Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
ez nagyon király 😊

#23133: remélem láthatjuk is majd hamarosan ezt a Rossi gyereket a nagy csapatban, mert amit a felkészülési idõszakban nyomott az nekem nagyon tetszett

9csöves9
kurvajó kis videó a 94-es Juve-Fiorentináról.Ranieri a lilák padján,megszólal benne Toldo is aki pályafutása leggyönyörûbb kapott góljaként tartja számon Alex gyõztes gólját😊

http://www.dinovercotti.com/index.php?option=com_content&view=article&id=98:egy-felejthetetlen-gol

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
na az jó lesz, kiváncsi vagyok hogy áll a helyzet

9csöves9
a hivatalos oldalon csupa jó hírek.Fausto Rossi hosszabbított 2014-ig.Chiellini,Zebina,Camo részt vettek probléma nélkül az edzésen.Chiellinire még vár egy vizsgálat,ettõl függ hogy nevezik e a keretbe.Jaki és Manninger is leülhet a padra.1kor sajtótájékoztatót ad Ranieri gondolom akkor kiderül milyen lesz a keret

gercse
Hát van benne valami (sajnos)
Marchionni jól belejött már a helyettesítésébe, de ettõl függetlenül oda is kellene még egy ember, mert Marchionni sem arról híres, hogy egész évben toppon van egészségügyileg

9csöves9
nem hinném hogy befutna érte olyan ajánlat amiért érdemes lenne eladni

BADE
amúgy lehet megköveztek érte,de ha Camo állandóan sérült lesz az egész szezonban,lehet jobb lenne megszabadulni tõle(tavaly sem játszott sokat,"minõségi" embert meg nem igazoltunk helyette)
És ezt úgy mondom,hogy szeretem Camot,semmi bajom nincs vele.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
itt volt az ideje,hogy De Ceglie kezdõ legyen!

gercse
Ez így teljesen jó, csak teljesítsenek is majd, jobb játék kell mint a Lazio ellen

9csöves9
óbaszki elírta...

Gigi fog védeni holnap,Mellberg is meggyógyult és ma fog eldõlni hogy Chiellini játszhat e

perpill így állunk,teljesen jó ez a kezdõ

Gigi-Grygera,Legro,Mellberg,De Ceglie-MM,Marci,Zanetti,Pavel-Alex,Ama

Breki33
chealse?
gercse
hát szerintem 65 euró körül mozog az ára, szóval nem olcsóbb, viszont olaszhonban veszed 😊, mégiscsak másképp néz rá az ember

Csacsi
Nem tudom, hogy kint mennyi, de ha minden összejön akkor a chealse elleni BL meccsre megyünk ki. ÉN onnan szeretnék majd hozni idén.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
hát mondjuk nekem fogalmam sincs, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az igazit a hamistól..., idehaza meg 15-ért kap az ember, de azon még semmi nincs, az is plussz költség

gercse
és a következõ mondatban már jól írja..., nagy észlény lehetett...vagy ennyire fáradt...

forzajuve5
ezt muszály bemásolnom, egy kis NSO színvonal:

A labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntõjében a Lazio hazai pályán 2–1-es gyõzelmet aratott a Toronto ellen és ezzel bejutott a legjobb négy közé.

és a cikk vége:

Lazio–Roma 3–1 (Pandev 49., Mauri 55., Rocchi 90.ill. Natali 29.)

ITT a link is, amég nem javítják a cikket addig érdemes megnézni 😄

BADE
hát 10k elég sok egy "hamis" mezért
Én ebayrõl hozattam 4000Ft/darab saját név+szám,gondolom a srác is onnan hozatja
Amúgy hírdettem a Juventusfc fórumon,hogy tudok eredeti mezeket(Juve is) címkével,origi csomagolásban név+szám nélkül 12ezerért,csak sajnos az összeset elkapkodták,így már csak sárga Juve pólót tudok hozatni 5ezerért

gercse
oks, köszi a választ, így már szinte tuti, hogy rendelek egyet,
amúgy a zsé miatt tanakodtam én is, mert 10k az 10k, sok minden mást lehetne belõle venni, dehát az évek múltával csak egyre jobban szeretem a csapatot, és egyre jobban érzek késztetést mindenféle holmi vételére 😄

9csöves9
jah és szerintem Chiellinist vegyél

én ha majd lesz zsém ilyenekre,akkor egy Momosat játszok meg😄

9csöves9
eredetinek tûnnek.szerintem meg lehet próbálni ha nem tetszik ki lehet cserélni vagy akár a pénzt is visszaadja szóval korrekt a srác

gercse
kis off

venni akarok juve mezt, sportruhazat.extra.hu-ról érdemes szerintetek? volt itt is valaki(vagy többen), aki rendelt onnan, nincs semmi gubanc a mezekkel? valóban eredeti(nek tûnnek)?

sárga kapusmezt(Buffon) akarok amúgy, de még nem döntöttem el igazán, fekete sem rossz..., ill egy Chiellinis hazai sem lenne az, szóval tanácsot is adhatnátok, szerintetek melyik lenne a jó 😄

on

Grove4
Egy oldalon találtam:,,a vasárnapi 3-1-gyel végzõdõ vesztes bergamói kirándulás után, a portugál játékosait egy rakás szarnak nevezte, kiemelve, hogy ahhoz, hogy Scudettot nyerjenek meg kell hallniuk a pályán, hisz hiába a korábbi sorozatban három arany, az elsõt az edzõ szerint a bíróságtól kapták, a másodiknál a pontlevonások miatt nem volt ellenfelük, míg a tavalyit mindössze az utolsó fordulóban sikerült megnyerniük nagy nehezen. Lássuk be, van némi igazság szavaiban."

