Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
0-2 Legro

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Count Adyn
Na már 2-0😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

james69holden
egyértelmûen les volt
balfasz partjelzõ lassú volt, lemaradt az akcióval hehe

Count Adyn
Ez érdekes gól volt😄 1-0 ide, Alex^^ Ez inkább les volt, mint amikor Marchionit megállították, de végül is mind1.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Nekünk bezzeg nem adják meg a lesgólunkat😛😄
Manninger hogy néz már ki abba bézbólsapkába, ha jól láttam atalanta logós ráadásul😄

limperatore
jah 😄😄:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Miért, olyan gyenge lenne az idei Chelsea? Még a végén kiderül, hogy jól jártunk a sorsolással... Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs esélyünk, de kikaptuk kb. az egyetlen csapatot, amely ellen nem mi vagyunk az esélyesek.

#22726: Már harmincszor leírtam, de megint mondom: ezért kell videóbíró. Lutri az egész, úgyse tudja megállapítani teljes biztonsággal az esetek nagy részében a bíró/partjelzõ, hogy most ki is volt elõrébb.

Amici di nessuno...

9csöves9
mi már hátrafele nem nézünk😛

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
de a milan kamu 11-esei nem zavarnak mi?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
a leseknél én általában a bírók pártját fogom,mert kurvaneháéz megítélnmi de ilyet bazmeg...

cassoneitaly
Ekkora egy vakegér partjelzõt, mint az inter meccsen.. 2 méteres les, és semmi jelzés..<#wow1> Hát így könnyû a pontokat behúzni.. Siena simán megérdemelte az X-et, erre meg ez... Nah ezekrõl ennyit...2009 új év, megmutatjuk mi az a foci..

Egyébként meg éljen olaszország legjobbja

<#vigyor>

ALEEEEX <#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
<#eljen>
eddig is fav player volt, ezek után... 😄

Grove4
Chiellini: A Juventus bennem van

A világ legjobb védõje a Juventus Channelnek nyilatkozott...

"Rengeteg epizód folyásolta be az eddigi karrierem. A Livornóban csak cserejátékos voltam, s mikor megsérült az egyik kezdõ, s én beálltam helyette, bentragadtam a csapatban. Úgy volt, hogy a Romába igazolok (a Roma birtokolta Chiellini játékjogának a felét - a szerk.), de Spinelli elnök úr azt mondta, hogy egy másik csapatnak ad el, mégpedig az Internek. Most viszont már ízig-vérig juventinónak érzem magam. Volt szerencsém a régi Juve utolsó évében a csapat tagja lenni (2004-2005-ös szezonban a Fiorentinában játszott kölcsön - a szerk.), legyõzhetetlenek voltunk. Utána átéltem a nulláról, vagyis a nulla alattról való újjászületést. Még azt sem tudtuk az elején, hogy honnan kell újrakezdenünk, milyen pontlevonásokkal. A fontos játékosok meg folyamatosan távoztak egymás után. Én maradtam azokkal a játékosokkal, akik a Juventus történelmét alakították, s most már én is magamban érzem a Juventust. Del Piero és Buffon után én akarok majd lenni a kapitány."

Forrás:zebraportál

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

james69holden
simán van esélyünk az idei Chelsea ellen
fõleg úgy, hogy idegenbe kezdünk...
ha tudjuk játszani a saját játékunkat + felépülnek a sérültjeink nem lesz gond

forzajuve5
Alex lett 2008-ban az Év Olasz Sportolója<#worship>

Trunks
Ja és az a durva, hogy még ez se biztos. Egy nap lesz a 'Pool-Reallal és bármelyiket adhatják.

Amici di nessuno...

Trunks
Õszintén szólva rohadtul meglepõdtem az itteni reakciókon. A 6 lehetséges csapat közül messze a LEGNEHEZEBBET kaptuk. Úgy voltam vele, hogy a 2 angolt semmiképp se kapjuk (de legfõképp a Chelsea-t ne), a Lyont jobb lenne elkerülni, a többiek jöhetnek. Ehhez képest persze, hogy a Chelsea-t húzzák ki nekünk. Nagyon csalódott vagyok, hiszen a lehetséges ellenfelek - valljuk be - nagyon gyengék voltak, leszámítva a feljebb említett hármat. Ami még idegesít, hogy a két angol csapat könnyedén lehetett volna elsõ. Az Arsenalnak nem kellett volna az utsó fordulóban kikapni a Portótól, a kékeknek meg csak meg kellett volna verniük a Romát vagy a Bordeaux-t.

Szal rohadt csalódott vagyok, sztem Ranierivel elég esélytelenek vagyunk. Most ugyan jó játékkal megvertük a Milant, de azért ettõl nem kell elájulnunk. Az egyetlen pozitívum, hogy talán a két általam legjobban utalt MU és Inter összekerült. Vmint remélem a 'Pool is kiesik a Real ellen. 😊))

Amici di nessuno...

Grove4
Egy,szerintem kacsa hír!

A legújabb pletykák szerint a Juventus meglepõ ajánlatot készül tenni a West Ham United svájci játékosáért, Valon Behramiért.

Valon Behrami

A Bianconeri remek teljesítményt nyújtott az idény elsõ felében, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb 16 közé jutottak, ahol a Chelsea lesz majd az ellenfél.

Mindezekkel együtt nagyon valószínû, hogy a téli átigazolási idõszakban lesznek új érkezõk, akik további lendületet adhatnak a csapatnak.

Az elmúlt hetekben, hónapokban több játékos neve is felmerült a torinóiakkal kapcsolatban, a legújabb pedig Valon Behrami, a Lazio egykori szélsõje.

