Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
na most kapunk ki megint.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
De miért sérült mindig mindenki a kezdõkön kívül? Mi van Marchiosóval?

Amici di nessuno...

Trunks
Néhány gondolat:
- a legidiótább szabály, amit valaha is alkottak, az ez a mezlevételért sárga
- Iaquinta hülye volt, hogy levette a mezét, amikor tudja, hogy ezért sárga jár
- esélyünk nincs a gólszerzésre mióta emberhátrányban vagyunk
- ki ez a pojáca, aki a meccset közvetíti? botrányosan szar

Amici di nessuno...

Count Adyn
Na most megyek énis segíteni farigcsálni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Tény, de amúgy elég idióta egy szabály... Valakit felrúgni meg egy rohadt mezt levenni ugyanaz a büntetés legyen hát nevetséges:S Én inkább Tiago-Poulsen cserét húznék meg inkább, nehogy kapjunk egy gólt...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
megyek Buffon szobrot faragni. azt hiszem megérdemli.
nem akarok ördögöt a falra festeni, de ha így megy tovább akkor megint vereség a vége.
állítólag Tiago a pályán van, le kellene hozni és Alexet a helyére(bár neki kicsit fáj a térde)

Forza Italia
azért mert hülye volt. Minek kellett neki levenni a mezét????
Minek csúszott oda?????
Rég láttam ekkora hibát pedig jópár éve juve szurkoló vok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ezt nem hiszem el ilyet még életembe nem láttam jaki 3 perc alatt a mennybõl a pokolba került ez hihetetlen!!!!
forzajuve5
ezt nem hiszem el, miért nem lehet megérteni, hogy azt a kib***ott mezt nem kell levenni a gól után. itt az eredménye

forzajuve5
most nézem, hogy lesz 1 db védõnk a padon. úgy kell magukra vigyázni a védõknek mint a hímestojásra, több sérülés már nem fér bele

forzajuve5
ha sikerülne ma valahogy nyerni akkor megint másodikak lennénk a tabellán

keret:

1 BUFFON Gianluigi
4 MELLBERG Olof
8 CARVALHO DE OLIVEIRA Amauri
9 IAQUINTA Vincenzo
10 DEL PIERO Alessandro
11 NEDVED Pavel
12 CHIMENTI Antonio
13 MANNINGER Alexander
16 CAMORANESI Mauro German
17 TREZEGUET David
18 POULSEN Christian Bager
20 GIOVINCO Sebastian
21 GRYGERA Zdenek
22 SISSOKO Mohamed Lamine
28 MOLINARO Cristian
27 EKDAL Albin
30 CARDOSO MENDES Tiago
32 MARCHIONNI Marco
33 LEGROTTAGLIE Nicola
41 ARIAUDO Lorenzo

ha jönne akkor megvan oldva a középályánk😛 márcsak egy Ribery típusú szélsõ kellene meg egy betonbiztos középhátvéd...😊

Grove4
OFF
hogy tudom beusztatni,meg egyéb efektekkel ellátni a szöveget a Poer Point 2007 ben?Tudom,hogy nem ide tartozik,de nem találtam rá megfelelõ topicot,szóval,ha tud valaki segíteni,azt szívesen fogadom!
On

Persze,Blanc egybõl lenyilatkozta,hogy nem igaz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
várjunk meg valami hivatalosat. nekem ezek a számok valahogy soknak tûnnek

Grove4
Diego már a Juve játékosa?

Diego egyik szponzorának szenzációs nyilatkozata szerint a Werder Bremen és a Juventus már megállapodott egymással a brazil középpályás átigazolásáról, aminek értelmében a Bianconeri 30 millió eurót fizet majd a németeknek.

Diego

A pletykáról a RAI, az olasz állami tévé adott hírt, sõt még a szerzõdés egyes részleteirõl is említést tettek. Ezek szerint a Juventus 30 millió eurót fizet a Werdernek, Diego pedig négy évre ír alá a torinóiakhoz, és évi 5 millió eurót keres majd.

A Juventus sportigazgatója, Alessio Secco persze azonnal cáfolta a pletykát:

"Semmiféle megállapodásunk nincs a Werder Bremennel."

Diego néhány héten belül tölti be 24. életévét, 2006. óta a Werder játékosa, és eddig 28 alkalommal játszott a brazil válogatott színeiben.

A játékos hatalmas erõsítés lenne a torinóiaknak, a Werder Bremennek pedig óriási üzlet, mivel kevesebb, mint három évvel ezelõtt mindössze 5 millió euróért vásárolták meg a Porto együttesétõl.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Nemis rossz ez az oldal

http://italiansoccerseriea.com/
Grove4
Köszike!

Grove4
Esetleg meg tudnád mondani,honnan szedted le?

Grove4
Ohhh Kösz!

Breki33

Grove4
Az lenne a kérdésem,hogy az idei mezünkön milyen betûtípussal vannak felírva a nevek,légyszi,ha tudjátok írjátok már le,vagy ha nincs,akkor valami hasonlót!

