Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
*David

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Davis Silva eladó(forrás:Juventus fc blog)

A legújabb pletykák szerint a Valencia minden eddiginél súlyosabb anyagi helyzetbe került, így a Juventus - és a többi klub - elõtt megnyílt a lehetõség, hogy megvásárolja David Silvát.

Javier Gomez, a Valencia igazgatója ma jelentette be, hogy a nyáron megválnak a játékostól, amennyiben nem sikerül túljutniuk az anyagi krízisen.

"Több módon is orvosolhatjuk anyagi gondjainkat. Megtesszük, amit tennünk kell. Mindenesetre most azon kell gondolkoznunk, hogyan nyerjük vissza a befektetõk bizalmát. Aztán majd június 30-án meglátjuk, kit kell eladnunk." - mondta Gomez a 'Las Provincias' címû lapnak.

A Juventus már korábban is érdeklõdött a 23 éves David Silva iránt, és Alessio Secco az idény végén visszavonuló Pavel Nedved egyik lehetséges utódját látja a spanyol középpályásban. A pletykák szerint 17 millió euró körüli összegért lehetne a játékost leigazolni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Ezek a mezek elég jól néznek ki, egyedül az idegenbeli furcsa picit. Arany (inkább mustársárga), ezüst... Végigmegyünk az érmek színén vagy mi?

Viszont errõl a 2. kivételével mindegyik tetszene, csak hát ezek még a tavalyiak:

Amici di nessuno...

Breki33
Mourinho ellen fegyelmi vizsgálat indul

Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága vizsgálatot indít José Mourinho az Inter mestere ellen. A portugál szakvezetõ bûne, hogy az utóbbi idõben nyilatkozataiban élesen bírálta a játékvezetõi testületet, melynek tagjai szerinte a Juve-Milan-Roma triót favorizálják.

Érdekes kijelentéseket tett az utóbbi napokban Jose Mourinho, az Internazionale mestere. A portugál edzõ szerint a milánói kék-feketék riválisait túlságosan segítik a játékvezetõk, ami miatt csapatának még egyáltalán nem biztos a bajnoki címe.

A magát korábban Special One-nak, azaz Mr. Különlegesnek nevezõ tréner a Milan-Roma-Juventus triót tartja kivételezettnek, szerinte ezzel a három klubbal nemcsak elnézõbbek a sípmesterek, de ítéleteikkel is segítik õket.
Mourinhónak szavaiért felelnie kell az olasz szövetség elõtt, akik sokáig nem reagáltak a volt Chelsea-menedzser kijelentéseire, most azonban már náluk is betelt a pohár.

– Az illetékes szerv már vizsgálja Mourinho kijelentéseinek tartalmát. Az ilyen nyilatkozatoknak semmi keresni valójuk az olasz futballban, a fegyelmi bizottság megteszi a szükséges lépéseket az ügyben – áll a szövetség közleményében.
Zsolti9014
Jó rég írtam ide is. A kupameccsnek a második félidejében sajnos az álmosság bizonyult erõsebbnek, így csak a helyzetekre, és a 2 kapott gólra ébredtem fel.
Az idegenben lõtt gól, és az elsõ félidei játék bíztató volt.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
ha jól tudom egy éve nem itéltek ellenük 11-est......
Fabio Capello
errõl ennyit.

A fenti kérdésre egy olaszországi felmérés adott választ, amely meglepõ dolgokat tár elénk. Elég említeni, hogy bírói "bakik" nélkül a jelenlegi listavezetõ Inter csupán a tabella 4. helyét foglalná el...

Olaszországban mindig téma volt a játékvezetés, és annak a korrektsége. A legutóbbi nagyobb felháborodást a múltheti Inter-Roma meccs váltotta ki, amely végül 3-3-as döntetlennel zárult.

Az Adiconsum gyûjtésének köszönhetõen megnézhetjük, hogyan nézne ki a bajokság élcsoportja, bírói baklövések nélkül. A 2008-09-es bajnoki idényben eddig 163 nagy játékvezetõi hiba "csúszott be".

Ha minden esetben korrektül ítélt volna a bíró (ami szinte egyenlõ a lehetetlenséggel), akkor 171 pontnak más gazdája lenne, mint jelen állapotban. A játékvezetõi hibák mindig is részesei voltak a labdarúgásnak, de ez így is hatalmas szám...

A felmérés szerint "hibátlan játékvezetéssel" a tabella elsõ helyét a Milan foglalná el, 53 ponttal. Mögöttük a Fiorentina állna, 51 ponttal. A Juventus csak harmadik lenne, de ami a legmeglepõbb (vagy mégsem), az Inter a negyedik pozíciót foglalná el.

A játékvezetõk eddig az Inter javára tévedtek legtöbbet, ám ha ezek az ítéletek semmissé válnának, a Nerazzurri 11 ponttal kevesebbet gyûjtött volna a bajnokságban.

