Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hamar kellett cserélni ez nem jó:S
sop://broker1.sopcast.com:3912/6029
Nedved le is jött.
Amici di nessuno...
ez nekem eddig jó. kép tökéletes, angol kommentár
Amici di nessuno...
De FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
bár majd szinte mindenkinek arra kell törekedni hogy minél hamarabb labdákat szerezzünk és rögtön támadásba indulni, ezért kár Sissokoért..., de remélem Marchisio lesz ma a nagy küzdõ és sok labdát szerez,
Tiagoban nem bízom ilyen téren, de villanhatna egyszer egy távoli lövés tõle
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
én hiszek benne, hogy képesek rá a srácok, felvételrõl véginézem mindenképp, nem szenvedek stream-mel
A 2003-as párhuzamról pedig csak annyit, hogy akkor sokkal jobban álltunk. Elõször is 1-2-rõl indultunk, ami hatalmas különbség. És az akkori keretünk összehasonlíthatatlan a mostanival. Csak emlékeztetõül, így álltunk fel a Real ellen otthon:
Buffon
------------
Thuram - Tudor - Montero - Birindelli
------------
Zambrotta - Tacchinardi - Davids
------------
Nedved
------------
Trezeguet - Del Piero
Amici di nessuno...
Egy csoport helyi!!! Juve szurkoló (ott élõ olaszok) ültek mellettünk, és szurkoltak ezerrel, illetve egy olasz kislány volt az asztaltársunk.
A kocsma maradák 90%-a Chelsea szurkoló, voltunk vagy 120-n.
Semmi balhé, jó volt a társaság meg a hangulat.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A k. életbe kellett õket összesorsolni, ráért volna a döntõben...
Az elsõ meccset Londonban néztem, és a kékeknek drukkoltam, lehet, most fordítva lesz, bár otthon fogom nézni...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
(G)io vinco
elvileg itt majd lehet nézni az edzést ha vki kíváncsi rá
(G)io vinco
de hogy én már ma nem alszom vagy ha igen akkor nekem lesz rémálmom nem az angoloknak. és holnap következik megint egy nagyon nagyon hosszú nap...
Oi!
Lalalalala
Lalalalala
Lalalalala...
We've waited so long, but we'd wait forever
Our blood is black and white and we would leave you never
And when we make it, it'll be together...
Oh oh oh
Chelsea, Chelsea
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a nightmare for you
Chelsea, Chelsea
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a nightmare.
(G)io vinco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"