat mutat. Ilyen játékkal nem lehet meccseket nyerni (pláne nem bajnokságot...)
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Rögtön az elsõ szabálytalanságára sárgát kapott(közben meg Gio-t dúrván felrúgták,de az még figyelmeztetést sem érdemelt)
Összesen 3 szabálytalansága volt Sissokonak.
Nagyon rájátszott a palermoi játékos,már kezdetektõl fogva erre mentek rá.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Két dolgon csodálkoztam: hogy Sissoko egészen a 40. percig a pályán maradhatott (már 20 perccel korábban ki kellett volna küldeni), vmint hogy ilyen sokáig kellett várni az elsõ piros lapjára. Vki megtaníthatná focizni, mert csak ész nélkül megy elõre és próbál szerezni. Továbbá az se lenne baj, ha megtanulna passzolni.
Marchisio volt egész jó, meg Amauri, csak nem kapott használható labdá(ka)t. Alex szép gólt lõtt, bár nagy kapushiba volt. A védelem tragikus. Buffont viszont nem hibáztatnám a gól miatt - ellentétben fülöplacikával -, hiszen rohadt nagyot védett, nem is ütötte rossz helyre, a védõk maradtak le nagyon.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...

láttátok Gigli cipõjét?😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Megromlott Del Piero és Ranieri viszona?
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus kapitánya, Alessandro Del Piero összeveszett trénerével, Claudio Ranierivel…
Úgy tûnik, hogy a vivonói problémák egyre rosszabbra fordulnak, miután a csütörtöki edzésen összekülönbözött egymással a kapitány és a szakvezetõ.
A Bianconerik a szezon e szakaszában nem igazán meggyõzõek, hiszen három egymást követõ tétmérkõzésen sem tudtak gyõzelmet aratni.
A Tuttosport szerint, Ranieri tegnap délután magához hívatta játékosait annak érdekében, hogy a velük kapcsolatos problémákra, valamint azon dolgokra térjen ki, amik rosszul mentek az elmúlt találkozókon, ám úgy tûnik, hogy ez nem igazán tetszett Del Piero-nak, aki csak ennyit válaszolt: „Nem vagyok probléma.”
A Capitano szavai nem csaltak mosolyt edzõi arcára. Ranieri és a támadó ezután 10 percen keresztül vitatkozott egymással, ám egyikük sem volt hajlandó engedni a saját állításából, minekután Del Piero dühösen hagyta ott az edzõközpontot.
Pletykák szerint a tréner nem igazán elégedett Del Piero jelenlegi formájával, hiszen az elmúlt idõszakban ritkán szerez gólt. Legutóbb szeptemberben a Zenit elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen volt eredményes.
A Pinturicchio becenévre hallgató futballista vélhetõen ki fogja hagyni a vasárnap megrendezésre kerülõ Palermo elleni bajnoki összecsapást, a helyét pedig Vincenzo Iaquinta fogja átvenni. A problémák tovább gyûrûznek, hiszen Pavel Nedved is kihagyja a Rosanerok elleni összecsapást a mostanában mutatott gyenge formája miatt, a helyettese pedig az a Sebastian Giovinco lesz, aki a BATE elleni mérkõzésen együttese egyik húzóembere volt.
www.goal.com(juventushungary)
Secco elutasítja Giovinco kéréseit
Sebastian Giovinco még mindig nem írta alá új kontraktusát a Juventus-al, mivel Alessio Secco továbbra sem hajlandó megadni a kívánt fizetést.
Giovinco szerzõdéshosszabbítási tárgyalásai már hónapok óta zajlanak, és a kompromisszum csak nem akar létre jönni.
A Gazzetta szerint a 21 éves játékos 1 millió eurót szeretne évente, de Secco-ék csak 450 000 eurót hajlandók megadni, mint a többi Juve fiatalnak is.
Giovinco-t éppen ezért hozták szóba az Arsenal-al, ráadásul Arsene Wenger többször dicsérte már kreativitása és fantáziája miatt.
Az angol sajtó szerint az Ágyúsok januárban készek harcba szállni Atom Antiért, és a ha a jelen helyzet nem változik, sikeresek is lehetnek.
Giovinco és a Juventus a jövõ héten ismét egymással tárgyalnak, és remélhetõleg közelednek majd az álláspontok egymáshoz.
www.goal.com(juventushungary)
a sport1 nyomatja a meccset
Terlizzi mégis jó lett volna kölcsönbe!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
poén de azért van benne valami
"Claudio Ranieri válasz | megnéz 2008.10.01 17:26:25 © (62555)
Na, ha már szóba kerültem...
Egyesek a tévé elõtt ülve, többezer km távolságból is kurva okosnak hiszik magukat. Az a gond, hogy nem ti vagytok a kispadon (némelyikõtök örül, ha egyáltalán eljut egy Juve-meccsre), körülbelül annyi rálátásotok van a dologra, mint nekem a vietnámi gazdasági életre.