A 23 éves svájci válogatott játékos a hírek szerint nem érzi jól magát Angliában, és szívesen visszatérne Olaszországba, de korábban úgy tûnt, hogy a Roma, vagy a Fiorentina szerezheti meg.

Gianluca Nani, a West Ham sportigazgatója szerint Behrami nem megy sehova, de a 'Tuttosport' úgy tudja, hogy mégis megállapodhatnak a Bianconerivel, akik négy éves szerzõdést, és évi 2 millió eurós szerzõdést kínáltak a játékosnak.

Behrami 2003. és 2008. között játszott a Genoa, a Verona és a Lazio színeiben, és több, mint 100 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban.
(forrás:juventusfcblog)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mor3llo
ez a szerzõ melyik bolygón él ? 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolti9014
na, találtam egy hírt, ami a szerzõ fantasztikus felkészültségérõl tett tanúbizonyságot:

Benitez Juventus játékosokat vásárolna

2008. december 19. 11:22

A Liverpool edzõje Ryan Babelt és Daniel Aggert is leszerzõdtetné

A Liverpool edzõje, Rafa Benitez a téli átigazolási idõszakban két Juventus játékost, egy elõretolt csatárt és egy hátvédet vásárolna. Brit sajtóértesülés szerint Benitez 19 millió fontot fizetne Ryan Babelért és Daniel Aggerért.

Kommentálnám is: szerintem Babel mehet, de Aggert ne adjuk el, mert szükség van egy ilyen kvalitású kapusra a támadásaink befejezése érdekében.

Hajrá Magyarország!

Huszi84
haha!kemény,de remélem meglesz! jó formában van a juve,majd a jó öreg alessandro rugdos nekik 30rol aztán nem lesz itt gond<#vigyor2>

ReD DevilS 4 LifE

forzajuve5
basszus el is felejtettem hogy ma van sorsolás :S
még nem is sikerült így hírtelen eldönteni, hogy örüljek vagy sírjak

#22711:gondlom ha így folytatja akkor közben emelnek majd azon a fizetésen

gercse
<#eljen>

9csöves9
alá is írták a szerzõdést.2013-ig 450 ezer eurót keres évente,ugyanannyit mint Marchisio

Én elég bennfentes vagyok Chelsea körökben, és ott eléggé paráznak a Juvétól, valszeg okkal...

A Chelsea-nek sem megy túl jól idén...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
lesz igazolásunk: Gigi és Trez😄

gercse
ja tényleg, azt nem is néztem...thx

Forza Italia
ennek is van jó oldala. ha valamit akarunk a Chelsea ellen akkor igazoni kell. Ez segíthet abban h Saccoék igazoljanak😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
azért mert akkor csak a Pool és az Arsenal maradt volna

gercse
😄DDD
ez az egyetlen...nem baj,no meg Ranieri ismeri a Chelseat hisz ott dolgozott 😄

9csöves9
pozitívum:biztos mutassa majd a téjvé😄

9csöves9
dettó

tavaszig még sok minden változhat,bizakodó vagyok

ForzaInter
most az egyszer szurkolok nektek hogy verjétek ki az angolokat, õket mindenkinél jobban utálom😄

Yo, Bitch!

gercse
ejj, nehéz lesz...
az olaszok angolokat kaptak...
amúgy a reál miért nem kaphatta a romát?

Count Adyn
Jól belehuztak b+ Chelsea wá😄D

Count Adyn
Na kezdõdik a sorsolás^^

9csöves9
Ama a második gólja után

Kit--Kat
Ha a leg szót használod akkor gondolom az elmúlt 100év alatt gyûjtött serlegek alapján gondolsz a legjobbra, ha ez így van, nagy öngól😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
Vmelyik csak jó lesz. 😊)

http://www.iimmgg.com/image/8c57f7839baeff48686485adf5831a9e
http://www.imgnets.com/viewer.php?id=31976416.jpg

Amici di nessuno...

limperatore
persze mert mindenki a legjobb ellen szurkol 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gercse
egy milános meg végképp nem 😄
érthetõ hogy nekünk szurkolna, az õ helyébe Alex is sztem a Milánnak szurkolna az Inter helyett

forzajuve5
ebbõl is látszok hogy normális ember az internek nem drukkol

Zsolti9014
Gattuso: Én a Juventusnak szurkolok

A világbajnok középpályás Belgiumból üzent...

Újabb szurkolója van a Juventusnak. Ráadásul ez a szurkoló évek óta a zebrák ellenfele. Gennaro Gattuso bal térdét Belgiumban operálták meg, s onnan is tekintette meg a Juventus-Milan rangadót. "Nehéz helyzetben vagyunk a Scudettóért folyó harcban, 9 pont a hátrányunk, amit nehéz lesz ledolgozni, de azért megpróbáljuk. Ha viszont nem sikerül, akkor egyértelmûen a Juventusnak fogok szurkolni, hogy megnyerjék a bajnokságot."

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
mindig nagyon szomorú, ha egy ember ilyesmit próbál tenni, de nagyon örülök neki, hogy Pessotto túlélte, és felépült. nagyon szimpatikus volt játékosként is, és emberként is az! Jó egészséget Neki továbbra is!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Momo jó,Camon lehetne finomítani

Fabio Capello
elég szar a bevágás de amúgy <#eljen>

9csöves9
Ponyvaregény😄

9csöves9
De Ceglie hétvégi játéka után el is határozta a vezetõség hogy új szerzõdést kap

http://calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=1822