44078

ibogldrc.jpg

• szucsy89
    Egy jó Milan kellene már csak Olaszországból...
    Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2016.01.13. 09:55:51
  • 9csöves9
    Közben Hegedűs Rudolf távozott Rómából. Várhattak volna még vele pár fordulót. Bárhova megy jól járnak majd vele, de Róma annyira egyedi közeg, hogy kevesen tudnak ott maradandót alkotni. Elvileg Spalletti az utód, kíváncsi leszek.
  • 9csöves9
    Nem tudom mennyire Mancini érdeme a kevés bekapott gól. Úgy értem persze, hogy nyilván ő állítja össze a kezdőt, de én az Internél nem valami veszett jól összerakott csapatvédekezést, taktikát látok, hanem inkább jó egyéni teljesítményeket. Handanovic, Murillo, Miranda extrát nyújt és ez már bőven elég sokszor. Persze az mindenképp Mancinin múlik, hogy képes feltenni eléjük 3-4 verőembert is a középpályára, de ezzel ugyanannyit árt is támadásban.

A Jovetic sztori nekem teljesen érthetetlen, azt hittem szezon elején, hogy maximum a sérülések okozhatnak nála gondot és nagy fogás lesz. Nekem gyanúsan egyszerre lett erőltetve Ljajic és elfelejtve Jovetic, elképzelhető, hogy kettőjük között történt valami. Mondjuk ahol Icardi a csapatkapitány ott nem csodálom, hogy gondok vannak az öltözőben :D
  • limperatore
    Hihetetlen h visszajottetek
    Megmondom oszinten en azt hittem h az lesz ami nalunk 2010 11ben azok utan h elmentek a kulcsemberek
    Mancinit en is baleknak tartom de azt elismerem h brutal vedelmet rakott ossze viszont fio meccs ota balhek vannak az oltozoben megpecsetelheti a szezont foleg h joveticrol mar a gazetta is irja h tavozik mikozben kva jo es icardi segget vedik...
    Par forduloval ezelott meg hittem a scudettoban de most mar maradok az eredeti celnal a top3 sztem behuzzatok ha kitart a formatok
    De vegre kezd elesedni a serie es eros csapatok kezdenek kialakulni
    Lassan beerjuk angliat is pontokban
  • Trunks
    Most már kezd a tavalyi önmagára emlékeztetni, de nem halunk bele, ha elmegy. 100 millió körüli összegből meg nyugodtan lehet pótolni.
  • 9csöves9
    Tegnap lezajlott a bohócgála, sok szót nem is érdemes rá pazarolni. Az viszont örömteli, hogy Conte és Buffon nem szavazott, ez lenne az egyetlen irány, ha a nagynevű nemzetek bojkottálnák ezt a szart.

Pogba meg teljesen beleillett a közegbe, látszik, hogy ennek a srácnak ez a felhajtás kell, teljesen elvarázsolta az egész. Habár az esemény után ismét lenyilatkozta, hogy itt képzeli el a jövőjét nekem teljesen nyilvánvaló, hogy a Real-Barca kettős valamelyike a következő állomás. Nyáron Zizou ki is könyöröghetné felőlem Perez bácsitól azt a 100-130 milliót érte.
  • Trunks
    Szerintem Napoli-Juve lesz a végére ebből. Igen, az Inter jól összeállt meg minden, tegnap pechjük is volt. De igazából az 1-0-ás meccsek többségét teljesen ikszes meccsen húzták be, ez nem mehet a végtelenségig. Nyilván benne volt a pakliban már egy ilyen. Azt meg ne feledjük, hogy egyedül a Romát verték meg a topcsapatok közül. Fiorentina és Napoli ellen vereség, ellenünk iksz. Tavasszal meg jóformán az összes nehéz meccsük idegenben lesz, nekünk meg otthon. Juve, Fiorentina, Lazio, Roma mind idegenben. Kicsit összekapja magát a Roma vagy kitart a Fiorentina és még a BL is erősen necces lehet. Viszont a Napoli nagyon korrekt csapatnak néz ki, Sarri jellemzése pedig tökéletesen ült, Csöves. :) Na mindegy, nem bánnám, ha szoros lenne a vége, mégiscsak úgy a legjobb bajnokságot nyerni.
  • Lacee86
    Nem akarom elkiabálni, de benne van a pakliban, h ilyen lesz a vége az idénynek. :)
  • Count Adyn
    Utolsó 9 meccs tabellája, brutalis :D
  • 9csöves9
    Húzós volt a vége, ezt szezon elején elbuktuk volna 3-2-re. Szerencsétlen Moratát nagyon sajnálom, látszott rajta, hogy legszívesebben elsírná magát. Éreztetni kell vele minden fronton, hogy nincs gáz, jön majd az a gól, mert különben teljesen tönkremegy.

