Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Andrade: kár hogy így alakult a sorsa, stabil tagja lenne a védelemnek
Knezevic: annyira nem gyõzött meg a játéka, õ hiánya még nem volna nagy baj
Zebina: õt sem hiányolom
Marchionni: ha odateszi magát, akkor nagyon tetszik amit csinál, szívesen látnám többször a pályán
Trezeguet: legjobb befejezõ csatárunk
Chiellini: nélküle nem tudom elképzelni a jelenlegi védelmet
Zanetti: õ rutinja, tudása és lelkesedése nagyon kellene a középpályára
Legrottaglie: õ is és Chiellini is? na ne. kész átjáróház lesz a védelem
Iaquinta: így hogy nincs Trez így nagyon kellene
Buffon: most kell nagyon bizakodni, hogy legalább Maningernek ne legyen semmi baja, mert ha Chimenti kerül a kapuba akkor kész vége annyi. azt hiszem az a õ hiánya a legnagyobb érvágás
Camoranesi: nagyon fog hiányozni a pályán végzett munkája, remélem az a 3 hét lerövidül
Andrade: kár hogy így alakult a sorsa, stabil tagja lenne a védelemnek
Chiellini: nélküle nem tudom elképzelni a jelenlegi védelmet
Zanetti: õ rutinja, tudása és lelkesedése nagyon kellene a középpályára
Legrottaglie: õ is és Chiellini is? na ne. kész átjáróház lesz a védelem
Iaquinta:
az index fórumon írták be ezt a listát,ez is hihetetlen.és még csak október közepe van
a bajnokság kezdete óta kidõlõ játékosaink
Andrade: vége a szezonnak.
Knezevic: 4 hét kb.
Zebina: 2-3 hónap.
Chiellini: 1 hónap.
Marchionni: 1 hónap.
Zanetti: 2-3 hónap.
Trezeguet: 4-5 hónap.
Legrottaglie: 2-3 hét.
Iaquinta: 2 hét.
Mellberg: 2-3 hét.
Buffon: 2 hónap.
Camoranesi: 3 hét.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
„A Juventushoz akarok menni. Ez nagy lehetõség lenne számomra, annak ellenére, hogy így nem játszhatnék a Bajnokok Ligájában” – mondta az FC Barcelona középpályása.
Touré azután nyilatkozott ilyen szépeket az olasz klubról, hogy a médiában elkezdtek cikkezni arról, hogy a jelenlegi csapatában kevés lehetõséget kapó játékos iránt élénken érdeklõdik a Juventus.
NSO
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sérültek százával
Igen nagy a probléma a Juventus háza táján, hiszen folyamatosan dõlnek ki a játéksok a keretbõl...
Nicola Legrottaglie Minszkben szerzett sérülése után még nem épült fel teljesen, talán a Real Madrid ellen pályára léphet, a Napoli ellen biztosan nem.
Olof Mellberg a Sampdoria ellen sérült meg, s a hírek szerint a Real ellen már ott lehet a keretben, a Napoli ellen még nem.
Giorgio Chiellini felépült sérülésébõl, s már Lippi is számít rá a Squadra Azzurra két mérkõzésén.
Paolo De Ceglie az U21-es válogatott egyik edzésén sérült meg, minden bizonnyal kihagyja a Napoli és a Real Madrid elleni mérkõzést is.
Jonathan Zebina körülbelül 1-2 héten belül térhet vissza a pályára hosszú sérülése után.
Cristiano Zanetti hosszú sérülése után végre teljes értékû edzésmunkát tudott végezni, a Napoli ellen talán már pályára léphet.
Mauro Camoranesi sérülése kevésbé súlyos a vártnál, így õ minden bizonnyal ott lehet a Napoli és a Real Madrid elleni mérkõzéseken.
Vincenzo Iaquinta is felépült Minszkben szerzett sérülésébõl, már Nápolyban pályára léphet.
David Trezeguet hiánya igen meglátszott eddig a csapat játékán, de februárig nem számíthat rá Ranieri.
Gianluigi Buffon túl hamar tért vissza a Palermo ellen, ennek pedig az az ára, hogy legközelebb decemberben védheti újra a Juventus kapuját. Talán a december 10-i Juventus-Milan mérkõzésen már pályára léphet.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
Írta: KennyVice
A Juventus egykori támadója, Paolo Rossi elmondta véleményét korábbi kenyéradója jelenlegi problémáival kapcsolatban és meglátása szerint Olof Mellberg és Christian Poulsen szerzõdtetése csupán pénzkidobás volt a Zebrák részérõl…
„Meglepett a Juventus krízise, de csak egy kicsit.”: mondta Rossi a Calciomercato.com-nak.
