Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#23133: remélem láthatjuk is majd hamarosan ezt a Rossi gyereket a nagy csapatban, mert amit a felkészülési idõszakban nyomott az nekem nagyon tetszett
http://www.dinovercotti.com/index.php?option=com_content&view=article&id=98:egy-felejthetetlen-gol
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Marchionni jól belejött már a helyettesítésébe, de ettõl függetlenül oda is kellene még egy ember, mert Marchionni sem arról híres, hogy egész évben toppon van egészségügyileg
És ezt úgy mondom,hogy szeretem Camot,semmi bajom nincs vele.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Gigi fog védeni holnap,Mellberg is meggyógyult és ma fog eldõlni hogy Chiellini játszhat e
perpill így állunk,teljesen jó ez a kezdõ
Gigi-Grygera,Legro,Mellberg,De Ceglie-MM,Marci,Zanetti,Pavel-Alex,Ama
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntõjében a Lazio hazai pályán 2–1-es gyõzelmet aratott a Toronto ellen és ezzel bejutott a legjobb négy közé.
és a cikk vége:
Lazio–Roma 3–1 (Pandev 49., Mauri 55., Rocchi 90.ill. Natali 29.)
ITT a link is, amég nem javítják a cikket addig érdemes megnézni 😄
Én ebayrõl hozattam 4000Ft/darab saját név+szám,gondolom a srác is onnan hozatja
Amúgy hírdettem a Juventusfc fórumon,hogy tudok eredeti mezeket(Juve is) címkével,origi csomagolásban név+szám nélkül 12ezerért,csak sajnos az összeset elkapkodták,így már csak sárga Juve pólót tudok hozatni 5ezerért
amúgy a zsé miatt tanakodtam én is, mert 10k az 10k, sok minden mást lehetne belõle venni, dehát az évek múltával csak egyre jobban szeretem a csapatot, és egyre jobban érzek késztetést mindenféle holmi vételére 😄
én ha majd lesz zsém ilyenekre,akkor egy Momosat játszok meg😄
venni akarok juve mezt, sportruhazat.extra.hu-ról érdemes szerintetek? volt itt is valaki(vagy többen), aki rendelt onnan, nincs semmi gubanc a mezekkel? valóban eredeti(nek tûnnek)?
sárga kapusmezt(Buffon) akarok amúgy, de még nem döntöttem el igazán, fekete sem rossz..., ill egy Chiellinis hazai sem lenne az, szóval tanácsot is adhatnátok, szerintetek melyik lenne a jó 😄
on
(1komment)
Nem tudom mennyire hiteles!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

egyébként banner alatt futószövegben inkább lazio-juve kéne(megj. annak, aki csinálja)
nem volt rossz a Lazio ellen sem
és ahogy Count Adyn mondta Manninger és Giorgo lehet játszik.na most ez a lehet már átcsapott valószínûbe 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha nem, akkor meg:
Nocchi
Grygera - Ariaudo - Legro - De Ceglie
Marchionni - Marchisio - Zanetti - Nedved
Del Piero - Amauri
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
lassan a primavera csapat játsza az elsõ osztályú meccseket is
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A világbajnok hálóõr vasárnap a Lazio ellen tért volna vissza bajnoki mérkõzésen, de egy betegség ledöntötte lábáról.
Sajnos ez az influenza tovább tizedeli Claudio Ranieri legénységét, akinek komoly fejfájást fog okozni a Fiorentina elleni kezdõcsapat összeállítása.
Alex Manninger az egyik beteg, de Antonio Chimentin is felfedezhetõk a kezdeti tünetek. Az egyetlen alternatíva így az a Timothy Nocchi, aki még nem mutatkozott be elsõosztályú bajnoki mérkõzésen, nem mellesleg júliusban tölti majd be 19.-ik életévét.
Mellberg is kidõlt, így a védelem összeállítása nagyon nehéz feladat lesz. Giorgio Chiellini továbbra is lábadozik, Hasan Salihamidzic, Jonathan Zebina és Dario Knezevic pedig nincsenek bevethetõ állapotban.
Momo Sissoko és Cristian Molinaro egy mérkõzésre szóló eltiltásukat töltik majd a violák ellen, így a zebrák nagyon nehéz feladat elé néznek, ha megõrizni, vagy csökkenteni szeretnék az éllovassal szembeni 3 pontos hátrányukat.
www.channel4.com
elhalasztották 2 hónappal Moggiék tárgyalását.évekig fog ez húzódni
azonban: azóta eltelt pár év, és csak két számot mondanék.
280/160 (bár nem találtam két forrást hol egyeznek az adatok)
Hajrá Magyarország!