Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Pedig jobbak voltatok sokkal elso felidoben, pont akartam tenni juvera mikor jott a gol a semmibol

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Szép gól volt. A baj az, hogy Hernanes lehet a csatárok mögött még hasznos lehetne, de a védők előtt teljesen súlytalan, nem tudja elosztani a zsugát. Nagy szarban vagyunk, amíg Marchisio vissza nem jön.

Amici di nessuno...

Trunks
Valszeg még szélsőhátvédként a leghasznosabb (vagy inkább legkevésbé nem hasznos) Padoin, de azért nem értem Cáceres miért nem lenne jobb megoldás.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Főleg hogy Zaza-Dybala páros kezd :)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Az argentín válogatási szisztémát inkább hagyjuk. Tevez amikor Messi után a legjobb formában lévő csatár volt, akkor se kapott meghívót. Inkább behívták a Werdernek az argentín csatárát, aki életében rúgott vagy 3 gólt. Akkor Romero a kezdőkapus, akitől a Samp szurkolói örültek, hogy sikerült megszabadulni. Dybalát is miért most hívják be? Az előző válogatott szünet előtt legalább játszott, tavasszal a Palermóban lőtte a gólokat. Úgyhogy ezekbe kár többet belelátni. Igazából a legjobb az lenne, ha meg se hívnák, legalább nem kell utazni meg nem sérül le.

Amici di nessuno...

egyáltalán nem lepődnék meg, ha dybala ma is padozna. marrottának volt egy nyilatkozata a tuttosportnak, amiben arról beszélt, hogy nem várja senki el dybalától, hogy egyből tevez örökébe lépjen, ezért nem szánnak neki kulcsszerepet erre a szezonra. megkap minden szükséges időt, hogy a jövőben a juventus kulcsfigurája lehessen. ő egy igazi bajnok, mindenki nagyon örül, hogy minket erősít, bla, bla. közben már a nemzetközi sajtó is elkezdett cikkezni arról, hogy miért van, hogy a válogatottba behívják, nálunk viszont nem kap lehetőséget.

9csöves9
Este vizitálunk a kolerásoknál, vendégszurkolók persze ismét nem utazhattak a meccsre...Két várható kezdő tartja magát, de nem lennék meglepve, ha egyik sem lenne végül:

3-5-2 : Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Evra,Pogba,Hernanes,Lemina,Cuadrado-Morata,Dybala
4-3-3: Buffon-Evra,Chiellini,Bonucci,Padoin-Pogba,Hernanes,Lemina-Pereyra,Morata,Cuadrado

Közben Allegri a napokban tartott sajtótájékoztatót, szerinte a játékkal nincs nagy baj, a szerencsének, valamint a sok fiatal játékos tapasztalatlanságának köszönhető a vergődés. Van benne valami, ha a statisztikákat nézzük az összes topbajnokságot figyelembe véve nekünk van a legtöbb lövésünk (21,2/meccs), egészen borzasztó a helyzetkihasználásunk. Állítása szerint hamarosan teljes kerettel készülhetünk, ennek megfelelően kb. még aznap kiderült, hogy Lichtsteinerre hosszabb kihagyás vár. Asamoah már nevezve lett a mai meccsre is, Khedira az első csapattal edz.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.09.26. 10:49:40

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Most én se írnám le az Intert, bár azért a padjuk bőven nem ilyen, mint a kezdőcsapat. 1-2 sérülés (pl. Joveticsnél szinte boritékolható), aztán kérdés hogy bírják. De a top3-at bárhogy simán hozni kell. Nem tragédia, ha nem leszünk megint bajnokok.

Most jönnek az igazán fontos meccsek: Nápoly a hétvégén, Sevilla szerdán.

Amici di nessuno...

