Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manninger Alex
Grygera Zdenek
Legrottaglie Nicola
Chiellini Giorgio
Molinaro Cristian
Marchionni Marco
Sissoko Mohamed Lamine
Marchisio Claudio
Nedved Pavel
Del Piero
Amauri Carvalho
cserék:
Chimenti Antonio
Mellberg Olof
Knezevic Dario
De Ceglie Paolo
Salihamidzic Hasan
Giovinco Sebastian
Iaquinta Vincenzo
Forza JUVE!!!
Gyerünk skacok, ráfér a lelkesítés a csapatra, gyerünk...Gyûrjük le a spanyol náthát!! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Hozzhatjuk a meccseket! Pozitív hozzáállás! Ennyi a titok..
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nyugodjanak békében!
A fiúk értük is játszanak este! Õk már nem láthatták ezt a meccset, elképesztõ, fel sem tudom igazán fogni az ilyet...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Úgy gondolom, ugyanolyan fogadtatásban részesülök a Juve-szurkolók részérõl, mint a csapat minden más volt játékosa, mikor ellenfélként tér ide vissza, vagyis gúnyolódásra, sértegetésre számítok. Ha így lesz is, az sem változtat azon a tényen, hogy pályafutásom két legszebb éve volt az, amelyben életem legjobb játékát nyújtottam" - nyilatkozta Cannavaro.
csak még kell várni több mint 3 órát :S
úgyhogy én kurvasok sikertelenséget kívánok estére<#bohoc>#bohoc>
sok sikart az estére <#puszi>#puszi>
BUDA > miskolc.
oké a senki túlzás volt
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
hangolódjunk az estére
http://www.youtube.com/watch?v=qV9aW90yGD4
természetesen Prandelli kvalitásait én is elismerem, egy szóval nem mondtam hogy rossz ember lenne 😊
„Nehéz periódust élünk át, ez egyértelmû, de válságról nem beszélnék, biztonságban érzem magam. Nem tudom, mit lép a vezetõség, csak bízni tudok abban, hogy nyugodtan elemezzük a történeteket, és továbbra is egy irányban haladunk” – válaszolta a tréner a legutóbbi kritikákra, amelyek a Napoli elleni szombati vereség (1–2) után hangzottak el.
Még Luciano Moggi, a Juve egykori klubigazgatója, a két évvel ezelõtti megvesztegetési manõverek szálait mozgató „futballkeresztapa” is keresetlen szavakkal támadta Ranierit, hangsúlyozva, hogy õ például a Napolinak szurkolt…
Mások arra bujtogatják a Juve-drukkereket, hogy kedden biztassák a Realt, mert ha nyer, alighanem megszabadítja kedvenc csapatukat Ranieritõl. Hogy ez mennyire ízléses, és hány szurkoló fogadja értõ figyelemmel, egyaránt erõsen kérdéses, a Tuttosport hétfõn mindenesetre arról írt: John Elkann, a Juventust tulajdonló Agnelli család fiatal erõs embere már nem sokáig nézi ölbe tett kézzel az eseményeket.
A torinói lap szerint valószínûleg a Roberto Donadoni, Gianluca Vialli, Ciro Ferrara, Roberto Mancini kvartettbõl kerül ki az ideiglenes edzõ, akit a nyáron Cesare Prandelli, a Fiorentina jelenlegi – ráadásul a keddi BL-napon szintén érdekelt – trénere vált majd fel.
Miközben az egy hónapja nyeretlen Juvénál ég a talaj Ranieri talpa alatt, Madridban hangosan ünneplik Bernd Schustert, aki a hét végén – éppen a helyi rivális Atlético ellen – megszerezte századik bajnoki pontját a Real kispadján. És mivel ehhez csak 45 mérkõzésre volt szüksége, menten spanyolországi csúcstartó lett.
by: NSO
most tehát akkor biztosra vehetjük, hogy nyáron jön Prandelli? :|
Yaya Touré,Diego,Schweinsteiger,Ledesma
a gólpontkom meg köbö annyit ér mintha te vagy én kitalálnánk valamit😄
meg azért ott volt õ a végén mindig az hogy elbukott az az õ szerencsétlensége
nah mindegy ez itt off 😄
januárra vannak igazolási pletykák? Ronaldo azt mondta hogy megkereste egy olasz csapat, érdekes lenne ha mondjuk a Juve lenne 😄 bár ennyi csatár mellé nem hiszem
mondjuk nem ranierit akarom védeni de a parmaval meg a chelseavel is jó volt, lehet egy erõsebb kerettel többet tudna alkotni
#21551: teljesen egyetértek, Donadoni ugyanannyira gyenge edzõ, mint Ranieri.
Amici di nessuno...
azt viszont nem értem hogy itt van ez a tökösnek mondott John Elkann gyerek, akinek komoly beleszólása van a dolgokba, hogy õ miért nem vállalja már be hogy elzavar mindenkit és elkezd egy komoly csapatot építeni. ha így folytatódik tovább ami itt folyik akkor az neki sem lesz egy szuperjó üzleti befektetés
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hát... Donadoni nem biztos hogy jó lenne, legalábbis a válogatott szöv. kap. teljesítményét nézve.
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
A védekezõ középpályás a Napoli elleni idegenbeli mérkõzésen – melyet a Juve elveszített 2–1-re – szenvedett combsérülést.
forrás:nso
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...