Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtam,hogy érdemes volt ma is benéznem!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
viszont Secco új szerzõdést fog kapni,+ 3 év :S
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
"Egyikük idén megkapta az Aranylabdát, a másik már soha nem kapja meg. Egyikükrõl napszemüvegmárkát neveznek majd el, a másikról stadiont. Egyikükért mindent megtenne a klubja, a másik mindent megtenne a klubjáért."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Heló szia remélem hogy vagy
alig szoros😄
1.Livorno 32
2.Sassuolo 32
3.Parma 32
4.Empoli 32
5.Brescia 32
6.Bari 31
akkor remélem még az õ idejében feljutnak 😄, bár most hirtelen fogalmam sincs hol vannak, B? C?
szerintem totón hoztak neki anno valami nagy pénzt aztán onnan jött a szerelem😄
egyébként tudja vki, hogy Fülöp Laci kinek szurkol? (nagyon inter gyanús volt nekem a múltkor, bár lehet én ragadtattam el magam 😄)
Sport2: Szerda, 2008. 12. 24. 20:00 Labdarúgás, Atalanta-Juventus, olasz bajnokság, 17. forduló (ism.)
Amici di nessuno...
A Juventus 34 éves támadója 20 bajnoki góllal zárja ezt az évet, mögötte csapattársa, a nyáron Palermóból Torinóba költözõ Amauri következik egy találattal lemaradva (19).
Remélem az Új Évben is folytatják a srácok!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...