Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
3-5-2 : Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Evra,Pogba,Hernanes,Lemina,Cuadrado-Morata,Dybala
4-3-3: Buffon-Evra,Chiellini,Bonucci,Padoin-Pogba,Hernanes,Lemina-Pereyra,Morata,Cuadrado
Közben Allegri a napokban tartott sajtótájékoztatót, szerinte a játékkal nincs nagy baj, a szerencsének, valamint a sok fiatal játékos tapasztalatlanságának köszönhető a vergődés. Van benne valami, ha a statisztikákat nézzük az összes topbajnokságot figyelembe véve nekünk van a legtöbb lövésünk (21,2/meccs), egészen borzasztó a helyzetkihasználásunk. Állítása szerint hamarosan teljes kerettel készülhetünk, ennek megfelelően kb. még aznap kiderült, hogy Lichtsteinerre hosszabb kihagyás vár. Asamoah már nevezve lett a mai meccsre is, Khedira az első csapattal edz.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.09.26. 10:49:40
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Most jönnek az igazán fontos meccsek: Nápoly a hétvégén, Sevilla szerdán.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
Ennél nem sok durvább hazai meccset láttam. Egyszerűen olyan szinten közük se volt a meccshez, hogy ezt hogy lehetett leadni, azt most se értem. Közben a riválisok is alkotnak: Napoli otthon x a szintén veretes Carpi ellen, Roma kikapott a Samp ellen, egyedül az Inter a marha kreatív Felipe Melo-Kondogbia-Guarín tengellyel menetelnek előre...
Amici di nessuno...
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
cuadradoról már nem írom le ugyanazt, továbbra is a szezon egyetlen pozitívuma, ha allegri és a csapat módos időn belül nem kapja össze magát, akkor akár egy menesztés is kinézhet a jövőben.
Amici di nessuno...
Kurva frusztráló ez a meccs, jól nyomunk, nincs is a labda az ellennél, de nem jön össze semmi. Annyira adta volna magát, hogy beverjék azt kapufás kavarodós sztorit. Tipikusan annak a meccsnek tűnik, hogy ha az első 15 percben lövünk egyet akkor 6-0 a vége, így meg majd valami 11-esből vagy szögletből fogjuk beszenvedni.
Na jön a kicsi, meg kell csinálni őket.
A Dybala-dolog előtt én is értetlenül állok, vegyük úgy, hogy most a B-csapat játszik és Dybala nem oda tartozik. :) Amúgy tényleg csak annyi lehet, hogy most Zazát akarja kipróbálni Allegri, Dybalát meg nem akarja a szélen játszatni. Elég nyugodtnak is tűnt a gyerek, amikor a kamera mutatta, valszeg le van zsírozva, hogy hétvégén és a BL-ben ő játszik. Martialhoz meg ne hasonlítsuk, egyrészt még nem sokat mutatott a francia, másrészt Manchesterben gyakorlatilag nincs más+50 millióért vették, így nem lehet padoztatni. Ha október közepéig alig kap játéklehetőséget Dybala, akkor kongassuk a vészharangokat. Én inkább Ruganit hiányolom, végre megnézném őt is. Illetve a lényeget lehagytátok: hol van Padoin?!
Amici di nessuno...
Channel - 258006
ha valkinek kell sopcast channel
nagyon jó.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Zazának is kell a játék, erre ez a meccs a legalkalmasabb és ehhez a taktikához Pereyra-Cuadrado szél kell, nem kell ebbe többet belelátni.Nekem bőven elég, ha majd Nápolyban vág kettőt Dybala, úgyis szeretik ott az argentinokat. Amúgy behívták a válogatottba is a napokban a srácot, az lesz a vicces, ha abban a brutális támadószekcióban több játékpercet kap.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.09.23. 20:08:15
Egy olasz fészbuk oldalon lehet megfejtette valaki miért van ez amúgy, kb így szólt: "biztosan dugja Allegri lányát, más ötletem nincs"
hamarosan kikerül a hivatalos kezdőcsapat is, de ha ez igaz, akkor tényleg el lehet kezdeni gondolkozni, hogy allegri miért csinálja ezt. minden héten azt mondjuk, hogy biztos a következő meccsre pihenteti, de aztán ugyanúgy nem játszik azon sem. martial 19 évesen érkezett a unitedba szeptember első napjaiban, mégis be van építve és rugdalja a gólokat. dybala 21 éves, végigtolta velünk az egész felkészülést, aztán folyamatosan padozik a maga 32 + 8 millió eurójával.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.09.23. 19:36:27
A kis Marchisio és a legenda:

Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
én megnéznék egy olyan 4-4-2-t, amiben evra helyén sandro játszik, a középpálya két szélén pereyra és cuadrado, elől pedig dybala és morata. ez kiegészülve mondjuk a marchisio - khedira belsővel, ami azért papíron még mindig a legerősebb párosunk, szerintem egy nagyon gyors és kontrára igen alkalmas kezdő lenne.