9csöves9
Oké, de lassan abba lehet hagyni a legyintgetést az Interre, az ilyen zsinórban aratott győzelmek annyi plusz önbizalmat adnak egy csapatnak, hogy még ez a kókler Mancini is valami dicsőséges hadvezér lesz az élükön. Oda kell figyelni, kezdésnek Milánóban nyerni kell.

9csöves9
Ez biztos. A BL döntős, zsinórban négyszeres bajnok még nyáron elkölt egy 130 milliót a keretre akkor egyértelmű, hogy az edző viszi el a balhét.

Lacee86
Elég nagy baromság lenne kirúgni Allegrit, pont most... A BL rajtot jól vettük, azt folytatni kéne. Egy edzőváltás tönkretenné azt is. A bajnokságban meg majd lehet stabilizálódni. Ha nem leszünk bajnokok, nem dől össze a világ, az első 3 helyre odaérni pedig mindenképp van reális esély, akármi is történt eddig (pláne, h a komoly ellenfelek nagy része ugyanúgy botladozik). Az is valószínűtlen, h a most elöl levő kisebb csapatok a végéig -vagy akárcsak a szezon feléig is- ennyire bírnák.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Szerintem nagyon igazságtalan lenne, a tavalyiak után járna neki a türelem. Pláne, hogy ki lenne az alternatíva? Prandelli vagy Spalletti?

Amici di nessuno...

én nem mondom, hogy allegri hibája, de marotta azon nyilatkozatából, amikor arra reflektált, hogy a türelem a juventusnál nem szolgálhat alibiként, én arra következtetek, hogy amennyiben így folytatódik, ő lesz az, akin csattani fog az ostor.

Lacee86
13, 9, 8, 2, 11 --> Ezek nem a lottószámok, hanem a tavalyi első 5 helyezett jelenlegi pozíciója a tabellán (sorrendben)... No comment...

9csöves9
Szerintem itt szó sincs motiváció hiányáról, mentek ezek előre mint az állat. És Allegrit se basztatnám, tökéletes húzás volt a félidőben átállni 3-5-2-re. Azt sem lehet mondani, hogy gyenge a keret, ennyi technikás,gyors,jól lövő játékost egyszerre Juve meccsen nem tudom mikor láttam utoljára a pályán. Kurva nagy balszerencse, de meg fog ez fordulni, biztos vagyok benne.

Lacee86
Nem mintha ez vigasztalna, de a Napoli is X-elt, a Róma kikapott, a Lazio a múltkor kapott egy 5-öst (pont a Napolitól), szóval a tavalyi szezon top helyezettjei -velünk együtt sajnos- szenvednek eddig. Az Inter viszont sajna megint nyert.

Trunks
Az ne legyen már Allegri hibája, hogy mindenki gyönyörű gólokat akar lőni meg nem találjuk el a kaput.

Ennél nem sok durvább hazai meccset láttam. Egyszerűen olyan szinten közük se volt a meccshez, hogy ezt hogy lehetett leadni, azt most se értem. Közben a riválisok is alkotnak: Napoli otthon x a szintén veretes Carpi ellen, Roma kikapott a Samp ellen, egyedül az Inter a marha kreatív Felipe Melo-Kondogbia-Guarín tengellyel menetelnek előre...

Amici di nessuno...

Lacee86
Ezt nem hiszem el komolyan...

Csacsi
Annyira érződik a srácokon, hogy semennyire nem motiváltak a bajnokságban. Senkinél nem látom a tüzet. Mikor Conte idejött....ő mondta, hogy nem akar mosolygást, meg pacsizást látni a pályán az ellenféllel...amíg nincs vége a meccsnek. Most meg megint folyamatosan ez megy. Valahogy fel kell tüzelni a srácokat.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

elkeserítő az egész, 35!! helyzetből 7x sikerült eltalálni a kaput a cső utolsó ellen, és sikerült 1 gólt szerezni, azt is az ellenfél hathatós segítségével. mi mégis így mit akarunk?

cuadradoról már nem írom le ugyanazt, továbbra is a szezon egyetlen pozitívuma, ha allegri és a csapat módos időn belül nem kapja össze magát, akkor akár egy menesztés is kinézhet a jövőben.

