Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
amég nem kapunk gólt addig nyílt a meccs. Mellberg,Giorgo,Molinaro jó formában vannak, bízom benne hogy meg tudják állítani a támadásokat.

szerintetek hülye ötlet egy ilyen középpálya:

Brazzo-Nedved-Tiago-Marchionni azért gondoltam erre, mert ugye Momo kidõlt, de Marchisio és Tiago nem biztos hogy jól tudnak így együtt szûrni, Nedved viszont odatenné magát. bal szélre azért nem tettem Giovincot mert az angolok nagyon elnyomnák, méretei miatt sok esélye nem lenne

9csöves9
Alex és Trez kezd a Chelsea ellen

azon gondolkoztam hogy 2003-ban is kb hasonló volt a helyzet a Real ellen és én már temettem is a csapatot aztán jött a csoda.ebben bízhatunk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
hihetetlen...

forzajuve5
közben megtaláltam, hogy lábtörés. ez aztán nagyon hiányzott. most akkor bízzunk benne, hogy Zanetti miharabb visszatér, máskülönben nagy bajok lesznek.

Zsolti9014
3 pont a derbin, az jó. A meccs jó volt. Nem elsõsorban a mi játékunk miatt... de nem baj.

Jakinak kellene már egy gól nagyon. Remélem nem megy sehova, nem ment neki tegnap, de végig hajtott az tuti. Maradnia kell!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ezt most nem mondod komolyan? mi a fene történt?

9csöves9
Momo kidõlt a szezon végéig...nemhiszemel

nono84
Nagyon komoly kis retro meze van.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Lapo😊

nagyon jó véleménnyel vannak róla most már Torinóban,felfogta hogy melyik családhoz tartozik,megkomolyodott

9csöves9

gercse
jaja, õk sokat tettek azért, hogy ne kapjunk gólt

Poulsen, Iaqui viszont nekem nagy csalódás, Zebina meg...hát eddzen még sokat

cassoneitaly
Kellett a gyõzelem... De ez a Jaki-Amauri párosítás kibaszottul nemjó... Mindketten köcsög önzõk voltak, nem volt semmi elképzelés.. Ha X lett volna, megfogadtam h leköpöm a tvt amikor Ranierit mutatja... :S Olyan szar h már 2 meccse nem látni Alexet a pályán..
Na de megvan a 3 pont, az a lényeg, Kedden meg nézzük a meccset "valahogy" az M1-en meg Tv6 on már nem is idegesitem magam...

Forza Juve. Grande DEL PIEROOOOOOO!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
baszottul x szagú volt ez.ha maradt volna a 0-0 kiváncsi vagyok mit mondott volna Ranieri arról hogy miért nem cserélt csatár poszton legalább 15-20 percre

Gigi,Mellberg és Chiellini kifogástalan teljesítményt nyújtott,akiket még ki lehetne emelni az Molinaro! és Marchisio

gercse
hát igen, szenvedõs egy meccs volt
lényeg a 3 pont, ilyen csapattal is sikerült

Csacsi
Megvan a 3 pont. Remélem a Chealse ellen tartalékoltak a fiúk, és egy hatalmas küzdelmet látunk tõlük kedden.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
valahogy sikerült ezt is összehozni nagynehezen, de egy ilyen kezdõvel majdnem sikerült beáldozni végleg a bajnokságot. észre kellene venni, hogy ez a csatárkettõs nem mûködik együtt.

Trunks
A meccs jó, azt mondjuk nem tudnám megmondani, hogy hogy fogjuk megnyerni a mérkõzést. Ez az Amauri-Jaki páros vhogy nem mûködik.

Amici di nessuno...

Csacsi
Köszönöm. Jól mûködik, mégha a játékunk nem is 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forza Italia
Kezdõ

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!Forza Juve!

Csacsi
Nincs valakinek linkje? Anyósoméknál sajnos nincsen sport2.

Forza Italia
nem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
Ti elhiszitek ezt a kezdõt???

forzajuve5
este összejöhet végre a Trez-Alex csatárkettõs a kezdõben?

9csöves9
gratula!

