Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Ahogy lassitottak nem ért hozza 90% ra merem mondani😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
a Rai-n most elemzik.tényleg nem volt les

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ha Nedved hozzáért akkor les volt

james69holden
jah és nem is volt les lol 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Count Adyn
Hat ez kurvara nem volt les...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

basszus treze áááááá pedig de megérdemelte volna micsoda csattano lett volna a 94.percben gyõztes gollal visszatérni.
james69holden
a meccs eddigi egyetlen pozitívuma számomra, hogy beállt Trezeguet

Kaplan
Addig nincs értelme Gio-t játszatni amíg ezt a semmitmondó : felviszem a szélen és megpróbálom beadni a labdát játékot játszuk. Felesleges. Lehetne kicsit kombinatívabban is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
ezt a mai Napolit úgy tömhetnénk ki ahogy akarjuk.de mivel ilyen töketlenek vagyunk egyszer majd Lavezzi elszalad egy labdával aztán szopjuk a brét.minden támadás Alexnél hal meg,Jakit se a mai produkciójáért fogják leigazolni.Seba és Momo az aki elfogadhatót nyújt,a védelmet nem mondom mert az égvilágon semmi dolguk.vicces lesz ez a meccs még

Kaplan
Le is sérült..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

james69holden
márpedig ez komoly sérülésnek tûnik, jön is a csere
De Ceglie <> Molinaro pff

james69holden
nah még az baszna be, ha De Ceglie is lesérülne...

Count Adyn
Eddig annyi történt hogy Gio majdnem fejelt! egy gólt, és le-Amaurizta a kommentátor Jakit😄

Kaplan
Ti tudjátok valahol nézni streamen a meccset?😄

james69holden
már hivatalos, menesztették Agricola-t!

Zsolti9014
plusz Agricola már közel 20 éve van nálunk. eddig jó volt, vagy mi?

Conténak meg talán a 2003-as BL-döntõn is volt valami kapufája vagy mi.
Nagy játékos volt, de nem a villogó sztárok közül. És kapitányunk is volt.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ezt nem értem. egy orvosnak miért lenne érdeke az hogy egy játékos visszatérését siettesse?

Grove4
Könnyen lehet, hogy a Juventus meneszti Riccardo Agricolát, a klub orvosi stábjának vezetõjét, mivel idén feltûnõen sok sérülés történt.

Riccardo Agricola

A 'La Stampa' úgy tudja, hogy a Juventus vezetõi Agricolát teszik felelõssé a rengeteg sérülés miatt - melyek a nagyratörõ terveket is meghiúsíthatják -, így a felelõsséget is neki kell viselnie.

A lap szerint Alessio Secco és Jean-Claude Blanc már tárgyalt is a vezetõ orvos leváltásáról, aki a '90-es évek eleje óta szolgálta a klubot.

A 'La Stampa' információi szerint a játékosok orvosi stábra tett panaszai miatt telt be végleg a pohár a vezetõknél, ezután került szóba Agricola leváltása. A játékosok szerint ugyanis gyakran siettették a visszatérésüket, mely miatt még könnyebben szedtek össze további sérüléseket.

Agricola egyébként nem elõször kerül már bajba: sokan emlékezhetnek a '90-es évek közepén a híres doppingbotrányra, aminek keretében azzal vádolták Agricolát, hogy tiltott szerekkel látta el a Juve játékosait. A tárgyaláson végül 22 hónapos felfüggesztést kapott.

(juventusfcblog)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
törökök ellen lõtte,a svédek ellen Alex egyenlített a 80 akárhányadik percben

Törökök ellen 2-0, Belga 2-0, esetleg a Svédek ellen, 2-1😊 ezeken vmelyiken lõhette...de rég is volt már amugy a második legjobb Eb volt amit láttam😊 2008-as volt a legjobb sztem😊 aztán 2000 és 2004 az elõtte lévõket nem láttam sajnos:S kicsi voltam még

gabber_saviola
JUVENTUS (4-4-2): 13 Manninger; 21 Grygera, 33 Legrottaglie, 4 Mellberg, 28 Molinaro; 32 Marchionni, 22 Sissoko, 18 Poulsen, 29 De Ceglie; 10 Del Piero, 9 Iaquinta.
In panchina: 12 Chimenti, 41 Ariaudo, 11 Nedved, 16 Camoranesi, 20 Giovinco, 8 Amauri, 17 Trezeguet.
All.: Ranieri

