Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
kezdõ(?):
Manninger Alex
Grygera Zdenek
Legrottaglie Nicola
Chiellini Giorgio
Molinaro Cristian
Marchionni Marco
Sissoko Mohamed Lamine
Marchisio Claudio
Nedved Pavel
Del Piero
Amauri Carvalho

cserék:
Chimenti Antonio
Mellberg Olof
Knezevic Dario
De Ceglie Paolo
Salihamidzic Hasan
Giovinco Sebastian
Iaquinta Vincenzo

forzajuve5
végeredmény:
Zenit St. Petersburg 1 - 1 BATE Borisov

cassoneitaly
TU SEI LA SQUADRA DEl CUORE....
Forza JUVE!!!
Gyerünk skacok, ráfér a lelkesítés a csapatra, gyerünk...Gyûrjük le a spanyol náthát!! <#idiota><#idiota><#idiota>

Hozzhatjuk a meccseket! Pozitív hozzáállás! Ennyi a titok..

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
istenem...nyugodjanak békében

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
R.I.P.
a sérülteknek pedig miharabbi felépülést

ez nagyon nem kellett volna

Kaplan
Egy svájci Juventus drukkereket szállító busz lement az útról és becsapódott egy házba. Két szurkoló a helyszínen életét vesztette és a 10 súlyos sebesült közül egy már el is távozott közülünk. <#rinya>

Nyugodjanak békében!
A fiúk értük is játszanak este! Õk már nem láthatták ezt a meccset, elképesztõ, fel sem tudom igazán fogni az ilyet...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
A védelem oszlopa, az olasz Fabio Cannavaro is harcra kész, mondhatni az övéi ellen. Az Aranylabdát már Realosként kiérdemelt hátvéd éppen az elsõ osztályból kizárt Juventust otthagyva költözött Madridba 2006-ban, s azóta most elsõ ízben kerül szembe volt csapatával, olasz földön.

"Úgy gondolom, ugyanolyan fogadtatásban részesülök a Juve-szurkolók részérõl, mint a csapat minden más volt játékosa, mikor ellenfélként tér ide vissza, vagyis gúnyolódásra, sértegetésre számítok. Ha így lesz is, az sem változtat azon a tényen, hogy pályafutásom két legszebb éve volt az, amelyben életem legjobb játékát nyújtottam" - nyilatkozta Cannavaro.
forzajuve5
már kezdek ráhangolódni a meccsre, tüzelem fel magam rendesen 😊 gyõzelem szagot érzek a levegõben
csak még kell várni több mint 3 órát :S

9csöves9
bennevan sajna:S

úgyhogy én kurvasok sikertelenséget kívánok estére<#bohoc>

remilem meg lesztek szórva pár góllal csopikám <#gonosz1>
sok sikart az estére <#puszi>

BUDA > miskolc.

9csöves9
nem nem nyert ennyi idõsen.szerintem ez nem is számít.a 7 trófea milyenségérõl inkább nem beszélnék kb 1-et ismerek el(azt maximálisan),azzal a kibaszott erõs kerettel,komoly vetélytárs nélkül az lett volna nagy teljesítmény ha nem nyer

oké a senki túlzás volt

limperatore
milyen senki?😄 nézd már meg hány éves és már mennyit nyert, elmult 3 évben is 7 kupát szedett össze 😉 lippi nyert ennyit ilyen idõsen? ( csak kérdezem mert fingom nincs )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
ja és még annyit h remélem ma beveritek a spanyolokat 😊

#acm

LasCar16
azér nyert bajnokságot a merdával, én személy szerint jobban elismerem mint Ranierit

#acm

Csacsi
Trez, és Buffon nagyon fog hiányozni 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
azzal nincs baj.õk benne vannak a világ top 5 edzõjében Mancini meg egy senki

Fabio Capello
Csank Jani for manager 😄😄:😄d

limperatore
miért capello meg lippi is volt szinte mindenhol

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
ilyen rossz példának akkor írj inkább Garamit vagy Détárit ne ezt a majmot😄

hangolódjunk az estére

http://www.youtube.com/watch?v=qV9aW90yGD4

Fabio Capello
nem véletlenül volt ott: "(csak példa)" 😄😄😄

9csöves9
nincs olyan épeszû ember a földön aki Mancinit ültetné le a kispadra...

