Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
nagyon jó kis meccs volt,jobb helyzetkihasználással még simább lehetett volna
Alexnak csak összejött,nem is kis gól volt!
Yagot igazán becserélhette volna.
Hétvégén Romából is el kell hozni mindhárom pontot!

Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kaplan
3-0

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Count Adyn
Na 2-0 Gio

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Buffon cselezget😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

😄DDDdddd

9csöves9
a bíró sincs a helyzet magaslatán,az elsõ félidõben az a 3x visszafújt szabad 60 méterre a kaputól mostmeg elindítja a félidõt azt Bizzari még nem volt a pályán😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
ja hogy adja a rai, akkor lehet átmegek, bár olaszul semmit nem tudok...
hát nem figyeltem mondjuk nagyon oda, bár elég sokáig hezitált hogy kilõtte a gólunkat 😄 aztán rájött hogy "Márkióni" volt az😄
Meg magabiztos hátul "Legrotaglie" és "Decseglie" 😄DD
Ja meg 8 misiért vettük Amaurit, de aztán javitott, hogy a Palermo vette annyiért 😊

9csöves9
és nem fél belemenni az ütközésekbe.Zanetti is frankó végre valaki aki középrõl be mer vállalni egy két rizikósabb átadást.Ariaudo meg olyan mintha már bennelenne 100 bajnoki a lábában

sportklubon nézed?hálisten adja a rai mert ha jól hallottam Alvilági Petike közvetít.mondott valami extra baromságot?

gercse
ahhoz képest komolyan veszi, bár mikor nem 😊
Jó Buffont látni a kapuban, valahogy nem félek annyira, ha kapura lõ a Catania 😄

9csöves9
amúgymeg hendikeppel ikszre vettem szóval nemgáz

9csöves9
ritka alkalmak egyike,nagyon jól toljuk😄 kár hogy kimaradtak a helyzetek mert félidõbe úgyis szól a srácoknak Ranieri hogy vegyenek vissza.Alexen nagyon látszik hogy kurvára nem hiányzik ez a meccs az életébõl😄

forzajuve5
fõleg ez a rész: Giovinco – 8 Amauri 10 Del Piero (csak kár hogy Ale és Amauri nem pihenhet)
de kíváncsi leszek Ariaudo játékára is
és végre újra láthatjuk Buffont is

9csöves9
mai kezdõ,nekem bejövõs

1 Buffon – 21 Grygera 33 Legrottaglie 43 Ariaudo 29 De Ceglie – 32 Marchionni 22 Sissoko 6 Zanetti 20 Giovinco – 8 Amauri 10 Del Piero

gercse
Hát nagy ünneplés lenne, az biztos.😊

Count Adyn
És idén megkoronáznánk a 30.ikkal😄 De szép álom😄

forzajuve5
és a kártérítési pénz se jönne rosszul, még ha a cikkben írt összeg felét megkapnánk már abból is lehetne szép igazolásokat összehozni

Grove4
Igen ennyi,ami a logómban van!!!És meg is lesz rövid idõn belül a jubileumi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
azért jólenne na

egyébként közel 500 tanút idéztek be:o

gercse
hát bárcsak lenne belõle valami...
de mindegy, mert aki igazán Juventus szurkoló, az tudja, hogy hány bajnoki címe van a csapatnak 😊

9csöves9
baszki az ügyvédje szót keményen írtam😄

9csöves9
Moggi üdvégyje megint nyilatkozott,ismét a www.dinovercotti.com-ról származik a cikk

-Ügyvéd Úr! Milyen reményei lehetnek a Juventusnak arra, hogy visszakapja az elvett scudettókat?

-Jók az esélyek. A lehetõségeket figyelembe véve mindenképpen ezt mondhatom. A GEA elleni eljárás során bebizonyosodott, hogy a Juventus nem terheli felelõsség, ezt Nápolyban is ki kell mondania a bíróságnak, így nem érezném igazságosnak, ha a 2006-os döntést nem változtatnák meg.

-De mennyit kell várni a Juventus szurkolóinak? A nápolyi per nem ígérkezik rövidnek...

-Hosszú procedúra lesz, eltarthat akár két-három évig is. De felhívnám a figyelmet arra, hogy bizonyos tanúk meghallgatása után - de még a végsõ bírósági döntés elõtt - már rá lehet kényszeríteni a sportdöntõbíróságot arra, hogy felülvizsgálja a korábbi ítéletet.

-Ez a gyakorlatban hogy nézne ki?

-Ha például a tanúként megidézett klubvezetõk közül valaki eskü alatt azt vallja, hogy õ is beszélgetett bírókkal, tartotta velük a kapcsolatot, ez elegendõ lehet ahhoz, hogy a korábban lezárt eljárást újra megnyissák.

- Ha azt az eljárást megismétlik, a Juventus kérhet kártérítést?

