Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
meg szerintem Kaka se fog,nem hülye
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Addig örüljetek, amíg tényleg nem, de szerintem Buffonra szemet vetettek.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(egyébként bocs az OFF-ért)
Egyébként egyetemista vagy? Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor érdekelne egy rövidebb vélemény+ információ az egyetemrõl, mert továbbtanulás elõtt állok, és hát nem nagyon sikerült még dönteni. nyílt napon mondjuk voltam ott.
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
bár gondolom nem ugyanott lesz, mert õ budapesti
Kalappal neked is!
meglesz az!
idén meg emelt érettségit csináltam belõle elõrehozottat. a nyelvvizsga ugyan kiváltotta, de az továbbtanuláshoz nem jó. így most van egy 100 meg egy 93 %-os. 😄
Hajrá Magyarország!
http://www.youtube.com/watch?v=FZpzNc-IU2A
képek:http://juventuscalcio.blogspot.com/2009/01/pictures-juventus-commercial-for-loral.html
ASDADASASASD::ASD 😄DDdddddd
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A gólok: http://www.youtube.com/watch?v=bkZqifm5ZsQ
Hú, Alex milyen szépet lõtt!
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
#22948: jóstehetség. 😄
és megvolt Alex szokásos szülinapi gólja is. itt a topikban már többen is kaptak tõle, ha jól tudom.
és egy szép és jó játékot is adtak nekem a srácok.
Csak Világi Telefonyosjáték Petike ne lett volna. nem hozzáértõ emberrel nem szabadna meccset közvetíttetni.
A kiejtés: Márkióni, Decseglie, Legrottaglie.
Aztán Amaurit 8 millióért vettük, majd javított 15-re.
Meg ha jól hallottam akkor még Poulsen köpte le Tottit, nem fordítva.
Rakás sz.r ez a "kommentátor"
Hajrá Magyarország!
egyébként érdekes mûsor volt,elhangzott az a 4 játékos akik nyomás alatt voltak a GEA által:Blasi,Amoruso,Budianski,Zeatyulev.Moggi végig higgadtnak és magabiztosnak tûnt,még akkor is amikor a telefonbeszélgetéseket játszották be(amikbe egyébként semmi konkrétum nem volt).a Bologna volt elnöke is ottvolt a stúdióban aki felemlegette azt a Bologna-Juvét amikor az uccsó percben nyertünk egy Nedved szabadrúgással.na meg hogy õ szemtanúja volt a GEA tevékenységének Meghni kapcsán
Vannak videók róla. És nem lehet annyira rossz ha Mu,Inter,Real,Milan meg mi harcoltunk érte.
Múlt héten azt írták h nálunk van orvosin. Most meg a Milanhoz írt alá
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De Ceglie valóban jó, de azért most volt neki is egy két megingása, Molinaro meg õ is fejlõdni fog szerintem
Zanetti : Imádtam, hogy visszatért. Szokásos hosszú indítások, jó lezárázsok, jó meglátások. Kell.
Sissokko : Már nagyon kijárna neki egy gól, mert a mezõnymunkája példátlan, és hasznos.
Marchionni: Hihetetlen formában van. Mi lesz akkor, mikor majd harc lesz Camoranesivel a csapatbakerülésésért.
Giovinco : Van benne fantázia. Szép gólt lõtt, nagyon jó meglátásai vanank. Még sokra viheti.
Amauri : Annak ellenére, hogy nem lõtt gólt, kicsit sokat mérgelõdött. Viszont, amikor kellett önzetlen is tudott lenni.
Ariaudo : Teljes mértékben magabiztos volt. Nagyon tetszett a játéka. Bár nem volt sok dolga, viszont akkor azt magabiztossan megoldotta.
Buffon : nem is tudom mit mondjak. SZerintem nem kell semmi.
Legrattaglia : Remekközépsõvédõ. Hozta a kötelezõt, sõt még többet is, csak hát lecsúszott az a lövés 😊
Grygera: Szerintem kicsit kevesebbet mozgott elõre, de azért hozta, amit kellet.
De Ceglie : Sokkal jobb mint Molinaro. Nem értem Ranieri miért nem veszi észre.
Del Piero : Akart, küzdött, nem jött össze, elment kicsit a kedve. Majd elõkészített egy gólt Gio-nak. MAjd maga is vágott egyett. Egybõl jobb kedve lett. Fantasztikus még mindig.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
tényleg az a legnagyobb erõsítés nálunk, hogy a sérültek felépülnek
Amici di nessuno...
az kemény volt amikor rugdossa hátulról a hülyegyerek, Ale visszacsap az meg 3 mp gondolkozás után hanyattvetette magát😄
remélem így megy majd a játék továbbra is