Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Egyébként remélem nem!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Teljesen mindegy,mert ha a Juve beleegyezik,sanszos,hogy Gigi is!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Gigi akkor is visszautasítaná ha fegyverrel kényszerítenék.ha nem lett volna a másodosztály meg egyebek akkor elment volna de most már nem

meg szerintem Kaka se fog,nem hülye

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Yulcsa
Ranieri reméli, hogy a City nem akar egy Juvést sem (goal.com)

Addig örüljetek, amíg tényleg nem, de szerintem Buffonra szemet vetettek.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Zsolti9014
értem, köszi.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Gyertek csak^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Nem,én (is) most fogok érettségizni,szal ezzel nem szolgálhatok,de én a miskolci egyetem jogi,vagy/és valamelyik más karára jelentkezem,remélem sikerrel!De remélem téged is felvesznek,csak azt a továbbtanulási könyvet tudom ajánlani

(egyébként bocs az OFF-ért)

Zsolti9014
mivel ózdi vagyok, én is Miskolcon csináltam.
Egyébként egyetemista vagy? Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor érdekelne egy rövidebb vélemény+ információ az egyetemrõl, mert továbbtanulás elõtt állok, és hát nem nagyon sikerült még dönteni. nyílt napon mondjuk voltam ott.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Köszönöm szépen,nem én miskolci vagyok,de izgulok rendesen,remélem meglesz!

Count Adyn
Mint a cukrosbácsik a kislányokra kb😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
atyaég 😄D
ezek a mosolyok..., Camoé nem õszinte 😄D

gercse
egyik ismerõsömnek is holnap lesz pont ugyanez...(TELC-es német középfok)
bár gondolom nem ugyanott lesz, mert õ budapesti
Kalappal neked is!

9csöves9
áh ez nagyon súlyos😄 Momo baszki

Zsolti9014
német közép az nekem is megvan, immáron 5 éve, csak az enyém BME-s.
meglesz az!

idén meg emelt érettségit csináltam belõle elõrehozottat. a nyelvvizsga ugyan kiváltotta, de az továbbtanuláshoz nem jó. így most van egy 100 meg egy 93 %-os. 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Német nyelv,közép szint,TELC-ces nyelvvizsga!Köszi!

Zsolti9014
szint az a zint. bocsi

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
milyen nyelv, milyen zint?

Sok sikert!

Hajrá Magyarország!

gercse
😄D, hát nem ilyet képzeltem neki 😄, de amúgy Alexhez sem, amikor elõször hallottam.

9csöves9
L'oreal reklám Gigi,Camo,Momo és Legro szereplésével.Legro hangja😄

http://www.youtube.com/watch?v=FZpzNc-IU2A

képek:http://juventuscalcio.blogspot.com/2009/01/pictures-juventus-commercial-for-loral.html

Csacsi
Jelenleg több esélyünk van BL-t nyerni, mint a Milannak. Hogy a bajnokságról már ne is beszéljünk.

ASDADASASASD::ASD 😄DDdddddd

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LasCar16

matyi után szabadon: ASDADASASASD::ASD 😄DDdddddd

#acm

Grove4
Így van!Egyébként holnapután nyelvvizsgázom,szal kell a cseresznye,szorítsatok😄

Count Adyn
Aztán mellécsapunk év végén egy klubvébés autópályamatricát is😄

Grove4
Ha megynyernénk(márpedig megfogjuk) a Seria A-t és az olasz kupát is (meg a BL-t😛),akkor 3 arany és egy ezüst színû csillag lenne(akarom mondani lesz😄) a mezünkön,milyen jól nézne már ki(fog kinézni😄),a kokárdáról meg a pajzsocskáról nem is beszélve,nem fognak felférni😄

Trunks
Tavaly tényleg azért nem a Roma lett a bajnok, mert a bírók elcsalták. Persze nem azért, mert le voltak fizetve vagy hasonló, hanem mert egyszerûen a kritikus pillanatokban könnyebb a nagyobb csapat javára ítélni. A Parma pl. konkrétan azért esett ki, mert tavaly az egyik Inter elleni meccsükön 3 pontot elvettek tõlük. Vezetett a hajráig a Parma, aztán pedig jött asszem 1 kamu kiállítás, majd lesgól és nyert az Inter. Azzal a 3 ponttal a Parma bennamaradt volna az elsõ osztályban...

A gólok: http://www.youtube.com/watch?v=bkZqifm5ZsQ

Hú, Alex milyen szépet lõtt!

Amici di nessuno...

Count Adyn
Helyes!😄

gercse
Nekem most vasárnap lesz a születésnapom 😄DD

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ja, amúgy az elsõ gólról linket adhatnátok, mert sajnos az elsõ 12 percrõl lemaradtam.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
akkor a cselzi elleni visszavágón is gólt fog verni Ale<#bohoc>

Zsolti9014
köszi.

#22948: jóstehetség. 😄

és megvolt Alex szokásos szülinapi gólja is. itt a topikban már többen is kaptak tõle, ha jól tudom.

és egy szép és jó játékot is adtak nekem a srácok.

Csak Világi Telefonyosjáték Petike ne lett volna. nem hozzáértõ emberrel nem szabadna meccset közvetíttetni.

A kiejtés: Márkióni, Decseglie, Legrottaglie.
Aztán Amaurit 8 millióért vettük, majd javított 15-re.
Meg ha jól hallottam akkor még Poulsen köpte le Tottit, nem fordítva.
Rakás sz.r ez a "kommentátor"

Hajrá Magyarország!