„Amauritól eltekintve a Juve nem igazolt minõségi futballistát. Poulsen és Mellberg azon játékosok közé tartozik, akik nem tudnak változtatni a csapat játékán. Nem hiszem, hogy jó dolog Ranieri menesztésérõl beszélni. Talán néhány igazolása nem volt Juve szintû, de nem hiszem, hogy mindenért õ lenne a felelõs. A Juventus középpályáján hiányoznak a klasszis játékosok. Rafael Van der Vaart, és Xabi Alonso megvételével ez a szekció is tündökölt volna.”
Rossi: A Juventushoz igazolnék
Írta: KennyVice
A Villareal támadója, Giuseppe Rossi bevallotta, hogy szívesen szerzõdne Torinóba, ha Claudio Ranieri hívná…
„Ranieri jól ismer engem. Ha a Juventus ajánlatot tesz értem, akkor azt nagyvalószínûséggel fontolóra fogom venni.”: mondta Rossi.
„Azonban jelenleg jól érzem magam Spanyolországban és számomra nehézkes lenne a klubváltás. Ranieri egy nagyon jó tréner, aki tudja, hogy hogyan kell gatyába rázni a dolgokat. Két-három rossz eredmény mindig elõfordul, de én ezt sose tudnám nagydobra verni.”
Marcello Lippi elsõ ízben válogatta be az egykori olasz U21-es támadót.
„A Nazionale? Alig várom.”
juventushungary.hu
Hajrá Magyarország!
hanem hogy bocs, hogy kacsákkal bomlasztom a jónépet 😄
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sebastian Giovinco
Végül tegnap este Vicenzaban a felek megállapodtak egy új öt éves szerzõdésben, mely alapján 'Atom Anti' évi 800 ezet euró körüli összeget keres majd. A találkozót ugyanabban az étteremben tartották, ahol anno Del Piero elsõ szerzõdésérõl is tárgyaltak.
Alessio Secco a tegnapi tárgyalást követõen Vinovóba utazott, hogy beszéljen Andrea D'Amico és Claudio Pasqualin ügynökökkel a fejleményekrõl.
Hivatalos bejelentésre azután kerül majd sor, hogy Giovinco visszatér a 21 éven aluli válogatottól. (juventus fc blog) bocs az elõzõ is onnan volt!
Ez egy jó hír!
Claudio Ranieri
"Xabi Alonso? Nem akartam, mert túl lassú. Elképzeltem, hogy játszana, ha Nedved és Camoranesi elöl maradna, és feltettem magamnak a kérdést, hogy képes volna-e védeni a középpályát, mint egy gát az óceánon, és úgy gondoltam nem. Poulsen ezzel szemben mindig a megfelelõ helyen van a megfelelõ idõben"
Ehhez képest a Juventus továbbra is egy középpályást keres, hogy felpörgesse a játékát. Ez az ember a hírek szerint Diego lehet, akit már januárban megpróbálnak leigazolni. (juventushungary)
Poulsen mindig a legjobb helyen van,akkor lenne a legjobb helyen,ha a kispadon ülne,vagy nem itt játszana,amúgy meg nevetséges ez a nyilatkozat!
Amici di nessuno...
A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Claudio Ranierivel bukdácsoló Juventus labdarúgócsapatának vezetõsége megkezdte a puhatolózó tárgyalásokat Rafa Benitezzel. A spanyol tréner egyelõre elzárkózott attól, hogy elhagyja a Liverpool gárdáját, de az idény végén állítólag hajlana a váltásra.
Hajrá Magyarország!
van egy olasz zeneszám, semmit nem tudok róla, csak annyit, hogy volt a Puma oldalán egy játék amiben Buffonnak kellett kapuralõni, na abban szólt.
Tudom, nem egyszerû így, de
Nagyon fontos lenne hogy ezt megszerezzem. Köszönöm szépen. 😄
Hajrá Magyarország!
A torinóiak 1969 óta nem menesztettek edzõt, a vezetõség most is kitart. Egy fórumozó szerint jövõre Prandelli érkezik.
A Juventus labdarúgócsapata eddig nem szerepel jól a Serie A 2008–2009-es szezonjában. Hat forduló alatt mindössze kilenc pontot gyûjtöttek az elmúlt idényben harmadik helyen végzõ „zebrák”, vasárnap pedig elszenvedték elsõ vereségüket (1–2) a Palermótól, ráadásul hazai pályán.
Az olasz csapat edzõjét nemcsak szakmai berkeken belül bírálják sokat, a torinói szurkolók nagy része is távozását követeli, mégpedig meglehetõsen hangosan. Jean-Claude Blanc, a klub sportigazgatója a csapat hivatalos honlapján védte meg az edzõt, és támogatásáról biztosította Ranierit.
