Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
A Juve történetének egyik legjobb ár-érték arányú játékosa Pirlo mellett. Mennyiért szereztük, 6 lyukas labda? Valami hasonló. Sajnos Allegri nem favorizálja a 4-4-2-ben, de tegnap néha jobbhátvédet játszott, egész kiválóan, pláne az adottságaihoz képest. Cuadradónak is adott egy remek passzt az első félidőben+ Moratának az assziszt, védekezésben meg hozta a szokásosat. A vicc, hogy a hét csapatába tuti csak azért került be, mert adott egy gólpasszt.

Amici di nessuno...

Kaplan
Szerintem Marty jó arc! :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lacee86
Érdekes. Barzagli sokszor észrevehetetlen, de ezen a poszton végül is inkább ez a jó. :) Stabil, megbízható játékos, az biztos.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Speciel ezen én is nevettem. :)

szucsy89
9csöves9
Közel volt ez azért a teltházhoz. A Sevilla szektora volt teljesen üres, jöttek vagy 50-en, meg a Sud melletti két sarokból középre tömörülnek a szurkolás meg a jobb kilátás miatt. Nagyon feltűnőek ezek a fehér székek ha üresen vannak hagyva.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Onnan, hogy beállt Immobile tudtam, hogy nem fogunk gólt kapni. Meg igazából olyan lett volna, ha beszopjuk, mint a Frosinone ellen. Első félidőben volt egy kósza lövésük, azon kívül piknikezhetett Buffon.

Ami kicsit szomorúbb, hogy egy ilyen meccsen nem volt teltház. Nem mondom, hogy a Sevilla egy Barcelona, de azért mégiscsak egy fontos hazai BL-meccs volt. Meglep, hogy nem kelt el minden jegy.

Amici di nessuno...

Trunks
A Gladbach ellen otthon pedig gyakorlatilag le is lehet rendezni a továbbjutást. Ilyen is rég volt.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.30. 22:48:43

Amici di nessuno...

Lacee86
Telibe találtam a végeredményt, yeah. :) Én is akkor nyugodtam meg igazán azért, mikor meglett a 2. gól. Csak így tovább! :)

9csöves9
Na ez tetszett. Bár végig fostam, hogy egy helyzetből beszopjuk ahogy illik. Cityt megmentette egy 11-es a végén, de azért így is jól néz ki a tabella. Idén úgy néz nem kell rettegve nézni az 5. 6.fordulót.

Trunks
Hú, ez de tükörsima volt. Nagyon gyengének tűnik mondjuk a Sevilla, pláne így tartalékosan. De végre a középpálya és a játék is jónak tűnt. Khedirától kezdésnek remek volt. A védőmunka elsőosztályú, összjátékban is jó volt. Jön még Marchisio és jó lesz ez.

Amici di nessuno...

Lacee86
Én azért Khedirának is örülök, h végre játszik. Nem ismerem túlzottan, de kíváncsi vagyok, mit tud. A meccs elején az a mentése hátul nagyon szép volt.

Trunks
Moratát csak a BL-ben kéne játszatni. Zsinórban 5 gól. Komolyan mondom szinte több gólt szerez Európában, mint a bajnokságban. :) Cuadrado megint jó, Dybala viszont szinte észrevehetetlen, eddig nem igazolja, hogy neki mindenképp kezdenie kellene.

Amici di nessuno...

Lacee86
Köszi. :)

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
Jó streamet tud valaki? Nincs Sport2-m sajnos. :(

Rockynhooo
‪#‎Juventus‬ starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Hernanes, Pogba, Evra, Morata, Dybala

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Trunks
Valami ilyen várható este:

JUVE (4-3-3): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Dybala, Morata.

Sokat nem tud variálni Allegri. Megmondta, hogy Khedira játszik esetleg még Lemina kezdhetne, de ő mostanában elég sokat játszott, kell neki is a pihenő. Kíváncsi leszek Khedirára, remélem nem sérül megint meg. Bár nyilván elsőre nem kell tőle nagyon sokat várni. Érdekes, hogy ilyen meccsen játszatja először Allegri.

Amici di nessuno...

Lacee86
Végül 3-2 lett, de ez még így is vicc. Egyébként tőlünk -a Seria A-tól függetlenül- holnap sima győzelmet várok, 2-0 a tippem.

Count Adyn
Nem, ő ezekkel kompenzál, szücsykém:DDDSADAD
//www.youtube.com/embed/zOmdvabHqSg

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Ezalatt a BATE 3-0-ra veri a Romát 3 kapura lövésből. <#wow3>
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.29. 21:58:03

Amici di nessuno...

