Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
balfasz partjelzõ lassú volt, lemaradt az akcióval hehe
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Manninger hogy néz már ki abba bézbólsapkába, ha jól láttam atalanta logós ráadásul😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#22726: Már harmincszor leírtam, de megint mondom: ezért kell videóbíró. Lutri az egész, úgyse tudja megállapítani teljes biztonsággal az esetek nagy részében a bíró/partjelzõ, hogy most ki is volt elõrébb.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Egyébként meg éljen olaszország legjobbja
<#vigyor>#vigyor>
ALEEEEX <#worship>#worship>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A világ legjobb védõje a Juventus Channelnek nyilatkozott...
"Rengeteg epizód folyásolta be az eddigi karrierem. A Livornóban csak cserejátékos voltam, s mikor megsérült az egyik kezdõ, s én beálltam helyette, bentragadtam a csapatban. Úgy volt, hogy a Romába igazolok (a Roma birtokolta Chiellini játékjogának a felét - a szerk.), de Spinelli elnök úr azt mondta, hogy egy másik csapatnak ad el, mégpedig az Internek. Most viszont már ízig-vérig juventinónak érzem magam. Volt szerencsém a régi Juve utolsó évében a csapat tagja lenni (2004-2005-ös szezonban a Fiorentinában játszott kölcsön - a szerk.), legyõzhetetlenek voltunk. Utána átéltem a nulláról, vagyis a nulla alattról való újjászületést. Még azt sem tudtuk az elején, hogy honnan kell újrakezdenünk, milyen pontlevonásokkal. A fontos játékosok meg folyamatosan távoztak egymás után. Én maradtam azokkal a játékosokkal, akik a Juventus történelmét alakították, s most már én is magamban érzem a Juventust. Del Piero és Buffon után én akarok majd lenni a kapitány."
Forrás:zebraportál
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
fõleg úgy, hogy idegenbe kezdünk...
ha tudjuk játszani a saját játékunkat + felépülnek a sérültjeink nem lesz gond
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Amici di nessuno...
Szal rohadt csalódott vagyok, sztem Ranierivel elég esélytelenek vagyunk. Most ugyan jó játékkal megvertük a Milant, de azért ettõl nem kell elájulnunk. Az egyetlen pozitívum, hogy talán a két általam legjobban utalt MU és Inter összekerült. Vmint remélem a 'Pool is kiesik a Real ellen. 😊))
Amici di nessuno...
A legújabb pletykák szerint a Juventus meglepõ ajánlatot készül tenni a West Ham United svájci játékosáért, Valon Behramiért.
Valon Behrami
A Bianconeri remek teljesítményt nyújtott az idény elsõ felében, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb 16 közé jutottak, ahol a Chelsea lesz majd az ellenfél.
Mindezekkel együtt nagyon valószínû, hogy a téli átigazolási idõszakban lesznek új érkezõk, akik további lendületet adhatnak a csapatnak.
Az elmúlt hetekben, hónapokban több játékos neve is felmerült a torinóiakkal kapcsolatban, a legújabb pedig Valon Behrami, a Lazio egykori szélsõje.
A 23 éves svájci válogatott játékos a hírek szerint nem érzi jól magát Angliában, és szívesen visszatérne Olaszországba, de korábban úgy tûnt, hogy a Roma, vagy a Fiorentina szerezheti meg.
Gianluca Nani, a West Ham sportigazgatója szerint Behrami nem megy sehova, de a 'Tuttosport' úgy tudja, hogy mégis megállapodhatnak a Bianconerivel, akik négy éves szerzõdést, és évi 2 millió eurós szerzõdést kínáltak a játékosnak.
Behrami 2003. és 2008. között játszott a Genoa, a Verona és a Lazio színeiben, és több, mint 100 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban.
(forrás:juventusfcblog)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Benitez Juventus játékosokat vásárolna
2008. december 19. 11:22
A Liverpool edzõje Ryan Babelt és Daniel Aggert is leszerzõdtetné
A Liverpool edzõje, Rafa Benitez a téli átigazolási idõszakban két Juventus játékost, egy elõretolt csatárt és egy hátvédet vásárolna. Brit sajtóértesülés szerint Benitez 19 millió fontot fizetne Ryan Babelért és Daniel Aggerért.
Kommentálnám is: szerintem Babel mehet, de Aggert ne adjuk el, mert szükség van egy ilyen kvalitású kapusra a támadásaink befejezése érdekében.
Hajrá Magyarország!
ReD DevilS 4 LifE
még nem is sikerült így hírtelen eldönteni, hogy örüljek vagy sírjak
#22711:gondlom ha így folytatja akkor közben emelnek majd azon a fizetésen

A Chelsea-nek sem megy túl jól idén...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
tavaszig még sok minden változhat,bizakodó vagyok
Yo, Bitch!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://www.iimmgg.com/image/8c57f7839baeff48686485adf5831a9e
http://www.imgnets.com/viewer.php?id=31976416.jpg
Amici di nessuno...
érthetõ hogy nekünk szurkolna, az õ helyébe Alex is sztem a Milánnak szurkolna az Inter helyett
A világbajnok középpályás Belgiumból üzent...
Újabb szurkolója van a Juventusnak. Ráadásul ez a szurkoló évek óta a zebrák ellenfele. Gennaro Gattuso bal térdét Belgiumban operálták meg, s onnan is tekintette meg a Juventus-Milan rangadót. "Nehéz helyzetben vagyunk a Scudettóért folyó harcban, 9 pont a hátrányunk, amit nehéz lesz ledolgozni, de azért megpróbáljuk. Ha viszont nem sikerül, akkor egyértelmûen a Juventusnak fogok szurkolni, hogy megnyerjék a bajnokságot."
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!