Zsolti9014
Gratulálok!

Hajrá Magyarország!

Breki33
Gratulálok P

Grove4
Grat én is!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
grat! 😊

forzajuve5
Grat! Lehet kapni mezt ilyen kis méretben is? 😊

Trunks
Ja és gratulálok, sok örömét lelje a zebrákban!

Amici di nessuno...

Trunks
Ez nagyon-nagyon rossz hír. Anelka volt a londoni meccs egyik leggyengébbike. Balszélsõként játszatni ostobaság, õ befejezõ csatár. Teljesen eltûnt az elsõ félidõben, a kapura pedig a másodikban se volt veszélyes.

Amici di nessuno...

Csacsi
Grat. Örülünk, hogy megint egyel többen vagyunk.

Sok egészséget kívánok.

gercse
Grat! 😊

Nem kell ezért bocsánatot kérni. 😊

cassoneitaly
Gratulálok! Buon Compleanno!! <#kacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Bocs fiúk, hoggy ide írok.Tudom semmi köze a témához, de ma megszületett a második kis fiam a legifjabb juventino Kristóf.
Bocsi mégegyszer.

gercse
😊 voltam már párszor ilyen helyzetben, de mindig megnéztem az eredményt, most nem fogom...,

cassoneitaly
A módszerem ugyanaz lesz... Se telefon, se net, se más csatorna, se haverok... Csak a CSAPAT és ÉN <#vigyor>

gercse
hát igen, nagy kár érte, én fennmaradok szerintem, és kizárom a külvilágot a meccs érdekében

forzajuve5
#23891 már említette

cassoneitaly
Egy nagyon "fasza" kis hír...
Utánanéztem Port.hu -n, és kiderült h Kedden elvileg nem ad semmi meccset az
M1, a TV6
pedig a ki**szott real meccset adja.... Nem tudom h most az M1 miért nem bírja adni... Lázadjunk **szom...
Így elvileg csak 22:50 tõl nézhetjük felvételrõl... <#wow1><#boxer><#falbav><#falbav><#rinya>

gercse
hát nem lesz könnyû meccs

Breki33
OLASZORSZÁG. A Milan ikonja szerint neki ötször több címe van, mint a portugálnak, mégis sokkal jobban tiszteli az ellenfeleket
Maldini: Mourinho maradjon csöndben, még semmit sem nyert az Interrel
Paolo Maldini nem hangzatos nyilatkozatairól és a sajtón keresztül történõ üzengetéseirõl híres, de José Mourinho hét eleji nyilatkozata még a Milanhoz 24 éve hû védõnél is kiverte a biztosítékot. A portugál edzõ a héten azt találta mondani, hogy a Milan hiába van tele sztárokkal, tróefa nélkül fogja befejezni a szezont. Maldini erre úgy válaszolt, hogy aki még semmit sem nyert Olaszországban, jobb, ha nem kritizálja a riválisokat.

link
Zsolti9014
igazoljuk le gyorsan Tacchinardit, õk majd ellesznek a meccsen egymással. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
lehet addig szólok Tiagonak, hogy zárjon be a vécébe.de mivel úgyse bírom ki keresek valami netes szart

amúgy meg kurvajó hogy holnap még derbi is van,garantált a sérülés.pedig jó lenne segédkezni a toro B-be küldésében

gercse
majd Sissoko odarakja magát 😄
reméljük

amúgy felvételrõl adja a meccset a tv6...

9csöves9
"helyette" meg majd lesz egy Essien,aki keresztbe lenyeli az egész kp-t

Fabio Capello
Bajnokok Ligája: Anelka kihagyja a Juventus elleni mérkõzést

Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea francia válogatott támadója, Nicolas Anelka lábsérülése miatt kihagyja a Juventus elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ torinói visszavágóját.
A 29 éves csatár a Portsmouth elleni bajnokin szenvedett lábujjtörést. Anelkának így ki kell hagynia a Coventry elleni FA-Kupa negyeddöntõt, illetve a Juventussal szembeni jövõ szerdai Bajnokok Ligája visszavágót.

Count Adyn
Megis sérült a héten😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"