Hernanes végre lehozott egy vállalható meccset, bár néha most is voltak olyan labdavezetései, hogy lekapartam az arcom. Nem értem Allegri miért nem cserélt középre időben akárkit akárkire, nagyon elfáradtunk ott.

Egyértelmű, hogy Juve, Napoli, Inter versenyfutás lesz, szerintem olyan 2002es végjátékkal. A Napoli nagyon egyben van, nem néztem volna ki ebből a kiégett tornatanár forma Sarriból. Talán ha rajtuk lesz a nyomás azt ők nem fogják jól kezelni, főleg Higuain akit többször láttunk már súly alatt összeroppanni.

Az Inter is jó, ennyi 1-0 nem véletlen, tegnap is csak a szerencsén múlott, hogy nem lett az. Az ő esetükben Mancini lehet továbbra is a hibafaktor, hihetetlen balfasz húzásokat tud produkálni.
  • Trunks
    Szépen behúztuk, ha nincs itt az utolsó fél óra izgalma, akkor azt írtam volna, hogy nem is látszott Marchisio hiánya. Morata 16 meccsen nem lőtt gólt zsinórban gólt a bajnokságban. Egész hihetetlen.
  • Count Adyn
    Vége izgi volt, de behuztuk:)
  • Trunks
    Egyszerűen tragédia amit Morata helyzetbe kerülve művel. Megint kihagyott egy ordító helyzetet pont a szépítő gól előtt. 3-0 helyett 2-1. Remélem nem megint rajta megy el a meccs. Allegri helyében eléggé elgondolkoznék Zaza kezdetésén.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.01.10. 22:14:23
  • Count Adyn
    Pogba! :) Meg Chiello üdvözölte Cassanot :D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.01.10. 21:08:15
  • Grove4
    Eltiltott.
  • Lacee86
    Én Rugani képességeit nem ismerem, bevallom. Marci sérült, vagy mi van vele?
  • Trunks
    Hernanes, komolyan? Padoin szerintem hasznosabb lenne a helyén, ezt komolyan mondom. Pogba és Khedira se suta gyerek, szervezni a játékot a brazil se tudja... Kíváncsi leszek Ruganira.
  • 9csöves9
    Buffon, Rugani, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Evra, Morata, Dybala - ez a hivatalos.

Nagy lehetőséget kaptunk megint, de necces lesz ez, szerintem botlunk. Marchisio nélkül botrányos idén a statisztikánk, hiányozni fog. Pláne Hernanessel a helyén...
  • Lacee86
    Azért még az esti meccset meg kell nyerni. :) De tény, h én sem gondoltam volna, h ennyire ott leszünk már féltávnál.
  • szucsy89
    Berardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