9csöves9
Ilyen van?

Trunks
...

Amici di nessuno...

Trunks
Nem mondom, dicséretes Zaza igyekezete, de teljes hülyeség így becsúszni a sérülést kockáztatva, hogy megússzunk egy teljesen lényegtelen bedobást. Persze meg is húzodott. Lemina pedig görcsöl, de nincs több cserelehetőségünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Jaja Pozsonyból persze. Ha most fent lenne egy Amauri vezetnénk 3-0-ra :D

Kurva frusztráló ez a meccs, jól nyomunk, nincs is a labda az ellennél, de nem jön össze semmi. Annyira adta volna magát, hogy beverjék azt kapufás kavarodós sztorit. Tipikusan annak a meccsnek tűnik, hogy ha az első 15 percben lövünk egyet akkor 6-0 a vége, így meg majd valami 11-esből vagy szögletből fogjuk beszenvedni.

Na jön a kicsi, meg kell csinálni őket.

Trunks
Erre hogy emlékszel? :) Tényleg megvan az a 200-as póló, pont akkoriban jártam Olaszországban és találtam egy szurkolói boltot. Úgy látszik ezt vehettem fel amikor Pozsonyban voltunk. Amauri gólt is lőtt. Majdnem a 200. volt Juve-mezben neki is.

A Dybala-dolog előtt én is értetlenül állok, vegyük úgy, hogy most a B-csapat játszik és Dybala nem oda tartozik. :) Amúgy tényleg csak annyi lehet, hogy most Zazát akarja kipróbálni Allegri, Dybalát meg nem akarja a szélen játszatni. Elég nyugodtnak is tűnt a gyerek, amikor a kamera mutatta, valszeg le van zsírozva, hogy hétvégén és a BL-ben ő játszik. Martialhoz meg ne hasonlítsuk, egyrészt még nem sokat mutatott a francia, másrészt Manchesterben gyakorlatilag nincs más+50 millióért vették, így nem lehet padoztatni. Ha október közepéig alig kap játéklehetőséget Dybala, akkor kongassuk a vészharangokat. Én inkább Ruganit hiányolom, végre megnézném őt is. Illetve a lényeget lehagytátok: hol van Padoin?!

Amici di nessuno...

Csacsi
megoldódott.

Channel - 258006

ha valkinek kell sopcast channel

nagyon jó.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
vazze sehol nem találok linket :S

9csöves9
Jogos, de amikor már teljes értékű volt, és 10-20-30. percek alatt mutatott sokkal többet mint a botladozó Llorente akkor is értetlenül álltunk azelőtt, hogy miért nem ő kezd.

Zazának is kell a játék, erre ez a meccs a legalkalmasabb és ehhez a taktikához Pereyra-Cuadrado szél kell, nem kell ebbe többet belelátni.Nekem bőven elég, ha majd Nápolyban vág kettőt Dybala, úgyis szeretik ott az argentinokat. Amúgy behívták a válogatottba is a napokban a srácot, az lesz a vicces, ha abban a brutális támadószekcióban több játékpercet kap.

9csöves9
Bár akkor megjártuk a poklot, nekem mégis örökre pozitív emlék marad ez a szezon, szívesen gondolok vissza rá. Ahogy a nagy ötösünk mindenféle sztárallűr nélkül húzta az igát az maga volt a csoda. Alexen látszott hogy szó szerint újra elkezdte élvezni a futballt. Ebből a szezonból való vendégmezt a mai napig felveszem néha focira, az egyik kedvencem. Jól rémlik, hogy neked meg ez a 200-as gólörömös póló van meg? :)

mindenki morata tavalyi szezonkezdésével hozza párhuzamba a helyzetet, csak vegyük figyelembe, hogy akkor morata az ideigazolása utáni első vagy második edzésen lesérült cirka 2 hónapra. nem tudta normálisan megcsinálni a felkészülést, szerintem ott ez volt az oka annak, hogy allegri későn kezdte el a kezdőbe dobálni.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.09.23. 20:08:15