Fabio Capello
szvsz jobban örülnék mondjuk (csak példa), ha jönne Mancini és maradna pár évig, ha jól megy neki. A kutya nem fog idejönni, ha már tudja, hogy júliusban viszontlátásra van, az ember nem azért lesz vezetõedzõ, hogy kirángassa a csapatot a bajból, és kész, hanem azért hogy új stílust hozzon a klubhoz, és ezzel vigye hosszú éveken át sikerekre a csapatot

természetesen Prandelli kvalitásait én is elismerem, egy szóval nem mondtam hogy rossz ember lenne 😊

9csöves9
merthogy? szerintem kurvajó szakember,játszott is a Juvéban

Fabio Capello
reméltem is 😄

9csöves9
nem.sõt

Fabio Capello
Claudio Ranieri vezetõedzõ eleve nehéznek ígérkezõ csapatépítõ munkáját immár folyamatos magyarázkodási kényszer akadályozza.

„Nehéz periódust élünk át, ez egyértelmû, de válságról nem beszélnék, biztonságban érzem magam. Nem tudom, mit lép a vezetõség, csak bízni tudok abban, hogy nyugodtan elemezzük a történeteket, és továbbra is egy irányban haladunk” – válaszolta a tréner a legutóbbi kritikákra, amelyek a Napoli elleni szombati vereség (1–2) után hangzottak el.

Még Luciano Moggi, a Juve egykori klubigazgatója, a két évvel ezelõtti megvesztegetési manõverek szálait mozgató „futballkeresztapa” is keresetlen szavakkal támadta Ranierit, hangsúlyozva, hogy õ például a Napolinak szurkolt…

Mások arra bujtogatják a Juve-drukkereket, hogy kedden biztassák a Realt, mert ha nyer, alighanem megszabadítja kedvenc csapatukat Ranieritõl. Hogy ez mennyire ízléses, és hány szurkoló fogadja értõ figyelemmel, egyaránt erõsen kérdéses, a Tuttosport hétfõn mindenesetre arról írt: John Elkann, a Juventust tulajdonló Agnelli család fiatal erõs embere már nem sokáig nézi ölbe tett kézzel az eseményeket.

A torinói lap szerint valószínûleg a Roberto Donadoni, Gianluca Vialli, Ciro Ferrara, Roberto Mancini kvartettbõl kerül ki az ideiglenes edzõ, akit a nyáron Cesare Prandelli, a Fiorentina jelenlegi – ráadásul a keddi BL-napon szintén érdekelt – trénere vált majd fel.
Miközben az egy hónapja nyeretlen Juvénál ég a talaj Ranieri talpa alatt, Madridban hangosan ünneplik Bernd Schustert, aki a hét végén – éppen a helyi rivális Atlético ellen – megszerezte századik bajnoki pontját a Real kispadján. És mivel ehhez csak 45 mérkõzésre volt szüksége, menten spanyolországi csúcstartó lett.

by: NSO

most tehát akkor biztosra vehetjük, hogy nyáron jön Prandelli? :|

9csöves9
pletykák vannak

Yaya Touré,Diego,Schweinsteiger,Ledesma

a gólpontkom meg köbö annyit ér mintha te vagy én kitalálnánk valamit😄

limperatore

limperatore
cuper???? õ volt idáig az egyik legjobb edzõnk, mert a semmibõl csinált csapatot, az igaz hogy a megnyert bajnokságot elb*szta mivel taktikázott utso 3 forduloban ahelyett h játszotta volna a szokásosat de elõtte az Inter sehol sem volt szinte

meg azért ott volt õ a végén mindig az hogy elbukott az az õ szerencsétlensége

nah mindegy ez itt off 😄

januárra vannak igazolási pletykák? Ronaldo azt mondta hogy megkereste egy olasz csapat, érdekes lenne ha mondjuk a Juve lenne 😄 bár ennyi csatár mellé nem hiszem

