Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó német
szervezet, az IFFHS ranglistája szerint az FC Barcelona az elmúlt 18 év
legjobb csapata, míg a dobogó második fokára a MU, a harmadikra pedig a
Juventus került. A Barca meggyõzõ, 79 pontos elõnnyel „nyert” a rendre
érdekes eredményeket szolgáltató szervezet ranglistáján a második
manchesteriek elõtt, míg a Juventus lemaradása tetemesnek mondható, a
torinói klub 136 egységgel van a katalánok mögött. Újabb rekord, újabb
elismerés a katalánok számára, most már valóban csak az a kérdés, hogy
meddig lehet ezt a játékot fenntartani…"
9csöves9
ha Gigli indoka igaz lenne,akkor senkit nem kéne elengedni a keretbõl.kiváncsi leszek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
nem ismerem a dolog hátterét, de nem túl szimpatikus nekem ez hogy nem engedik el.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Jesszus. Zanettit rohadtul sajnálom. Ahogy felépül, újra megsérül. Remélem nem fog ezek miatt visszavonulni. Chiellini pedig per pillanat pótolhatatlan.

És most fájhat csak igazán az elvesztegetett 6 pont... 1 pontra lehetnénk az Intertõl.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Chiellini hatalmas érvágás, Zanetti meg "csak" óriási. Õt legalább Marchisio tudja pótolni, de Giorgio helye ...

Mindkettõnek jobbulást, két nagy kedvencem!

Hajrá Magyarország!

gercse
szép...
soha nem lesz ennek vége...

Kit--Kat
Elég szomorú így is már, hogy ide oda váltogatják az állampolgárságukat a Dél Amerikaiak, azért a válogatott Olaszországban álljon csak olaszokból, még ha gyengébb is azon a poszton a nemzeti játékos mint a honosított.
Másrészt én Amaurit nem tartom valami korosztályos pótolhatatlan csatárnak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
ezt nem mondod komolyan? basszus...

ez szrönyû:S:S:S

Grove4
Folytatódnak a a Juventus sorscsapásai. Miután Cristiano Zanetti nemrég épült fel izomsérülésébõl, újabbat szenvedett a Cagliari ellen: a bal combjában elszakadt egy izom, 2 hónapos kihagyás várhat rá. Giorgio Chiellini szerencsésebben megúszta, így nála "csak" egy hónapos kihagyásról beszélnek. Pontos diagnózis hétfõn várható.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

legalább nem nyert az Inter

forzajuve5
Atalanta 1 - 0 Catania
Chievo 1 - 1 Sampdoria
Genoa 1 - 0 Palermo (Criscito szerezte a gólt!)
Inter Milan 1 - 1 Torino (így "csak" 7 pont a hátrány)
Reggina 2 - 2 AS Roma
Siena 1 - 2 Lecce

9csöves9
nem mondtam hogy azon múlt

Iagot is szerintem nyugodtan bele lehetne dobni a mélyvízbe,a primaveraban megint gólt vert és nagyon dícsérik.3-0-ra verték a Torot

forzajuve5
ez is gyorsan lezárult, mert a csapat nem engedi el

Trunks
Nem azon múlt. Be lehetett volna fújni, de elég véleményes volt. A baj az, hogy a védelmünk 1 rakás fos, és újabban támadásban sem jeleskedünk. Nehogy már azon múljon 1 meccs, hogy Ale belövi-e a szabadot. Mert ebben a szezonban sokszor ezen múlt. Eddig legtöbbször belõtte, tegnap nem.

Ja és vegyük már észre, hogy a vezetõség és Ranieri mit mûvel. Kiket igazoltunk az elmúlt 2 évben? Amauri és Jaki meg esetleg Sissoko, akik igazán jó vételek voltak. A többiek középgyenge játékosok, nem Juve-szint. Ranieri meg egyszerûen taktikailag gyenge, sztárcsapathoz nem elég jó edzõ, ezt már sokszor bizonyította a múltban. A Parmát szépen megmentette a kieséstõl, egy középcsapat jobban megfelelne neki. Meg kell újulnunk, a fiataloknak kell több játéklehetõség. Marchisio, De Ceglie és Giovinco is sokszor jó teljesítményt nyújtott már. Sok jót nem várok már ettõl a szezontól. Talán a BL. Talán.