végre nem csak mindket szopatott rommá, ezt most öröm volt nézni
  • Count Adyn
    Beszarás:D Féltávnál igy feljönni ezt nem hittem volna a kezdés után:)
  • Trunks
    A Lazio is durván nyomja, jóformáén senkit nem tudnak megverni, kivéve az élcsapatokat. Az Inter után a Fiorentinát is megcsapták idegenben, Berardi pedig a meccs végén beverte a tizenegyest, így a Sassuolo is nyert az Inter ellen. Roma ikszelt a Milannal, kezd nagyon szépen állni a tabella. Kétlem, hogy a Napoli ne nyerne a Frosinone otthonában, de egy győzelemmel még ebben az esetben is feljönnénk a 2. helyre.
  • Trunks
    1-1, akkor mehet mindkettő? :D
  • szucsy89
    nem :D
  • Trunks
    Roma-Milan. Csak én érzem úgy, hogy az a meccs tétje, hogy kit rúgnak most ki, Rudit vagy Mihajlovicsot?
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.01.09. 21:34:30
  • 9csöves9
    Ez a korral jár. Marchisio is ennyi idősen volt, hogy egy jó meccs után hozott négy rosszat. Most meg, ha éppen nem játszik akkor végünk van.
  • Tibre
    sturarótól idén amit láttam, az elég vegyes. volt brutálisan rossz félideje, majd a másodikra teljesen feljavult. viszont a juvéba nem mondok újat konstans jó teljesítmény kell. rugani meg nagyon kevés lehetőséget kap és akkor is bizonytalan többnyire. remélem nem egy ogbonna 2 lesz, és máshol köt ki, mert megvan benne a potenciál.
  • 9csöves9
    Na de azért Sturaro tavaly kezdő volt a BL elődöntőben és hiba nélkül játszott újoncként. Rugani tavaly végigjátszotta az összes meccset a bajnokságban és őt választották a szezon legjobb középhátvédjének. Ők már nem az a kategória, hogy egy eldőlt meccsen minden mindegy alapon be lehet dobálni őket. Kész játékosok, nagy potenciállal. Csak játszatni kell őket.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.01.09. 11:47:46
  • Tibre
    moutinhonak kurvára örülnék ha jönne télen. tavaly nem volt semmi ahogy oktatta az arsenalt a bl-ben. sturaroval és ruganival én azért még óvatosan fogalmaznék. 3:0-nál liga utolsó ellen nem nagy kunszt beküldeni őket, de éles helyzetben még könnyen megéghetnek. zazanak meg elég durva a gól/perc mutatója, sajnálnám ha elmenne. zalayeta óta sztem a legjobb cserecsatárunk eddig.
  • preziosi
    marotta elég durva hadműveletet indított a fiatal olaszok terén. bár nagy része még nem hivatalos, de:

az avellino 19 éves támadóját, di massimot hivatalosan is fél évre kölcsönvettük. hogy mi lesz a sorsa, azt még nem tudni, de úgy tudom, ő már egy ideje amúgy is vinovoban készül.

mandragora továbbra sem hivatalos, de a legtöbb lap azt állítja, még január folyamán az lesz. nyárig marad a pescaránál, aztán kiderül.

mandragora mellett a cesena-s sensi az, aki még leginkább felkeltette a nagyobb olasz klubok figyelmét középpályások terén, és úgy hírlik, rá is készül lecsapni marotta, méghozzá ismét a sassuolo segítségével. a sass vásárolná meg a játékost, aki a szezon végéig még maradna a cesenánál, utána pedig birtokolhatnák egy ideig a játékjogát, viszont mi opciós joggal bármikor megvehetjük.

további avellino érdekeltségű hír, hogy a 23 éves csatáruk, marcello trotta is felkeltette marotta érdeklődését, őt pedig a hírek szerint a frosinone segítségével szereznénk meg, ebben az esetben náluk lenne egy ideig a játékos.
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2016.01.08. 15:25:15
  • limperatore
    uhh, lesznek meg itt izgalmak
  • Count Adyn
    25. forduló lesz majd brutál:D Juve-Napoli Inter-Fio :)
  • 9csöves9
    Pont erre gondoltam, valami ilyesmi lehet a dologban. Én hosszabbítanék még vele 1+1 évre inkább, de hát megértem, ha Marottáék nem így gondolkoznak.

