Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
A vb döntõn meg csak õ hibázott......, és egyedül neki szurkoltam a franciák közül hogy rúgja be.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
ha már pletykák: 😊

Alessio Secco sportigazgató elsõ alkalommal jelentette ki, hogy meg szeretné szerezni a fiatal zsenit, de hozzátette, nem csak õ szerepel a kívánságlistáján.
„Való igaz, hogy érdeklõdünk Diego iránt, de nem csak õt követjük figyelemmel."

Fülöpöt a Magyar szívem mondta jónak! amúgy szép dolog a mai Magyar futballban hogy a Sunderlandben játszik...

2000 Eb óta gyûlölöm Trezeguet...

gercse
😄D

amúgy valaki tényleg kéne, bár Gio simán helyettesítené, csak bele kell jönnie a játékba (az meg csak pár meccs)

9csöves9
szerintem melléjük hozzuk még Kakat,Messit,Ronaldot,Zlatant,Lampardot meg Gerrardot.mindannyian egy fehér csinkvecsentóval jönnének is kiugrálnának mint a bohócok...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Count Adyn
Szerintem Robben egy önzõzõ, sérülékeny kocsog😄 Ám Ribery-t el tudnám képzelni itt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
Õ nagyon sok csapattal favorizál, lehet jobban belelát a Juve dolgaiba, mint itt a többek 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
oh, kösz a felvilágosítást, hülyén haltam volna meg. 😄

Hajrá Magyarország!

Trunks
És vajon miért volt kiírva, hogy 6-os helyett 29-es? Mert Dabo helyett jött De Silvestri... tehát elég rendesen benézte. De ez még el is ment volna, ha nem negyedóra után tûnik fel neki, hogy De Ceglie nincs is a pályán...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Felborult az értérend?
Fülöp nagyon jó, Trez meg nem kell?
Mit ittál, ember?
😄

Hajrá Magyarország!

gercse
viccnek se volt valami ütõs...
kell õ, és a rutinja, meg a gólérzékenysége

forzajuve5
na akkor most gondolt át gyorsan, hogy mit is tett le ez az ember nálunk az asztalra!

9csöves9
én is szeretnék sok mindet,de két dolog biztos.amíg Ranieri az edzõ Diegot nem fogjuk leigazolni,Silva meg megfizethetetlen nekünk.egyszóval esélytelen az ideigazolásuk

a francia meg úgy hiányzik ennek a csapatnak mint egy falat kenyér

Diegot és David Sylvát látnám szívesen😊

a francia nem hiányzik maradjon csak otthon😄😄

Fülöpöt ne szidd nekem mert nagyon jó kommentátor õ is hibázhat....ahogy Manninger is rögtön bemutatott egybravúrt miután bekapta a gólt

9csöves9
amúgy annak ellenére hogy televagyunk ezen a poszton,a jövõben megkéne fontolni Ledesma leigazolását.kurva jó volt tegnap

9csöves9
29es volt ráadásul ki is írták hogy De Ceglie jön

Zsolti9014
nem akarom védeni, de ott mintha én is 29-est láttam volna a cserénél a táblán. a háttérben mondjuk Marchisio volt az tény.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szerintem lehet hogy Marchisio meg Zanetti lesz középen.

Hajrá Magyarország!

Breki33

Breki33
L'ORÉAL

9csöves9
ez nem az a reklám,meg az orál cég se vágom hogy micsoda 😄

gabber_saviola
Kozmetikusnál az Öreg Hölgy

Nem panaszkodhatnak a Juventus szurkolói, csapatuk jelenleg mindössze 4 ponttal lemaradva a bajnokság 2. helyén áll, és a BL-ben is remek formában játszottak a Zebrák.
Mi sem természetesebb, hogy a hirdetési szakemberek is felfigyeltek a csapatra, és felkérték az Oreal-cég egyik krémjének a reklámozására.
A fõszereplõ: Amauri...

vévévéenesókapontyhúú

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
mûszertechnika? 😮

Breki33
forzajuve5
bízom Poulsenben

Count Adyn
Túl sokat vársz, már azis valami ha nem sziszokku- zák mint ronáldinnyu-t meg patu-t😄

Hát elég nagy potya gólt kaptunk, de végül is faragtunk a hátrányból és ez a lényeg, jön még az Inter hozzánk vendégségbe, gólkülönbségünk már ugyanannyi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
ez is...

remélem Chiellini lesz, Buffon is meggyógyulhatna...
meg én Trez-t is szívesen látnám már a csapatban,róla mi hír?