Amici di nessuno...

gercse
hát lehetséges,
fejben jobban ott kell lenni a pályán,
észrevettem, hogy azon csapatok ellen akik kitámadnak, ha nálunk van a labda, nagyon nem megy a játék, tegnap is ez volt, bár a gólokat önhibából kaptuk, de túl sok lehetõség nem volt a második félidõben

amúgy valóban tizi lehetett volna..., bár kicsit rájátszott MM

BADE
arról volt szó,hogy a BL-re megerõsítjük a keretet,erre jönnek a folyamatos sérülések és semmi igazolás.
A mercato nemsokára bezár,ha eddig nem léptünk kapcsolatba senkivel sem,akkor ez fél nap már nem oszt nem szoroz.
Elég siralmasnak ítélem meg a helyzetet,ha így marad,akkor eltelt 2 év trófea nélkül,sztem egy Juventus szintû csapat nem engedhet meg magának ilyet,mégha a tavalyi 3ik hely dícsérendõ is!
Lehet itt a sérülésekre fogni,de sztem ha minden poszton 2 közel azonos szintû játékosunk lenne,akkor nem lenne nagy érvágás,ha az egyik kidõl egy idõre.
Pénz márpedig meglenne rá...
Az elnökség tagjai pedig nem állnak a helyzet magaslatán.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
szerintem ez teljesen korrekt nyilatkozat.egy elnök nem mondhat többet

Alexnek kéne kiállnia és megmondani a frankót

forzajuve5
na most dõltem végleg magamba:

Az elnök, Giovanni Cobolli Gigli így nyilatkozott a szombati mérkõzésrõl: „Megérdemelten vitte el a három pontot a Cagliari, határozottan és jól játszott. Bár jobban futballoztunk, mint az Udinese ellen, még mindig sok munka vár ránk.”

„Csalódást okozott ez a hét, mivel a rajongók azt várták, hogy az Inter közelébe kerülünk, ám most már akár kilenc pont is lehet a hátrányunk, ráadásul a Milan meg is elõzhet minket. De nem adjuk fel, tovább dolgozunk, és remélem, az év végén mi emelhetjük magasba a scudettót.”

9csöves9
csak szerintem volt amúgy 11-es ahogy elhúzták Marchionni lábát?

9csöves9
szerintem ha megkapja a kiszolgálást igenis szükség lett volna rá.nem látom túl fényesen a jövõt olasz csatárfronton

Kit--Kat
Én nem hiszem, hogy az olaszok Amauriról álmodtak valaha. Nincs szüksége az olasz focinak rá.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
ez a csapat kibaszottul pofánköp minket hétrõl hétre...

Kaplan
Hát már csak a mai nap van igazolások terén.. szóval csodát ne várjunk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Csak az a baj,ha elkapunk most egy jobb szériát a vezetõség megint örülni fog és le se szarja az új igazolásokat,mondván nincs itt gond,hát van!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
"Hontalan" Amauri végül szülõhazáját választja?

Jelek szerint a végéhez érnek a találgatások, hogy a Juventust erõsítõ brazil születésû Amauri hazája, avagy az olasz válogatott színeiben fut ki a gyepre Londonban, február 10-én a két csapat barátságos mérkõzésén. Carlos Dunga, a dél-amerikaiak szövetségi kapitánya meghívót postázott a csatárnak, így ha a játékos pályára lép, az itáliaiak végleg lemondhatnak a támadóról.

Amauri nemrég kapta meg az olasz állampolgárságot, így égszínkékekért szorítók abban bíztak, gólerõs csatárral erõsödik majd a nemzeti csapatuk. Carlos Dunga azonban úgy tûnik, keresztül húzza a szurkolók számításait, ugyanis meghívta a támadót az olaszok elleni keretbe, így ha Amauri elfogadja a felkérést, karrierje során csak és kizárólag a brazil válogatottat erõsítheti.

