Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
- a legidiótább szabály, amit valaha is alkottak, az ez a mezlevételért sárga
- Iaquinta hülye volt, hogy levette a mezét, amikor tudja, hogy ezért sárga jár
- esélyünk nincs a gólszerzésre mióta emberhátrányban vagyunk
- ki ez a pojáca, aki a meccset közvetíti? botrányosan szar
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem akarok ördögöt a falra festeni, de ha így megy tovább akkor megint vereség a vége.
állítólag Tiago a pályán van, le kellene hozni és Alexet a helyére(bár neki kicsit fáj a térde)
Minek csúszott oda?????
Rég láttam ekkora hibát pedig jópár éve juve szurkoló vok.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
keret:
1 BUFFON Gianluigi
4 MELLBERG Olof
8 CARVALHO DE OLIVEIRA Amauri
9 IAQUINTA Vincenzo
10 DEL PIERO Alessandro
11 NEDVED Pavel
12 CHIMENTI Antonio
13 MANNINGER Alexander
16 CAMORANESI Mauro German
17 TREZEGUET David
18 POULSEN Christian Bager
20 GIOVINCO Sebastian
21 GRYGERA Zdenek
22 SISSOKO Mohamed Lamine
28 MOLINARO Cristian
27 EKDAL Albin
30 CARDOSO MENDES Tiago
32 MARCHIONNI Marco
33 LEGROTTAGLIE Nicola
41 ARIAUDO Lorenzo
hogy tudom beusztatni,meg egyéb efektekkel ellátni a szöveget a Poer Point 2007 ben?Tudom,hogy nem ide tartozik,de nem találtam rá megfelelõ topicot,szóval,ha tud valaki segíteni,azt szívesen fogadom!
On
Persze,Blanc egybõl lenyilatkozta,hogy nem igaz!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Diego egyik szponzorának szenzációs nyilatkozata szerint a Werder Bremen és a Juventus már megállapodott egymással a brazil középpályás átigazolásáról, aminek értelmében a Bianconeri 30 millió eurót fizet majd a németeknek.
Diego
A pletykáról a RAI, az olasz állami tévé adott hírt, sõt még a szerzõdés egyes részleteirõl is említést tettek. Ezek szerint a Juventus 30 millió eurót fizet a Werdernek, Diego pedig négy évre ír alá a torinóiakhoz, és évi 5 millió eurót keres majd.
A Juventus sportigazgatója, Alessio Secco persze azonnal cáfolta a pletykát:
"Semmiféle megállapodásunk nincs a Werder Bremennel."
Diego néhány héten belül tölti be 24. életévét, 2006. óta a Werder játékosa, és eddig 28 alkalommal játszott a brazil válogatott színeiben.
A játékos hatalmas erõsítés lenne a torinóiaknak, a Werder Bremennek pedig óriási üzlet, mivel kevesebb, mint három évvel ezelõtt mindössze 5 millió euróért vásárolták meg a Porto együttesétõl.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az alsót innen
http://italiansoccerseriea.com/2008/10/25/results-week-8-italian-serie-a-2008--2009-eighth-round-turin-derby-fc-juventus--torino.aspx
Amici di nessuno...
De Ceglie-en ma teszteket végeztek el a Fornaca Klinikán, ahol a tegnap estét is töltötte, és a vizsgálatok kimutatták, hogy a játékos bordái több helyen is sérülést szenvedtek. A sérülés súlyossága miatt a futballista 5-7 napig a Fornaca Klinikán marad.
forrás: http://juventushungary.hu/
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
„Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy Antonio képes lesz megvalósítani álmát és hamarosan õ lesz a Juventus szakvezetõje.”: idézte a Tuttosport a korábbi uruguayi válogatott védõt. „Prandelli kiváló személyiség. Nagyon tehetséges szakvezetõ, de kilenc évet Antonio-val futballoztam és ezt nem tudom elfelejteni.”
sajnos meccs közben többször is elszunyálhattam, mert kimaradtak dolgok.
pl. a 2. meg nem adott gól.
a büntetõknél viszont éreztem hogy Sissoko és Nedved hibázik, de azt is, hogy Legro büntetõjével nyerünk végül.
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!