Mindazonáltal ez a statisztika nem old meg problémákat, hisz az egészrõl csak feltételes módban beszélhetünk. Persze elég nagy kritika ez a felmérés az olasz játékvezetésnek...

gercse
😊
én is ismerek normális intereseket, nem azon múlik a jellem valóban
a körülötted lévõ embereket meg nehéz megválogatni, max távoltartani lehet õket, amennyire csak lehet

szombaton este rangadó Torinóban, sport2 adja, jó meccs lesz, elõtte meg megcsodálhatjuk a mai intert ugyanazon a helyszínen mint ma, remélhetõleg hasonló eredménnyel 😄

Breki33
ja csak szégyellem, hogy itt lakik

nem azért mert interes mert pl Tommy Lee-vel tök jóban vagyunk
de õis szidni szokta

najó tényleg elég volt belõle
gercse
nem kell vele foglalkozni,
én amikor megjöttem(sg-re), már akkor egybõl lejött, hogy ilyenekkel kár foglalkozni, nem egy szint

Breki33
Breki33
bajnokcsapat 😛

de ez a hülye mit össze nem hazudozik most hallom
méghogy megadta a címét persze

a nagy kuntersztrájkos kamugép

elõször ugye hencegett itt a diplomájával
akkor azt bukta be

most meg a tudatlanságával azis bukta

erre nekiáll hazudozni
najó ennyi elég is volt belõle
Csacsi
Jah, de ha a bíro követkzete a végén Zanetti i ki állítja, mert az inkább volt piros lap, mint a Sampdoriánál. De hát úgy látszik vannak dolgok, amik nem változnak. Segítsük az Intert, de most ez sem volt elég 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
azért sajnos nem szabad leírni õket, de kaptak egy nagy pofont az biztos

Kaplan
ennyi volt az internek a coppa italia 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
nem nagyon járok ilyen helyekre

de ezis az ostobaságát bizonyítja

egyrészt egy másfél centis divatmajom hajam van
másrészt köztudottan elég régóta kondizok, évekig fociztam egyesületben és naponta kerékpározom.

Ez mind tök simán kideríthetõ az sg-rõl is, de még ehhez is béna volt.

Szval a hír igaz, de nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. :-)

De hagyjuk a témát ne rontsuk ezzel a szintet
gercse
😊

interesek...😄

Kaplan
Le lettél oltva drága az Inter tápikba 😞

Most az egész topiktól szolidaritást kérek és akasszuk fel együtt magunkat az interes fánboj csapat támadása miatt <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
😄D

Breki33
Ég az inter ég el ne aludjék P

murinyónak tiszta matyika feje van már
gercse
hát engem mondjuk nem érdekel annyira, mert 11e-ért Chiellini névvel, sehonnan nem tudtam volna ilyen mezt szerválni
hordani amúgysem fogom, sem ezt sem a tavalyit, és a jövõévit sem😄

Grove4
Igen ezt nem akartam mondani,mert ez már az enyémnél is feltûnt,hogy okkereseeb egy kicsit,mint az eredeti,de szerintem nem hamisítvány,csak szimplán nem olyan😄

gercse
hát nem véletlen 😄
amúgy szerintem a mezszám, és név színe nem jó, az eredeti sokkal inkább citromsárga, olyan mint a mez alján ill. ujján lévõ sárga rész

ezen meg ilyen narancsos, de nagyon nem izgat mondjuk 😊

Grove4
Szép,teljesen ugyanolyan mint az enyém!

gercse
fölraktam két képet a galériámba róla

Breki33
nem szerencsére nem
csak rokonság, de errõl nem beszélnék itt bõvebben

a fényképét viszont nem nehéz megtalálni P
Grove4
Hogyhogy kettõ van elõlük???<#wow1><#merges2><#wilting>

Breki33
az a gyerek nagyon gáz

jól ismerem az egyik pámert már beszélgettünk róla 😛
mondjuk elég a fényképét megnézni...
Grove4
Apropó gercse mezed???????😄

forzajuve5
nyakamat rá, hogy Ranierit megbüntetik a kínais kijelentés miatt, de mourinho nem fog semmit kapni a nyilatkozata miatt

Grove4
Vigyázz még megjön matyika is jól bemond valami frankót!😄

gercse
Nem csodálom, hogy Milánóban is többen szeretik a Juvét, mint a két milánói csapatot együtt véve...

inter egyszerûen szánalomra méltó csapat évrõl évre, Milan meg jó volt, amíg be nem fásultak

A Juventust pedig meg kellett állítani valahogy, mert már nem bírta senki, hogy Olaszországban a legjobb csapat, de hiába, a Juve felülmúlhatatlan.

Breki33
ezt megis kritizálták

méghozzá a VIP páholyban elkezdték sértegetni Platini-t hogy miatta P
Csacsi
És ebbõl is látszik, hogy a hatalmas, mindenkinél jobb Inter miért nincs sehol a BL-ben évek óta. Mert ott nem kapnak ennyi bírói segítséget.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Errõl a Mourinhoról és errõl a nyilatkozatról mindig az a vicc jut eszembe:

Ember betelefonol a rádiós mûsorba, hogy az egyik egyirányú utcában valaki szembe megy a forgalommal, mire valaki válaszul betlefonál, hogy csak egy? De hát az összes.