Szép győzelem volt, látszik, hogy van önbizalma a srácoknak és jó a hangulat a csapatnál. Egy valakit kivéve, természetesen Morata az, szerencsétlennek még tetézi a baját, hogy bejön helyette Zaza és ver egy vérbeli csatárhoz illő gólt. Nem tudom mi fogja visszabillenteni a spanyolt, de nagyon mélyen van.

Tetszett amúgy, hogy nyugodt szívvel betudtunk cserélni 3 olasz fiatalt akik tényleg bármikor hozzá is tudnak tenni a játékhoz és nem lógnak ki lefelé. Persze egy ilyen meccsen könnyű, de Sturaro és Zaza akkor is jöttek volna ha mondjuk vesztésre állunk. A nyári mercato után is mondtam, nekem rettenetesen szimpatikus a keret, igazából 1-1 helyen kéne csak minőségileg komolyat javulni (Hernanes helyett valami tényleg használható kreatív ember). Tele vagyunk fiatal, jó képességű, jó hozzáállású srácokkal és bár mi is sokat költöttünk/költünk nincs az az érzése az embernek, hogy ez egy fejetlenül összevásárolt valami, van koncepció. Emiatt is van, hogy nem dőlök a kardomba, ha esetleg nem jön össze trófea.

Hétvégén Doria idegenben, a lehető legrosszabbkor egy derbi győzelem után. Cassano is éppen megint rájött, hogy élvezi a futballt, talán a múltkori oda-vissza mondogatós nyilatkozatok után most találkozik először Bonucciékkal, érdemes lesz majd figyelni, szerintem kap majd tőlük pár finom csomagot, hogy elvegyék a kedvét.
  • Lacee86
    Jaah, tényleg, Olaszban ma munkaszüneti nap van, így már ok. :)
  • gercse
    Vízkereszt napja volt/van ma, gondolom ezért.
  • Lacee86
    Újabb győzelem, sorozatban a 8., bravó! Nagyon érdekes, hétköznap délután 40 ezren voltak a meccsen, ez teltházhoz közeli...
  • Trunks
    Toni sérült, Cáceres szerepeltetését túl sok dologgal nem tudom viszont indokolni. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor augusztusban Allegri állandóan játszatta Comant és Islát, mintha "kirakatba" rakta volna őket, aztán sikerült is őket elpasszolni. Az uruguayi 4 hónapja nem játszott, furcsa hogy épp most húzta elő a mester.
  • 9csöves9
    Barza és Mandzukic sérült, itt a lehetőség Morata és Rugani előtt. Ruganit azért kicsit féltem egy dörzsölt Toni-Pazzini páros ellen, de bízzunk benne.

Ennek fényében tökéletes kezdőt jósolnak mára, 3-kor kezdünk : Buffon-Chiellini,Bonucci,Rugani-Sandro,Pogba,Marchisio,Khedira,Lichtsteiner-Dybala,Morata
  • preziosi
    én is kifejezetten kedvelem sturarot, lehet hogy nem egy technikai zseni, de amilyen teljesítményt lerakott a real meg a city ellen 22 évesen, azt lehet utána csinálni. maradjon csak szépen, ahogy a keret többi tagja is, szinte senkit nem tudnék mondani, akire azt mondanám, hogy szívesen venném, ha eladjuk.

hernanesre haragszom, mert az ára mellett nem sok értékelhetőt tett le, de nyárig talán beugrósként összeszedi magát, caceres pedig jópofa figura, voltak nagyon jó időszakai, de a sérülései és magatartásbeli dolgai miatt talán ő az, akinek nálunk már sok babér nem fog teremni.

jelenleg viszont úgy is néz ki, hogy kifejezetten ragaszkodunk mindenkihez, di marzio szerint zazáért például egy 27 milliós ajánlatot utasítottunk el, allegri mindenképpen szeretné a keretben tudni. ennek is örülök.
  • 9csöves9
    Örülünk. Sturaroért amúgy bejelentkezett a Crystal Palace sikertelenül, az első ajánlatuk egy kölcsön volt, másodszorra 12 millióval próbálkoztak. Óriási király lenne amúgy a PL-ben, de szerintem itt is az lesz.