Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Alessio Secco sportigazgató elsõ alkalommal jelentette ki, hogy meg szeretné szerezni a fiatal zsenit, de hozzátette, nem csak õ szerepel a kívánságlistáján.
„Való igaz, hogy érdeklõdünk Diego iránt, de nem csak õt követjük figyelemmel."
amúgy valaki tényleg kéne, bár Gio simán helyettesítené, csak bele kell jönnie a játékba (az meg csak pár meccs)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amici di nessuno...
Fülöp nagyon jó, Trez meg nem kell?
Mit ittál, ember?
😄
Hajrá Magyarország!
a francia meg úgy hiányzik ennek a csapatnak mint egy falat kenyér
Hajrá Magyarország!
Nem panaszkodhatnak a Juventus szurkolói, csapatuk jelenleg mindössze 4 ponttal lemaradva a bajnokság 2. helyén áll, és a BL-ben is remek formában játszottak a Zebrák.
Mi sem természetesebb, hogy a hirdetési szakemberek is felfigyeltek a csapatra, és felkérték az Oreal-cég egyik krémjének a reklámozására.
A fõszereplõ: Amauri...
vévévéenesókapontyhúú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hát elég nagy potya gólt kaptunk, de végül is faragtunk a hátrányból és ez a lényeg, jön még az Inter hozzánk vendégségbe, gólkülönbségünk már ugyanannyi😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
remélem Chiellini lesz, Buffon is meggyógyulhatna...
meg én Trez-t is szívesen látnám már a csapatban,róla mi hír?
Ranierit meg megint nem értem. Miért nem tud 1x egy évben kockáztatni? Mondjuk annyit, hogy ne adj' isten egy védekezõ kp. (pl. Zanetti) helyett nem védekezõ kp.-t (Marchisio), hanem egy irányítót (Giovinco) hoz be. Nem igaz, hogy 20 percet nem lehetne fenn együtt Ale, Seba és Amauri. Még csak nem is 3 csatár...
Amici di nessuno...
De Ceglie-t kellett volna behozni
Marchisiot meg kezdetni!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A meccsrõl sokat nem tudok mondani: igazságos a döntetlen. A bíró mondjuk nem tudom, miért játszotta az eszét, a 167 sárga helyett a felével is beérhette volna. Összességében még örülhetünk is, hogy nem kaptunk ki. Legalább az Interrel szemben csökkent a hátrány.
Amici di nessuno...
szerintem igazságos az iksz egy kis mákkal meglehetett volna
Hajrá Magyarország!
Egyébként Gergõnek szólítanak szinte mindenhol!
Elsõ félidõ eddig eléggé impotens...Szegény Mani szépen aláfutott..., kár érte, de legalább utána kicsit felébredt a csapat, onnantól kezdve kicsit jobban összpontosítottak, de ez nem lesz elég a gyõzelemhez.
De Ceglie,Giovinco és Marchisio lenne a megoldás de azt várhatjuk
13
Manninger Alex
4
Mellberg Olof
33
Legrottaglie Nicola
43
Ariaudo Lorenzo
28
Molinaro Cristian
32
Marchionni Marco
22
Sissoko Mohamed Lamine
6
Zanetti Cristiano
11
Nedved Pavel
10
Del Piero Alessandro
8
Amauri Carvalho
42
Pinsoglio Carlo
29
De Ceglie Paolo
19
Marchisio Claudio
30
Cardoso Mendes Tiago
18
Poulsen Christian
27
Ekdal Albin
20
Giovinco Sebastian
Amici di nessuno...
Így van, ez egy nagyon fontos meccs, és a srácok is tudják, úgy hogy reméljük kényszer alatt is jól megy majd a játék.