Ezen a meccsen még én is tiszteletemet tettem :)
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
De igen ezért is kedvenceim közé tartozott, soha nem fogom elfelejteni ezt a gólt. Jó volt visszanézni amúgy az egész összefoglalót, tökéletesen alakult, hogy az első félidőben előttünk parádézott Gigi, a második félidőben meg ebbe a kapuba esett a két gól, nem hittem volna, hogy Cáceres gólja utáni extázist még felül lehet múlni egy Alex góllal :)

Trunks
Valamiért nem engedi úgy beszúrni, hogy ne az elejéről induljon a videó. 1:20-tól az első gól.

Amici di nessuno...

Trunks
Hihetetlen. Ezen látszik, hogy teljesen el lett kúrva a mercato. Ide hoztuk Alex Sandrót gyakorlatilag azért, hogy tehermentesítse Evrát. Persze, megértem én, hogy most kellett lépni, mert jövőre elhozhatta volna más is, de lehet értelmesebb lett volna valakit hozni a jobb oldalra, ahol már tavaly is Lichtsteiner volt a csapat leggyengébb pontja. 3-5-2-ben wing backként meg rossz nézni. Tényleg kár érte, bár őszintén szólva már az elmúlt 1-2 évben is alig játszott a sérülések miatt, pedig hasznos játékos lehetett volna, középen és a jobb szélen is jó teljesítményre volt képes.

Plusz most visszanézve a dolgokat, egész sok fontos gólt szerzett a posztjához képest. Milan elleni kupadupla, Napoli ellen gól. Ez pedig örökre megmarad:

//www.youtube.com/embed/94Z9Sds9yYM

(nem ezen a meccsen voltál kinn, Csöves?)

Amici di nessuno...

9csöves9
Ki is tették. Eddig se volt sok szó a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, hát így valószínű már nem is látjuk többet Juve mezben. Kár érte, bírtam az Indiánt, de ez most teljesen érthető lépés.

Most az a szívás, hogy sérült Lichtsteiner, Pideon meg nincs nevezve a BL-re, tehát kőbe van vésve a 3-5-2 a Sevilla ellen.

9csöves9
Akciógólt meg annyit szerez kb. mint Cáceres. Nem hittem volna amúgy, hogy újra elkezded szopni ezt a majmot, azt hittem véget ért a szerelem amikor eligazolt a Poolba.

szucsy89
ő kompenzája ezekkel

//www.youtube.com/embed/pVwbadFn35I

<#mf1>
Trunks
Így már rémlik. Nem annyira követem az ilyeneket, őszintén szólva elég hidegen hagy. Közben olvasom, hogy lehet kikerül a keretből, most ezt mérlegelik. Állandóan sérült, lábadozás közben meg nem ilyeneket kellene csinálni. Ebben mondjuk egyetértek.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Kis kedvecned hány autot zuzott le eddig 4-5 öt?:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Még Conte alatt már megcsinálta Cáceres is, akkor ha jól rémlik egy Porsche volt az áldozat és a jó Martin fejét is úgy kellett összevarrni.

szerk: itt is van

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.09.29. 12:26:28

Trunks
Ismét? Nem Vidal szokta ezt csinálni? Mindenesetre legalább ezen a területen sikerült pótolni.

Amici di nessuno...

szucsy89
eltiltanám a profi sporttól is
9csöves9
Cáceres ismét összezúzott egy autót, ezúttal egy Ferrarit. Természetesen ittasan, bevonták a jogsiját, sérülés nem történt.

Trunks
Az inter-szurkolóknak küldeném:
//www.youtube.com/embed/9pt7EWFF_T8

Amici di nessuno...

Lacee86
Öröm nézni. :D

9csöves9
Gondoltam megnézem most már az Intert mi újság van. Kicsit segít a lelkiállapotomon na. :D

Trunks
Jól benyeltük amúgy a sorsolást. Rögtön az elején egymás után jönnek a nehéz idegenbeli meccsek. Ez azt is jelenti, hogy azért később ebből a hátrányból visszaszedhetünk otthon.

Amici di nessuno...

9csöves9
Nincs mese el kell kezdeni hozni a hazai meccseket. A következő 7 meccsünkből 5 otthon lesz, idegenben pedig az Inter és a Sass. Milánóban mostanában nem teljesítünk rosszul és most rendesen súlya is lesz a meccsnek. Annak kell lennie a fordulópontnak.

Trunks
Szerintem büntetésként nézhet majd EL-meccseket. Tapasztalatból mondom pláne a csoportmeccsek igazi ínyencségek, egy élmény nézni őket. Különösen, ha decemberben valami jó kis helyen kell játszani idegenben.

Amici di nessuno...