9csöves9
Ez a hivatalos is. Nem gondolkozik minden edző ugyanúgy, Allegri ezek szerint úgy érzi valamiért még nem minden oké vele. Tavaly Moratát is nagyon lassan építette be és nem sült el rosszul, szóval hagyjunk ennek időt. Pláne, hogy pár nap múlva utazunk Nápolyba és nincs több csatárunk, inkább most kezdjen Zaza mint ott. Amúgy én is szeretném már látni játszani, mert tipikusan az a játékos (lesz) akinek élmény nézni minden labdaérintését.

Egy olasz fészbuk oldalon lehet megfejtette valaki miért van ez amúgy, kb így szólt: "biztosan dugja Allegri lányát, más ötletem nincs"

dybala helyzete hétről-hétre egyre furcsább, ha hinni lehet a sky előrejelzéseinek, megint padozni fog, elől pedig a cuadrado, zaza, pereyra hármas fog támadni.

hamarosan kikerül a hivatalos kezdőcsapat is, de ha ez igaz, akkor tényleg el lehet kezdeni gondolkozni, hogy allegri miért csinálja ezt. minden héten azt mondjuk, hogy biztos a következő meccsre pihenteti, de aztán ugyanúgy nem játszik azon sem. martial 19 évesen érkezett a unitedba szeptember első napjaiban, mégis be van építve és rugdalja a gólokat. dybala 21 éves, végigtolta velünk az egész felkészülést, aztán folyamatosan padozik a maga 32 + 8 millió eurójával.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.09.23. 19:36:27

Trunks
Érdekes hogy körbe érnek a dolgok. 9 éve a Frosinone látogatott Torinóba a B-ben, Del Piero ellenük lőtte meg a 200. gólját. Ráadásul a Frosinone a másodosztályban is kis csapatnak számított, akkor úgy tűnt, hogy többet nem fogunk velük találkozni. Ma megint a Frosinone látogat Torinóba. Berlin-Frosinone, majd 9 évvel később megint Berlin-Frosinone. Egészen furcsa a véletlen néha miket hoz össze.

A kis Marchisio és a legenda:

Amici di nessuno...

9csöves9
Most már Mandzukicra is ennyit írnak. Fasza, itt a lehetőség Dybala és Zaza előtt. Valószínűleg most az várható mint a Genoa elleni váltásnál, egy darabig 1 csatárral játszunk, Pereyra és Cuadrado lesz a kulcs.

végül pont fordítva lett. mint kiderült, morata sérülése nem súlyos, mandzukicnak viszont ki kell hagynia cirka 20 napot.

Trunks
Legalább játszhat Dybala. :)

Amici di nessuno...

moratára várhatóan 2-3 hét kihagyás vár, mandzukiccsal kapcsolatban pozitívabbak az előzetes becslések.

Trunks
Valóban nem tudja Allegri, de igazából mi se. Meg szerintem rajtunk kívül senki se. Egyszerűen Cuadradót jelenleg vétek lenne kihagyni, viszont ő nem igazán illeszkedik a megszokott 4-4-2 és 3-5-2-be. Középről hiányzik egy kreatív ember, Marchisio sérülésével meg pláne. Amúgy én 4-4-2-t Cuadradóval és Sandróval a két szélen néznék meg. Vagy akár Asamoahval, ha fel tudna épülni. A vicc az, hogy simán fel tudnánk állni négy középhátvéddel vagy három csatárral, viszont van vagy 18 emberünk a belső kp. posztokra, akikből fogalmam sincs kit kellene játszatni Pogbán kívül. A többiek vagy sérültek vagy teljesen hullámzóan teljesítenek.