Grove4

Trunks
Nem is merik visszahozni. Azzal elismernék, hogy mekkora hibát követtek el Ranieri idehozatalával. Az csak a másik része a dolognak, hogy ha Deschampsnak van egy kis esze is, akkor nem jönne vissza.

Amici di nessuno...

okés, utána néztem a dolgoknak már értem h mi volt. de egy vmit még mindig nem h mi volt a Deschamps elképzelései és h mik voltak a Secco elképzelései. v a Secconak gondolom azok voltak ami most történik a Juvéba. nem?
forzajuve5
Claudio Ranieri hosszú ideig nem számíthat Paolo De Ceglie-re. A Napoli elleni mérkõzésen megsérült védõ több hétre dõlt ki.

De Ceglie-en ma teszteket végeztek el a Fornaca Klinikán, ahol a tegnap estét is töltötte, és a vizsgálatok kimutatták, hogy a játékos bordái több helyen is sérülést szenvedtek. A sérülés súlyossága miatt a futballista 5-7 napig a Fornaca Klinikán marad.

forrás: http://juventushungary.hu/

forzajuve5
na meg miért is jönne, ha nem valósíthatja meg az elképzeléseit az átigazolások terén

9csöves9
nem arról van szó hogy nem merik,hanem Deschamps nem lenne olyan hülye hogy visszajön miután kibasztak vele

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

a Deschampsot mért nem merik visszahozni?
az hatalmas lenne! sztem ha a Barival feljut valószínûsíthetõ h eljön onnan mivel már elérte az elsõ sikerét viszont ha csak még nagyobb gondok nem lesznek a Juvénél addig nem jön ide Conte illetve nem kérik fel...de ha már errõl cikkeznek azt jelenti számítanak rá

Uri Geller 2 xD

Trunks
Ranierit egyértelmûen el kell küldeni a szezon végén (legkésõbb). Prandelli lenne helyette az ideális (neki van a legnagyobb edzõi múltja), ha nem õ, akkor Conte vagy Deschamps (bár õt úgyse merik visszahozni). Mindegyikük rendelkezik juvés múlttal.

Amici di nessuno...

forzajuve5
A Juve egykori védõje, Paolo Montero szerint Antonio Conte-nek kellene átvenni korábbi együttese vezetõedzõi posztját…

„Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy Antonio képes lesz megvalósítani álmát és hamarosan õ lesz a Juventus szakvezetõje.”: idézte a Tuttosport a korábbi uruguayi válogatott védõt. „Prandelli kiváló személyiség. Nagyon tehetséges szakvezetõ, de kilenc évet Antonio-val futballoztam és ezt nem tudom elfelejteni.”

gercse
lökést term.

gercse
Lényeg, hogy megvan
Már ez is adhat egy kis kökést a csapatnak

Breki33
nagy mázlival jutottunk tovább

szerencsénk volt
Zsolti9014
örülök a továbbjutásnak, meg Trezeguet-nek, másnak annyira nem is lehet most.

sajnos meccs közben többször is elszunyálhattam, mert kimaradtak dolgok.
pl. a 2. meg nem adott gól.

a büntetõknél viszont éreztem hogy Sissoko és Nedved hibázik, de azt is, hogy Legro büntetõjével nyerünk végül.

Hajrá Magyarország!

nem láttam sajnos😄 elfeledkeztem róla:S:S szétszórt vok mostanság...véletlenül pont jól játszott xD xD

9csöves9
jah és campy.remélem láttad a meccset,mert akkor a Mellberg-Juhász Roli összehasonlítást semmisnek veszem😊

9csöves9
tipikus olyan meccs volt ahol senki se érdemelt gyõzelmet.a Napoli kb a 85. percben rájött hogyha támadnának még nyerhetnének is.ezt kb a 95. percben el is felejtették

9csöves9
kell az edzés a béel döntõre😄

Count Adyn
hát továbbjutottunk de valahogy nem tudok örülni igazán, mert ez nagyon röfögött és szarul játszunk még mindig...

Kaplan
Csak továbbmentünk. Kibaszott nehezen...<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hát ezt megúsztuk.. Többet nem szabad hibázni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Miért tudtam elõre, hogy Nedved és Sissokko is el fogja baszni? Ááá.. agyrém.

Kaplan
Na, jön az olasz rulett. <#idiota>

Count Adyn
Alex mekkora gólt rugott😄 kár hogy a kezére pattant elõtte

Kaplan
Bírom, hogy összevissza sípolnak.. Újabb jogos gólt vettek el.

ilyen nincs ez 5 szõr nehezebb volt ráadásul nem is volt lesen ezt meg nem lövi be.nagyon érik neki a gol remélem meglövi még,nem kéne 11 esekig eljutni igy is a hosszabbitás már végig megy és 120 perccel a lábakban nem lesz könnyû vasárnap igy se a catania ellen pályára lépni
gercse
szerintem sem ért hozzá