Lacee86
A topikban trollkodásod úgy gondolom, megmarad egy ideig pót tevékenységnek nálad, mert sok Milan BL/EL meccset jövőre se fogsz látni valszeg. ;)

szucsy89
én látom a párhuzamot, mindkét csapat fos :D
Trunks
Ez teljesen hülyeség. A kettő össze se hasonlítható. A 2010-es interből szinte mindig a pályája csúcsán vagy kicsit azután volt. Törvényszerű volt a hanyatlás, ott kellett volna több kulcsembert egy rakás pénzért eladni, ehhez képest Sneijder vagy Milito is maradt, amíg már semmit nem értek. Ehhez képest nálunk az igazán fontos játékosok közül csak Tévez (tulajdonképpen még ő is simán jó lehetett volna, de inkább nem akart már ezen a szinten játszani) és Pirlo öregedett ki, viszont tőlünk távoztak is, nem maradtak, amíg saját maguk paródiáivá nem váltak. Vidalt pedig eladtuk, amikor a legtöbbet lehetett érte kapni. Valamint a befolyó pénzeket befektettük fiatalokba (Dybala, Zaza, Rugani, Alex Sandro, Hernanes, Lemina). Nem igazán látom a párhuzamot az előző évi BL-döntő és az idei gyenge szezonkezdet kivételével.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.27. 15:02:12

Amici di nessuno...

Lacee86
Igen, ez is igaz teljesen.

limperatore
Hasonlo szitu az interhez 2010 utan

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Amit óriási hibának érzek (és már nyáron is megjegyeztem), hogy egy ekkora átalkuláshoz képest kurva karcsú volt a felkészülés. Játszottunk kb 3 komoly meccset, ez édeskevés amúgy is, pláne így.

Lacee86
Konkrétan az az érzésem van Pogbával kapcsolatban, mint aki egymaga akarja megváltani a világot. Össze-vissza cselez (amik rendszerint nem is jönnek be mostanában), teljesen a "csakazértismegmutatom" mentalitással játszik. Én továbbra is Marchisio hiányát érzem nagyon, illetve annyira jó lenne már látni azt is, hogy Khedirával mit tudunk kezdeni. Az a baj, hogy már jó pár meccse tart az idény, de még nem volt olyan, hogy a teljes repertoárból, mindenféle kompromisszum nélkül tudott volna Allegri válogatni. Így pedig -főleg egy ilyen átalakulás után- nagyon nehéz.

9csöves9
Ha fordított esetben történik ez a végén és mi vezetünk 2-1-re akkor Orsato nem hagyta volna el élve Nápolyt és ment volna a szokásos nóta. Én amúgy kurvára utálom, ha ilyeneket befújnak.

Amúgy egyetértek, nem azzal van itt a gond, hogy Rómában és Nápolyban kikapunk 2-1-re. A történelem legerősebb Juventusai is megtették már ezt. A nagy baj, hogy tisztán látszik, hogy nincs csapatunk, csak kurva jó focisták egymás hegyén hátán. A nyári távozókkal a vezéregyéniségek hiányoznak a csapatból, ezt sajnos úgy néz ki huszonéves srácokkal nem lehet pótolni. Pogbán látszik ez a legjobban, konkrétan kabaré a csávó így Pirlo Vidal és Marchisio nélkül, összeroppantja a teher és csak erőlködik. Nem tudom agyilag van e olyan szinten,hogy ebből a gödörből kijöjjön. Kezdésnek megpróbálhatná alázattal és küzdéssel kompenzálni azt, hogy éppen nem jön össze semmi, nem az első rossz passz/csel/lövés után összeomlani és flegmázni, hisztizni.

Trunks
Ez a végén itt szerintem 11-es volt, ha maga előtt kalimpál a kezével a gyerek, akkor hiába a földről pattan oda. Szorítsa le, és akkor nincs ilyen. Pont olyan x-es meccsnek tűnt, amilyet általában Nápolyban játszani szoktunk. Jókor jött a góljuk, onnan futottunk az eredmény után, és kontrázni jól tudnak. Érdekes eddig a bajnoki teljesítmény: idegenben megjártuk a két legnehezebb helyszínt és ki is kaptunk + szintén nem könnyű Marassiból elhoztuk a három pontot. Az otthoni mérleggel van inkább a gond, ott kellett volna mindhármat hozni gyenge-középgyenge ellenfelek ellen. Ez a mai teljesítmény nem volt se rossz, se jó, inkább az eddigi bénázások miatt ég a ház.

Pogba tud egyáltalán szabadot lőni? Mert az eddigi nem tudom hány, talán 5-6 próbálkozásból egyik se találta el a kaput. Persze Pirlo se találta el mindig, de ha igen, akkor általában gól lett belőle.

Amici di nessuno...