Trunks
Meglepett a kék mez, mert idén eddig idegenben mindig azt az undorító mustársárgát hordtuk. Mondjuk sokkal jobb is a kék.

Ranierit meg megint nem értem. Miért nem tud 1x egy évben kockáztatni? Mondjuk annyit, hogy ne adj' isten egy védekezõ kp. (pl. Zanetti) helyett nem védekezõ kp.-t (Marchisio), hanem egy irányítót (Giovinco) hoz be. Nem igaz, hogy 20 percet nem lehetne fenn együtt Ale, Seba és Amauri. Még csak nem is 3 csatár...

Amici di nessuno...

gercse
Hát nem jött össze,pedig Legro bombája ha bemegy..., mindegy, 1 ponttal megint kevesebb

9csöves9
Momo nem játszhat a lilák ellen

BADE
milyen cserék voltak már megint?
De Ceglie-t kellett volna behozni
Marchisiot meg kezdetni!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Trunks
Fülöp Laci topon volt ma. Negyedóra után csak észrevette, hogy Marchisio jött be, és nem De Ceglie. Molinarót meg tanítsa már meg vki beadni, könyörgöm. Ha az 5-6 beadásából legalább a fele pontos lenne, Amauri hozná mindegyik meccset.

A meccsrõl sokat nem tudok mondani: igazságos a döntetlen. A bíró mondjuk nem tudom, miért játszotta az eszét, a 167 sárga helyett a felével is beérhette volna. Összességében még örülhetünk is, hogy nem kaptunk ki. Legalább az Interrel szemben csökkent a hátrány.

Amici di nessuno...

9csöves9
benne volt a pakliban

szerintem igazságos az iksz egy kis mákkal meglehetett volna

forzajuve5
na most ideges vagyok

9csöves9
amúgy azthittem ez a kék mez és hogy Zanetti és Alex is a pályán van garancia a gyõzelemre😄 mondjuk ha jól rémlik,tavaly is necces volt egy darabig

gabber_saviola
Sissokót miért mondja a komi SZiszokkkónak? Nem Szisszokónak kéne mondani?

Zsolti9014
szegény Manninger. de ez benne van, nem szabad érte bántani. bár nem is tette senki még.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
épp én is ezt akartam írni. kellene a csere mindenképp, legalább a Nedved-Seba és Zanetti-Marchisio

gercse
én abban bízom hogy De Ceglie jön és akkor hoz egy kis gyorsaságot, meg színt, persze Gio még jobb lenne, de nem hiszem hogy behozza

gercse
😄D Köszi

Egyébként Gergõnek szólítanak szinte mindenhol!

Elsõ félidõ eddig eléggé impotens...Szegény Mani szépen aláfutott..., kár érte, de legalább utána kicsit felébredt a csapat, onnantól kezdve kicsit jobban összpontosítottak, de ez nem lesz elég a gyõzelemhez.

9csöves9
ez eddig dupla nulla

De Ceglie,Giovinco és Marchisio lenne a megoldás de azt várhatjuk

gabber_saviola
Boldog Szülinapot Gergely! (nem tudom, hogy a Gergelyt, hogy becézik 😞)

forzajuve5
hivatalos oldal szerint a kezdõ:

13
Manninger Alex
4
Mellberg Olof
33
Legrottaglie Nicola
43
Ariaudo Lorenzo
28
Molinaro Cristian
32
Marchionni Marco
22
Sissoko Mohamed Lamine
6
Zanetti Cristiano
11
Nedved Pavel
10
Del Piero Alessandro
8
Amauri Carvalho

42
Pinsoglio Carlo
29
De Ceglie Paolo
19
Marchisio Claudio
30
Cardoso Mendes Tiago
18
Poulsen Christian
27
Ekdal Albin
20
Giovinco Sebastian

Trunks
Egyik szerencsétlenebb, mint a másik. A kedvencem Mészöly volt. Mindig jött a "vasasmekkorameccseketjátszottadózsávalmegafradivalhúúúúazokahatvanasévekhúúúú" meg a "farkasjancsiazakkoracsibészvolt" szövegeivel. 😄DDD Bármit kérdeztek tõle, a '60-as évek rangadói meg a Farkas Jancsi mindig benne volt a válaszban. 😊))) Kár, hogy lemajmozta a Magyarországon játszó afrikaiakat...

Amici di nessuno...

gercse
THX

Így van, ez egy nagyon fontos meccs, és a srácok is tudják, úgy hogy reméljük kényszer alatt is jól megy majd a játék.

BADE
Boldog Szülinapot!

A szezon egyik legfontosabb meccse lesz ez,egy gyõzelem lendületet adhat a szezon hátralevõ részére!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2