9csöves9
igen erre jó,hogy benttartson egy csapatot vagy az élmezõnybe vezessen egy közepesnél kicsit erõsebb keretet.ahogy Mourinho is mondta,nem gyõztes típus lehet akármilyen kerete.kb mint Cuper nálatok

limperatore
végén mancini kiköt nálatok 😄

mondjuk nem ranierit akarom védeni de a parmaval meg a chelseavel is jó volt, lehet egy erõsebb kerettel többet tudna alkotni

Trunks
Elhiszem. Egyszer láttam, abból lesnek tûnt. Ettõl függetlenül kéne a videobíró.

#21551: teljesen egyetértek, Donadoni ugyanannyira gyenge edzõ, mint Ranieri.

Amici di nessuno...

forzajuve5
én még a labdaszedõ, pályatakarító vagy akármilyen mellékállást is elvállalnék 😊

azt viszont nem értem hogy itt van ez a tökösnek mondott John Elkann gyerek, akinek komoly beleszólása van a dolgokba, hogy õ miért nem vállalja már be hogy elzavar mindenkit és elkezd egy komoly csapatot építeni. ha így folytatódik tovább ami itt folyik akkor az neki sem lesz egy szuperjó üzleti befektetés

Zsolti9014
éhbérért is eljátszanék a Juventusban. :

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Ranier helyett Donadoni az ugyanaz lenne, csak más lenne a név. Ugyanolyan szerencsétlen ez a Donadoni is. Elég csak megnézni az olaszok teljesítményét az EB-n. Kreativitás mentes, felívelgetõs érdemtelen támadások nlküli futtball. Köszi, de ilyen nem kell 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Count Adyn
Én megyek Tiago helyére, fele annyi pénzért megcsinálom ugyanazt mint õ! 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

james69holden
Deschampot vissza!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
Azt olvasom több helyen, hogy Blanc, Secco és Ranieri helyére jönne Marotta, Bettega és Donadoni

Hát... Donadoni nem biztos hogy jó lenne, legalábbis a válogatott szöv. kap. teljesítményét nézve.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Annak én is bejelentkeznék.😊 Nem kicsit csöppennék el ha pályára léphetnék Juve mezben.. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
menni kéne Torinóba, bejelentkeznék vészjátékosnak, a sérültekre való tekintettel.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
épp most olvastam. valami ilyesmirõl álmodozok már nagyon régóta 😊

9csöves9
azt csiripelik a madarak hogy visszatér Bettega és a Blanc-Secco párosnak takarodó lesz

ForzaInter
nem volt les, túl oldalon Cicinho beragadt, ezt Szaniszló is mondta 2. félidõ elején, olaszok addigra már megnézték párszor

Yo, Bitch!

gercse
vicc az egész idény eddig

forzajuve5
Három hétig nem játszhat Christian Poulsen, a Juventus dán játékosa.
A védekezõ középpályás a Napoli elleni idegenbeli mérkõzésen – melyet a Juve elveszített 2–1-re – szenvedett combsérülést.

forrás:nso

Trunks
Az elsõ les volt (egy lassítást láttam, abból úgy tûnt; nagyon amúgy nem érdekelt a meccs). Bár anélkül is valszeg nyert volna az Inter.

Amici di nessuno...

limperatore
te gondolom nem a mai zlatan gólra gondoltál

Trunks
Zlatan gólja megint les volt. Könyörgöm, videóbíró!!! Amúgy meg talán jobb is, ha az Inter nyer, velük idén (Ranierivel a padon) nem tudjuk felvenni a versenyt.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Búcsúzzunk már el Ranieritõl, csak ezt tudom mondani...

forzajuve5
na ez véletlenül kétszer ment 😊