Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
ígyse😄

mentsd le aztán töltsd fel máshova

Trunks
Na most jó:

http://imgplace.com/image/view/fbd7b0a71a4ed4780537c7c6ed2b689d

Amici di nessuno...

Trunks
Akkor csak a linket teszem be. Így mûkszik?

http://imgplace.com/image_bin/2440/e06e3e033d309ed0d2a9d8f744e52cb7.jpg

Amici di nessuno...

forzajuve5
Pessotto elõször beszélt a majdnem halálos zuhanásának okairól
Gianluca Pessotto számára 2006 nyarán majdnem véget ért az élet. A Juventus és az olasz válogatott korábbi játékosa a torinói klub székházának tetejérõl ugrott le, és csak a csodával határos módon élte túl az esést, majd épült fel szinte teljesen. A jelenleg sportigazgatóként dolgozó Pessotto elõször beszélt az eset hátterérõl, elõzményeirõl.
Pessotto – aki az aktív játék abbahagyása után sportvezetõként dolgozott a „zebráknál” – 2006. június 27-én ugrott le a Juventus klubházának tetejérõl, nem sokkal az olasz labdarúgást megrázó bundabotrány kitörése után. Ezután több napig kómában volt, de végül felébredt belõle, és ezt követõen szépen lassan felépült, olyannyira, hogy ma már újra a torinói klub alkalmazásában áll, mint sportigazgató.

„Minden amit a pályán elértem, egyszer csak megszûnt létezni – mondta Pessotto a La Stampának. – Olyan volt, mint amikor fejbe rúgnak, de nem tudod, honnan jött a rúgás. Üldözöttnek éreztem magam, mintha engem tartottak volna a legfõbb bûnösnek. Akárkivel találkoztam, vagy az ördögöt vagy a Madonnát láttam benne.”

„A klubházban voltam, és haza akartam menni. Leoltottam a villanyt, majd legközelebb 8-9 nap múlva tértem magamhoz. Mikor felébredtem, egy pszichiáter elmagyarázta, hogy mi történt. Ezután napokig nem tudtam enni, csak próbáltam megérteni, mi történt.”

A Juventusszal 1996-ban Bajnokok Ligáját nyerõ, 22-szeres olasz válogatott Pessotto súlyos belsõ sérüléseket szenvedett, több csontja is eltörött. A squadra azzurra futballistái ezt követõen érte is játszottak a németországi világbajnokságon, és a torna megnyerésével talán tényleg hozzájárultak egykori bajtársuk testi-lelki felépüléséhez..

„Igazából még ma sem tudom pontosan megmagyarázni, hogy miért a klub székházában tettem ilyet. Talán tudtam, hogy az egy biztonságos hely a számomra valamilyen szempontból.”

Értem én csak mégis...😊
Azért Nedved-en+Pesotto-n a sportcípõ milyen gáz😄
Fabio Capello
na az ilyesmire kéne nyereményjátékot hirdetni a szurkolók közt!

9csöves9
tegnap volt egy karácsonyi ebéd

http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/Serie%20A/Juventus/2008/12/16-1773_0/Festa+di+Natale+in+casa+Juve

9csöves9
egyszerû a képlet,nem kell ezeket komolyan venni.Olaszországban van mondjuk 3 nagy napilap ami csak a sporttal foglalkozik.mi a francról tudnának írni két meccs között ha nem az átigazolási pletykákról meg a botrányokról?nem lehetne eladni az újságot,pláne nem 3 különbözõt.az internetes oldalak meg ezeknek az újságoknak a híreire hivatkoznak ami már régen rossz

Nem tudom ti hogy vagytok vele-de annyira idegesít az hogy minden héten azt találgatják melyik játékosunk hova megy(Chiellini,Jaki,De Ceglie)Tudom hogy sok esély nincs a távozásukra-fõleg Chiellini-ére gondolok-de engem mégis zavar.Nem lehet így még csak gondolni se a jövõ évre nekünk szurkolóknak,mert mindig paráztatják a jónépet.Aztán lehet ez is csak engem zavar 😊
9csöves9
a drugók szeretettel fogadták kedvenc disznófejû edzõnket😄

Trunks
Most nem vagyok a gepnel, ezert nem tudom ujra feltolteni. Tegnap este meg rendesen megjelenitette.

Amici di nessuno...

9csöves9
nem látszik nálam

Trunks

Amici di nessuno...

gercse
<#idiota>

9csöves9
Claudio hogy felhúzta Mr.mindigélveziajátékot.bele is nyerített a fülébe

Trunks
Én nem így érzem, mert ha Trez visszajön, akkor már csak 4. lesz Jaki a sorban. Nagyon sajnálnám, ha elmenne, de persze meg tudnám érteni.

Poulsent pedig adjuk el a fenébe, Marchisio simán jobb nála, ráadásul saját nevelés és fiatal.

