Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alexnak csak összejött,nem is kis gól volt!
Yagot igazán becserélhette volna.
Hétvégén Romából is el kell hozni mindhárom pontot!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hát nem figyeltem mondjuk nagyon oda, bár elég sokáig hezitált hogy kilõtte a gólunkat 😄 aztán rájött hogy "Márkióni" volt az😄
Meg magabiztos hátul "Legrotaglie" és "Decseglie" 😄DD
Ja meg 8 misiért vettük Amaurit, de aztán javitott, hogy a Palermo vette annyiért 😊
sportklubon nézed?hálisten adja a rai mert ha jól hallottam Alvilági Petike közvetít.mondott valami extra baromságot?
Jó Buffont látni a kapuban, valahogy nem félek annyira, ha kapura lõ a Catania 😄
de kíváncsi leszek Ariaudo játékára is
és végre újra láthatjuk Buffont is
1 Buffon – 21 Grygera 33 Legrottaglie 43 Ariaudo 29 De Ceglie – 32 Marchionni 22 Sissoko 6 Zanetti 20 Giovinco – 8 Amauri 10 Del Piero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyébként közel 500 tanút idéztek be:o
de mindegy, mert aki igazán Juventus szurkoló, az tudja, hogy hány bajnoki címe van a csapatnak 😊
-Ügyvéd Úr! Milyen reményei lehetnek a Juventusnak arra, hogy visszakapja az elvett scudettókat?
-Jók az esélyek. A lehetõségeket figyelembe véve mindenképpen ezt mondhatom. A GEA elleni eljárás során bebizonyosodott, hogy a Juventus nem terheli felelõsség, ezt Nápolyban is ki kell mondania a bíróságnak, így nem érezném igazságosnak, ha a 2006-os döntést nem változtatnák meg.
-De mennyit kell várni a Juventus szurkolóinak? A nápolyi per nem ígérkezik rövidnek...
-Hosszú procedúra lesz, eltarthat akár két-három évig is. De felhívnám a figyelmet arra, hogy bizonyos tanúk meghallgatása után - de még a végsõ bírósági döntés elõtt - már rá lehet kényszeríteni a sportdöntõbíróságot arra, hogy felülvizsgálja a korábbi ítéletet.
-Ez a gyakorlatban hogy nézne ki?
-Ha például a tanúként megidézett klubvezetõk közül valaki eskü alatt azt vallja, hogy õ is beszélgetett bírókkal, tartotta velük a kapcsolatot, ez elegendõ lehet ahhoz, hogy a korábban lezárt eljárást újra megnyissák.
- Ha azt az eljárást megismétlik, a Juventus kérhet kártérítést?
-Elméletben igen: akár 250 millió euróra is igényt tarthat. De ebbõl a szempontból a helyzet nem olyan egyszerû, mert a sportdöntõbíróság felmentõ ítélete nem lenne teljes, bizonyos szankciók életben maradhatnak. Viszont ebben az esetben biztos, hogy a bajnoki címek visszakerülnek a Juventushoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lehetetlen küldetés?
Írta: dinovercotti
A címben szereplõ kérdésre a válasz: nem, nem az. A 2006-ban kirobbant Calciopoli botrány büntetõbíróság elõtti szakasza napokon belül megkezdõdik Nápolyban. 2006-ban a sportdöntõbíróság kizárta a Juventust a Serie A-ból és elvette a pályán elnyert bajnoki címeit. Sokan most abban bíznak, hogy a hamarosan kezdõdõ procedúra a Juventus igazát bizonyítja. És akkor újra harcba lehet szállni a 28. és 29. scudettóért.
Az optimizmusra a GEA - a Luciano Moggi alapította játékosügynökség - ellen indított eljárásban született bírósági döntés ad okot: egyrészt megállapítást nyert, hogy tényleg történtek jogellenességek az átigazolási piacon, néhány (pontosan négy) játékosra kisebb-nagyobb nyomást gyakoroltak Moggiék, de szervezett visszaélésekre ezen a terepen nem került sor. Másrészt - és ez következik a bíróság által megállapított tényállásból - Moggiék enyhe, végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kaptak, pedig az ügyészség több év letöltendõt kért rájuk. Az egy hét múlva, január 20-án kezdõdõ tárgyalássorozat, az ún. Calciopoli-per azt hivatott eldöntetni, hogy a 2006-os sportbírósági döntés megállja-e a helyét. Ha a bíróság úgy dönt, hogy nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy azt korábban, 2006-ban megállapították, akkor eljöhet a Juventus ideje és a klub valószínûleg igényt fog tartani a 2005-ös és 2006-os bajnoki címre. Pierro Sandulli bíró nem zárja ki, hogy teljesen más döntés hoznak majd annál, mint amilyen két és fél évvel ezelõtt született: "Ha valamilyen különlegesen fontos új tény kerül napvilágra, akkor az ügyészség felhívhatja a bíróság figyelmét, hogy ezt is értékelje majd. A bíróság pedig értékelni fogja. Azonban ne menjünk elébe az eseményeknek: hipotéziseket gyártunk egy olyan ítélettel kapcsolatban, amely még meg sem született."