(1komment)
Nem tudom mennyire hiteles!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nono84
Hatalmas jó öltönye van a kapitánynak. Olyan maffiás😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csacsi
Ahogy látom az "olasz" gárda egy lesgóllal jutot tovább az olasz kupában. LOL.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ccc xD xD

m0tTh0w
Ibra,ki a fodrászod? Stevie Wonder?<#zavart1>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Kit--Kat
höhXDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

limperatore
😄DDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9

forzajuve5
a képek alapján ugyanolyan intenzítással edz mint a többek. jó ezt látni

gercse
jó képek 😊

remélem sikerül a lilákat lefocizni, mindegy kik játszanak majd a csapatban

9csöves9
Trez<#worship>

gercse
hát nem baj az, Lazio ellen "normális" csapat volt a pályán, mégsem fociztak kiemelkedõen, mint eddig, bár valószinûleg errõl az ellenfél is tehet, de a fio sem lesz könnyebb falat...

egyébként banner alatt futószövegben inkább lazio-juve kéne(megj. annak, aki csinálja)

9csöves9
csak a padon ott fog ülni a komplett primavera😄

gercse
Remélem Ariaudo meg addig bûvészkedik majd, hogy érdemes legyen bármikor bevetni
nem volt rossz a Lazio ellen sem

gercse
na, azért így mégis jobban hangzik

9csöves9
igen

és ahogy Count Adyn mondta Manninger és Giorgo lehet játszik.na most ez a lehet már átcsapott valószínûbe 😊

Kit--Kat
Jaki még sérült?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Manninger és Chiellini lehet hogy már játszhat a hétvégén, állítólag.

Ha nem, akkor meg:

Nocchi
Grygera - Ariaudo - Legro - De Ceglie
Marchionni - Marchisio - Zanetti - Nedved
Del Piero - Amauri

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
ez hiányzott mint mókunak az erdõtûz
lassan a primavera csapat játsza az elsõ osztályú meccseket is

Fabio Capello
nocchit megnézném, bár nem ilyen kulcsfontosságú meccsen, mert állítólag nem kevés potencia van a srácban (állítólag mirante óta a legtehetségebb ifikapusunk, bár én anno bonnefoit is elég jónak tartottam 😄)

9csöves9
hagyjuk már az orvosi stábot,szimpla balszerencse

Trunks
Tényleg, mi van itt már???

#23078: szívesen 😄

Amici di nessuno...

Grove4
A Faszom már a sok sérültbe,mi a faszt csinálnak az orvosi stábnál?Chiellini is,úgy indult,hogy kisebb sérülés,erre most se játszik😞(((((((((((((((((((((((((<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kit--Kat
Jobbnál jobb hírek:@

Grove4
Gianluigi Buffon betegségét elkapta a csapat másik két kapusa, továbbá Tiago Mendes és Olof Mellberg is.

A világbajnok hálóõr vasárnap a Lazio ellen tért volna vissza bajnoki mérkõzésen, de egy betegség ledöntötte lábáról.

Sajnos ez az influenza tovább tizedeli Claudio Ranieri legénységét, akinek komoly fejfájást fog okozni a Fiorentina elleni kezdõcsapat összeállítása.

Alex Manninger az egyik beteg, de Antonio Chimentin is felfedezhetõk a kezdeti tünetek. Az egyetlen alternatíva így az a Timothy Nocchi, aki még nem mutatkozott be elsõosztályú bajnoki mérkõzésen, nem mellesleg júliusban tölti majd be 19.-ik életévét.

Mellberg is kidõlt, így a védelem összeállítása nagyon nehéz feladat lesz. Giorgio Chiellini továbbra is lábadozik, Hasan Salihamidzic, Jonathan Zebina és Dario Knezevic pedig nincsenek bevethetõ állapotban.

Momo Sissoko és Cristian Molinaro egy mérkõzésre szóló eltiltásukat töltik majd a violák ellen, így a zebrák nagyon nehéz feladat elé néznek, ha megõrizni, vagy csökkenteni szeretnék az éllovassal szembeni 3 pontos hátrányukat.

www.channel4.com

9csöves9
a hivatalos oldal szerint 260/155

elhalasztották 2 hónappal Moggiék tárgyalását.évekig fog ez húzódni

Zsolti9014
az a meccs kis túlzással maradandó nyomokat hagyott bennem is.

azonban: azóta eltelt pár év, és csak két számot mondanék.

280/160 (bár nem találtam két forrást hol egyeznek az adatok)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
köcsöggeci mert tette a dolgát😄

azóta meg 160 gól 8 év alatt