-Elméletben igen: akár 250 millió euróra is igényt tarthat. De ebbõl a szempontból a helyzet nem olyan egyszerû, mert a sportdöntõbíróság felmentõ ítélete nem lenne teljes, bizonyos szankciók életben maradhatnak. Viszont ebben az esetben biztos, hogy a bajnoki címek visszakerülnek a Juventushoz.

Zsolti9014
Köszönöm mindenkinek! 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Boldog Születésnapot!

Giovinco rúg ma egy gólt Neked ajándékként 😊

Grove4
HBD!FORZA JUVE!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
születésnap természetesen egy szó 😄

gercse
jaja, boldog születés napot Zsolti!
Reméljük estére ünnep lesz a Juvénél is!

9csöves9
Zsoltinak heppibörzdéj!

9csöves9
a Rai is adja,remélhetõleg nem kódolják mert tegnap brutális volt az sk kommentátora.mondjuk jó lenne hallgatni majd mit irogatnak a gyökerek az sk fórumba😄

Count Adyn
Na sportklub végülis adja ma a meccsünket, porthun volt egy kis kavar vele😄

Na hajrá!<#eljen>
9csöves9
érdekes fejlemények

Lehetetlen küldetés?
Írta: dinovercotti

A címben szereplõ kérdésre a válasz: nem, nem az. A 2006-ban kirobbant Calciopoli botrány büntetõbíróság elõtti szakasza napokon belül megkezdõdik Nápolyban. 2006-ban a sportdöntõbíróság kizárta a Juventust a Serie A-ból és elvette a pályán elnyert bajnoki címeit. Sokan most abban bíznak, hogy a hamarosan kezdõdõ procedúra a Juventus igazát bizonyítja. És akkor újra harcba lehet szállni a 28. és 29. scudettóért.

Az optimizmusra a GEA - a Luciano Moggi alapította játékosügynökség - ellen indított eljárásban született bírósági döntés ad okot: egyrészt megállapítást nyert, hogy tényleg történtek jogellenességek az átigazolási piacon, néhány (pontosan négy) játékosra kisebb-nagyobb nyomást gyakoroltak Moggiék, de szervezett visszaélésekre ezen a terepen nem került sor. Másrészt - és ez következik a bíróság által megállapított tényállásból - Moggiék enyhe, végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kaptak, pedig az ügyészség több év letöltendõt kért rájuk. Az egy hét múlva, január 20-án kezdõdõ tárgyalássorozat, az ún. Calciopoli-per azt hivatott eldöntetni, hogy a 2006-os sportbírósági döntés megállja-e a helyét. Ha a bíróság úgy dönt, hogy nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy azt korábban, 2006-ban megállapították, akkor eljöhet a Juventus ideje és a klub valószínûleg igényt fog tartani a 2005-ös és 2006-os bajnoki címre. Pierro Sandulli bíró nem zárja ki, hogy teljesen más döntés hoznak majd annál, mint amilyen két és fél évvel ezelõtt született: "Ha valamilyen különlegesen fontos új tény kerül napvilágra, akkor az ügyészség felhívhatja a bíróság figyelmét, hogy ezt is értékelje majd. A bíróság pedig értékelni fogja. Azonban ne menjünk elébe az eseményeknek: hipotéziseket gyártunk egy olyan ítélettel kapcsolatban, amely még meg sem született."
Paco D'Onorfio, Luciano Moggi ügyvédje szerint a 2006-os ítélet megalapozatlan volt: "Recoba útlevél-ügyében a sportdöntõbíróság megvárta a rendes bíróság döntését. A mi esetünkben miért nem így jártak el? Elhamarkodott döntés született, nem volt idõ a bizonyítékok megfelelõ értékelésére." A sietséget az indokolta, hogy az UEFA kizárással fenyegette az olasz klubokat a nemzetközi kupákból, ha a szövetség nem állapít meg minél hamarabb végleges bajnoki tabellát.
Az ügyvéd szavaival összecseng Sandulli bíró nyilatkozata: "Zaccone Ügyvéd Úr, a Juventus védõje fellebbezést nyújtott be a klubot érintõ elsõfokú döntés ellen, ezután kellett nekünk állást foglalni. Nem vagyunk földöntúli képességekkel megáldva, így a rendelkezésünkre álló összesen két nap alatt csak ugyanazokon a tényeken alapuló döntést tuduk meghozni, mint amely az elsõfokon is megszületett. A szankciókon azonban enyhítettünk." A Juventus-szurkolói azt nem értik, hogy miképp történhetett meg a 2006-os bajnoki cím elvétele, amikor a leghallgatási jegyzõkönyvek 2005-ös dátummal zárultak. Sandelli szerint ez csak a lehallgatások végének dátuma, ettõl még lehet, hogy az illegális tevékenységek tovább folytatódtak. D'Onorfio elutasítja ezt a felfogást: "Ez a gondolkodásmód nagyon döcögõs... Ha valaki ma ellop egy eurót, nem azt jelenti, hogy holnap is el fog lopni. A Calciopoli után született egy norma, amely tiltja azt, hogy a klubok vezetõi és a bírók beszéljenek egymással - de ez a norma a döntés elõtt még nem létezett. Ad hoc módon hozták létre, kifejezetten a Moggi elleni eljárás miatt. A most kezdõdõ perben bizonyítani fogjuk, hogy a többi klubvezetõ is ugyanazt tette, amit Moggiék. Meg fogjuk találni a bíróság Achilles-sarkát."
Cobolli Gigli a GEA-ügyben hozott döntést követõ órákban már megpendítette, hogyha a Calcipoli-ügyben is hasonlóan enyhe ítéletek születnek majd, az a Juventus számára megnyithatja az utat az elvett scudettókhoz: "A Moggiékra kiszabott büntetés jelzésértékû. Ha a folytatás is hasonló lesz, akkor felemelhetjük majd a hangunkat az elvett bajnoki címeink érdekében. Azt azonban nem tudom, hogy utólag milyen lehetõségünk van visszakapni azokat." A szurkolók a Siena ellen kiírással érzékeltették az egyre élezõdõ helyzetet: "Visszaszerezzük azt, ami a miénk - szégyenkezés nélkül!" A klubvezetõkön nagy a nyomás: a szurkolók már kifejezték véleményüket, de Del Piero is elmondta: ezeket a bajnoki címeket a Juventus nyerte, a pályán.