Körülbelül így néz most ez ki.

ez a Mourinho mekkora gyász ember-.-

Breki33
Nekem tetszik

tavalyi tippek itt láthatóak

http://salihah.blogspot.com/2008_04_01_archive.html
Kaplan
Viszont az idegenbeli nagyon bejön nekem!

Breki33
9csöves9
nekem bejönnek,bár ezeket szurkolók jósolják.tavaly is eléggé mellélõttek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
húúúúúúúúú ez de okádék!

Breki33
Breki33
Goalkeeper kit

Grove4
Íme a teljes nyilatkozatháború lépésrõl-lépésre...(forrás:Zebraportál)

Francesco Totti

Mint mindig, szavak nélkül vagyok. Semmi új. A tribünbõl még jobban látszott.

Matteo Brighi

3-1-nél vége volt a meccsnek. Csak egy ilyen tizenegyessel lehetett felhozni az Intert. Ez volt a döntõ.

Daniele De Rossi

Az Internek nincs szüksége ilyen segítségekre, akkor miért kapják ilyen sûrûn? Nincs értelme így megrendezni a bajnokságot.

Massimo Moratti

A tizenegyes? Persze, hogy az volt, nem is értem, hogy lehet ezen tiltakozni. Mario kiintése a Roma tábora felé? Ez van.

Claudio Ranieri

Spalletti feldühödött a játékvezetésen és én egyetértek vele. Ha a Juve javára tévednek a bírók, én elfogadom, nem úgy mint az Inter vezetõedzõje, aki továbbra is hangoztatja, hogy õk az áldozatok mindenben. Mourinho egy remek edzõ, de szóvivõnek még jobb.

Jose Mourinho

Okosan manipulálják a tömeget. Ezt remekül megszervezték. Intellektuális prostitúció. Az utóbbi két napban miért nem arról beszélnek, hogy az a Roma, akinek remek játékosai vannak egy kupát sem fog nyerni idén. Miért nem arról beszélnek, hogy a Milan, aki 12 ponttal van mögöttünk, szintén nem fog semmit nyerni. Nem beszélnek a Juventusról, akik rengeteg pontot kaptak ajándékba a bíróktól. Mi csak egyetlen egy meccset köszönhetünk a játékvezetének, a Siena ellenit. Ranieri Spalletti mellett van? Én meg minden olyan edzõ mellett, aki a bírók miatt kapott ki a Juventustól. A Siena meccs után odaálltam a kamerák elé, és kijelentettem, hogy les volt a gólunk. Másnap egy zebramezes csapat edzõje is odaállt a kamerák elé, és mondta, hogy lesgólt lõttek. Gratulálok neki. Közeledik az újabb botrány napja. Ha én lennék Novellino, a Torino helyében a hétvégén a primavera csapatot játszatnám, mert a bírók úgyis megnyeretik a meccset a Juventusszal.

Juventus FC hivatalos válasza

Miután elolvastuk az Inter vezetõedzõjének súlyos következményekkel bíró szavait, a Juventus elképedésnek és méltatlankodásnak ad hangot és felszólítja az Intert, hogy határolódjon el hivatalosan az interjútól. A kijelentéseivel az Inter vezetõedzõje nem csak a Juventust nem tisztelte, hanem a 14 millió szurkolóját és az egész olasz labdarúgást.

Az Internazionale FC hivatalos válasza

Miután elolvastuk a Juventus hivatalos állásfoglalását, alátámasztjuk, hogy Joé Mourinho olyan hangnemben válaszolt vissza, ahogy hozzá is beszéltek. A vezetõedzõnk kifejezte az érzéseit, az ötleteit és a gondolatait, minden rosszakarás nélkül. A klubunk nagyon becsüli és tiszteli a stílusát.

Breki33
Away Kit

Breki33
2009/10 Juventus Home Kits

9csöves9
szarjuk már le😄

nagyon jól tudja hogy hülyeséget beszél,de el is éri vele a célját

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
ja aztán kijelenti, hogy nem jól érzi magát olaszországban alig várja, hogy vége legyen az idénynek

ugyanolyan unszinpatikus mint a csapata
forzajuve5
Mourinho:

„Maguk újságírók nem beszélnek a Romáról, amelynek nagyon sok játékosát én is szívesen látnám, de mégis trófea nélkül fogják befejezni a szezont. Nem beszélnek a Milanról, amely 12 ponttal van mögöttünk a tabellán és nulla címmel fejezi be ezt a szezont – kezdte Mourinho. – És végül nem beszélnek a Juventusról, amely nagyon sok pontot szerzett ebben az idényben, de ebbõl a sok pontból kivették a részüket a játékvezetõk is.”