Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Luciano Moggi szerint Ranieri okozza a Juventus problémáit.
A Juventus két éven belül másodszor kapott ki a Napoli otthonában. Ranieri mester néhány taktikai húzását a közvélemény és a Juventus egykori sportigazgatója is kritizálja.
"Egyértelmûen õ veszítette el a meccset. Nem tudom, mi juthatott eszébe, amikor De Cegliet küldte fel Del Piero helyett. Egyértelmû, hogy meg volt ijedve a Nápolytól és ez egy alapvetõ kolosszális hiba volt. A Juventus szemmel láthatóan elfáradt a középpályán, és erre egy csapat srácot játszat, akiknek egy tapasztalt vezetõre volna szükségük, aki megmutathatja nekik, mit hogyan kell. És ki ez a srác, aki Chiellini mellett kezd? Kne...kze...A nevét sem tudom kiejteni. Legjobb esetben is csak középszintû játékos, és a Serie B - ben volna a helye."
Emellett Moggi a világoskékeket dícsérte, akiknél szintén dolgozott a múltban.
"Jobban akarták a gyõzelmet. A lehetõ legjobban reagáltak arra, hogy hátrányba kerültek, és megmutatták, hogy képesek felvenni a versenyt Olaszország legjobbjaival. Tudhatják, hogy ez a csapat még mindig nagyon közel áll hozzám. A rajongói különlegesek. Nápolyban lakom, és a meccs estéjén Forza Napolit kiáltottam."
forrás: juventushungary.hu
A Juventus két éven belül másodszor kapott ki a Napoli otthonában. Ranieri mester néhány taktikai húzását a közvélemény és a Juventus egykori sportigazgatója is kritizálja.
"Egyértelmûen õ veszítette el a meccset. Nem tudom, mi juthatott eszébe, amikor De Cegliet küldte fel Del Piero helyett. Egyértelmû, hogy meg volt ijedve a Nápolytól és ez egy alapvetõ kolosszális hiba volt. A Juventus szemmel láthatóan elfáradt a középpályán, és erre egy csapat srácot játszat, akiknek egy tapasztalt vezetõre volna szükségük, aki megmutathatja nekik, mit hogyan kell. És ki ez a srác, aki Chiellini mellett kezd? Kne...kze...A nevét sem tudom kiejteni. Legjobb esetben is csak középszintû játékos, és a Serie B - ben volna a helye."
Emellett Moggi a világoskékeket dícsérte, akiknél szintén dolgozott a múltban.
"Jobban akarták a gyõzelmet. A lehetõ legjobban reagáltak arra, hogy hátrányba kerültek, és megmutatták, hogy képesek felvenni a versenyt Olaszország legjobbjaival. Tudhatják, hogy ez a csapat még mindig nagyon közel áll hozzám. A rajongói különlegesek. Nápolyban lakom, és a meccs estéjén Forza Napolit kiáltottam."
Vicc, ami a Serie A-ban történik:

Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Márpedig ez krízis
Hosszú még az alagút...
Nyolc bajnoki mérkõzésbõl összesen kettõ gyõzelem. Minden meccs után az üres nyilatkozatok és fogadkozások. A Catania elleni döntetlennel kezdõdött, habár azon a mérkõzésen 8 góllal is nyerhetett volna a csapat. Utána a Sampdoria és a BATE ellen már a döntetlennek is örülhetett a csapat, majd jött a Palermo elleni vereség, mely az utolsó csepp volt a pohárban. De úgy tûnt, a két hetes szünet véget vet a rossz sorozatnak. Nem vetett. Újabb vereség, ezúttal a Napoli otthonában. Kedden a Real Madrid ellen is hasonló várható.
A hetek óta tartó elképzelés nélküli játék Ranieri hibája, aki egyszerûen úgy ragaszkodik a 4-4-2-es felálláshoz, mint Cristiano Ronaldo a szempillaspiráljához. Az, hogy a 11 játékos sérülése miatt kénytelen egy olyan Knezevicet játszatni, aki tavaly kiesett a Livornóval, az pedig Alessio Secco és a mindenre rábólintó Giovanni Cobolli Gigli hibája.
Van hét igazi támadó felfogású játékos a keretben, Alessandro Del Piero, Vincenzo Iaquinta, David Trezeguet, Amauri Carvalho, Sebastian Giovinco, Mauro Camoranesi és Pavel Nedved személyében. Vajon miért nem lehet támadóbb szellemben játszatni a csapatot? A 4-2-3-1-es felállás mindig is remekül passzolt volna ehhez a kerethez. Az elõretolt ék Amauri vagy Trezeguet, a mögötte lévõ három posztra pedig a Camoranesi-Del Piero-Giovinco-Nedved-Iaquinta kvintettbõl a három legjobb játszott volna. Mögöttük a két védekezõ középpályás Sissoko és például Marchisio. De Ranieri ragaszkodik a 4-4-2-höz, s választja a jellegtelen, elképzelés nélküli játékot. A kockáztatás szót pedig még sosem hallotta.
