Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ez nekem nagyon úgy tûnik, hogy egy újságíró találta ki
Amúgy az nagyon idegesít a meccsen h állandóan olyan embernek dobja ki a labdát(Buffon)aki ezzel nehéz helyzetbe kerül.Na mind1-szedjék össze magukat aztán nem lesz gond.<#eljen>#eljen>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ale gólpassza zseniális volt, kár, hogy a végén Marchionni 2x is Freybe bombázta a labdát... Zanetti visszatérése pedig igencsak meglátszik a mutatott játékon, méghozzá kellemes meglepetés, rendkívül jó a meccs. Sztem megérdemelten vezetünk, bár Gila nem volt lesen. Buffon ezt megköszönheti Saccaninak, mert szépet potyázott.
Ez a bongyorított hajú gyerek nagyon idegesít.
Amici di nessuno...
Del Piero pedig mekkora gólt lõtt majdnem... olyan kár, hogy fölé ment!
Amici di nessuno...
játékban jobbak vagyunk,de eddig egy x-re rászolgálnak a lilák
de szar hogy egy idõben van a kézimeccsel...
Egyébként Gilardino érvénytelen golja biztos,hogy les volt?
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Grygera-Legrottaglie-Chiellini-De Ceglie
Marchionni-Marchisio-C.Zanetti-Nedved
Amauri-Del Piero
állítólag ez a kezdõ...
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
a Delle Alpit meg bontják,hamarosan épül az új stadion
forrás: transfermarketweb.com
bocs h keltem a szar hangulatot
más: mi a rosseb van h nem a Delle Alpiban vannak a hazai meccseitek?
#acm
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Én már megtettem!
Iaquinta ismét bevethetõ, így az újévben elõször a keretben szerepel, Chiellini, Camoranesi, Tiago, Trezeguet, Salihamizdic, Zebina, és Knezevic azonban még maródi. Molinaro és Sissoko eltiltás miatt hiányzik, míg Grygera nemrégiben töltötte le azt, így visszatért.
A Primavera játékosok közül Ariaudo, Yago, és Nocchi szerepel a keretben.
Íme Ranieri 19 fõs kerete:
1 Buffon
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grgyera
27 Ekdal
29 De Ceglie
31 Nocchi
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo
45 Yago
(Trunks,a szemüveges volt a kápó Pozsonyban😊 )

ez a srác hatalmas karriert futhat be ha nem züllik el, láttam róla videót nagyon jól tolja...tehetséges