Az ügy pikantériája, hogy bármely válogatottat is választja, épp a másik ellen mutatkozik majd be, ugyanis a két csapat február 10-én, Londonban barátságos keretek között megmérkõzik egymással.
Count Adyn
Itt a válság megint, remélem az lesz belõle mint ami a Real ellen lett😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Két kérésem van, Nedvedet könyörgöm felejtsük már el, a másik pedig, hogy Jakit játszassuk többet. Ennyi lenne.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Persze,hogy megfogom,de sok stressztõl megkímélném magam,ha nem nézném!Viszont én Juve szurkoló vagyok,szal nincs mese,szurkolni kell!

forzajuve5
most tiszta fejjel megnéztem az összefoglalót. tegnap éjjel csak az eredményt láttam és itt olvastam el pár kommentet, de igazából a könnyeimmel küzdöttem az eredményt látva.
látom nem csak nálam nagy az elkeseredés. eddig mindenki úgy hitte, hogy igen meg tudjuk csinálni, a srácokat viszi elõre a pályán a szívük, de közben azért legbelül végig tudtuk/tudjuk hogy a scudetto vagy bármely más cím megszerzése majdnem a lehetetlennel ér fel.
azt hiszem az akarással nincs baj a csapaton belül, de sajnos az erõ elfogyott, ez nem is csoda, szinte mindig ugyanazoknak az embereknek kell játszani mindhárom fronton.
ahogy mások is írták, nincs mese, igazolni kell. nem Mellbergeket, Tiagokat, Poulseneket stb, hanem igenis kell nekünk Diego kell nekünk védõ Chiellini mellé, és ami a legfontosabb, egy jó edzõ. viszont amég ez a vezetõség van addig nem is merek ilyenrõl álmodni, utolsó reményem, hogy a tulajdonosok lépnek és takarítanak.

Grove4: úgyis meg fogod nézni a következõ meccset is 😊

FORZA JUVE!

ja és a végére egy érdekes hír(persze ha igaz belõle valami is):KATT

Forza Italia
Hát a bajnokságnak lõttek. Ranieri papa észrevehetné már h kellenek az igazolások. Védelem szar, Kp. tegnap nem volt így nem lehet nyerni. Két olyan meccset buktunk le amit simán hozni kellett volna.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
Le a kalappal a Cagliari elõtt, bár játékban nem voltak jobbak, de mi sem voltunk jók. Ez nekem fájt.

A védelemben meg az lehet a baj, hogy gyakorlatilag Chiellini sérülése óta mindig más összetételben kell játszani.

Hajrá Magyarország!

jobb lett volna ha a kocsmában maradsz és februárig meg se tudod az eredményt xD xD

Átolvastam egy másik fórumot-most meg ezt...hát ti se jutottatok többre mint az ottaniak...azért én már szomorú vagyok<#szomoru1>Én is szívesen aláírnám a 2.helyet.
forzajuve5
most értem haza ivászatból, hát ez szar... ilynkor ilyen csapattól kikapni..loool

gercse
hát én nem látok bele igazán a dolgokba,
mindegy, törölni kell ezt a hetet, és menni kell tovább,
holnap pedig hajrá Torino

Grove4
Az a baj,hogy az egész vezetõség köztük Ranieri is mellébeszél!

gercse
megújulás kell ide

amúgy szerintem az volt a csoda, ahogy idáig játszottunk, és sikerült ilyen közel lenni az interhez, de be kell látni, hogy a védelem és a középpálya sem az igazi, szerintem nem bírják a tempót, hiába ez van, Mellberg 32 , Legro 33 lesz egyikõjük sem a gyorsaságukról híres, meg ez az állandó lestaktika...
Marchionni is próbált pörögni, de csak csalinkázot a pályán, Nedvedet viszi a szíve, de tõle is már egyre többször méterekre pattan a labda

szemléletváltás kéne, de Ranieri nem tud szerintem újat hozni a játékba, pedig kéne

Grove4
Figy,nálam biztos nem vagy pozítivabb ez ügyben,de most már elfogyott a cérnám,én már aláírnám a 2. helyet!

megértelek Juve szívben dobogsz😊 de vhogy a fociban én pozítív vok akiknek szurkolok... bár a 9 pont az 9 pont lesz remélem marad minden ugy ahogy van...Merda Inter and Milan!😄

Real Madridnál is gond van az orvosi stábbal vagy lehet hogy csak volt amíg a Schuster ott volt szval lehet hogy a Ranieri mostanában nincs jó passzban ki tudja lehet hogy kicsit összekapott a feleségével és azt sem tudja h fiú e vagy lány...bármi elõfordulhat!