Amici di nessuno...

Lacee86
Tevez. :/
link

persze, khedira helyén pogbát is lehetne játszatni, de akkor valakinek fel kéne vállalni a rombolóbb jellegű feladatokat.

abban szerintem jelenleg legtöbben egyetérthetünk, hogy cuadrado játéka nagy felüdülés, olyan színt visz szélen a támadásainkba, mint régóta senki. ha így folytatja, és tényleg létezik az a 22 milliós véglegesítési lehetőség, azzal mindenképpen élni kell. vicces belegondolni, hogy conte mennyire akarta, csak hát 30-35 millió alatt mozdítani sem lehetett volna firenzéből, most pedig elvileg 20-on pár millióért a miénk lehet.

én megnéznék egy olyan 4-4-2-t, amiben evra helyén sandro játszik, a középpálya két szélén pereyra és cuadrado, elől pedig dybala és morata. ez kiegészülve mondjuk a marchisio - khedira belsővel, ami azért papíron még mindig a legerősebb párosunk, szerintem egy nagyon gyors és kontrára igen alkalmas kezdő lenne.

az a baj, hogy továbbra is látszik, hogy nem nagyon tudja allegri, hogy mit kéne játszani. dybala nem illik minden szisztémába, de volt vagy 40 millió, próbálgatja a játékosokat, közben folyamatosan sérül le mindenki, a játékunk pedig legtöbbször egyéni próbálkozásra van utalva. én legalábbis ezt láttam legtöbbször ma is, nem szisztematikusan felépített támadásokat. úgy néz ki, az legalább letisztult neki, hogy cuadradonak játszania kell, ezért van ez a 4-3-3/4-5-1 szerűség.

Lacee86
Nekem eddig Cuadrado játéka tetszik a legjobban az újak közül. A szabadrúgásokat is neki kellene lőni sztem, Pogbának nem kellene erőltetnie, ezt már láttuk párszor. :D Mandzukic bele fog majd jönni, higgyétek el, nem hiszem, h gond lenne vele.

Trunks
Nagyjából osztom a véleményedet, másrészről Allegrinek sincs könnyű dolga. Igazából a keret lett szarul kialakítva, túl sok a játékos néhány poszton, van ahol meg nem elég. Zazát például teljesen felesleges volt ennyi pénzért 4. számú csatárnak ide hozni, benne a képesség sincs meg, hogy tartósan kezdő lehessen ilyen konkurencia mellett. Alex Sandro helyzete is hasonló, Evra remekül lehozná a balhátvéd posztot, kit hagyjon ki? A kisebb vagyonért igazolt fiatalt vagy még egy tapasztalt öreget? Egyik se jó megoldás. Közben Lichtsteiner meg a nem tudom hányadik középgyenge meccsét hozza le, még sincs rendes alternatívája (bár engem Cáceres a múlt héten jobban meggyőzött). És akkor még nem volt szó Ruganiról. Tavaly az összes percet végigjátszotta a bajnokságban, sokak szerint az egyik legjobb középhátvéd volt, nálunk meg kb. annyit fog játszani, mint Ogbonna. Mondjuk érthető, hogy a három olasz előtte van a sorban, de még Cáceres is. Miért nem adtuk akkor kölcsön, és vissza lehetne hívni, ha mindenki kidől.

Mandzukic pedig tényleg gyengélkedik, de eddig Morata is annyit villantott a tavalyi formájából, mint a horvát, azaz egy jó megmozdulás a City ellen (plusz még a kétes értékű szuperkupa-döntőt végülis Mandzukic döntötte el). Dybalát én is hiányolom, de nem azért mert annyi gólt szerzett idén (igazából a szuperkupa mellett bepasszolt egyet az üres kapuba a Roma ellen, amikor már gyakorlatilag mindegy volt, és értékesített egy 11-est - úgyhogy inkább csak jól mutat ez a statisztika), hanem mert jól mozog és jó az összjátékban is. Szerintem amúgy nem a csatárokkal van a gond, hanem a középpálya nem nyújt elég támogatást. Amit nem értettem, hogy a múlt héten amikor Alex Sandro játszott és küldte be a beadásokat egymás után, akkor Mandzukic csak a padot melegítette, most meg hogy alig volt beadás, ő játszott.