Az nem úgy megy, hogy a gép elõtt hatalmasra hízlalt seggeteken ülve megmondjátok, hogy mi a helyes taktika...hogy támadni kell, meg ilyen baromságok. Tényleg??? Tegnap kibaszottul támadó taktikát erõltettem, csak tudjátok, elfelejtitek, hogy vannak ám különbözõ tereptárgyak a pályán, pl. az ellenfél. Basszátok meg, azt hiszitek, hogy olyan könnyû ez? Elmegy az ember a kucsmát dobálgató, minszki parasztok közé, akiknek életük álma, hogy csapatuk legalább felrúgjon egy-két Juve-sztárt. Ezek vért ittak, ma már nem úgy megy, mint bõ tíz éve, hogy elutazunk és nyerünk. Mondjuk 10 éve sem volt könnyû, de ma már pláne nem az.
Ki a faszt akartok ki edzõnek? Milyen szupermenrõl álmodoztok? Hogy bárki idejön, átveszi a csapatot és a bajnokságtól kezdve a BL-en át, az országgyûlési választásokig mindent megnyerünk?
A taktikai tanácsaitokat meg dugjátok fel magatoknak!"
"Claudio Ranieri válasz | megnéz 2008.10.01 20:48:45 © (62571)
Kedves homoszexuális barátom!
Mivel tudok a sorok között olvasni, hamar rájöttem, hogy Molinaróról beszélsz. Gondolom, tegnap nem esett le, hogy De Ceglie játszott azon a poszton, de mindegy is. Akár tetszik, akár nem, kettejük között fogok rotálni a továbbiakban. Tudod miért, langyikám? Mert nincs más. Megtehetném, hogy kiteszem Chiellinit oda, ahol korábban játszott, de ekkor azt kapnám a hozzád hasonló okosoktól, hogy miért gyengítem a védelem közepét.
Mi a faszt tegyek? Tanítsam meg beadni? Mi ez, valami focisuli? Én sem vagyok vele mindig elégedett, de a védezezési feladatait elég jól látja el. A Zenit ellen, amikor már kritikus mértéket öltött a hibáinak száma, lehoztam. Csókoltatlak. Sajnos tegnap De Ceglie is gyenge volt, nem tudok mit tenni. Ez nem valami kibaszott managerprogram, amelyben le lehet igazolni visszamenõleg Cabrinit meg Roberto Carlost.
Ez van, velük kell megoldani a bal oldali védekezést. A manager-programotokban meg azt igazoltok le és küldtök a pályára, akit akartok. Az a ti világotok. "
A Juventus kedden már elvesztette Nicola Legrottaglie-t a BATE Boriszov elleni mérkõzésen, és most úgy tûnik, Giorgio Chiellini neve is felkerül a sérültek listájára.
A fiatal védõ jobb térde a ma reggeli edzés közben sérült meg, és Chiellini komoly fájdalmak közepette rogyott össze.
A Juventus még nem adott hírt a sérülés komolyságáról, de a hírek szerint nem olyan súlyos, mint a Berlusconi Kupán elszenvedett sérülés, amikor három hetet kellett kihagynia. A játékos délután esik át a részletes vizsgálatokon, de nagyon úgy tûnik, hogy a Palermo ellen nem léphet majd pályára.
A legújabb sérülés miatt Ranieri igen nehéz helyzetbe került, hiszen csak két belsõ védõje - Olof Mellberg és Dario Knezeviæ - maradt, akik közül utóbbi csak nemrég épült fel.
ha tényleg edzõváltásra kerülne a sor(amit kötve hiszek) akkor mindenképp Prandelli az ideális választás
A legújabb olasz pletykák szerint megingott Claudio Ranieri tréneri széke a Juventusnál, és egyes lapok már a lehetséges utódik neveit is tudni vélik.
A Bianconeri jól kezdte a szezont, de azóta valamiért nem megy a játék; a bajnokságban csak döntetlenre futotta a Catania és a Sampdoria ellen is, és a Bajnokok Ligájában sem sikerült gyõzni a BATE Boriszov elleni találkozón, sõt 2-0-ás hátrányból kellett felállni.
Olaszország újságírói sohasem türelmükrõl voltak híresek, és Ranieri utóbbi idõben mutatott sikertelensége meg is hozta eredményét: egyre több lap arról ír, hogy a trénert hamarosan menesztik.
A 'Tuttosport' szerint az elsõszámú kiszemelt Cesare Prandelli, de nem valószínû, hogy a Fiorentina jelenlegi edzõje pont a klub egyik legnagyobb riválisához szerzõdne. A másik lehetõség a Juventus egykori játékosa, Ciro Ferrara, aki jelenleg is a csapat mellett dolgozik, és tagja volt a világbajnok edzõi stábnak is.
Ranieri és a Juventus jelenleg a Palermo elleni összecsapásra készül, de nem valószínû, hogy az edzõt megrendítenék a róla szóló pletykák...
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nagy fociõrült vagy akkor te is 😄
nekem is volt valamilyen adidas tricolore labdám, de már elhagytam valahl sajnos :s meg vettem annó ausztriában euro 2004(ezüst szinû)replika labdát, de azt meg pénzhiány miatt eladtam 😄