NAPOLI (3-5-2): 30 Navarro; 13 Santacroce, 28 P. Cannavaro, 96 Contini; 4 Montervino, 8 Blasi, 23 Gargano, 17 Hamsik, 6 Aronica; 7 Lavezzi, 25 Zalayeta.
In panchina: 44 Sepe, 2 Grava, 11 Maggio, 3 Vitale, 5 Pazienza, 18 Bogliacino, 9 Denis.
All.: Reja

ARBITRO: Ayroldi di Molfetta

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Megszámoltuk, hányszor játszott jól idén a Juventus

link
Kit--Kat
biztos nem a svédek ellen lõtte

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
én a törökökre emlékszem😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

az hatalmas ürge volt... az ollózós góljára emlékszek asszem a Svédek ellen 2000-ben!!!

forzajuve5
hát a Barcelonaban eddig bejött, hogy volt játékosok lettek edzõk. miért ne mûködne nálunk is?

nem mintha számítana, de Tiago is belázasodott, így Õ sem lesz ott a holnap keretben

nono84
Õ mekkora hatalmas egy ember volt, imádtam a játékát 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csacsi
Mondjuk Conteval egyetértek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
jó edzõ,csak címet nem fogunk vele nyerni

csak halkan jegyzem meg Conte éppen feljutásra készül a Barival.õ nem engedne olyan embereket a csapat közelébe,akik nem döglenek meg ezért a mezért

sztem evvel nincs gond... akkor is jó edzõnek tartom ha szidtátok...végülis majdnem BL-t nyert a Chelseavel, igaz szenvedett a Valenciával, de pl a Parmát benntartotta meg... tavaly 3. lett a csapattal. Ha leváltanék kíváncsi lennék kit szándékoznának a helyére:S lehet h rosszabbul járnánk

Breki33
szerintem Roli simán megfelelne, sajnos nem veszünk ilyen színtû védõket

És ezt nem azért mondom mert a korábbi szakosztályelnöke haverom volt a gimi-ben :-)
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
kupameccsrõl lévén szó, most nehéz ebbõl kezdõtt tippelni.
jó lenne ha Nedved pihenhetne, Camot meg nem ártana "bejáratni" ha már 100%-os állapotban van, Trez is kaphatna esélyt. Amaurit mindenképpen padoztatni kellene egy meccs erejéig.

felõlem lehetne egy ilyen kezdõ( engem a kupa annyira nem érdekel, sok nekünk egyszerre a 3 front a sok sérülés miatt):

Manninger-Grygera,Mellberg,Legro,Molinaro-De Ceglie,Tiago,Poulsen,Camo-Iaquinta,Alex

közben elgondolkodtam a Juhász ügyön, és arra jutottam, hogy tényleg nem Õ az aki nekünk kell. A Belga bajnokság azért messze van az Olasztól. Mi pedig itthon túlságosan is sztároljuk azokat akik külföldön játszanak, mert ez még szokatlan nekünk, hogy hírtelen a jobb játékosaink mind külföldi bajnokságban játszanak.

valaki említette itt Criscitot is. személy szerint tetszik a játéka, na és persze minden Olasz fiatalért rajongok, bízom benne hogy hamarosan egy újabb aranygeneráció fogja kinõni magát Olaszországban. Viszont neki még szüksége van egy nagy adag tapasztalatra, ezért is jó hogy ott van a Genoanal. Õt még nem lehetne huzamosabb ideig a mélyvízbe dobni, a bizonytalanság ott van még a lábában.

9csöves9
keret holnapra.Gigi megint beteg,ez már komolyan hihetetlen

4 Mellberg
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo

pesszimista vagy:S sztem meg fog mégha nem is a Juvéban...már a Fiorentína szerette volna leigazolni! egylõre nem engedték egyébként pedig nagy ritkán csak összefoglalót mutatnak a Belga bajnokságból akkor szoktam látni õt Tõzsért és Tóth B-t mivel õk vannak még a Genkben!

