Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Na,Forza La Juve la Juve la Juve Ale!!!!!!!!Solo La Juve e Maciga Juve Ale!!Jó sazurkolást este,majd lehet ,hogy benézek,sziasztok!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
😄D
hát igen, el tudom róla ezt is képzelni 😄D

9csöves9
brazilokat elõhozza egy Reac-Siófok meccsen is a mezszín miatt...nagyon rühellem

a lexikális tudása pedig egyedülálló

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
JAJA!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
hát ja, Hegyi Iván is pl., lehet hogy okos, meg ért hozzá, de vannak kedvencei, õk az istenek (fõleg a brazilok), a többiek meg futottak még kategória, legalábbis néha így jön le a mondanivalója

Grove4
Nekem Hegyi Iván,na õ nem szimpi,meg egy-két epizódszerepes nyálgép köcsög!

gercse
hát nem tudom, nekem annyira nem szimpi...
néha elég sajátos módon látja a dolgokat, hozzáteszem, én már régóta nem nézem az ilyen beszélgetéseket, mert egy kettõ kiverte a biztosítékot régebben

Grove4
OK,akkor megnyugodtam!

forzajuve5
csatárok többsége ilyen. ezt láthatod Alexnál is, de majd ha Trez is játszik újra, akkor nála mégjobban meg lehet ezt figyelni(sõt õ még akkor is rossz pofát vág ha más rúg gólt).
nagy a gólkényszer, azt szeretnék, hogy minden meccsen betaláljanak, ha valami nem úgy jön össze ahogy szeretnék az így nyílvánul meg. attól nem kell félni, hogy haragszik bárkire is huzamosan.

Grove4
egy kicsit OFF:Zomborit nagyon bírom,tavaly,amikor a stúdióban volt,sok okos dolgok mondott,meg szimpi is a csávó,csak hát sajnos most egyre kevesebbszer látom a stúdióban,meg a mi meccseinket is általában a SPORT2 adja,ott meg nagyon ritkán van studió!

gercse
hát igen, neki ilyen a stílusa, nagyon góléhes csatár, és bosszús, ha nem sikerül neki, de látszik rajta, hogy ha õ rontja el akkor magábasüllyed, viszont, ha rossz paszt kap...😄, Inzaghira emlékeztet néha, õ rinyált állandóan, hogy ha nem ér el hozzá a labda 😄

Grove4
Amauritól sokszor azt látom,hogy mérgelõdik,ha rosz passzt kap,mintha a csapattársaira haragudna,mi a véleményetek errõl?

gercse
Lényeg, hogy továbbra is azzal a mentalitással kell játszani, mint eddig, küzdeni kell minden labdáért, és belõni a helyzeteket, úgy érzem, hogy ma talán Amauri jól fogja magát érezni.

Grove4
Bár jobban belegondolva igazatok lehet,mert eléggé foghíjas a védelem,de egy a lényeg:nyerni kell!

Count Adyn
Elvileg azért erõlteti Pavelt, mert õ jobban kitudja venni a részét a védekezésbõl mint pl. Gio. Ebbe mondjuk van valami ha egymás mellé állítjuk õket😄 Ilyen felforgatott védelem mellett meg tudom érteni végül is, de éni jobban örülnék ha Seba szaladgálhatna ott baloldalt^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
Kösz Breki!

gercse
Köszi, reméljük sikerül, ez tenné fel a pontot az i-re,
Neked is thx Grove4
Egyébként jó ez a felállás, ennél jobbat nem nagyon lehetne sztem most

Grove4
Remélem Nedved nem kezd,miért kell minden meccsen kezdetni,miért nem lehet Gio-t,vagy legalább csak egy félidõt játszon Pavel!

Breki33
Boldog Szülinapot!
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Azért még ne nagyon örüljünk,mert még az esti meccset és jövõ héten a fior ellenit is meg kell nyernünk,meg az Udinese se lesz könnyû,meg ugye,ha bajnokok akarunk lenni az összes meccset!

forzajuve5
kezdõrõl tudtok már valamit? egyenlõre még az piszkálja az agyam, hogy a védelem miként fog kinézni

Count Adyn
Boldog szülinapot xD Reméljük este jön még a bónusz gyõzelem formájában^^

Trunks
Már épp ideje volt, hogy az Inter kiszopjon. Heteken keresztül mindig a végén bemákolták 1-2 gólt (ez most is sikerült) és nyertek (ez viszont nem 😊 ). Viszont kegyetlen nehéz lesz este kiharcolni a gyõzelmet.

