Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cassoneitaly
Hát igen, fõleg a kapufa.. Aztaaa helyzetfelismerést..Ááááá <#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
Na örülök, hogy egyre nagyobb itt is a tábor, tényleg jó lett volna mondjuk ha pl. Alex kapufája bemegy, de nem kell telhetetlenkedni
Forza Juve! 😄

cassoneitaly
Ejj de hatalmas volt...Alex<#worship>Chiellini<#worship>Amauri<#worship>Sisokko<#worship>De Ceglie<#worship>
Többet nem is kellene hozzáfûzni, nagyon tetszett...
Még egy Atalanta - Juve 21.én, (ahol alex mesterhármast rúgott legutóbb <#vigyor>)
Solo la Juve é, Magica Juve Ale... <#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Juventus igazi csapat...😊 jó meccs volt

Trunks
Annyira örülök, hogy ma még Molinarót se fikázom. 😊)) Nagyon nagyot játszottak a fiúk! Azt mondjuk sajnálom, hogy a végén leálltak, már azt hittem olyan parádé lesz a végére, mint anno a san sirós 1-6-nál. 😊))))

Amici di nessuno...

Trunks
Köszi.

Most nagyon lendületben vagyunk, kár, hogy jön majd a szünet (BL se lesz 1 darabig).

Amici di nessuno...

gercse
thx

Nem csak Amauri hanem Sissoko is elképesztõ igazolás-ebben a Juvéban simán ráaggatom a világsztár jelzõt.Nagyon tetszett a játék,ezt az elszántságot+kreatív játékot kellõ önbizalommal-és semmi probléma nem lesz.FORZA JUVE!
gercse
Hát nincs mit mondanom, szép játék, szép gyõzelem, sok ilyen meccset még 😊

Trunks
Szép volt, fiúk! Azért az most kiderült, hogy az Inter a bajnokság toronymagas esélyese. A Milannak nagyon sokat kell javulnia, hogy odaérhessen a végelszámolásnál, nekünk pedig nem szabadna annyi pontot elhullajtanunk a kiscsapatok ellen. A mai játékkal mondjuk mindenki ellen lenne esélyünk, hozzáteszem a Milan nem állított minket megoldhatatlan feladat elé.

Azért ismerjük el, hogy az 1. gól szép volt, bár sztem a labdaszerzés szabálytalan volt.

Giovinco megint nem értem, miért nem játszott, valamint Ranieri miért csak a végén cserélt. Kár, hogy Ale nem rúgta be a helyzetét a 4. gól után, a csel rohadt nagy volt. 😞

Az egész csapatnak rohadt nagy grat, mindenki küzdött mint állat! Marchisio és De Ceglie megmutatta, hogy akármikor lehet rájuk számítani.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
szép volt fiúk!!!

FORZA JUVE!

Yulcsa
grat

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

BADE
Gyönyörû játék!
Ilyet szeretnék mindig látni!
Molinaro-n és De Ceglie-n egyszer sem mentek át.
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
nagyszerû játék nagyszerû gyõzelem. szép volt fiúk!

Kaplan
Gratulálok a fiúknak! Ma nagyon jól játszottak. Ilyen játékkal akár a BL-ben is lehet esélyünk!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Yulcsa
helyesbítenék; Gattuso, Kaká, Flamini hiányát, és egy-két védõ sem ártana, ha lenne a pályán...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Qrva nagy a meccs<#vigyor2>

Visca El Barça!

Kaplan
kár. 😞 Kezdek telhetetlen lenni...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Na ezt még Alex bebassza. 😊

forzajuve5
Gattuso hiányát csúnyán megszívja a milan

nono84
Valahol láttam valamelyik honlapon hogy mikor igazol utoljára világsztárt a Juve. Talán Vieira képe volt rajta, jelentem Amauri egy klasszis támadó az év olasz igazolása...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
azért ez nem semmi gól volt.
Ale kapufája elõtt milyen cselt nyomott

Kaplan
Alex meg nagyon megalázta Ambrosinit. Játszik a Juve! 😊

Kaplan
AMAAAAAAAAAAAURIIIII <#worship>

Mekkora meccs bazzeee...
Zambrotta meg gó a zuhany alá <#idiota>

Kaplan
Marchionni ha ezt cselnek szánta csillagos ötös 😄DDDD

Kaplan
Ilyen fasz gólt kapni..😞

Count Adyn
Köszönjük Carlo, már emberelõnybe is kerültünk, Sevcsenko be 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Rúgni kéne még egykét gólt, csak hogy nyugodt legyek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BADE
Gio kellene Marchionni helyére,ezen az esõs talajon tudna élni a kis termetével!

forzajuve5
mindenki nagyon odateszi magát ma, úgy játszanak ahogy a rangadókon szoktak.
én 4 embert emelnék ki eddigiek alapján: Mellberg,Sissoko,De Ceglie és Marchionni, de ismétlem mindenki nagyon jól teljesít

csak így tovább FORZA JUVE

gercse
hát igen De Ceglie nagyon él, Marchisio is, Sissokko, meg lehetne sorolni, a csapat az csapat 😊

Trunks
Nem akarok semmit elkiabálni... Az sztem mindent elmond a csapat játékáról, hogy Alex az egyik leggyengébb ma. Még Molinaro is jól játszik, De Ceglie pedig <#worship><#worship><#worship>. Én már mondtam, hogy többet kéne játszatni.

Amici di nessuno...

gercse
eddig nagyon szép volt, csak így tovább, nem leengedni

BADE
épp ezt akartam írni!
De Ceglie nagyon jól játszik,csak lehetõség kell neki.
Forza Juve!

m0tTh0w
Félelmetesen jó a meccs, és nem csak az eredmény miatt mondom ezt. <#vigyor3>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Kaplan
Õszi idény egyik legjobb meccse már most. 😊

Count Adyn
Amauri Alexes nyelvnyujtogatos gólöröm😄

Kaplan
Mi van itt emberek? 😄DDD<#idiota>

forzajuve5
gyerekek nem tudok mit mondani 3-1

nono84
Nem rossz meccs eddig...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
Chiellini 😊 megismétlõdik a tavalyi sokgólos eredmény?

forzajuve5
Marco beadásainak szeme van ma

Kaplan
Alex. <#worship>

forzajuve5
szép szép szép Alex a legnagyobb 😄

forzajuve5
Alex baszki rúgjad be 😊

forzajuve5
nézõ most van jó sok kivételesen

Trunks
😄DD Van benne vmi.

#22587: elég defenzívnek tûnik így a Milan Kaká nélkül. Remélem kijön a Pato és Chiellini közti klassziskülönbség + még Jar-Jarra kell figyelni, és akkor nagy baj nem lehet. Jó lenne már 1 derbit behúzni a milánóiak ellen is.

Amici di nessuno...

gercse
hát nem lesz sámli, de csak behúzzák valahogy a fiúk

m0tTh0w
JUVENTUS FC

13 Manninger

21 Grygera - 4 Mellberg - 3 Chiellini - 28 Molinaro

32 Marchionni - 19 Marchisio - 22 Sissoko - 11 Nedved

8 Amauri - 10 Del Piero

----------------------------------------------------------------------

7 Pato

10 Seedorf - 80 Ronaldinho

5 Emerson – 23 Ambrosini – 21 Pirlo.

18 Jankulovski - 4 Kaladze – 3 Maldini – 15 Zambrotta

12 Abbiati

AC MILAN

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

gercse
😄DDD