„Megértem a szurkolók elégedetlenségét, ám nem cserélünk vezetõedzõt. Ahogy korábban jeleztük, teljesen megbízunk Ranieriben, ezt 100 %-ban megerõsíteni tudom most is” – mondta Blanc.
„Ranierivel, az edzõi és orvosi stábbal elemeznünk kell a szituációt, és megoldást kell találni, hogy újra azt a Juventust lássuk, amelyet augusztus végén” – mondta Blanc. A Juventus nem néz könnyû hetek elébe, ugyanis a nehéz sorsolás mellett – a következõ egy hónapban Alessandro Del Pieróék játszanak a Napolival, a Romával, városi rangadót vívnak a Torinóval, miközben a Bajnokok Ligájában kétszer találkoznak a Real Madriddal – rengeteg sérülés is nehezíti a helyzetét.
A Tuttosport címû olasz forrás eközben arról tudósít, hogy a Juventus már felvette a kapcsolatot Cesare Prandellivel, a Fiorentina vezetõedzõjével – legalábbis a bianconerik egyik drukkere szerint. Az egyik hozzászóló a klubhoz közel álló forrásra hivatkozva, Andre 81 nicknéven azt írja az „Öreg Hölgy” egyik szurkolói fórumában, a vecchiasignora.com-on, hogy a Juventus már elõszerzõdést kötött Prandellivel a 2009–2010-es szezonra.
Egyébként hihetetlen, de igaz: a Juventus vezetõsége majd’ negyven éve nem küldött el edzõt a klubtól! Legutóbb 1969-ben az argentin Luis Carnigliát menesztették, azóta vagy az edzõk jelentették be távozási szándékukat (mint Marcello Lippi, Fabio Capello vagy legutóbb Didier Deschamps esetében), vagy az aktuális edzõnek éppen lejárt a szerzõdése.
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Olasz információk szerint a Juventus baloldali középpályást akar igazolni a következõ átigazolási szezonban.
A Tuttosport szerint a Juventus szakmai vezetése Pavel Nedved helyére keres valakit, mert a 36 éves cseh játékos hosszú távon már nem megoldás a posztra.
Az olasz forrás szerint a „zebrák” nagy valószínûséggel Jurij Zsirkovra, az orosz válogatott játékosára vetik ki a hálójukat. A 25 éves játékos az Európa-bajnokságon hívta fel magára a torinóiak figyelmét, és egyaránt bevethetõ védõként és középpályásként is.
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Amici di nessuno...
én is kerestem fotót de sehol semmi:S
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Pedig most már nem nagyon lehet pontokat hullajtani!
Buffon a Real ellen pedig nagyon kellett volna,de a visszavágóra(nov.5) hátha felépül.
Az otthonit illene megnyerni,Gigi nélkül is.Manninger pedig jó helyettese,a Bate ellen voltak hibái,de hátha belejön.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem tudunk nemzetközi szinten elismert játékost igazolni,nincs egyik nagy válogatottban sem játékosunk az olaszon kívûl
Játszanak "kis" csapatokban olyanok, akik ide simán elférnének, példának okáért Lucho 😉
Nálatok mindig erõs volt a francia vonal : Ben Arfa is beférne.
Azt meg végképp nem vágom, hagy ha Buffon kidõl egy Manninger a kapus, akit Paksra nem hoznék el!
Nocerinot is eladni....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Milan és a válogatott korábbi trénere, Arrigo Sacchi kritizálja a Juventus átigazolási politikáját, és nemtetszésének adott hangot a torinóiak szerzõdéskötéseivel kapcsolatban. A rutinos tréner szerint a nyári érkezõk semmivel sem jobbak a korábbi igazolásoknál.
– Úgy gondolom, a Juventus hibákat követett el a nyári átigazolásoknál. Akik érkeztek a csapathoz, semmivel sem jobbak, mint akik már eddig is ott voltak, így nem történt nagy változás. Optimista vagyok, bár a csapat megfizet Pavel Nedved kora, valamint Alessandro Del Piero formahanyatlása miatt, és a sérülések sem kerülik el õket. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Juventus a Bajnokok Ligájában is érdekelt, ott is bizonyítani akar – fogalmazta meg aggodalmait Arrigo Sacchi.
Az új igazolások közül igazából egyik sem sorolható a világsztár kategóriába, de teljesítményükkel eddig elégedettek a csapat háza táján. A Sevillából érkezõ Christian Poulsen például húzóemberré nõtte ki magát a Zebráknál.