Grove4
Nem arról van szó,hogy én jobb lennék,de nehogy már ne vedd észre mit mûvelnek,aztán lehet,hogy ez egy pillanatnyi kirohanás!Juve meccset meg azért nem fogok nézni,mert rossz nézni amit mostanában mûvelnek,meg amúgy sem szeretem látni,ahogy kikapnak!(bár ezeket az ígéreteket meg szoktam szegni)

figy má ide...ha ennyire felvagy háborodva írj egy petíciót hogy te lehess a vezetõség egyik tagja...ajánlom figyelmedbe az angol és olasz nyelv villámgyors tanulását xD xD ja egyébként ettõl még nézhetsz meccset hogy most kikaptunk😊 és nyugi😄

pAtOcA
Hát szépen elmondtad 😄 nem vok juve drukker szal biztos igazad van,de ha már a 2. helyrõl volt szó,inkább a Juve mint a kaksi Milan szal huzzatok bele ^^

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Grove4
Nem arról van szó,hogy bundázik az inter,hanem arról,hogy be kell látnunk fájó szívvel,hogy erõsebbek!

bundás kenyerek xD

Grove4
A faszom kivan már komolyan,ennyi,nem is fogok meccset nézni,míg nem lesz egy új vezetõségünk,mert csak felbaszom az agyam,és ez mind a kúrva vezetõség hibája:
-Cobilli Gigli:mert egy hülye idióta fasz és szart sem ért a focihoz,meg csak a pofája jár,hogy mit akar megnyerni,közben meg az átigazolási piacon meg "tesze-toszáskodik",félénk idióta
-Ranieri:eddig bírtam az öreget,de amit mostanában csinál!!!Cserélni nem tud,ragaszkodik a begyepesedett elméleteihez,taktikailag nem tudja megújítani a csapat mûködését,és a sérülések azt bizonyítják ,hogy az edzésmunkát is szarul végzi,olyanokat nyilatkozik,hogyszerinte nincs szüksége a csapatnak új igazolásokra---RANIERI TAKARODJ
-Secco:nahát itt már tényleg megõrülök,még olyanokat nyilatkozott az udinei meccs után,hogy most ne nézzük a tabellát,igazolni nem tud,nem is akar,szal haddjuk az egészet
-Orvosi stáb:no comment
-Csapat:így nem lehet játszani,ez nem a Juvéra vall

Ezután csak gratulálni tudok az Internek,innen már csak nem ronthatják el!

Kivánccsi vagyok miket fognak az idióta barmok nyilatkozni.Nagyon elkeseredett vagyok,és ha sürgõsen nem csinálunk vlamit,a jövõ év is rámehet,és nem hiszem,hogy fogok Juve meccset nézni a közeljövõben.
Arról nem is beszélve,ha nyer a Milan,akkor pápá 2. hely!Viszont a Scudetttóra már a maradék esélyünk is elment

Magába nézhet Gigli,meg a többi balfasz!

Bocs a csúnya szóhasználatért!

nagy meccs volt ide oda fordítás szegény Buffon egyik gólról se tehetett:S:S:S áá ez így nem lesz jó a gyökér INter megint elhuz neee

2-3 ezt a hetet jobb ha gyorsan elfelejtjük és jõvõ héttõl ujra teljes erõ bedobással itt nem reális a bajnoki cim ezzel a védelemmel és sorozatos sérüléssel a felfogással nincs gond csak a formaingadozás és azt mondom idény végén ha 2. helyen végez a csapat az már egy szép eredmény igy is 1 helyet jõnnénk fel a tavalyi évhez képest a bundás intert idén se lehet sajnos megfogni
Kit--Kat
Momo ma 1 vicc volt...