Paco D'Onorfio, Luciano Moggi ügyvédje szerint a 2006-os ítélet megalapozatlan volt: "Recoba útlevél-ügyében a sportdöntõbíróság megvárta a rendes bíróság döntését. A mi esetünkben miért nem így jártak el? Elhamarkodott döntés született, nem volt idõ a bizonyítékok megfelelõ értékelésére." A sietséget az indokolta, hogy az UEFA kizárással fenyegette az olasz klubokat a nemzetközi kupákból, ha a szövetség nem állapít meg minél hamarabb végleges bajnoki tabellát.
Az ügyvéd szavaival összecseng Sandulli bíró nyilatkozata: "Zaccone Ügyvéd Úr, a Juventus védõje fellebbezést nyújtott be a klubot érintõ elsõfokú döntés ellen, ezután kellett nekünk állást foglalni. Nem vagyunk földöntúli képességekkel megáldva, így a rendelkezésünkre álló összesen két nap alatt csak ugyanazokon a tényeken alapuló döntést tuduk meghozni, mint amely az elsõfokon is megszületett. A szankciókon azonban enyhítettünk." A Juventus-szurkolói azt nem értik, hogy miképp történhetett meg a 2006-os bajnoki cím elvétele, amikor a leghallgatási jegyzõkönyvek 2005-ös dátummal zárultak. Sandelli szerint ez csak a lehallgatások végének dátuma, ettõl még lehet, hogy az illegális tevékenységek tovább folytatódtak. D'Onorfio elutasítja ezt a felfogást: "Ez a gondolkodásmód nagyon döcögõs... Ha valaki ma ellop egy eurót, nem azt jelenti, hogy holnap is el fog lopni. A Calciopoli után született egy norma, amely tiltja azt, hogy a klubok vezetõi és a bírók beszéljenek egymással - de ez a norma a döntés elõtt még nem létezett. Ad hoc módon hozták létre, kifejezetten a Moggi elleni eljárás miatt. A most kezdõdõ perben bizonyítani fogjuk, hogy a többi klubvezetõ is ugyanazt tette, amit Moggiék. Meg fogjuk találni a bíróság Achilles-sarkát."
Cobolli Gigli a GEA-ügyben hozott döntést követõ órákban már megpendítette, hogyha a Calcipoli-ügyben is hasonlóan enyhe ítéletek születnek majd, az a Juventus számára megnyithatja az utat az elvett scudettókhoz: "A Moggiékra kiszabott büntetés jelzésértékû. Ha a folytatás is hasonló lesz, akkor felemelhetjük majd a hangunkat az elvett bajnoki címeink érdekében. Azt azonban nem tudom, hogy utólag milyen lehetõségünk van visszakapni azokat." A szurkolók a Siena ellen kiírással érzékeltették az egyre élezõdõ helyzetet: "Visszaszerezzük azt, ami a miénk - szégyenkezés nélkül!" A klubvezetõkön nagy a nyomás: a szurkolók már kifejezték véleményüket, de Del Piero is elmondta: ezeket a bajnoki címeket a Juventus nyerte, a pályán.
www.dinovercotti.com
😄D
Gólszépségverseny eddigi állás:
Del Piero 508 37.3 %
Pato 104 7.6 %
Messi 392 28.8 %
Raúl 226 16.6 %
Emana 7 0.5 %
Román 39 2.9 %
Chico 24 1.8 %
Villanueva 9 0.7 %
Commons 28 2.1 %
Arteta 24 1.8 %
Összesen:
1361
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Camo hiánya szembetûnõ, Marchionni nem Juve-szint.
jó, Camo hiányzik, tény.
de: ez a Juve-szint vagy nem ez egy badarság. ettõl a kifejezéstõl (ilyen játékosok vonatkozásában) kitör a frász. a Tököli pl. nem Juve-szint.
és még: Marchionni (kövezzetek meg) nálam lehet hogy akkor is kezdene ha lenne Camo is. szerintem egyszerûbben, hasznosabban játszik néha.
Hajrá Magyarország!
Marchisio nálam a beszt,Moli is frankó volt szerintem
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szép volt!
Hajrá Magyarország!
Ami még meglepett, hogy a Sport 1 adta a meccsünket. Nem is emlékszem, amikor utoljára az 1-es adta a 2-es helyett.
Amici di nessuno...