www.dinovercotti.com

9csöves9
szétment a könyöke.én már kezdem azthinni hogy direkt csinálja😄

Count Adyn
"Amikor a 32. percben Nedvedet buktatták a Siena kapujától cirka 22 méterre, akkor a dörzsölt online-fogadók alighanem a házat is feltették arra, hogy egy percen belül vezet a Juve, és még csak izgulniuk sem kellett." - Calcio.hu

😄D

cassoneitaly
Az ORIGO-n ismét gólszépségverseny-szavazás...Tessék csak a mi Alexünkre szavazni egyet <#vigyor> Megérdemli.

Gólszépségverseny eddigi állás:

Del Piero 508 37.3 %
Pato 104 7.6 %
Messi 392 28.8 %
Raúl 226 16.6 %
Emana 7 0.5 %
Román 39 2.9 %
Chico 24 1.8 %
Villanueva 9 0.7 %
Commons 28 2.1 %
Arteta 24 1.8 %

Összesen:
1361

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Kit--Kat
😄DD mi történt?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
köfi, érzem okosabb lettem. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
20 éve barátok a Juve és a Den Haag drukkerei.a hágaiak járnak Juve meccsekre amikor csak tudnak és ez így van fordítva is

gabber_saviola
Lali, az a Denhágos drapi az micsoda?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
kedvenc drogos románunk megint nem játszhat majd ellenünk 2 hét múlva😄

9csöves9

gercse
igen, "munkásabb" ember mint Camo

Zsolti9014
megint nso-hozzászólások:

Camo hiánya szembetûnõ, Marchionni nem Juve-szint.

jó, Camo hiányzik, tény.
de: ez a Juve-szint vagy nem ez egy badarság. ettõl a kifejezéstõl (ilyen játékosok vonatkozásában) kitör a frász. a Tököli pl. nem Juve-szint.

és még: Marchionni (kövezzetek meg) nálam lehet hogy akkor is kezdene ha lenne Camo is. szerintem egyszerûbben, hasznosabban játszik néha.

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9
szarok voltunk de a gyõzelem teljesen megérdemelt

Marchisio nálam a beszt,Moli is frankó volt szerintem

Kit--Kat
Mellber szerintem jó igazolás volt. A Real eillen is volt egy hatalmas mentése, azt hiszem Drenthe ellen hozta vissza a sírból a labdát😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Na, 3 pont, Interrel -2, Alex csodagól, Mellbergnek volt egy szenzációs mentése.
Szép volt!

Hajrá Magyarország!

Na tavaly ezeket a meccseket buktuk el...most viszont WIN 😊
Trunks
Legalább megvan a 3 pont, bár sokkal simábban kellett volna nyernünk. Manninger viszont nem tûnt olyan magabiztosnak, mint eddig.

Ami még meglepett, hogy a Sport 1 adta a meccsünket. Nem is emlékszem, amikor utoljára az 1-es adta a 2-es helyett.

Amici di nessuno...

gercse
hajtós mecs volt, végén nyomott nagyon a Siena, de sikerült megszerezni a 3 pontot ez a lényeg

forzajuve5
megvan a 3 pont az a lényeg. Alex rúgta a gólt, de nálam Amauri a meccs embere, nagyon sokat hajtott