az a baj, hogy továbbra is látszik, hogy nem nagyon tudja allegri, hogy mit kéne játszani. dybala nem illik minden szisztémába, de volt vagy 40 millió, próbálgatja a játékosokat, közben folyamatosan sérül le mindenki, a játékunk pedig legtöbbször egyéni próbálkozásra van utalva. én legalábbis ezt láttam legtöbbször ma is, nem szisztematikusan felépített támadásokat. úgy néz ki, az legalább letisztult neki, hogy cuadradonak játszania kell, ezért van ez a 4-3-3/4-5-1 szerűség.
Mandzukic pedig tényleg gyengélkedik, de eddig Morata is annyit villantott a tavalyi formájából, mint a horvát, azaz egy jó megmozdulás a City ellen (plusz még a kétes értékű szuperkupa-döntőt végülis Mandzukic döntötte el). Dybalát én is hiányolom, de nem azért mert annyi gólt szerzett idén (igazából a szuperkupa mellett bepasszolt egyet az üres kapuba a Roma ellen, amikor már gyakorlatilag mindegy volt, és értékesített egy 11-est - úgyhogy inkább csak jól mutat ez a statisztika), hanem mert jól mozog és jó az összjátékban is. Szerintem amúgy nem a csatárokkal van a gond, hanem a középpálya nem nyújt elég támogatást. Amit nem értettem, hogy a múlt héten amikor Alex Sandro játszott és küldte be a beadásokat egymás után, akkor Mandzukic csak a padot melegítette, most meg hogy alig volt beadás, ő játszott.
Másrészről viszont örülök végre a három pontnak, meglehetősen sima győzelem volt, pedig Genoában rendszeresen meg szoktunk szenvedni (tavaly például kikaptunk). Pereyra pedig tényleg nagyon jó volt, ilyenkor nem tudom neki melyik az igazi arca. Vagy csak akkor tud érvényesülni, ha normális középpálya van mellette, különben ő is annyi ér, mint Padoin?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.20. 20:02:19
Amici di nessuno...
sajnos egyetlen normális kontrát sem tudtunk 10 ember ellen sem végigvinni. leminának összesen 1 szabályos szerelésére emlékszem, vicces volt, hogy a sárgát pont azért kapta, a gól előtt viszont volt egy fontos kulcspassza, összességében első meccsnek elment. mandzukic számomra továbbra sem meggyőző, konkrétan folyamatosan erőszakolta be a labdát az ötösön belülre, amíg végül szépen le nem szerelték. képes megérkezni úgy a semmiből, mint a city ellen, de addig abból láttunk kevesebbet, valami nagy baj lehet az önbizalmával.
allegri kezdőt illető lépéseit és cseréit sem értem. alex sandro játszott egy teljesen jó bemutatkozó meccset a chievo ellen, ennek ellenére most még cserének sem jött be, dybala pedig hiába rúgta eddig a legtöbb gólunk többségében csereként beállva, ő sem nagyon játszik. persze sanszos, hogy kezdeni fognak a frosinone ellen, de nem feltétlen úgy kéne beépíteni két, közel 60 millió összértékű játékost, hogy játszanak minden 3. meccsen valami kiscsapat ellen.
az izomsérülésekre már külön kitérni sem érdemes, csak bízni tudok benne, hogy morata a nápoly ellen már bevethető lesz.
ON:
remélem ma végre sikerül felülni a jó irányba menő vonatra, ideje nyerni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ma este 20 h tól itt az alábbi linkre kattintva élőben követhető a hivatalos ünnepélyes topic megnyitónk!!!
Lesz minden telefonon lehet beszólni kéréseket teljesitjük+ajándékok sorsolása.Star vendég meglepi!
Várunk mindenkit élőben ma este 20h tól az alábbi linken!!!Élőben lehet minket hivni a 30/470-7257
http://ustre.am/1dR84