Rudee
Mi ilyen nevû tag iránt nem érdeklõdtünk 1 percig sem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
õ csak azt ismételte el amit a Roma megboldogult elnökének Sensinek a felesége mondott annó

egyébként érdekes mûsor volt,elhangzott az a 4 játékos akik nyomás alatt voltak a GEA által:Blasi,Amoruso,Budianski,Zeatyulev.Moggi végig higgadtnak és magabiztosnak tûnt,még akkor is amikor a telefonbeszélgetéseket játszották be(amikbe egyébként semmi konkrétum nem volt).a Bologna volt elnöke is ottvolt a stúdióban aki felemlegette azt a Bologna-Juvét amikor az uccsó percben nyertünk egy Nedved szabadrúgással.na meg hogy õ szemtanúja volt a GEA tevékenységének Meghni kapcsán

Count Adyn

9csöves9
ebbõl is látszik hogy nem kell bevenni minden kamut.Torinó közelébe nem volt nemhogy orvosin.a Milan akarta,mi meg úgylátszik egyáltalán nem vagy nem eléggé.arról nem is beszélve hogy egy brazilnak melyik csapat a vonzóbb.szerintem egy sima tucatbrazil nem kell fosni tõle

Forza Italia
persze elmentem brazíliába😄
Vannak videók róla. És nem lehet annyira rossz ha Mu,Inter,Real,Milan meg mi harcoltunk érte.
Múlt héten azt írták h nálunk van orvosin. Most meg a Milanhoz írt alá

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
láttad esetleg játszani?

Forza Italia
Le akartuk igazolni a Gremio 20 éves jobb oldali védõjét Felipe Matteonit erre a mi kis szeretett vezetõink addig szarakodtak míg a Milan leigazolta. Azt nem tudom ezek mi a francnak vannak ott ha ennyire hülyék.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
Zsolti mondtam hogy Giovinco rúg egy gólt a tiszteletedre 😊

gabber_saviola
Boldog Születésnapot Zsoltinak!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
<#eljen>

De Ceglie valóban jó, de azért most volt neki is egy két megingása, Molinaro meg õ is fejlõdni fog szerintem

Csacsi
Nah pár szó.

Zanetti : Imádtam, hogy visszatért. Szokásos hosszú indítások, jó lezárázsok, jó meglátások. Kell.

Sissokko : Már nagyon kijárna neki egy gól, mert a mezõnymunkája példátlan, és hasznos.

Marchionni: Hihetetlen formában van. Mi lesz akkor, mikor majd harc lesz Camoranesivel a csapatbakerülésésért.

Giovinco : Van benne fantázia. Szép gólt lõtt, nagyon jó meglátásai vanank. Még sokra viheti.

Amauri : Annak ellenére, hogy nem lõtt gólt, kicsit sokat mérgelõdött. Viszont, amikor kellett önzetlen is tudott lenni.

Ariaudo : Teljes mértékben magabiztos volt. Nagyon tetszett a játéka. Bár nem volt sok dolga, viszont akkor azt magabiztossan megoldotta.

Buffon : nem is tudom mit mondjak. SZerintem nem kell semmi.

Legrattaglia : Remekközépsõvédõ. Hozta a kötelezõt, sõt még többet is, csak hát lecsúszott az a lövés 😊

Grygera: Szerintem kicsit kevesebbet mozgott elõre, de azért hozta, amit kellet.

De Ceglie : Sokkal jobb mint Molinaro. Nem értem Ranieri miért nem veszi észre.

Del Piero : Akart, küzdött, nem jött össze, elment kicsit a kedve. Majd elõkészített egy gólt Gio-nak. MAjd maga is vágott egyett. Egybõl jobb kedve lett. Fantasztikus még mindig.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
igen, ez tényleg így van, jó szeme van, és tud is passzolni, meg ha jól emlékszem, akkor Poulsen is adott néhány szép hosszú paszt év elején

tényleg az a legnagyobb erõsítés nálunk, hogy a sérültek felépülnek

Trunks
Lekéstem a meccset, hogy a fene egye meg. De legalább simán nyertünk. Zanetti nagyon fog kelleni a bajnokikon is, mert 5 méteresnél nem nagyon mernek hosszabbat passzolni a kp.-jaink.

Amici di nessuno...

gercse
jól van 😊, majd írd le, mit tudtál meg 😄
én megyek aludni, fáradt vagyok

9csöves9
rai-n a következõ mûsorban (Porta Porta vagy miafene) Moggi lesz a vendég

gercse
😄D jaja, ilyen vicces videókba is bekerülhetne, ahol a focisták eljátszák a nagyhalált 😊

9csöves9
a rossz szájíz meglesz szerintem így is valaki szépen szájbavágta

az kemény volt amikor rugdossa hátulról a hülyegyerek, Ale visszacsap az meg 3 mp gondolkozás után hanyattvetette magát😄

gercse
jó meccs volt, Alex mekkorát vágott..., nagyon kellett neki, így nem fekszik le rossz szájízzel aludni

remélem így megy majd a játék továbbra is

9csöves9
a 2 gól gyönyörû volt,páran még megérdemelték volna.a 3-0 hízelgõ a Cataniara nézve

a Maestro megint hogy cserélt baszki...