Másrészről viszont örülök végre a három pontnak, meglehetősen sima győzelem volt, pedig Genoában rendszeresen meg szoktunk szenvedni (tavaly például kikaptunk). Pereyra pedig tényleg nagyon jó volt, ilyenkor nem tudom neki melyik az igazi arca. Vagy csak akkor tud érvényesülni, ha normális középpálya van mellette, különben ő is annyi ér, mint Padoin?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.20. 20:02:19

Amici di nessuno...

végre láthattuk a szezon első győzelmét, de a meggyőző játéktól nagyon messze volt ez is. a meccs két pozitívuma számomra az eredményen kívül - sokadszorra - cuadrado, illetve pereyra, nagyon jól szállt be a szélen.

sajnos egyetlen normális kontrát sem tudtunk 10 ember ellen sem végigvinni. leminának összesen 1 szabályos szerelésére emlékszem, vicces volt, hogy a sárgát pont azért kapta, a gól előtt viszont volt egy fontos kulcspassza, összességében első meccsnek elment. mandzukic számomra továbbra sem meggyőző, konkrétan folyamatosan erőszakolta be a labdát az ötösön belülre, amíg végül szépen le nem szerelték. képes megérkezni úgy a semmiből, mint a city ellen, de addig abból láttunk kevesebbet, valami nagy baj lehet az önbizalmával.

allegri kezdőt illető lépéseit és cseréit sem értem. alex sandro játszott egy teljesen jó bemutatkozó meccset a chievo ellen, ennek ellenére most még cserének sem jött be, dybala pedig hiába rúgta eddig a legtöbb gólunk többségében csereként beállva, ő sem nagyon játszik. persze sanszos, hogy kezdeni fognak a frosinone ellen, de nem feltétlen úgy kéne beépíteni két, közel 60 millió összértékű játékost, hogy játszanak minden 3. meccsen valami kiscsapat ellen.

az izomsérülésekre már külön kitérni sem érdemes, csak bízni tudok benne, hogy morata a nápoly ellen már bevethető lesz.

gercse
Mert a ti banneretek mérföldekkel jobb, mi? :D

ON:
remélem ma végre sikerül felülni a jó irányba menő vonatra, ideje nyerni.

Count Adyn
Micsoda gyors reakció:D Vagány vagy a 3 pontotokkal még most mi?:DADSDS és BL ben mit játszottatok? ja várj.. :DDDASDSASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
a bannert nem kéne már firssítenetek? :D top5 játékosból 3at eladtatok, mondjuk ha ránézek a tabellára látszik is :D
Lacee86
Vidal jó bizonyíték arra, hogy semmi könnyes nyálas nyilatkozatra nem szabad adni. Nekem a távozó 3-asból ő a mumus egyértelműen, és nem is bánom már annyira, hogy elment.

FIGYELEM FIGYELEM!!!!!

Ma este 20 h tól itt az alábbi linkre kattintva élőben követhető a hivatalos ünnepélyes topic megnyitónk!!!

Lesz minden telefonon lehet beszólni kéréseket teljesitjük+ajándékok sorsolása.Star vendég meglepi!

Várunk mindenkit élőben ma este 20h tól az alábbi linken!!!Élőben lehet minket hivni a 30/470-7257

http://ustre.am/1dR84
Zsolti9014
Közben Vidal és Coman is betalált a Bayern meccsén.

Hajrá Magyarország!