9csöves9
arra alapozom,hogy Mellberget láttuk már PL-ben,Serie A-ban,bajnokok ligájában és válogatott világversenyen is jól játszani,Rolit meg a válogatottban,illetve elmondja valamelyik pojáca az nbegyhugyon vagy az enesón hogy milyen jól tolja a belga bajnokságban.úgy hogy azt õk se látják és mi sem.örülnék ha jobb lenne,de nem az.majd talán idõvel de akkor sem fog európai élcsapatban játszani

(ne mondd hogy te sztrímeled a belga bajnokságot mert kurvára nem hinném el😄)

Count Adyn
nso-n jó képet találtak arsavin ról😄D

ezt nem tudom mire alapozod...mostanában jobb és fiatalabb is nyílván...Belgiumban már szinte Isten😊

9csöves9
hivatalos oldal,Zanetti és Chiellini sérülése...

"Il centrocampista in campo tra 75 giorni, il difensore pronto tra 15-20 giorni."

9csöves9
sehol nincs Mellberghez képest sajnos.már amikor középhátvéd Mellberg

Trunks
Criscitót kéne visszahozni, a hétvégén is gyõztes gólt szerzett. Meg el kéne gondolkozni egy igazán jó hátvéd szerzõdtetésén. Grygera, Mellberg nem rosszak, de azért a klasszistól messze vannak.

#23386: ja ez az IFFHS-ranglista a legnagyobb kamu. Most ugyan kihozták a Barcát elsõnek, ami reális is (mondjuk messze nem az elmúlt 18 év legjobbja), de hogy kerülünk mi a 3. helyre? Nevetséges. Legalább több embernek van munkája, más hasznát nem igazán látom.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ilyenért meg nem szabadna pénzt kiadni, kölcsön kell venni opciós joggal, aztán ha beválik akkor fizetni érte. bár ez csak az én véleményem, de már annyi pénzt kiadtunk feleslegesen olyan játékosokra akik semmit vagy nagyon keveset mutatnak, hogy nem tudok mást mondani erre.

Juhász dolog érdekes felvetés, igazából nem is tudom mit mondjak. nemzetközi rutinja megvan. passzolok, de mindenképpen elgondolkodtató 😊

Forza Italia
egy átigazolási oldalon de rájöttem h csak egy pl írtak😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

halljátok sztem Juhász Roland pont megfelelne a Juvénak esetleg nyártól? hmm? na ne mondjátok nekem h ez a Juhász gyerek nem jobb a Mellbergnél? most is gólt fejelt és nyert az Anderlecht 3-1 re...mit szoltok hozzá?

Zsolti9014
hol olvastad? 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ez a Motta-dolog jellemzõ: nem azt mondom, hogy õ kellett volna ide (nem foglalnék állást e kérdésben, nem ismerem eléggé Mottát, legalábbis nem láttam sokat játszani), de amikor mi elgondolkodunk egy játékoson, addigra aláír máshova.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
jól van tényleg vicc volt😄 Már azt hittem h igaz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Tóth János (HUN,kapus) Ferencváros-Juventus
Ez most vicc??????

Grove4
A legújabb pletykák szerint a szombati, Cagliari elleni mérkõzésen történt sérülések miatt elképzelhetõ, hogy a Juventus hamarosan egy védõt igazol.

Secco és Ranieri

Giovanni Cobolli Gigli és Alessio Secco is többször beszélt arról, hogy télen nem lesz új érkezõ, ám a dolgok szombaton gyökeres fordulatot vettek.

A Cagliari ellen Giorgio Chiellini sérülést szenvedett, és a hírek szerint egy hónapot kell kihagynia.

Felmerült, hogy a Juventus ajánlatot tesz az Udinese 22 éves védõjéért, Marco Mottaért, ám a játékos vasárnap este aláírt a Roma csapatához.

A Bianconeri a pletykák szerint az Ascoli védõje, Giuseppe Bellusci, a Lecce fiatalja, Andrea Esposito, a Catania veteránja, Lorenzo Stovini, és a Lazio játékosa, Emilson Cribari iránt érdeklõdik.

A legvalószínûbb jelölt Giuseppe Bellusci lehet, akit 3 millió euróért lehetne leigazolni. (juventusfcblog)

GRANDE JUVE! a Manchestert nem tettem volna oda!!!2 mákos BL gyõzelem no comment...inkább az AC Milant csak ne a MANU-t...a Barcának viszont nagyon örülök😊 Juve mellett nagy kedvenceim