Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ilyet nem igaz h a Chelsea az elsõ féliõ végén egyenlít ez nem igazság:S megint a kapufára tolta volna Buffon??? ilyen nincsen

Trunks
a kurva életbe... ekkora szar gólt, helyzet nélkül persze

Amici di nessuno...

nem volt bent...mert azt írják az NSO-on😄

Fabio Capello
Na ez most bennvolt vagy sem?

Forza Italia
na most van baj 1-1 Kettõt kell rúgni:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kaplan
igazságszolgáltatás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Ez bent volt?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
Már látom😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
Nem tetszik, hogy ennyire átengedjük a teret a Chelsea-nek. Nem lesz így jó vége...

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Srácok, hol nézitek?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mégsem jó be se jön:S

köszi látom is😊

megjöttem vezetünk gyerekek!!!! bár csak NSO-n tudom nézni a meccset.. nem tudja vki hol közvetítik a neten a meccseket?

Trunks
Még ne kiabáljuk el. Én azt nem értem, hogy miért egy olyan párharc visszavágóját közvetítik, amelyik gyakorlatilag az elsõ meccs után eldõlt. A 30. percre meg fõleg.

Amici di nessuno...

Kaplan
Eddig bejönni látszik a három csatáros játék, ha tudnám, hogy miért nem emntünk neki minden serie a-s kiscsapatnak így neki..

Trunks
Bazzmeg ezt nevezem én gólpassznak! Mondom a visszajátszás elõtt a bátyámnak: lehet, hogy les volt. Erre nézem és egy méterrel a védõ mögül indult Jaki...

Amici di nessuno...

Kaplan
trez mekkora passz 😊

james69holden
ezaaaaaz!!!!! meglesz fiúk!
FORZA JUVE!!!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Trunks
JAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Amici di nessuno...

Kaplan
IGEEEEEEN BAZDMEG! JAKI!!!

Fabio Capello
JAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza Italia
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Nedved le Sali be
Hamar kellett cserélni ez nem jó:S

Trunks
Na találtam egy egész jót (kopp-kopp).

sop://broker1.sopcast.com:3912/6029

Nedved le is jött.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Tartok tõle nedvedet cserélni kell már lassan...

Trunks
Bassza meg. Persze nekem semmi se mûködik, ami adná a meccset.

Amici di nessuno...

Forza Italia
Na akkor Forza JUVE.

Fabio Capello
Del Piero AMC, Jaki-Trez elöl

forzajuve5
http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4995e3662b978

ez nekem eddig jó. kép tökéletes, angol kommentár

Trunks
Hát nem tudom. Baszakszok 5-10 percet a streammel és ha nem megy rendesen, akkor inkább megnézem felvételrõl.

Amici di nessuno...

Grove4
Na én most a tudatlanság "derûjében" úszok,szerintem bepillantok ide a félidõben,mert nézni sajnos nem fogom tudni,csak a Real meccset😞

De FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
amúgy a középpályánk halott, ha Iaqui nem szélsõként szerepel majd...
bár majd szinte mindenkinek arra kell törekedni hogy minél hamarabb labdákat szerezzünk és rögtön támadásba indulni, ezért kár Sissokoért..., de remélem Marchisio lesz ma a nagy küzdõ és sok labdát szerez,
Tiagoban nem bízom ilyen téren, de villanhatna egyszer egy távoli lövés tõle

Forza Italia
A kezdõcsapatok. És FORZA JUVE

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
3 csatárral játszunk. Alex-Trez-Yaki.

Fabio Capello
nekem is jöhetne egy stream, és ma este NYERNI KELL!

gercse
nem baj a 4 alappilér megvan 😊
én hiszek benne, hogy képesek rá a srácok, felvételrõl véginézem mindenképp, nem szenvedek stream-mel

forzajuve5
jó stream az jöhet, mert én meg nem várom a felvételt. élõben akarom látni, mégha nem is olyan jó a minõség

Trunks
Vki tud adni streamet vagy felvételrõl nézzem a meccset?

A 2003-as párhuzamról pedig csak annyit, hogy akkor sokkal jobban álltunk. Elõször is 1-2-rõl indultunk, ami hatalmas különbség. És az akkori keretünk összehasonlíthatatlan a mostanival. Csak emlékeztetõül, így álltunk fel a Real ellen otthon:

Buffon
------------
Thuram - Tudor - Montero - Birindelli
------------
Zambrotta - Tacchinardi - Davids
------------
Nedved
------------
Trezeguet - Del Piero

Amici di nessuno...

Sajnos csak pubban (egy nappal azelött fogyott el a jegy, hogy az én tagságim sorra került volna... 😞 ), de az is hangulatos volt.
Egy csoport helyi!!! Juve szurkoló (ott élõ olaszok) ültek mellettünk, és szurkoltak ezerrel, illetve egy olasz kislány volt az asztaltársunk.
A kocsma maradák 90%-a Chelsea szurkoló, voltunk vagy 120-n.
Semmi balhé, jó volt a társaság meg a hangulat.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
a stadionban vagy egy pubban?😄 mert ha a stadionban,akkor a hangulatról meg egyebekrõl írhatnál,meg rakhatnál képeket

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kicsit skizofrén állapotban vagyok, este újra összecsap a két kedvenc csapatom...
A k. életbe kellett õket összesorsolni, ráért volna a döntõben...
Az elsõ meccset Londonban néztem, és a kékeknek drukkoltam, lehet, most fordítva lesz, bár otthon fogom nézni...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

VéLacc

(G)io vinco

forzajuve5
köszi. és azt meg tudod mondani, hogy hány órakor lesz az edzés?

VéLacc
http://www.atdhe.net/tv/watch_chelseatv.html

elvileg itt majd lehet nézni az edzést ha vki kíváncsi rá

(G)io vinco

forzajuve5
úgy legyen 😊

de hogy én már ma nem alszom vagy ha igen akkor nekem lesz rémálmom nem az angoloknak. és holnap következik megint egy nagyon nagyon hosszú nap...

VéLacc
Chelsea Chelsea, Chelsea Chelsea ... We're gonna make this a nightmare for you.
Oi!
Lalalalala
Lalalalala
Lalalalala...

We've waited so long, but we'd wait forever
Our blood is black and white and we would leave you never
And when we make it, it'll be together...
Oh oh oh

Chelsea, Chelsea
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a nightmare for you
Chelsea, Chelsea
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a nightmare.

(G)io vinco

mostmár iszonyúan dühítõ az h beáll Sissoko kb 5-6 percre és erre lábtörést szenved!!! hogy lehetünk ilyen pechesek???ááá a középpálya motorja és ismeri az angol futballt hiszen Liverpoolból jött hozzánk és asszem volt olyan h játszott a Chelsea ellen... pedig így ez baj lesz :S de én csak reménykedni tudok

Grove4
Amauri:"A válogatottság? Már döntöttem, hamarosan megtudjátok. Hat hónapon belül megkapom az olasz állampolgárságot, s ha olasz válogatott leszek, az nem azért lesz, mert úgy jobban járok. 10 éve élek itt, rengeteget kaptam ettõl az országtól, s az olasz mezben vissza tudnék fizetni ebbõl a szeretetbõl valamennyit."

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
nem hülye ötlet,csak Ranieri nem meri meghúzni.Marchionni sem teljesen egészséges szóval úgy néz ki Pavel,Marchisio,Tiago,Brazzo kp lesz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...