Visszakanyarodva a nyárhoz, Gigli és Secco 3 sztár érkezését hirdette heteken át. Egy sztár védõt, egy sztár középpályást, és egy sztár csatárt. Ebbõl az utóbbit elfogadjuk. Ám Mellberg ingyenes megszerzése lett volna ez a sztár védõ? Vagy Knezevic leigazolása fél millió euróért? Középre remek megoldás lett volna Poulsen megszerzése, ha mellette érkezik még két középpályás. 60 millió eurót hirdettek ki, amit a csapat megerõsítésére akarnak költeni. Ebbõl körülbelül 10-15 millió euró lett teljesen elköltve. Aquilani? Diego? Van Der Vaart? Xabi Alonso? Barzagli? Üres szavak voltak ezek, hiszen Secco egyikük leigazolására sem lett volna képes. S nem is lesz. Didier Deschampsnak azért kellett távoznia, mert õ minõségi játékosokat kért Milito, Frings és Toni személyében, ám azokat természetesen nem is kaphatta volna meg.
Így egy esetleges edzõcsere semmilyen gondot nem oldana meg, amíg a vezetõség hozzá nem értõ személyekkel van tele.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
mostmár tényleg itt az ideje, hogy megköszönjék a munkáját. de ezek a pénzsóvár köcsög vezetõk nem fogják, mert az sok pénzükbe kerülne
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
az viszont tuti hogy a Real elött nem fogják kibaszni ezt a szerencsétlent.nevetséges az egész
Capellónál legalább szar játékkal nyertünk, most pedig szar játékkal kikapunk (vagy legalábbis nem nyerünk). Szerintem a 98/99-es szezon óta nem volt olyan, hogy 5 meccsen nem nyertünk zsinórban (ez valószínüleg nem igaz, de az volt a legszarabb évünk, amióta követem a Juve eredményeit)
Amici di nessuno...
A hátvédeken ment el minden..de mondjuk ez foghatjuk a 11 hiányzóra <#szomoru1>#szomoru1> Sajnálom a mai meccset, én már az X-nek is örültem volna, na meg persze ha ALEX fent marad...De pihennie kell,
mert Kedden Kifújjuk a real orrát...<#idiota>#idiota>
Nah ezek voltak az elsõ meccsek, tavaly is igy voltunk, mostantól szárnyalni fogunk!!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sali,Grygera egy oldalon,normális???Grygera csak a védekezésbõl vette ki a részét!Akkor miért nem vitte Grygerát középre és Salit hátul szélre?!
Lehozza Alexet X-nél és védõt visz be,összesen 7 védekezõ játékos(Molinaro,Grygera,Chiellini,Knezevic,Poulsen,De Ceglie) volt a pályán+1 kapus,akkor ki fog támadni?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ranieri meg mi a fa.znak gondolkodik elõre, Del Piero bármikor villanhatot volna, szabiból simán, Giovincot is jókor hozta be...
nem nyertes tipus Ranieri, és akkor még szépen fejeztem ki magam
Amici di nessuno...
Ahhoz képest, amit vártam, egész jók vagyunk. A helyzetek alapján még vezethetnénk is. Del Piero annyira mélyre visszalép a labdákért, hogy simán elférne a pályán még 1 csatár. Sissoko hiánya miatt támadásban elég jól toljuk. Na meg legalább nincs halálfélelmem mindegyik Napoli-támadásnál, hogy Momo megöl vkit.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Magyarország!
Manninger
Brazzo-Grygera-Chiellini-De Ceglie
Marchisio-Poulsen-Nedved-Giovinco
Del Piero-Amauri
már csak azért is gondoltam ezt ki így, mert a Knezevic-Chiellini belsõ védõpáros sem a legerõsebb ebben az összetételben, valamint a Marchisio-Poulsen középsõ középpálya sem szûrné annyira a támadásokat.
most az egyszer nem fogok csodálkozni, ha nem lesz csere
Grygera Knezevic Chiellini De Ceglie
Marchionni Marchisio Poulsen Giovinco(Nedved)
Del Piero Amauri
ez így mehetne sztem
a keret mára:
3 Chiellini
7 Salihamidzic
8 Amauri
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
15 Knezevic
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
39 Marrone
40 Rossi
41 Ariaudo
42 Pinsoglio
Ezt a vén b*zit!
A kommenteket meg csak az olvassa el, akinek alacsony a vérnyomása. Ez majd felviszi. Mennyi hülye van a világon... csak ámulok.
Hajrá Magyarország!
2013-ig írt alá

Josep Guardiola, a Barcelona vezetõedzõje januárban elengedi csapatától az elvágyódó elefántcsontparti játékost.
Touré korábban úgy nyilatkozott, hogy a Juventusban szeretné folytatni pályafutását, mivel a katalán klubnál nem kap elég játéklehetõséget.
Na mire várunk kell õ nekünk:d
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az felgyújtani a székházat áhhhh ezek komplett idióták!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
„A Juventus az Juventus, és egyben a legfontosabb klub Olaszországban. Történt, ami történt a nyáron, én mindenesetre köszönöm a vezetõk õszinteségét. Azt mondták, hogy a poszt, amelyre igazolni szeretnének, más tulajdonságokat kíván, ezért inkább Christian Poulsen mellett döntöttek szemben velem. Ilyen dolgok történnek a futballban, aláírtam volna a Juventushoz, de õk végül mást választottak helyettem. Mindazonáltal az én részemrõl nem változott semmi, tetszik, ahogyan a Juve építkezik, szimpatikusak a vezetõk, és minden más nagyon pozitív számomra arrafelé.”
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Persze Buffon és Chiellini hiánya a tragikus. Érjünk oda a BL-helyek egyikére, csak ennyit várok az idei szezontól. Sokkal vérmesebb reményeink úgyse lehetnek, sõt még ez se lesz könnyû. (milánóiak+Roma+Fio)
Amici di nessuno...