Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
A lövés pillanata a lényeg, nem az hogy hol áll mikor kipattan a labda.

Szar Bayern, szar Bayern :)

forzajuve5
nem akarok kötekedni, de honnan tudod hogy valójában nyilatkozott?
ez nekem nagyon úgy tûnik, hogy egy újságíró találta ki

Buffon ettõl függetlenül nem rossz...azért ott kikellett vetõdnie Gilardinora az elején...

illetve pont ez hogy nem volt les bocs

sztem les volt mert a kipattanó után, már elszakadt a védõtõl és simán bejjebb volt...itt ilyenkor az elrugás utáni pillanat másodperce számít...persze ettõl lehet hogy még elnézhette a partjelzõ

Én nem azért tettem be a linket mert elhiszem h elmegy,hanem azért mert ilyet ne jelentsen ki!!!Mondja a vezetõknek,hívja fel az arabokat-de ne nyilatkozzon ilyet-fõleg ne egy másik csapattal kapcsolatban-egy fontos meccs elõtt.
Amúgy az nagyon idegesít a meccsen h állandóan olyan embernek dobja ki a labdát(Buffon)aki ezzel nehéz helyzetbe kerül.Na mind1-szedjék össze magukat aztán nem lesz gond.<#eljen>
Grove4
De elõtte a Del Piero-labda,zseniális!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
<#wink>Egyébként nem akarok veled összeveszni,csak egy kicsit beidegeskedtem...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grande Juve

forzajuve5
ezt a Marchisio befejezést bármelyik csatár megirigyelhetné 😊 nem sok hely volt ott

9csöves9
<#wink>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
megvolt Gigi szökõévente elõjövõ bakija.Joveticcsal azt kéne csinálni mint õsszel.amint beállt kapott 4-5 olyan csomagot hogy nem mert utána fickándozni

Grove4
Légyszíves idézt már azokat a hozzászólásokat,amiket kéthavonta írtam?A másik dolog,hogy nem én hoztam fel a témát,a harmadik,meg hogy Buffon maga nyilatkozta,elhiheted én örülnék neki a legkevésbé,na csá!

Trunks
na még 1x akkor:

Ale gólpassza zseniális volt, kár, hogy a végén Marchionni 2x is Freybe bombázta a labdát... Zanetti visszatérése pedig igencsak meglátszik a mutatott játékon, méghozzá kellemes meglepetés, rendkívül jó a meccs. Sztem megérdemelten vezetünk, bár Gila nem volt lesen. Buffon ezt megköszönheti Saccaninak, mert szépet potyázott.

Ez a bongyorított hajú gyerek nagyon idegesít.

Amici di nessuno...

Trunks
Mi a szar van a fórummal? Nem jeleníti meg a hsz.-met.

Del Piero pedig mekkora gólt lõtt majdnem... olyan kár, hogy fölé ment!

Amici di nessuno...

9csöves9
az a hülyeség hogy kéthavonta úgy aposztrofálod mintha itt lenne a világvége.nem fog elmenni,sõt a City sem fog érte nagy ajánlatot tenni

pAtOcA
valóban nem volt les :S

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

9csöves9
Gilardino gólja nem volt les és a büntetõ is befújható lett volna.mondjuk ott nagyon látszott hogy Jovetics otthagyta a lábát.õ egyébként gólt fog lõni ma

játékban jobbak vagyunk,de eddig egy x-re rászolgálnak a lilák

de szar hogy egy idõben van a kézimeccsel...

Grove4
Most ebbe mi a hülyeség,Buffon ezt nyilatkozta én meg leírtam,hogy szerintem mi a véleményem,de oda is írtam a végére,hogy ne foglalkozzunk ezzel,egyébként meg nem én hoztam fel a témát!Attól,hogy neked nem tetszik,attól beírhatom nem!De nem foglalkozok tovább ezzel!Na Peace(és nem vitatkozni akarok)

Egyébként Gilardino érvénytelen golja biztos,hogy les volt?

nono84
Alex nem semmi milyen labdákat ad 😮

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

pAtOcA
Claudio Marchisio 1-0 ^^ Piero gólpassz

9csöves9
hagyd már abba a hülyeséget könyörgöm

pAtOcA
*Javítva

Chiellini -> Mellberg

pAtOcA
Buffon
Grygera-Legrottaglie-Chiellini-De Ceglie
Marchionni-Marchisio-C.Zanetti-Nedved
Amauri-Del Piero

állítólag ez a kezdõ...