Amici di nessuno...

gercse
hm 😊
bár Molinaro is egész jó mostanában

forzajuve5
A mérkõzés egyik legpozitívabban értékelt szereplõjét, De Cegliét is dicsérte Ranieri, ám szerinte a 22 éves játékos lesz még jobb is. „De Ceglie már az elõzõ szezonban is jó volt, a gépezetünk viszont különleges, nem mindig fér a kezdõcsapatba, ám közel van ahhoz, hogy jobb legyen Cristian Molinarónál a védelemben” – mondta Ranieri a hátvédrõl, aki a Milan ellen középpályásként is remekül helytállt.

gercse
értem én, meg gondolom is hogy így lesz, de nem fog tetszeni ez az adott meccsen éppen a kispadon lévõ csatároknak. bár profik, úgyhogy tûrniük kell, Del Piero meg reméljük csereként is ontja majd a gólokat mint valamelyik szezonban Capellonál

forzajuve5
biztosan fogja akkor már a rotációs rendszert alkalmazni. most jön majd a szezon igazán kemény része, két csatár nem fogja bírni azt hogy állandóan õk játszanak. és remélem hogy néha majd bedobja a 3 csatáros felállást is

gercse
hát igen Iaqui több lehetõsége érdemelne, és i lesz majd januártól Trezzel? két padozó csatárunk lesz mindig :S

forzajuve5
akkor õ se jön:

A Bayern München szerzõdést hosszabbított Bastian Schweinsteigerrel, aki az új megállapodás értelmében 2012-ig lesz a német klub játékosa – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Zsolti9014
Szép volt fiúk!
Ez a JUVENTUS!!!

Mindenki nagyon odatette magát, Marchisio, De Ceglie, Amauri, Del Piero, Sissoko, Molinaro, Manninger, Mellberg, meg mindenki.

Más:
Én egyet sajnálok: Iaquinta kaphatna több játéklehetõséget, legalább csereként is egy 20 percet. Félek tõle, nehogy elmenjen!

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Remélem tavasszal az intert szó szerint megalázzuk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Grove4
Engem is!😄Egyébként elõttem mindent elmondtatok,FORZA JUVE!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9

http://www.youtube.com/watch?v=an6kSJQaXeg

Csacsi
Ez a De Ceglie gyerek engem mindig az Ashton Kutcher-re emlékeztet 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
jó képek 😊

9csöves9
Ama hova felugrott tejóisten😄

9csöves9

9csöves9

Nem, de most az oldal sem megy ahova a hivatkozas mutat.

REAL MADRID

Breki33
Másnál látszik a banner?

illetve az eredményjelzõ
Breki33
Szétszedte a Juventus a Milant

A Serie A 16. fordulójának zárómérkõzésén a Juventus váratlanul jó játékkal rukkolt elõ fiatal középpályájával, és nagyon megverte az 50 percen át versenyben levõ Milant. A vendégektõl kiállították Zambrottát, a Juventus tökéletesen használta ki ellenfele gyenge pontjait, és tartja a lépést az élen álló Interrel. A Milan csak negyedik.

http://sportgeza.hu/futball/2008/12/14/szetszedte_a_milant_a_juventus/
9csöves9
hatalmas volt,kár jelzõket keresni😄

ha Alex kapufája bemegy,akkor szerintem nem álltunk volna meg annyinál.De Ceglie nálam a legjobb

és a kibaszott Máv majdnem elintézte hogy ne lássam a meccset

Count Adyn
Megelõztél 10 seccel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

james69holden
Pár kép:

james69holden
Pár kép:

Nem tudom mi történt Nedveddel de most nagyon jó, hogy idejében le lett cserélve.Alapból De Cegliével kezdenék.Ma nagy részt neki köszönhetjük a gyõzelmet.Mikor bejött teljesen megváltozott a játék képe.
Grat mindenkinek.
Forza Juve!

Count Adyn
Úgy legyen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szívedbõl szóltál xD

BADE
Bl döntõben?😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

james69holden
Gólok:

1-0

1-1

2-1

3-1

3-2

4-2

Count Adyn
Reméljük addigra egy fentebbi helyezésrõl fog dönteni a meccs😄

gercse
majd meglátjuk, sok víz folyik le még addig a Dunán, vagy a Pó-n 😄

LasCar16
grat a gyõzelemhez, megérdemeltétek, példát vehetnének rólatok páran tõlünk a csapatból... ilyen hozzáállással nem lehet kimenni egy ilyen meccsre, kell nekünk a téli szünet meg az edzõtábor, addig ugyanis nem állunk talpra, tavasszal a San Siroban mi nyerünk ebben biztos vagyok, Amauri nem sok jóra számíthat Nesta mellett 😊 jó8

#acm

gercse
így van, mindig csak akkor menjen be, amikor kell 😄 (hogy meglegyen a gyõzelem)

Count Adyn
Majd akkor menjen be inkább amikor a meccset dönti el😊)