Amici di nessuno...

Grove4
úúúúúúúúúúú HBDSZ,az igen😄😄😄,szóval Boldog Szülinapot!

Grove4
BDSZ!!!!

gercse
Köszi mindenkinek, eddig jó a születésnap😄

cassoneitaly
...OLé!...<#idiota><#idiota><#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Forza Italia
oktatja az intert😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
😮
Atalantával mi van? most nézem!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Boldog Szülinapot!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
úgy látom itt az ideje bekapcsolni a tv-t és egyszer egy évben belenézni egy inter meccsbe. remélem sokat mutatják mourinho pofáját 😊

este meg nyerni fogunk!

Gercse-Boldog Szülinapot!

Grove4
Szopik az inter,remélem így marad,este meg behúzzuk a meccset!

Count Adyn
Valahogy én is optimista vagyok, annyi minden szol a gyõzelmünk ellen, hogy tuti nyerünk😄

gercse
köszi,
én azért reménykedem benne 😊 !

9csöves9
sajnos van egy olyan érzésem hogy nem tudjuk kihasználni este ezt a botlást...

gercsének heppi börzdéj!

Grove4
Remélem!Õ kell,meg még egy jó védõ és rendben is vagyunk,esetleg egy új orvosi stáb,mert katasztrófa ez a sok sérült!

Count Adyn
"Akarjuk Diegót"

Forza Italia
láttam de holt közöm nincs h mit jelent😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
A Correrie Dello Sport címlapját láttátok,valaki informáljon már a Diegoról szóló részrõl!

olyan jó hogy a Juvéba egyre több fiatal épül be😊 és olaszok õk csinálják jól...

Halottátok állítólag David Silvát szeretné a Juve, ha Nedved esetleg visszavonulna ->bár õ most hosszabított ujabb 1 évre

gercse
hát végülis a fiatal srác Ariaudo jól bizonyított a últkor, de még nem bíznék rá ekkora feladatot, De Ceglie, Mellberg, Legro, Molinaro 4es lesz szerintem a jó

forzajuve5
ha Brazzo nem lenne sérült akkor vele meg lehetne oldani talán a jobb hátvéd posztot, de így akkor legyen a Mellberg szélen,Ariaudo-Legro középen verzió

9csöves9
többféle verzió látott már napvilágot.

Mellberg szélen,Ariaudo-Legro középen
Mellberg középen,De Ceglie jobbhátvéd

és a legjobb amit most a gazzetta ír hogy Marchisio lesz a jobbhátvéd😄

LasCar16
úgytûnik h a klub egyezett meg velük, nem Kaká..aztán már az egy másik dolog h mivel gyõzik meg, de ilyen szitu után én sem maradnék

#acm

gercse
hát Chiellini fog hiányozni, nagyon...
Mellberg Legro középen, mellettük Molinaro, ki lesz a 4. védõ vajon?

forzajuve5
szintén 0% esélyt látok arra, hogy Gigi elhagyja a csapatot, és Kaka se véletlenül sírta el magát edzésen, Õ sem akar menni sehova. nyomorék arabok tönkreteszik a sportot, remélem egyszer a saját olajukba fulladnak bele.

ez így akkor tényleg nehéz meccs lesz :S Gigi helyét még Manninger megoldja szerencsére, de a két védõ hiánya az fájó lesz

más:
amint látom Chelsea eléggé szenved, remélem tudják tartani ezt a formát még egy darabig

9csöves9
megbetegedett,februárban tér vissza

Grove4
Gigi sem,úgy tudom õ fog védeni!

9csöves9
eléggé szarban leszünk hétvégén a Lazio ellen.nem lesz Gigi,Chiellini és Grygera ráadásul jópáran kieshetnek a Fio elleni meccsre ha sárgát kapnak