Grove4
Viszont,ha ezt az arabok is olvasták,akkor Gigi napjai meg vannak számlálva nálunk,ne legyen igazam(bár ha a klub nem engedi el,akkor mindegy)Na de ne is foglalkozzunk ezzel!

Grove4
Ezzel szerintem arra utalt,hogy belõle vett volna a klub zöbb minõségi játékost!

forzajuve5
az ilyeneken csak jót nevetünk

Breki33
mindkettõrõl volt szó

egyikról pont ma
LasCar16
oké kösz az infót

#acm

9csöves9
ettõl szar hangulat?ugyanmár😄

a Delle Alpit meg bontják,hamarosan épül az új stadion

Breki33
áh ez most fájt.........
LasCar16
Gianluigi Buffon, a Juventus Világbajnok hálóõre adott interjút a La Gazzetta dello Sport-nak, amiben kitért a Kaká-ügyre is."Tudatában vagyok annak, hogy a mai világban a focicsapatok is cégek.Én elsõsorban a csapatom érdekeit helyezem elõtérbe, így szerintem nem jól döntött Ricky, hogy maradt.Én távoztam volna a helyében."

forrás: transfermarketweb.com

bocs h keltem a szar hangulatot

más: mi a rosseb van h nem a Delle Alpiban vannak a hazai meccseitek?

#acm

Trunks
Tényleg az, de durva.

#23149: az ilyet kár is belinkelni...

Amici di nessuno...

nehogy elhiggyétek...

Grove4
Ha tényleg ezt mondta,akkor bizony szomorú,de lehet,hogy az újságírók találták ki!

9csöves9
ráadásul a primaveraban is alig játszott idén mert sérült volt

9csöves9
ne kezdjétek már megint😄

Forza Italia
énis

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
" MINDEN Juve drukker küldjön egy levelet a [email protected] a levélben csak egy '5'-s szerepeljen, mert sport1en szavazás van hogy melyik mecset adják hétközben! Ha szavazol akkor nagy esély nyílik arra, hogy a Sport TV az Udinese - Juventus hétközi bajnoki mérkõzést fogja közvetíteni."

Én már megtettem!

forzajuve5
idén nem hinném hogy valamikor is nevezni fogja, sõt azt se tartom elképzelhetetlennek hogy majd kölcsönadjuk 1 évre valakinek, mint Sebat annak idején

Fausto Rossit nem nevezte😞

gercse
hát akkor csöves csapta fog játszani gondolom(#23127)

forzajuve5
A kapusok ismét fõszerepet játszottak Ranieri keret összeállításakor. A Fiorentina elleni meccsre Buffon bevethetõ állapotban lesz, miután meggyógyult betegségébõl. Manninger azonban nem épült fel a múlt vasárnap Rómában összeszedett térdsérülésébõl.
Iaquinta ismét bevethetõ, így az újévben elõször a keretben szerepel, Chiellini, Camoranesi, Tiago, Trezeguet, Salihamizdic, Zebina, és Knezevic azonban még maródi. Molinaro és Sissoko eltiltás miatt hiányzik, míg Grygera nemrégiben töltötte le azt, így visszatért.
A Primavera játékosok közül Ariaudo, Yago, és Nocchi szerepel a keretben.
Íme Ranieri 19 fõs kerete:

1 Buffon
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grgyera
27 Ekdal
29 De Ceglie
31 Nocchi
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo
45 Yago

9csöves9
Lazio-Juve,Sandrira emlékeztek az ultrák

(Trunks,a szemüveges volt a kápó Pozsonyban😊 )

Zsolti9014
nagyon jó!

Hajrá Magyarország!

http://www.juvefanatics.eoldal.hu/cikkek/jatekosok/aaaa

ez a srác hatalmas karriert futhat be ha nem züllik el, láttam róla videót nagyon jól tolja...tehetséges

nagyon tetszik😊 Alex alig változott... Vialli, Di Livio, Toldo jó volt õket látni😊

gercse
<#eljen>
jó kis videó, szeretem az ilyeneket 😊
Kár hogy akkor még nem voltam nagy Juve szurkoló(semilyen nem voltam, olaszokat is csak a vb döntõtõl kezdve kezdtem el szeretni, bár mentségemre legyen, hogy csak 6 éves voltam 😄)